Де пограти на приставці в Києві: найкращі консольні ігрові клуби та антикафе міста

Що потрібно для крутого геймерского відпочинку? М’які мішки, великий екран, широкий асортимент улюблених ігор, смаколики під рукою і — звичайно ж, ігрова консоль. PokuponBlogTeam зібрала найкращі ігрові заклади, де можна пограти і смачно підкріпитися зі знижками від Покупона.

Кальянна Pushka hookah

Pushka hookah — популярний київський заклад із затишною атмосферою і комфортабельними місцями для гри в настолки і віртуальних сутичок на консолі PlayStation 4. Гостям кальянна пропонує закуски, коктейлі та, звичайно ж, кальяни з ароматною забивкою.

Де: Київ, Круглоуніверситетська вулиця, 2 / 1Б.
Ціна: 1 година гри при замовленні кальяну — 100 грн, без кальяну — 150 грн, ігрова ніч – 500 грн. Економте зі знижками від Покупона до 50%.

Подивитися більше інформації і відгуків: Pushka hookah

Ігровий клуб LifeZone

«LifeZone» розмістився на другому поверсі підземного ТРЦ «Метроград» в Києві, недалеко від площі Льва Толстого. Клуб поділений на три зони: ігрові консолі, VR-шоломи і надпотужні ПК для безкомпромісного залипання в топ-ігри на максимальних налаштуваннях графіки, лаунж зі столиками для настільних баталій і галереєю.

Де: Київ, Бесарабська площа, 2
Ціна: година гри на PS4 – 80 грн; нічна гра в будній день – 220 грн, у вихідні – 300 грн.

Подивитися більше інформації і відгуків: «LifeZone»

Простір The House quest & party

The House quest&party — найбільший розважальний простір в Києві, розміром – 600 м2, розрахований на відпочинок великою компанією (наприклад, в рамках святкування дня народження і не тільки). Таку велику площу займають:

  • Квест-кімнати різних тематик і рівнів складності.
  • 3 зали для проведення вечірок і інших заходів.
  • Лаунж-зона на балконі.
  • Унікальна бігалка для дітей «Космічний лабіринт».
  • Ігрова зона з консоллю Xbox і настільними іграми.

Де: Київ, Жилянська вулиця, 97
Ціна: 300-700 грн в залежності від обраного залу і дня тижня. Оренда залу для святкування зі знижками від Покупона обійдеться до 50% дешевше.

Подивитися більше інформації і відгуків: The House quest&party 

Ігровий простір Реальність

«Реальність» — ігровий простір, де можна пограти в популярні ігри на PlayStation 4, а також зануритися в світ віртуальної реальності, використовуючи сучасні VR-шоломи і маніпулятори.

Ігрова бібліотека клубу (більше 60-ти найменувань) повниться іграми на будь-який смак: включаючи консольні ексклюзиви типу Last of Us і пізнавальні для найменших відвідувачів. Варто заглянути і в колекцію кіноклубу. Там обов’язково знайдеться видовищний фільм, який захочеться подивитися на великому екрані з чудовим багатоканальним звуком.

Де: Київ, вулиця Урлівська, 16/37.
Ціна: в будні до 18:00 – 150 грн / год, після 18:00 і у вихідні – 250 грн / год.

Подивитися більше інформації і відгуків: «Реальність»

Лаунж-бар Кайфушечна

«Кайфушечна» — це грамотне поєднання стильного інтер’єру, приємного обслуговування, димних кальянів, авторських коктейлів, легких закусок і, звичайно ж, розваг. До ваших послуг, консоль PlayStation 4 з колекцією добротних ігор в парі з проектором для максимального задоволення.

Де: Київ, вулиця Велика Васильківська, 110.
Ціна: гра на консолі – 100 грн / год. Зі знижками від Покупона кальян і напої обійдеться дешевше на 40%.

Подивитися більше інформації і відгуків: «Кайфушечна»

Кальянна Portal

«Portal» чекає відвідувачів на смачні нетривіальні кальяни, настільні ігри, кіноперегляди та дружні заруби на Xbox. А якщо над сучасним графоністим цяцькам ви віддаєте перевагу 16-бітній класиці, то — на «рідній» Dendy. Зі знижкою від Покупона оренда кальяну обійдеться на 40% дешевше.

У кальянній можна перекусити бургерами, попити ароматний чай і лимонад. Алкоголь тут не продається, але легкі слабоалкогольні напої дозволяється приносити в обмеженій кількості.

Де: Київ, вулиця Ружинская, 20/54.
Ціна: уточнюйте у адміністратора. Користуйтеся знижками від Покупона, щоб дозволити собі більше.

Подивитися більше інформації і відгуків: «Portal»

Ігровий бар Game Inn

У «Game Inn» є все для відмінного геймерского відпочинку — телевізор з великою діагоналлю, сучасні ігрові консолі і колекція різноманітних ігор (від файтингів до бродилок). Релаксувати можна як соло, так і з друзями в VIP-кімнаті з комфортабельними диванами. А на додаток замовити кальян, чай, каву, снеки і коктейлі.

Щоб грунтовно підкріпитися, бар «Game Inn» підготував для вас непогане меню: піца, гамбургери, гарніри, сендвічі та морозиво.

Де: Київ, вулиця Вадима Гетьмана, 10/37.
Ціна: оренда консолі і двох геймпадів в загальному залі – 100 грн / год або 395 грн / ніч; оренда кімнати з консоллю і обладнанням – 320 грн / год або 1300 грн / ніч; оренда кімнати LUX з консоллю і обладнанням – 600 грн / год, 1990. грн / ніч.

Подивитися більше інформації і відгуків: «Game Inn»

Кіберклуб CyberLounge Gameplay

«CyberLounge Gameplay» — це ігровий простір, що включає основний зал з потужними ПК, ігровими консолями і гейм-аксесуарами, зону Bootcamp+ і VIP-зали для відпочинку компанією. Солідна ігротека приваблює сюди любителів спочиву з геймпадом в руках з усіх куточків Києва.

У лаунж-зоні ігрового кафе проходять кінопокази, трансляції зі світу спорту та кіберспорту. Підкріпити приємне проведення часу меню бару пропонує смачним димним кальяном, коктейлями, сендвічами, шоколадними батончиками і іншими легкими закусками.

Де: Київ, проспект Бажана, 10А.
Ціна: гра на Xbox 360 — 50 грн / 30 хв, 89 грн / год, 300 грн / ніч; гра на PS4 / Xbox One — 70 грн / 30 хв, 120 грн / год, 400 грн / ніч.

Подивитися більше інформації і відгуків: «CyberLounge Gameplay» 

Читайте також: Кращі настільні ігри

Ігровий клуб ASUS CyberZone

«ASUS CyberZone» — один з найбільших і передових комп’ютерних клубів еліт-класу в Україні. Крім консольних розваг, в закладі працює зона з надпотужними ПК для тих, хто жадає отримати насолоду від всіх графічних чеснот віртуальних світів, і зона, де можна розкинути партійки в настільні ігри. Для хардкорних геймерів часто проводяться турніри по хітовим комп’ютерним іграм з цінними призами.

Бар клубу готовий ситно нагодувати всіх геймерів смачними закусками. При бажанні можна релакснути з димним бро і випити прохолодні напої.

Де: Київ, Бесарабська площа, 2 (ТЦ «Метроград»).
Ціна: 1 година гри – 40-80 грн, денний абонемент – 199-399 грн, нічний – 80-230 грн.

Посмотреть больше информации и отзывов: «ASUS CyberZone»

Арт-кафе LOFT Game Space

Якщо шукайте ігровий простір зі зручним місцем розташування, кальяном і купою інших плюшок, то арт-кафе «LOFT Game Space» до ваших послуг. Заклад знаходиться в самому центрі міста на Хрещатику і пропонує гостям ігри на консолях PlayStation 3-го і 4-го покоління, або Xbox з контролерами MOVE і Kinect.

Хто втомився від клацання по геймпаду, можуть долучитися до гри в настолки. Любителям кіно і спортивних трансляцій тут також раді. За окрему вартість в барі можна замовити прохолодні напої, снеки, кальян.

Де: Київ, вулиця Хрещатик, 52А.
Ціна: 1 година гри в загальному залі – 50 грн, 1 година оренди кімнати з консоллю і обладнанням – 250-550 грн.

Подивитися більше інформації і відгуків: «LOFT Game Space» 

Ігровий простір Чекпоінт

Гейм-рум «Чекпоінт» примітний значною ігротекою, яка регулярно поповнюється хітовими новинками — практично в день їх виходу. Крім консольних розваг, в просторі є обладнана зона для гри в настільні ігри.

У «Чекпоінті» регулярно проходять ігрові турніри — по Mortal Kombat, FIFA і іншим іграм. Геймери люблять тут відзначати дні народження чи інші святкові заходи, чому сприяє практично унікальна можливість серед такого роду закладів в Києві — приходити зі своїми напоями та їжею.

Де: Київ, вулиця Милославська, 6.
Ціна: 1 година гри на PlayStation 3 – 30 грн, 1 година гри на PlayStation 4 – 40 грн, оренда залу за 1 годину – 300 грн в будні, 350 грн – у вихідні.

Подивитися більше інформації і відгуків: «Чекпоінт»

Ігровий бар Respawn

«Respawn» — ігровий рай, створений геймерами для геймерів. Це місце для ідейних адептів світу комп’ютерних ігор, які бажають долучитися до кола однодумців. Крім основного залу, клуб пропонує п’ять VIP-кімнат під компанійської туси від 2 до 20 чоловік.

Гру на консолях або в настолки в барі можна доповнити ароматним кальяном, алкогольними напоями та смачною їжею швидкого приготування.

Де: Київ, вулиця Маршала Тимошенко, 13А.
Ціна: оренда кімнати – 100-500 грн / год, умови погодинної оплати в загальному залі уточнюйте.

Подивитися більше інформації і відгуків: «Respawn»

Ігровий клуб Play Zone

Ігровий клуб «Play Zone» розташувався на другому поверсі ТРЦ «DreamTown», Тут рубаються в ігри на Xbox One з контролером Kinect і PlayStation 4 з шоломом PlayStation VR. Обидві приставки підключені до Xbox Live Gold і PlayStation Plus, завдяки чому гості клубу в числі перших можуть випробувати всі ігрові новинки.

Колекція ігор закладу вже налічує понад 60 хітових найменувань на будь-який смак. Насолоджуватися грою пропонується в загальному, де за вашим прогресом зможуть спостерігати сторонні вболівальники і окремі кімнати, розраховані на компанії до 6 осіб.

Де: Київ, Оболонський проспект, 21В.
Ціна: за 1 геймпад – 60 грн / год, безліміт – 350 грн / день, оренда кімнати – від 200 грн / год.

Подивитися більше інформації і відгуків: «Play Zone»

Щасливим власникам ігрової консолі, пропонуємо зацінити наш вибір ігрових аксесуарів для себе або на подарунок з Кешбек до 15%.

Читайте також:
Що таке квест
Кращі квести для великої компанії в Києві
Кращі квест-кімнати Києва для дорослих і дітей

Які цікаві ігрові клуби, бари, гейм-руми, антикафе і інші місця для ігор на приставках PS4 і Xbox знаєте ви? Діліться в коментарях;)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *