Де пограти на приставці в Дніпрі: кращі консольні ігрові клуби та антикафе міста

Геймерські новинки так і ваблять кіберспортивну молодь в ігрові клуби, бари і антикафе Дніпра на спекотні консольні битви на PlayStation і X-box. Якщо ви любитель порубитися в приставку, то питання «де пограти на консолі в Дніпрі» для вас завжди актуальний.

У нашому огляді ми розповімо де пограти на приставці з комфортом, вкусняшками і димним кальяном.

1. Push

Ігровий клуб «Push» об’єднав в собі розслабляючий формат лаунж-зони з авторськими кальянами і міцними коктейлями та ігрову зону для профі геймерів і просто любителів зависнути за топовими іграми на PS4 і PS4 PRO.

Push

Для більш рухливих є танцювальний симулятор Just Dance. Ігровий бар також пропонує своїм гостям орендувати VIP-кімнати з караоке, іграми і фільмами.

Push пограти на приставці

Де: Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 17А.
Графік роботи: Пн-Нд 10:00-06:00.
Ціна: гра в загальному залі з двома джойстиками — 80 грн/год, нічний тариф (23:00-06:00) — 350 грн/ніч + депозит на бар 350 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте знижку до 70%.

2. Twenty Bar

У кафе «Twenty Bar» полюбляють курити ароматний димний кальян, випити смачні алкогольні і зігріваючі напої, поласувати закусками і ніжними десертиками.

Twenty Bar

А ще тут люблять грати в Sony PlayStation і дивитися спортивні трансляції. І не дивно: затишна атмосфера, дружнє обслуговування, стильний інтер’єр і комфортні диванчики розташовують на довгі посиденьки.

Twenty Bar пограти на консолі

Приємності від Покупона: хапайте гарячі акційні пропозиції на кальяни і напої тут.

Де: Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 20.
Графік роботи: Пн-Нд 14:00-24:00.
Ціна: уточнюйте у адміністратора.

3. Play Bar

Ігровий бар «Play Bar» чекає на своїх гостей на ароматні довгограючі кальяни, смачні коктейлі, кіноперегляди фільмів з дозволом 4К, караоке та ігрові баттли на Sony PlayStation 4.

Play Bar

У барі можна розташуватися за зручними столиками в загальному залі або орендувати одну з трьох VIP-кімнат для великих компаній. «Play Bar» працює цілодобово, що робить його дуже привабливим для нічних посиденьок.

Play Bar пограти на приставці

Де: Дніпро, вулиця Воскресенська, 25.
Графік роботи: Пн-Нд 00:00-24:00.
Ціна: оренда кімнати з приставкою — 200 грн/год.

4. KinoBox

У клубі «KinoBox» вам запропонують орендувати особистий кінозал з великим HD- екраном, ігровою консоллю PlayStation 4 і караоке. У барі можна замовити кальян, купити попкорн, напої та інші ласощі для традиційного кіноперегляду. 

KinoBox

«KinoBox» — ідеальне місце для побачень і проведення святкових заходів в компанії до 8 осіб. Всім іменинникам надають знижки на послуги клубу в день народження і протягом семи днів після нього. Для завзятих ігроманів і кінолюбителів діють спеціальні нічні тарифи.

KinoBox пограти на консолі

Де: Дніпро, вулиця Глинки, 10 (ТРЦ «Кубометр», 2-й поверх); проспект Дмитра Яворницького, 46.
Графік роботи: Пн-Нд 10:00-06:00.
Ціна: оренда залу на 1 годину — 90 грн з людини, нічна тарифікація (01:00-06:00) — 180 грн з людини.

5. Місце

Не знаєте де пограти в приставку, а після розважитися іншими плюшками? Антикафе «Місце» — креативний простір для ігрових розваг в затишній, теплій, майже домашній атмосфері.

Місце

У антикафе «Місце» вам безкоштовно запропонують чай, каву та солодощі. Приємна плюшка: їжу і напої можна приносити з собою. З розваг: кікер, більше 50 настолок на будь-який смак і колір, і, звичайно ж, приставки Sony PlayStation 3 і 4. Велика ігрова зона для консольних ігор дозволяє комфортно розміститися всім бажаючим, тому переживати про вільні місця не варто. В клубі регулярно проводяться тематичні вечірки, перегляди кінофільмів.

Місце пограти на приставці

Де: Дніпро, вулиця Глинки, 24; вулиця Короленка, 6.
Графік роботи: Пн-Нд 00:00-24:00.
Ціна: 1-а година гри — 45 грн, 2-4-а година гри — 75 копійок/хвилина, після 4-х годин гри — «стоп-чек», абонемент на 12 годин — 140 грн.

6. Кайф

Кальянний бар «Кайф» пропонує своїм гостям релакснути з димним бро, пірнути в запальні вечірки і живі виступи, скуштувати смачні коктейлі і відмінну апетитну кухню.

Кайф

До всіх плюсиків тут ви можете пограти з друзями на PS4 в самі хітові гри всіх часів. Відмінний вечір і мега-настрій гарантовані!

Кайф пограти на консолі

Де: Дніпро, вулиця Михайла Грушевського, 1.
Графік роботи: Пн-Чт, Нд 15:00-24:00; Пт, Сб 15:00-02:00.
Ціна: уточнюйте у адміністратора.

7. Windigo Arena

«Windigo Arena» — це самий ультрасучасний і просунутий ігровий комп’ютерний і консольний клуб в Дніпрі. Ігрова зона площею 1100 м2 оснащена 154 потужними ПК, PS4 Pro, чотирьох метровим LED екраном для перегляду світових кібертурнірів і сценою для проведення геймерських чемпіонатів. На території клубу є бар і дві VIP-кімнати.

Windigo Arena
Windigo Arena пограти на приставці

Де: Дніпро, вулиця Глінки, 2 (ТРЦ «Мост-сіті»).
Графік роботи: Пн-Нд 00:00-24:00.
Ціна: оренда консолі і двох джойстиків — 90 грн/год.

8. Риба Андрій

Антикафе «Риба Андрій» залучає своїх відвідувачів не тільки оригінальною і незвичайною назвою, тут можна грати на приставці, стати чемпіоном в настолки, прийти на творчий вечір або майстер-клас, знайти місце для коворкінгу, організувати своє свято «під ключ» і багато іншого.

Риба Андрій
Риба Андрій пограти на консолі

Де: Дніпро, вулиця Князя Володимира Великого, 13.
Графік роботи: Пн-Нд 00:00-24:00.
Ціна: 1 година відвідування — 45 грн, наступні години — 36 грн/год або 60 копійок/хвилина.

Інноваційні технології в кіберпросторі розвиваються з шаленою швидкістю, регулярно радуючи геймерів виходами гарячих новинок на Плейстейшн і Ікс-бокс. Хочете завжди бути в курсі випуску нових ігор, та ще й зіграти в них по знижці? А може вам подобається віртуальна реальність з оглядом в 360 градусів. Тоді слідкуйте за акційними пропозиціями провідних ігрових клубів на нашому сайті.

Якщо ж ви той щасливий володар консолі, якому для жаркого вечора ігор не потрібно залишати стіни будинку, пропонуємо вам оцінити наш мега-кешбек на товари для геймерів від Покупона. Вечір за грою стане ще приємнішим і смачнішим, якщо замовити ласощі по божевільним знижкам тут.

Які цікаві ігрові клуби, бари, гейм руми, антикафе і інші місця для ігор на приставках PS4 і Xbox в Дніпрі знаєте ви? Діліться в коментарях ;)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *