Дитячий день народження у Харкові: ідеї яскравого свята

День народження – довгоочікуване і важливе свято в житті кожної дитини. І не важливо, скільки малюку чи підлітку років – він завжди з хвилюванням чекає на той самий день, хоче якогось дива. #PokuponBlogTeam поділиться ідеями, як організувати та де справити дитячий день народження у Харкові на ура. А щоб вийшло недорого за бюджетом – ловіть класні знижки на розваги для дітей та заклади для крутого свята.

Читайте у нашому огляді:

Дитячі розважальні центри

Щоб не ламати голову, чим зайняти дитину або як урізноманітнити свято – сходіть із гостями до одного з дитячих розважальних центрів. Такі місця – земля обітована для жвавих і непосидючих дітлахів.

Дитячий центр

Дитячий парк розваг «Планета»

Наприклад, дитячий парк розваг «Планета» просто створений для того, щоб малюк міг дати волю своїй активності – грати, бігати, стрибати та веселитися. Центр обладнаний різноманітними ігровими зонами (батути, гірки, тарзанка, лабіринт, бізіборди), де дитина будь-якого віку знайде собі щось цікаве. Для іменинника та його гостей у «Планеті» можна організувати космічно-круте свято, для цього тут є все необхідне:

  • Тематичні святкові кімнати з сучасним декором.
  • Ексклюзивні казкові анімації: супергерої, пригоди у джунглях, LOL-вечірка для дівчаток, космос.
  • Різноманітна шоу-програма із конкурсами: бабл-шоу, майстер-класи, паперова дискотека.
  • Ресторан зі святковим меню для дорослих та дітей.
  • Привітання на сцені з подарунками від «Планети».
  • Драйвові розваги для всієї родини.
  • Безлімітні розважальні зони на цілий день.
  • Послуги фото- та відеозйомки.

Ви можете замовити ексклюзивну програму або більш бюджетний готовий варіант.

Аніматор створить святковий настрій
Аніматор створить святковий настрій

Де: майдан Захисників України, 7/8.
Графік роботи: Пн з 12:00 до 21:00, Вт-Нд з 10:00 до 21:00.
Ціна: для іменинника у день народження – безкоштовно, безлімітне відвідування для однієї дитини – від 170₴, а дешевше – зі знижкою 30% від Pokupon.

Парк Горького

Якщо іменини припадають на теплу пору року, можна сходити до Центрального парку відпочинку та розваг імені Горького – це улюблене місце харків’ян та гостей міста. У парку маса атракціонів, пішохідних зон для прогулянок та відпочинку на свіжому повітрі, гарних фото локацій, дитячих кафе для перекусу та святкового столу і багато іншого. Тут же можна замовити послуги аніматорів – з квестом по парку, банкетом, конкурсами та дискотекою у паті-румі. Теми анімації найрізноманітніші, для хлопчиків та дівчаток: Ковбої, Пірати, Мисливці за привидами, Монстри на канікулах, Ляльки LOL, Феї, Попелюшка.

Парк Горького, Харків

Аквапарк

Найбільший в Україні Харківський критий аквапарк «Джунглі» запрошує дітей та їхніх батьків відсвяткувати яскравий день народження. На іменинника та його друзів чекає море водних розваг – басейни (хвильовий, гідромасажний, дитячий), гірки, атракціони для дітей, підлітків та дорослих.

День народження в аквапарку

Атмосферу свята створять веселі аніматори – організують ігри, загадки, конкурси, естафети на суші та воді. Святкове частування можна замовити у кафе аквапарку.

Аквапарк у Харкові

Адреса: вул. Киргизька, 19.
Графік роботи: Пн-Чт, Нд 12:00-22:00, Пт-Сб 12:00-23:00.
Ціна вхідного квитка на цілий день: для іменинника до 14 років у ДР – безкоштовно, дорослий – від 350 ₴, дитячий – від 280 ₴ або на 20% дешевше за акцію від Покупона – від 225 і від 280 ₴ відповідно.

Зоопарк

Відвідування зоопарку можна добре вписати в програму святкування іменин. Адже для міської дитини будь-яка можливість познайомитися з пухнастими, кумедними та милими тваринами, чи то козочка, свинка чи мавпочка – екзотика та море вражень! А якщо пухнастих і пернатих ще й можна погодувати улюбленими ласощами, погладити, потримати на руках – це повна милота!

Дитячий зоопарк

«Пізнавальний зоопарк»

У тактильному «Пізнавальному зоопарку» можна пограти з родиною мавпочок, погладити хитрого єнота, помилуватися найбільшими у світі папугами – красенями Ара, потримати в руках райдужного хамелеона і навіть змію – якщо ти сміливий, звичайно! Ну, і само собою, послухати екскурсовода – професійного біолога, дізнатися багато цікавого про життя та звички мешканців зоопарку. Експозиція тварин розташована в ТРЦ «Sun Mall», тож після незабутніх емоцій від спілкування зі звірятами можна підкріпитися бургерами або піцою тут же, в одній із кафешок чи ресторанів.

«Пізнавальний зоопарк», Харків

Адреса: проспект Юрія Гагаріна, 181.
Графік роботи: щоденно з 10:00-21:00.
Ціна: дорослий – від 110 ₴, дитячий – 100 ₴ або вдвічі дешевше за акцію від Покупона.

«Фельдман екопарк»

«Фельдман екопарк» знаходиться в селищі Лісове, за 18 км від Харкова. Тут зібрано колекцію з 2000 тварин з усього світу. Окрім можливості побачити вихованців зоопарку, є зони тактильного спілкування з тваринами, де їх можна погодувати та погладити.

Відсвяткувати у «Фельдман екопарк»

Де: селище Лісове, вул. Київська, 12 (18 км. від Харкова).
Графік роботи: щоденно з 10:00-17:00.
Вхід: безкоштовно.

Дельфінарій

Ще одна яскрава ідея, куди піти на день народження у Харкові – це дельфінарій «Немо». У будь-яку погоду, влітку та взимку на вас чекає програма за участю морських артистів – чарівних дельфінів, білого кита, спритних морських котиків та кумедних морських левів. Шоу залишає незабутнє враження та повне захоплення як у дітей, так і у дорослих. Не перестаєш дивуватися, як ці тварини можуть настільки точно розуміти команди, посміхатися та пустувати.

Дильфінарій для дітей

Після перегляду програми можна продовжити святкувати – сходити до океанаріуму, відзначити день народження у затишному ресторані дельфінарію або в будь-якому іншому закладі неподалік.

Адреса: вул. Сумська, 35.
Розклад шоу: Вт-Нд о 12:00, 15:00, 18:00.
Вартість квитка: 200 ₴ або вдвічі дешевше за акцію від Покупона.

Боулінг

Зводити дитину та її друзів у боулінг – класний варіант справити іменини.Тут можна як слід поактивничати, кидаючи кулі та змагаючись у майстерності – це дуже весело! А після гри – влаштувати продовження свята – застілля у кафе боулінг-клубу.

Дитячий боулінг

Відвідування квест-кімнати

Цю захоплюючу розвагу оцінять діти та старші підлітки, які прагнуть цікавих пригод! Квест руми допоможуть імениннику та його друзям переміститися в загадкову обстановку, за допомогою підказок розплутати клубок таємниці або знайти заповітний подарунок. Вибирайте сюжет:

  • «Гарри Поттер» та «Скарби піратської таверни» – квести-пригоди від «IQuestKomnata». Гра для компанії до 5 осіб обійдеться завдяки Pokupon на 50% дешевше – у 399 ₴ замість 800.
  • «Я легенда» – антивірусна сага від «The key». Дітей до 14 років супроводжує аніматор (оплачується за вартістю квитка) – він грає в команді та спрямовує гравців у разі виникнення труднощів. Квест для компанії до 4 осіб вийде завдяки Покупону вдвічі дешевше – 499 ₴ замість 1000.
  • «Справа Чикатило» від компанії «Keyhole» – на учасників чекає детективна історія з упійманням серійного вбивці. Гра для компанії до 4 осіб вийде вдвічі дешевше зі знижкою від Pokupon – 399 ₴ замість 800 ₴. Діти віком до 14 років проходять квест у супроводі дорослих. Доплата за 5 та 6 гравців – 150 ₴.
Квест для підлітків
Акції
1 година гри у віртуальній реальності у «Space VR»
Харків, Плеханівська вулиця, 65
-30%
400 грн
279.0 грн
Показати всі
1 акцій

Клуб віртуальної реальності

Зовсім не знаєте, куди сходити і чим здивувати вашу дитину в її майбутній день народження? Організуйте свято з іграми віртуальної реальності. Таку розвагу безсумнівно оцінять сучасні діти – знатні геймери і любителі нових технологій. Шоломи та спецефекти дозволяють повністю поринути у фантастичну атмосферу віртуального світу. Окрім гри, це ще й фізична активність – адже треба повторювати рухи свого персонажа! Після гри у VR закладі, з дозволу адміністрації, можна буде перекусити у зоні відпочинку чи кафе при клубі.

святкування у клубі VR

День народження в стилі лазертаг

Весело та незвичайно провести день народження можна у лазертаг-арені. Лазертаг –  гра-стрілялка в реальному часі: противники вражають один одного лазерними пострілами зі спеціальних автоматів. Така розвага – абсолютно безпечна та неймовірно захоплює! Лазертаг особливо оцінять підлітки, хлопчики, що фанатіють від комп’ютерних ігор у подібному жанрі. Можна розбитися на команди та відчути себе справжнім солдатом чи героєм всесвіту Counter-Strike. Зберіть команду дітлахів на чолі з іменинником і нехай вони вдосталь побігають перед святковим застіллям. Його можна організувати тут же, домовившись з адміністрацією – замовте доставку піци, бургерів чи будь-якої іншої їжі зі знижкою до 60% від Покупона, вийде недорого.

Лазертаг
Акції
10 кіл на картингу в картинг-клубі «Піонер»
Харків, Плеханівська вулиця, 126
-40%
500 грн
299 грн
Знижка до 30% на заїзди на картингу «Rider Kart»
Харків, Плеханівська вулиця, 126М
-30%
0 грн
15.0 грн
Показати всі
2 акцій

Цікавий музей

Ні, ми не пропонуємо вам тягнути малюка в такий знаменний день дивитися на запорошену давнину. Однак є новіші, сучасніші та креативні музеї, які напевно викличуть у дитини невгамовний інтерес.

  • У музеї наукових відкриттів діти можуть не лише дивитися на експонати, а й усіляко взаємодіяти з ними: чіпати киплячий пісок, грати з тінями, малювати на воді. Там буде цікаво навіть найдосвідченішому імениннику.
  • Яскраво та феєрично проходить дитячий день народження у харківському Музеї фотоілюзій. Незвичайною атмосферу роблять кумедні метаморфози та пригоди. Дітям віком до 5 років – вхід безкоштовний.
  • Якщо ваше чадо обожнює збирати та клеїти кораблики із сотень деталей, зводьте його до морського музею Харкова.
  • Музей кави в інтерактивній формі розповість історію цього напою та секрети його приготування.

Приємним бонусом буде те, що сходити до деяких музеїв можна абсолютно безкоштовно.

Музей
Акції
Від 1 ночі у «Біля річки» у Кам'янці-Подільському
Кам'янець-Подільський (Хмельницька область), Онуфріївська вулиця, 5
-37%
1150 грн
799.0 грн
Пластичний масаж обличчя від Євгенії Козюри
Харків, Сумська вулиця, 1
-64%
700 грн
249.0 грн
Показати всі
12 акцій

Даруйте дітям емоції та враження. Це саме те, що не втратить своєї цінності з часом. А як ви любите святкувати день народження своїх дітей? Діліться у коментарях вашими сімейними традиціями!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *