Суші у Дніпрі – де краще замовити з доставкою та в ресторані

Доставка суші в Дніпрі

Суші та роли користуються неймовірною популярністю. Не дарма в місті така величезна кількість барів, ресторанів та доставок із японською кухнею. Однак цю страву треба вміти готувати смачно. І спеціально для фанатів японських смакот редакція Покупон, спираючись на відгуки, склала рейтинг топових закладів та служб доставки Дніпра, де можна поїсти найсмачніші та найсвіжіші суші зі знижкою до 60%.

Акції
Знижка 50% на сети у «Ням-Ням Суші» на Сонячному
Дніпро, Маршала Малиновського вулиця, 14
-50%
0 грн
40 грн
Знижка 50% на все меню від доставки «Casper sushi»
Дніпро, Михайла Грушевського вулиця, 85Д
-50%
0 грн
40 грн
Показати всі
16 акцій

Instafood

У служби доставки онлайн-ресторану «Instafood» не дарма така назва. Будь-яка страва виглядає чарівно і так і проситься у вашу стрічку інстаграма, а смак не поступається красивому зовнішньому вигляду. У меню ресторану великий вибір суші та суші-сетів, ролів, китайських пельменів, wok, закусок, салатів. А одна з фішок закладу – суші-торт.

Замовити суші в «Instafood», Дніпро
Доставка суші у Дніпрі «Instafood»

Доставка: від 70 грн залежно від району міста Дніпро, вартість уточнюйте в оператора. Щоразу, як збираєтеся замовляти їжу в «Instafood», шукайте та користуйтеся знижками від Покупон до 50% на меню.
Час у дорозі: 90-120 хвилин.
Прийом замовлень: з 10:00 до 21:00 без вихідних, через сайт онлайн або по телефону. Способи оплати: готівковий та безготівковий.

Акції
Знижка 50% на меню кухні від «Instafood»
Дніпро, Дмитра Яворницького проспект, 54А
-50%
0 грн
40 грн
Показати всі
1 акцій

Суші Сторі (Суші Wok)

Мережа суші-барів «Sushi Story» у Дніпрі – це завжди смачно, вигідно та швидко. Вибір страв у меню просто вражає: тут класичні та запечені роли, вок, суші, салати, супи, десерти та розділ для вегетаріанців. Любителям нових смаків рекомендуємо спробувати рол «Дуо Фіш» з авокадо, масаго, лососем та тигровою креветкою. На особливу увагу заслуговують солодкі роли від «Суші сторі» у Дніпрі – «Горіховий рай», «Соковитий Фрукт» або «Тропічний» – спробуйте і закохаєтесь в цей смак назавжди.

Замовити смачні суші у «Суші Сторі», Дніпро

Доставка: по місту Дніпро – від 30 грн за мінімального замовлення від 200 грн. При замовленні від 1000 грн – безкоштовно. Великі суші-сети обійдуться на 55% дешевше зі знижками від Покупона.
Прийом замовлень: до 21:30 щодня через сайт онлайн або по телефону. Є самовивіз. Оплата: онлайн на сайті, готівкою або карткою при отриманні.

Акції
Знижка до 55% на суші-сети від «Sushi Story»
Дніпро, Юрія Кондратюка вулиця, 2
-55%
0 грн
40 грн
Знижка до 43% на суші-сети від «Sushi Story»
Київ, Погребняка вулиця, 14
-43%
0 грн
40 грн
Показати всі
2 акцій

Eco Sushi

Суші бари «Eco Sushi» працюють у Дніпрі та Кам’янському Дніпропетровської області. Найсвіжіші та натуральні продукти, страви, приготовані безпосередньо після замовлення, широкий вибір у меню, сервіс високого рівня та гарантія якості – основні принципи, яких дотримуються у закладах. Шеф кухар завжди експериментує з рецептами, тож завжди є можливість спробувати щось новеньке.

Доставка суші «Eco Sushi»

Ціна ролів: від 148 грн, а якщо скористаєтеся знижкою Покупон, заощадите 60%. Доставка: безкоштовна при замовленні від 299 грн. Самовивіз: Титова вулиця, 13; Михайла Грушевського, 2.
Графік роботи: 10:00-22:00. Розрахуватися за замовлення можна онлайн на сайті, готівкою або карткою кур’єру.

Акції
Знижка 60% на суші, роли і сети від «Eco Sushi»
Дніпро, Михайла Грушевського вулиця, 2
-60%
0 грн
40 грн
Показати всі
1 акцій

Only Sushi

Доставка їжі «Only Sushi» пропонує широкий асортимент страв японської кухні. Тут ви знайдете улюблені роли, суші, суші-сети для будь-якої компанії та великий вибір напоїв.

«Онлі суші» – це швидке оформлення замовлення, лояльні ціни та знижки, швидка доставка та головне – якісні інгредієнти, які забезпечують максимальне задоволення від смаку.

Доставка їжі «Only Sushi» пропонує широкий асортимент страв японської кухні

Оформити замовлення можна на сайті або по телефону, а зі знижкою 60% від Покупону буде ще вигідніше. Графік роботи: пн-нд 11:00-23:00. Вартість доставки: при сумі замовлення від 400 грн – безкоштовно, в радіусі 5 км від закладу. В інших випадках умови доставки необхідно уточнювати під час замовлення. Оплата можлива: онлайн на сайті, готівкою, банківською карткою або переказом на картку.

Акції
Знижка 60% на суші-сети від доставки «Only Sushi»
Дніпро, Робоча вулиця, 89
-60%
0 грн
40 грн
Показати всі
1 акцій

Sushi For You

«Sushi For You» у Дніпрі доставляє традиційні, запечені та спрінг роли, суші, гункани, нігірі, мідії. Великі шматочки свіжої рибки, хрусткі овочі, пікантні соуси та невелика кількість правильно приготовленого рису поєднуються в комбо неперевершеного смаку та дарують насолоду. У меню доставки представлені міні-роли – дешевше і менше за вагою, ніж звичайні, але з таким же приємним смаком.

«Sushi For You» у Дніпрі доставляє традиційні, запечені та спрінг роли, суші, гункани, нігірі, мідії

Середній чек: 350-400₴, але з Покупоном можна заощадити та замовити великі суші-сети зі знижкою 50%.
Вартість доставки містом необхідно уточнювати в оператора. Графік роботи: з 10:00 до 21:30. Самовивіз: Дніпро, Велика Діївська вулиця, 111Р.

Акції
Знижка 50% на суші-сети від «Sushi for you»
Дніпро, Велика Дієвська вулиця, 111Р
-50%
0 грн
40 грн
Знижка 50% на суші-сети від «Sushi for you»
Дніпро, Велика Дієвська вулиця, 111Р
-50%
0 грн
40 грн
Показати всі
2 акцій

Ням-Ням Суші

Онлайн-ресторан «Ням-Ням Суші» – японські страви за лояльними цінами. В асортименті ресторану: гарячі роли, макі, гункани, нігірі, футомакі та фірмові роли від шефа. Високий рейтинг закладу та багато позитивних відгуків говорять самі за себе – тут готують смачно та якісно.

Онлайн-ресторан «Ням-Ням Суші» – японські страви за лояльними цінами

Вартість класичних ролів: від 110 грн, а замовити кілограмові суші-сети можна зі знижкою 50% від Покупону. Доставка – за тарифами служби таксі. Графік роботи: 10:00-21:00. Самовивіз за адресами: Дніпро, Маршала Малиновського вулиця, 14; Паршина вулиця, 14. Розрахунок: готівкою або карткою при отриманні.

Акції
Знижка 50% на суші-сети в «Ням-Ням Суші» на Тополі
Дніпро, Паршина вулиця, 14
-50%
0 грн
40 грн
Знижка 50% на сети у «Ням-Ням Суші» на Сонячному
Дніпро, Маршала Малиновського вулиця, 14
-50%
0 грн
40 грн
Показати всі
2 акцій

No name sushi

«No name sushi» – служба доставки японської кухні в Дніпрі. Серед основних переваг – швидка доставка, гарний асортимент меню та чітке дотримання всіх стандартів приготування. Сушисти закладу намагаються для вас і заради вас – замовляйте улюблені страви та насолоджуйтесь.

«No name sushi» – служба доставки японської кухні в Дніпрі

Оформити замовлення можна на сайті або за телефоном, а з Покупоном на 50% дешевше. Сума мінімального замовлення доставки – 300 грн.
Доставка: до 4 км – 60 грн, до 15 км – 100-150 грн, від 15 км – 200 грн. Самовивіз за адресою: Січових Стрільців вулиця, 11. Графік роботи: 10:00-22:00 щоденно.

Tasty sushi

Суші-бар «Tasty Sushi» – це велика кількість ваших улюблених японських страв, приготованих на совість. Великі шматочки рибки, морепродукти, ніжний сир, правильно зварений та заправлений рис, хрусткі овочі – в руках шеф-кухарів перетворюються на ідеальні роли. Ніяких заготовок та заморожених інгредієнтів, страви готуються лише після замовлення та одразу ж вирушають до вас, щоб подарувати максимальне задоволення від смаку.

Суші-бар «Tasty Sushi» –  доставка ваших улюблених японських страв

Замовити суші можна через сайт або по телефону, а з купоном від Покупон на 50% дешевше.
Доставка здійснюється в радіусі 10 км від закладу, за умови замовлення від 650 грн – безкоштовно. Розрахунок за доставку тільки безготівковий, при самовивезенні – готівкою або карткою. Самовивіз за адресою: Богдана Хмельницького проспект, 118Д.

Акції
Знижка 50% на суші-сети від «Tasty sushi»
Дніпро, Богдана Хмельницького проспект, 118Д
-50%
0 грн
40 грн
Показати всі
1 акцій

Банзай

Азіатський ресторан «Банзай» у центрі міста Дніпро – практично синонім різноманітності. Тут на вас чекають страви азіатської, європейської та японської кухні: суші-сети, роли, суші-нігірі, WOK-локшина, піца, салати, супи, страви на грилі та ніжні десерти. Щоб порадувати вас їжею преміум-якості, кухарі не використовують напівфабрикати і кожну страву починають готувати тільки після того, як клієнт зробив замовлення. Вибирайте «Банзай» та отримуйте непідробне задоволення від їжі, сервісу, регулярних знижок, акцій та подарунків.

Азіатський ресторан «Банзай» у центрі міста Дніпро

Оформити замовлення можна за телефоном або на сайті.
Доставка: у радіусі 5 км – 39 грн, до 10 км – 79 грн, до 15 км – 158 грн.
Мінімальна сума замовлення – 350 грн, доплата за посуд та упаковку – 19 грн.
Графік роботи: 10:00-20:00. Самовивіз: Європейська вулиця, 8А.

Sushi Master

«Суші Майстер» Дніпро – заклади міжнародної мережі ресторанів паназіатської кухні, які дотримуються трьох основних принципів: смачно, швидко, вигідно. Замовляйте роли з вугром, лососем, креветкою – риба тут завжди тільки найсвіжіша. Серед величезного вибору страв ви знайдете щось своє, а регулярні новинки доповнять список ваших уподобань.

Швидка доставка суші у Дніпрі – «Sushi Master»
Карта доставки суші у Дніпрі

Середній чек: 350-400₴.
Доставка по Дніпру – безкоштовно, за мінімальної суми замовлення – 400 грн, якщо менше – доставка 30 грн. Час очікування залежить від району та вказаний на карті вище. Оформити замовлення можна на сайті або за телефоном.
Оплата здійснюється онлайн, готівкою або карткою при отриманні. Можливий самовивіз.

Акції
Квиток до дитячого парку «Планета» в ТЦ «Караван»
Дніпро, Нижньодніпровська вулиця, 17
-40%
250 грн
149.0 грн
Знижка 50% на будь-який VR-атракціон у «VR77D»
Дніпро, Королеви Єлизавети II вулиця, 2
-50%
0 грн
20 грн
Показати всі
89 акцій

Sushi Family

Служба доставки у Дніпрі «Sushi Family» – це смачно, оперативно та з любов’ю. Використовуючи свіжі інгредієнти та перевірені рецепти, сушисти створюють смакові шедеври, які так сподобалися дніпрянам та гостям міста. Якщо ви ще не куштували – замовляйте та насолоджуйтесь гастрономічним шедевром.

Служба доставки у Дніпрі «Sushi Family»

Замовлення можна оформити на сайті або за телефоном.
Доставка при сумі замовлення від 300 грн – безкоштовно, якщо менше – 50 грн. Графік роботи: 10:00-22:00.
Оплата: онлайн, готівкою або банківською карткою.

Sushi 3303

Служба доставка «Sushi 3303» – для поціновувачів смачних та оригінальних суші. Тут величезний вибір авторських ролів від шефа, які однозначно варто скуштувати – подвійна порція риби, ніжний сир та тонка майстерність подарують вам незабутнє смакове задоволення.

Служба доставка «Sushi 3303» – для поціновувачів смачних та оригінальних суші

Оформляйте замовлення на сайті або за телефоном, при сумі понад 400 грн – доставка безкоштовна.
Графік роботи: 10:00-22:00.

Акції
До 2 годин прокату квадроциклів «Kvadro Kamenskoe»
Кам'янське (Дніпропетровська область), Незалежності бульвар, 3В
-20%
900 грн
719.0 грн
До 2 години прокату баггі від «Kvadro Kamenskoe»
Кам'янське (Дніпропетровська область), Незалежності бульвар, 3В
-20%
1100 грн
879.0 грн
Показати всі
3 акцій

Kotosushi

Доставка «КотоСуші» – це висока якість інгредієнтів та дотримання традиційних японських рецептів. У меню: суші, роли, супи, салати, Вок, закуски, десерти та напої. Швидка доставка та помірні ціни – ще одні незаперечні плюси разом з якістю.

Доставка «КотоСуші» у Дніпрі
Карта доставки «КотоСуші» у Дніпрі

Вартість та тривалість доставки залежить від зони, позначеної на карті: зелена – мінімальне замовлення 299 грн, час доставки 39 хвилин; помаранчева зона – мінімальне замовлення 499 грн, час доставки 59 хвилин; червона – мінімальне замовлення 799 грн, час доставки 79 хвилин.
Оплата можлива у будь-який зручний спосіб: на сайті, готівкою або через термінал при отриманні.

Rock & Roll

Служба доставки «Rock & Roll» у Дніпрі – це великий вибір японських страв на будь-який смак, які готують безпосередньо перед відправкою і тільки з якісних та свіжих інгредієнтів. Для збереження унікального аромату кожної страви використовують спеціальну упаковку. У меню представлено кілька видів Філадельфії, Каліфорнії з різними видами риби та інші популярні та авторські роли.

Служба доставки «Rock & Roll» у Дніпрі
Карта доставки «Rock & Roll» у Дніпрі

Доставка здійснюється безкоштовно за умови мінімального замовлення: зелена зона – від 299 грн; фіолетова – від 399 грн; синя – від 599 грн; помаранчева – від 799 грн; червона – від 1499 грн.
Сплатити замовлення можна готівкою через термінал або онлайн на сайті.

Акції
Виграй літній відпочинок на віллі «Оберіг» у Східниці
Східниця (Львівська область), Бориславська вулиця, 30
-0%
0 грн
20 грн
Виграй SPA відпочинок на День Конституції у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 338
-0%
0 грн
20 грн
Показати всі
148 акцій

Ninja Sushi

Доставка «Ninja Sushi» – улюблений ресторан гурманів та поціновувачів морепродуктів. У меню близько 100 позицій суші та ролів з найрізноманітнішими, а часом, і незвичайними начинками. Також тут можна замовити суші-сети, рибні закуски та напої. Вибирайте чим хочете побалувати себе сьогодні – це буде однозначно смачно.

Доставка «Ninja Sushi»
Доставка «Ninja Sushi» у Дніпрі

Вартість макі ролів – від 130 грн, класичних – від 350₴. Графік роботи з 11:00 до 22:00 щоденно.
Доставка здійснюється по Дніпру та найближчому передмістю.
Вартість залежить від віддаленості, уточнюйте в оператора. Розрахуватися за замовлення можна онлайн, готівкою або карткою при отриманні.

МЯО

Азіатський ресторан «МЯО» пропонує величезний вибір високоякісних ролів та суші за традиційними рецептами. Гарячі, холодні, гострі, фреш – вибирайте на власний смак. Не важливо, у закладі чи з доставкою – ви отримаєте свіжі страви з-під ножа, які подарують багато задоволення.

Азіатський ресторан «МЯО», Дніпро

Адреса: Дніпро, вул. Шевченка, 59. Вартість доставки: при замовленні від 500 грн у радіусі до 8 км – безкоштовно, якщо сума замовлення менша за доставку: 8-12 км – 50 грн; 12-20 км та більше – від 200 грн.
Час у дорозі: до 4 км – 1 година, до 8 км – 1.5 години, до 12 км та більше – від 2 годин.

Osama sushi

Онлайн-ресторан «Osama sushi» – гастрономічна пристрасть, яку варто спробувати. Тут готують, творять, креативлять, розвиваються, експериментують, щоб надати вам найкращу якість та смак. Доставка японської кухні з такими ж високими стандартами, як і в дорогих ресторанах, – основний принцип роботи «Осама».

Онлайн-ресторан «Osama sushi»

Оформити замовлення можна на сайті або за телефоном. При замовленні від 500 грн – доставка безкоштовна (залежно від району міста). Більш детальні умови доставки необхідно уточнити в оператора.

Акції
Мануальний масаж спини від Нікіти Славгородського
Дніпро, Героїв проспект, 44
-64%
1500 грн
699.0 грн
До 7 сеансів масажу спини від Макса Тополя
Дніпро, Панікахи вулиця, 61
-58%
1200 грн
595.0 грн
Показати всі
43 акцій

Читайте також:
✔️Топ служб доставки їжі та продуктів у Дніпрі
✔️Куди піти з дівчиною у Дніпрі
✔️Де в Дніпрі погуляти з дитиною
✔️Відпочинок у лютому: тревел-гайд по Україні
✔️Як вибрати свого психолога
✔️Найкращі фільми 2024 року, які варто подивитися
✔️Наймодніші вії цього сезону

А які ваші улюблені суші-ресторани та служби доставки у Дніпрі? Діліться своїми уподобаннями у коментарях.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *