Де поснідати в Києві: найкращі недорогі кафе і ресторани

Найкращий спосіб почати день в столиці і приготуватися до продуктивної роботи – просто поснідати з задоволенням, не поспішаючи. #PokuponBlogTeam підготувала для вас подборочку найкращих закладів Києва, які пропонують смачні і різноманітні страви для прекрасного старту. А ще – хапайте знижечки до 65%, щоб поснідати не тільки смачно, але і недорого. Читайте наш огляд і знаходьте своє ідеальне місце для ранкової трапези!

«Смачно жити»

«Смачно жити» – ресторан європейської кухні в центрі Києва, поруч з парком Шевченка. По-домашньому затишна атмосфера, стильний сучасний інтер’єр, гостинний персонал – забігайте сюди на сніданок, його подають до 11:00. Замовте омлет з овочами, хрустку булочку з яйцем Бенедикт або ніжні сирники зі сметаною і джемом, а кава, чай або сік – в подарунок :) Вранці саме час добре підкріпитися і отримати заряд позитиву! 

«Смачно жити»
«Смачно жити», сніданок
«Смачно жити», Київ

Де: бульвар Тараса Шевченка, 33.
Час сніданку: Пн-Пт з 08:00 до 11:00, Сб 10:00-11:00.
Середній чек: 150 грн, а зі знижкою Покупона 40% на все меню кухні поснідати вийде дешевше.
Читайте більше інформації і відгуків про «Смачно жити».

«Паштет»

Смачний сніданок – це вже привід для щастя. У мережі кафе «Паштет» вирішили, що він повинен бути доступним для вас протягом всього дня. Снідайте в зручний час ситними і смачними стравами. Як щодо солоних сирників з сьомгою і грецьким соусом?  Або ви віддаєте перевагу англійському сніданку з дюсельдорфською ковбаскою? Не відходите від класики і снідаєте в ранковий час до 12:00 – кава або чай в подарунок від закладу!

«Паштет»
«Паштет»
Ресторан «Паштет»
Ресторан «Паштет»

Де: м. Площа Льва Толстого, вул. Саксаганського вулиця, 42; м. Хрещатик, вул.  Хрещатик;  24, м. Контрактова площа, вул. Костянтинівська, 1/2; м. Політехнічний інститут, пр-кт Перемоги, 18.
Час сніданку: Пн-Пт з 07:00 до 23:00, Сб-Нд з 10:00-23:00.
Середній чек: 150 грн, а зі знижкою Покупона 40% на все меню кухні сніданок обійдеться дешевше.
Читайте більше інформації і відгуків про «Паштет».

«Віденські булочки»

«Віденські булочки» – мережа ланч-кав’ярень в Києві. Кожен заклад порадує по-європейськи стильною обстановкою, великим вибором смакоти і привітним обслуговуванням. Насолоджуйтеся ароматним свіжоспеченим французьким круасаном, спробуйте справжню італійську чіабатту або фірмовий десерт. Проведіть час за чашкою смачної свіжозвареної кави.

Тут можна смачно поснідати і відправлятися у справах. Причому повноцінні комплексні сніданки в кав’ярні подають цілий день, і ціни на них фіксовані. Яєчня з беконом, сирники, омлет з овочами, скрембл з лососем, яйця пашот з томатами і авокадо – можете вибрати один з варіантів разом з чаєм або кавою.

Кав'ярня «Віденські булочки»
Кав’ярня «Віденські булочки»
 «Віденські булочки»
«Віденські булочки»

Де: вул. Пушкінська, 1-3/5, вул. Інститутська, 14А. 
Час сніданку: з 08:00 до 22:00. 
Середній чек: 100 грн, а зі знижкою Покупона 40% на все меню поснідати вийде ще дешевше.
Читайте більше інформації і відгуків про «Віденські булочки».

«GO Їсти» 

«GO Їсти» – ресторан європейської та азіатської кухні в Києві. Тут можна смачно і ситно поснідати, насолоджуючись затишною обстановкою і стравами від шефа. У ранковому меню – омлет з овочевим салатом, англійський сніданок або сирники по-домашньому, яйця пашот з лососем і авокадо або панкейк у вишневому соусі. Приходьте поїсти і налаштуватися на хороший і продуктивний день! 

«GO Їсти»
«GO Їсти» 

Де: Чоколівський бульвар, 20.
Час сніданку: з 11:00.
Середній чек: від 75 грн, а зі знижкою Покупона на всю кухню поснідати вийде на 40% дешевше.
Дивіться відгуки про «GO Їсти»

«Мітла»

Ресторан «Мітла» чекає гостей в самому центрі Києва, в 400 м від Хрещатика. Затишний інтер’єр, неповторний національний колорит і смачні домашні страви – приходьте поснідати в закладі традиційної української кухні. Нехай ваш день розпочнеться з приємних, спокійних моментів, наповнених вишуканими смаками, ароматами і хорошими думками за чашкою міцної кави. 

Меню ресторану «Мітла»
Меню ресторану «Мітла» 
Сніданок у ресторані «Мітла»
Сніданок у ресторані «Мітла» 

Де: вул. Прорізна, 21.
Час сніданку: з 11:00.
Середній чек: від 60 грн, а якщо хочете замовити на сніданок будь-яке інше блюдо по меню – з Покупоном це обійдеться на 40% дешевше.
Більше інформації та відгуків про «Мітла»

«Al Forno Pizzeria» 

«Al Forno Pizzeria» – це не тільки вишукана італійська і європейська кухня, але і відмінний сервіс. На сніданок у «Al Forno Pizzeria» готують смачні омлети, супер-корисну вівсянку з фруктами і гарбузовим насінням, яєчню з куркою, овочами і соусом. Невимушена, майже домашня атмосфера, інтер’єр в стилі лофт налаштовує на приємний відпочинок і відновлення сил. Можливо, ваш день почався нестандартно – не проблема: поснідати можна в будь-який зручний час у години роботи закладу. 

Поснідайте в «Al Forno Pizzeria»
Поснідайте в «Al Forno Pizzeria» 
 «Al Forno Pizzeria»
 «Al Forno Pizzeria»

Адреса: вул. Михайла Бойчука, 1/2.
Години сніданку: з 10:00 цілий день.
Ціна сніданку: від 69 грн, а завдяки Покупону поїсти можна зі знижкою 40%.
Читайте відгуки про «Al Forno Pizzeria»

 «Happy Pizza» 

«Happy Pizza» – відмінна можливість започаткувати традицію сніданку в класному кафе! Стильний, яскравий інтер’єр, що заряджає енергією, на вибір гостей – близько 20 варіантів піци з авторських рецептами, паста, різотто, бургери, салати, супи, млинці. На сніданок – італійська фріттата (яєчня з овочами, сиром, м’ясом або ковбасою), французькі тости, яйця пашот і інші апетитні ласощі. У спецпропозиція включені чай або кава – напої ви отримуєте в подарунок. 

Інтер'єр ресторану «Happy Pizza»
Інтер’єр ресторану «Happy Pizza» 

Де: вул. Олени Теліги, 13/14.
Години сніданку: з 10:00 до 12:00.
Ціна сніданку: від 60 грн, а дешевше – зі знижкою від Покупона 40% на що-завгодно з прайса.
Читайте відгуки про «Happy Pizza»

11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar

Бар-ресторан «11 Mirrors Rooftop» – панорамний заклад на даху однойменного бутік-готелю. Навіть не проживаючи в готелі, ви можете насолодитися вишуканим сніданком з видом на світанок над київськими дахами. Страви замовляйте по меню або оплатіть фіксовану суму і куштуйте всю смакоту в необмеженій кількості по системі «шведський стіл». На вибір українська та європейська кухня: яйця, омлети, сосиски, сирні та м’ясні страви, салати. На солоденьке подадуть чізкейк, шоколадний торт, круасани і масу інших ласощів.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 34А. 
Час сніданку: з 07:00 до 11:00. 
Середній чек: 350-400 грн. 
Читайте більше інформації і відгуків про «11 Mirrors Rooftop».

Улюблений дядько

«Улюблений дядько»  – український ресторан в центрі Києва з нетрадиційною назвою і яскравим інтер’єром.

Улюблений дядько – громадянин світу, його життя складається з подорожей і відкриттів. Кожен куточок його будинку – це місце, яке він відвідав або збирається відвідати. Книги світового класу, скутери, старе піаніно, графіті та картини харківських художників, колекція годинників, камін і дизайнерські меблі. Це завжди цікавіше, ніж звична трапеза вдома, і в той же час тут по-домашньому затишно і тепло. У закладі смачна кухня та ввічливе обслуговування. Варіант оригінального сніданку – варені яйця на гарбузовому тості з смаженої куркою. Шпинат, помідори і різні соуси – як доповнення. Для любителів традиційного сніданку «Улюблений дядько» пропонує сирники та вареники, бутерброди або кашу.

Де: вул. Паньківська, 20. 
Час сніданку: Пн-Пт з 09:00 до 12:00, Сб-Нд з 09:00 до 14:00.
Середній чек: 200 грн. 
Читайте більше інформації і відгуків про «Улюблений дядько».

Madame Josy

У затишному кафе «Madame Josy» на сніданок готують яєчню з брокколі, грибами, помідорами, моцарелою або вершковим сиром. Їх круасани з різними начинками і ароматною кавою також обов’язково потрібно спробувати.

Де: вул.  Бориса Грінченка, 4. 
Час сніданку: Пн-Пт з 08:00 до 21:00, Сб-Нд з 09:00 до 21:00. 
Середній чек: 150 грн. 
Читайте більше інформації і відгуків про «Madame Josy».

Trés Branché

Французький ресторан «Trés Branché» пропонує три види сніданків. Класичний французький бранч включає круасан, багет, джем, масло і напій (сік, каву або чай).  Ельзаський сніданок складається з ковбас з діжонською гірчицею, яєць на бутерброді з сиром, смаженої картоплі і овочів на грилі. У «Très Branché» також є спеціальна пропозиція – поєднання будь-якої страви з яєць (варене, омлет, бенедикт) з напоєм за нижчою ціною. У ресторані також подають йогурт з фруктами і горіхами, тости з авокадо і вівсянку.

Де: вул. Миколи Лисенка, 4. 
Час сніданку: з 08:00. 
Середній чек: 250 грн. 
Читайте більше інформації і відгуків про «Trés Branché».

Fandom Coffee Bar

Кафе «Fandom Coffee Bar», одне з найшикарніших і стильних кафе Києва. Тут готують красиві і смачні сніданки – почніть день з неспішним французьким колоритом!  Спробуйте фірмовий сніданок – золотисті французькі тости зі свіжими фруктами і медом або яйця Бенедикт з індичкою або лососем. Для любителів корисностей – сніданки з мюслі з сезонними фруктами і ягодами або сирники з курагою. Fandom також пропонує хрусткі круасани і французькі тости, які будуть виключно смачними з чашкою свіжозвареної ароматної кави.

Де: вул. Володимирська, 49А. 
Час сніданку: з 08:00. 
Середній чек: 150-200 грн. 
Читайте більше інформації і відгуків про «Fandom Coffee Bar».

The Cake

Ресторан «The Cake» на Бессарабці відомий своїми смачними тістечками. А ще – практично цілодобовими сніданками для тих, у кого сніданок починається пізніше звичайного, навіть якщо це опівночі. В меню всі бажаючі знайдуть страви з України, Франції та Америки: сирники (сирні оладки), круасани і млинці.

Де: вул. Велика Васильківська, 5. 
Час сніданку: з 08:00 до 02:00. 
Середній чек: 150 грн. 
Читайте більше інформації і відгуків про «The Cake».

Sam’s Steak House

«Sam’s Steak House» – це не те місце, про яке ви зазвичай думаєте, вибираючи ідеальне місце для сніданку. Стейки не є звичайною ранковою їжею. Але ви здивуєтеся, адже «Sam’s Steak House» пропонує цілих 3 смачних комплексних меню на сніданок. Вибирайте: курячий сендвіч, вівсяна каша з ягодами або сирники з малиновим варенням і сметаною. Можлива доставка сніданків в офіс – має сенс, якщо ви не приходите на роботу дуже рано. Поки доберетеся до офісу – на вас вже чекатиме гарячий сніданок.

Де: вул. Жилянська, 37. 
Час сніданку: Пн-Пт з 10:00 до 23:00, Сб-Нд з 11:00 до 23:00.
Середній чек: 150 грн. 
Читайте більше інформації і відгуків про «Sam’s Steak House».

У Києві є безліч відмінних ресторанів і кафе, де можна смачно поснідати. А у вас є своє особливе місце, в якому ви любите починати день – діліться в коментарях.

6 коментарів
  • Кристина

    Люблю кофе поэтому всегда беру кофе и какой-нибудь сытный кусочек пирога в The Naked Bar)

    • Наталья Лукьяненко

      Хороший выбор, очень атмосферное и интересное музейное кафе. Спасибо, что читаете наш блог :)

  • Наталья

    В Honey на подоле тоже много интересных опций для завтрака. И все вкусненько.

  • Дима

    Я люблю завтракать в Львовских Круасанах. Вкусная чашечка кофе и горячий десерт. Такое начало утра даёт силы и эмоции на весь день.

  • Артем

    Я очень часто завтракаю в сети Argentina Grill. Тут Мега крутые завтраки. По цене очень демократично и супер вкусно. Рекомендую!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *