Насичений вікенд: куди піти на вихідних в Харкові 1 і 2 лютого

Кажуть, найкращий відпочинок — зміна діяльності. Варіантів дозвілля може бути багато: театри, кіно, музеї, концерти, активний відпочинок… Щоб ви не пропустили найяскравіші та найцікавіші події, редакція Покупона підготувала для вас афішу розважальної програми на вихідні дні 1 та 2 лютого.

Розваги для дітей

Усі батьки хочуть зробити дозвілля своєї дитини насиченим і цікавим. Добре, що в Харкові багато місць для веселого сімейного відпочинку. Щоб подарувати дітлахам яскраві емоції і не витратити весь сімейний бюджет, стежте за акціями на розваги для дітей на Покупоні.

Шоу білих китів і дельфінів

Шоу білих китів і дельфінів

Денні вистави у дельфінарії — це незабутні враження для всієї родини. Ви познайомитеся з милими і талановитими дельфінами-афалінами Вітою, Гешей, Златою і Місяцем, білими китами Пломбіром і Снежкою, морським котиком Бобом, морським левом Алонсо. Вас не залишать байдужими їх чудові трюки, танці і навіть спів.

Музична казка «Дюймовочка»

Музична казка «Дюймовочка»

Захоплююча казка за мотивами Ганса Християна Андерсена. Історія про маленьку, красиву Дюймовочку, якій доля раз у раз підносила випробування: розставання з матір’ю, підступні «знайомі», нав’язливі кавалери. Але тендітна і, здавалося б, безпорадна дівчинка проходить всі негаразди, зберігаючи в своєму серці доброту і ніжність. І в якості винагороди доля підносить їй сюрприз — зустріч з королем ельфів.

Театр ляльок «Стійкий олов’яний солдатик»

Театр ляльок «Стійкий олов'яний солдатик»

У кожній дитячій кімнаті живуть ляльки, і як тільки господарі будинку засипають, вони оживають: влаштовують бали, ходять в гості, іноді воюють. У них навіть є свій ляльковий театр, де грають історії зі знайомих казок. І найдивовижніша з них — про любов стійкого олов’яного Солдатика і прекрасної Балерини.

Цирк на воді «Waterland»

Цирк на воді «Waterland»

Цирк на воді «Waterland» — це справжній фонтан яскравих емоцій. У цьому дивовижному світі русалки літають під куполом, дресировані ведмеді виконують неймовірні трюки, чарівний морський котик танцює під запальну музику. Все дійство доповнюється чарівним дощем і лазерним шоу. Казкова атмосфера підкорить вашу уяву.

  • Коли: 1 лютого о 12:00 і 17:00, 2 лютого о 12:00.
  • Де: Харківський цирк, вул. Ірини Бугримової, 1.
  • Ціна: від 80 грн.

Повнокупольне відео-шоу «Пригода ХРУМКИ в зимовому лісі»

Повнокупольне відео-шоу «Пригода ХРУМКИ в зимовому лісі»

Мрієте, як і Хрумка, побачити в телескоп справжній астероїд? Тоді вирушайте з ним до Гному-астроному. Шлях лежить через казковий ліс, де на вас чекають чарівні пригоди і знайомство з сузір’ями, полярним сяйвом, астероїдами.

Вистава «Кай і Герда» 

Вистава «Кай і Герда»

Добра казка для всієї родини про дружбу і кохання. Вона вчить йти до своєї мети, незважаючи ні на що, і тоді обов’язково все вийде. 

  • Коли: 2 лютого, 11:00.
  • Де: ДК «Металіст», вул. Плеханівська, 77.
  • Постановка: Театр«Мадригал».
  • Ціна: від 60 грн.

Вистава «Веселі пригоди Незнайки»

Вистава «Веселі пригоди Незнайки»

Весела історія для дітей та їх батьків. Маленьким глядачам неодмінно сподобаються захоплюючі пригоди казкових героїв, їх запальні танці і барвисті костюми. Сюжет стане приводом замислитися над тим, що справжніми життєвими цінностями є дружба і живе спілкування.

Вистава «Золотий ключик, або інші пригоди Буратіно»

Вистава «Золотий ключик, або інші пригоди Буратіно»

Життя Буратіно цікаве і сповнене пригод. А як інакше, якщо він «був поліном, став хлопчиськом». Що відбувалося з Буратіно, з ким він дружив, з ким ворогував, і чим закінчилася історія, діти дізнаються, побувавши на виставі.

Розваги для дорослих

Фестиваль «Best Black Comedy Shorts»

У програмі вечора — вісім кращих комедійних корометражок 2019 року. Від цих фільмів буде сміятися навіть найсуворіший і критичний глядач. Приходьте компанією і повеселіться від душі.

  • Коли: 1 лютого, 19:00.
  • Де: Fabrika.space, вул. Благовіщенська, 1.
  • Ціна: 60 грн.

Ніч кіно на Арт-заводі «Механіка»

Ніч кіно на Арт-заводі «Механіка»

Влаштовуйтеся зручніше на м’яких пуфах, запасайтеся вкусняшками, адже на вас чекає цілих вісім годин перегляду легендарної кінотрилогії. У програмі вечора «Володар кілець: Братерство Кільця», «Володар кілець: Дві фортеці», «Володар кілець: Повернення короля». 

Найкращі концерти

Концерт групи «Порнофільми»

Концерт групи «Порнофільми»

Панк-рок група «Порнофільми» презентує новий альбом. Тексти їх пісень, як завжди, максимально прямолінійні і іронічні, в них — реальні життєві історії. Побувайте на гучному панк-рок святі і відчуйте енергетичний вибух.

«DJKon ‘ Birthday Party»

«DJKon ' Birthday Party»

DJ Конь — один з топових діджеїв України — відсвяткує свій день народження в «Opium Bar» і подарує гостям свій Birthday Set. Приходьте привітати винуватця свята і потусити під першокласний електронний саунд.

  • Коли: 1 лютого, 22:00.
  • Де: Opium Bar, вул. Академіка Павлова, 271.
  • Ціна: 200 грн.

Концерт органної музики

Концерт органної музики

Якщо ви — поціновувач класичних мелодій, вам варто відвідати концерт органної музики в Харківській філармонії. У програмі — твори Й. С. Баха, Д. Букстехуде, Ф. Мендельсона, Й. Брамса, С. Франка.

Найкращі вистави

Театральне життя в Харкові насичене і різноманітне. Вистави різних жанрів, опера, балет, мюзикл — місцеві і приїжджі трупи ставлять постановки на будь-який смак. Якщо ви хочете потрапити всюди і відразу, і при цьому вкластися в бюджет, цілком ймовірно, що знижки на квитки на Покупоні зроблять це можливим.

Вистава «Вечеря для трьох»

Вистава «Вечеря для трьох»

У пошуках того єдиного Вона приміряє ролі подружки, дружини, коханки. Кожна з них по-своєму гарна. Як відрізнити справжні почуття від сьогочасної пристрасті? Як зробити правильний вибір?

Музичний спектакль про любов, з часткою гумору і крапелькою смутку.

Вистава «Троцький. Сни. Сни»

Вистава «Троцький. Сни. Сни»

Знаходячись вже в потойбічному світі, Троцький вісім разів переживає останній день свого життя. Кожна фантазія — смішна і безглузда. Тут є місце любові, сумнівам, підозрілості, боротьбі з упертістю. Відомий спектакль, який поєднав у собі море інтелекту і відмінний гумор.

Вистава «Блез»

Вистава «Блез»

Історія про молодого художника Блеза, який робить все можливе, щоб одружитися з донькою бізнесмена і назавжди покінчити з безгрошів’ям. Але все відбувається всупереч його розрахунками. Гумористичне уявлення, в основі якого — різні комічні ситуації і помилкові дії його героїв, змусить забути про насущні проблеми і занурить вас в атмосферу веселої комедії.

Мюзикл «Легенда» 

Мюзикл «Легенда»

Витягнувши з каменю меч, молодий юнак Артур визначає свою долю — стати кращим воїном і відомим королем. З цього почалася легенда про честь і доблесть, любов і зраду, битви білої і чорної магії — легенда про Короля Артура.

Опера«Севільський цирульник»

Опера«Севільський цирульник»

«Севільський цирульник» за однойменною п’єсою П. Бомарше є однією з кращих комічних опер в історії жанру. Постановка підкорює глядачів захоплюючим динамічним сюжетом, безліччю гумористичних ситуацій, багатством мелодій, віртуозним виконанням вокальних партій.

  • Коли: 1 лютого, 18:30.
  • Де: ХНАТОБ, вул. Сумська, 25.
  • Ціна: від 120 грн.

Вистава «Двадцять хвилин з ангелом»

Вистава «Двадцять хвилин з ангелом»

Вистава за п’єсою Олександра Вампілова визнана однією з кращих п’єс сучасності. Двоє чоловіків прокидаються в готельному номері в стані моторошного похмілля. Опинившись в чужому місті без копійки грошей, вони отримують несподівану пропозицію допомоги від незнайомця. Але хто він — авантюрист або ангел?

Герої потрапляють в різні комічні ситуації, але в кінці шляху важливо лише те, чи є у персонажа моральний стрижень, здатність спокутувати. Ці історії дають привід і для веселого сміху, і для серйозних роздумів.

Вистава «Неіснуючі глави роману «Ідіот»»

Вистава «Неіснуючі глави роману «Ідіот»»

Моновистава за п’єсою Івана Вирипаєва «Сім днів з ідіотом» у виконанні Олексія Райта. У цій постановці — справжні почуття, чесні емоції, біль, переживання, очікування… Очікування жінки, яка ніколи не прийде.

Вистава «Імперія ангелів»

Вистава «Імперія ангелів»

Люди часто не розуміють сенсу свого життя, не знаходять свого призначення. А ангели? Чи легко новій душі, яка тільки що дихала, жила, ненавиділа, любила, зайняти посаду чийогось Ангела-хранителя. Адже в цій іпостасі потрібно бути розважливим і допомагати своєму підопічному. А як же свої власні почуття?! 

Історія, наповнена глибоким змістом і тонким гумором, про те, як важливо любити і слідувати за своєю мрією. 

Вистава «Ангел на зв’язку»

Вистава «Ангел на зв'язку»

Вистава про життя, з її злетами і падіннями, горем і радістю, мудрістю і дурістю. Постановка наповнена іскрометним гумором і несподіваними поворотами сюжету. 

Вистава«Noises Off, або Шум за сценою»

Вистава«Noises Off, або Шум за сценою»

Актори лондонського театру старанно репетирують постановку, так як найближчим часом їх чекає турне по провінційних містах. Кожен з них талановитий і доклав чимало зусиль для успіху проекту. Але емоції творчих людей складно утримати за лаштунками, і вони руйнують і без того «крихкий» спектакль. Ситуація доведена до комічного абсурду. Чи знайдеться з неї вихід?

Опера «Любов до трьох апельсинів»

Опера «Любов до трьох апельсинів»

Весела і життєрадісна опера Сергія Прокоф’єва відрізняється бешкетним гумором, гострими ритмами, незвичайною музичною мовою. Приходьте на прем’єру і переконайтеся, що кожен глядач, як і головний герой опери Принц, здатний закохатися в три апельсина.

  • Коли: 2 лютого, 18:30.
  • Де: ХНАТОБ, вул. Сумська, 25.
  • Ціна: від 120 грн.

Трагікомічний трилер «Станція нескінченна»

Трагікомічний трилер «Станція нескінченна»

Напередодні Різдва три незнайомця потрапляють у поліцейську дільницю, що на їхню думку безглузда помилка. Вони впевнені в своїй невинуватості і чекають свого звільнення. Але все різко зміню лгошггшьгшглогщлгештеглоється, коли до них приходить дівчина-адвокат, яка в дійсності, зовсім не адвокат.

  • Коли: 2 лютого, 19:00.
  • Де: ХНАТОБ (малий зал), вул. Сумська, 25.
  • Ціна: від 150 грн.

Вистава «Пожалів дурень дурочку»

Вистава «Пожалів дурень дурочку»

Одного разу зустрілися двоє одиноких і нікому не потрібних людей: колишній цирковий артист-акробат, а нині фокусник-маніпулятор Савелій Рахманов і дивна, то чи божевільна, чи то свята, дівчина Жульєт. Вони потрапляють в безглузді і комічні ситуації, зустрічають кумедних персонажів на своєму шляху. Куди приведе їх ця дорога?

Найкращі фільми в кінотеатрах

У прокат регулярно виходять фільми-новинки. Якщо вам подобається переглядати фільми і хочете в числі перших дивитися прем’єри на великому екрані, то вам напевно знадобляться знижки на квитки в кіно від Покупона

«1917»

«1917»
  • Прем’єра: 30.01.2020.
  • Жанр: драма, воєнний.

«Погані хлопці назавжди»

«Погані хлопці назавжди»
  • Прем’єра: 23.01.2020.
  • Жанр: комедія, екшн.

«Ходячий замок»

«Ходячий замок»
  • Прем’єра: 23.01.2020.
  • Жанр: фантастика, драма, мультфільм.

«Кролик Джоджо»

«Кролик Джоджо»
  • Прем’єра: 23.01.2020.
  • Жанр: драма, комедія, воєнний.

«Віддана»

«Віддана»
  • Прем’єра: 16.01.2020.
  • Жанр: мелодрама.

Що ще цікавенького?

Як думаєте, бути снігу на цих вихідних? Робимо ставки :) Покупон і партнери підготували для вас цікаві акційні пропозиції на розваги, так що ви зможете активно і недорого провести вікенд незалежно від погодних умов.

Зимові розваги від «S-Park»

Зимові розваги від «S-Park»

Хочете активно провести час і повеселитися в компанії друзів або рідних? Тоді вирушайте в «S-Park». Тут є розваги на будь-який смак: катання на лижах, фінських санях, зимовому самокаті, а також лазерний лабіринт і стрілянина в тирі з лука або арбалета. Нудьгувати точно не доведеться!

Майстер-клас з сноукайтингу

Майстер-клас з сноукайтингу

Любите екстрим і хочете яскравих емоцій? Тоді вам точно варто спробувати сноукайтинг. Політайте на параплані високо над землею, скупайтеся в променях сонця, відчуйте свободу… Досвідчені інструктори підготують до польоту всього за п’ять хвилин. Подаруйте собі незабутні враження.

  • Коли: щодня, за попереднім записом, до 20.02.2020.
  • Де: Школа польотів «ХарківSky», Черкаська Лозова (Харківська область), Ближні горби.
  • Ціна: від 2800 грн, але зі знижками від Покупона — удвічі дешевше.

Гра в «SHOCK FIGHT»

Гра в «SHOCK FIGHT»

Гра Shock Fight поєднує в собі краще від лазертаг та пейнтболу. Це справжні «дорослі» войнушки. Ваше завдання — не потрапити під приціл ворога, адже кожне нове потрапляння буде відчутніше попереднього.

  • Коли: щодня, за попереднім записом, до 10.03.2020.
  • Де: Пейнтбольний парк «Форпост», вул. Плеханівська, 134.
  • Ціна: від 2800 грн за компанію, але з Покупоном — знижка до 64%.

Гра в лазертаг

Гра в лазертаг

Лазертаг — це ідеальний симулятор реального бою, але при цьому абсолютно безболісного, що робить його особливо популярним серед дівчат, дітей і людей похилого віку. Так що збирайте рідних і друзів і проведіть час активно.

  • Коли: за попереднім записом, щодня до 10.03.2020.
  • Де: Пейнтбольний парк «Форпост», вул. Плеханівська, 134.
  • Ціна: вiд 2800 грн за компанію, але з Покупоном — знижка до 60%.

Комплекс розваг зі стрільби «Середньовічний тир»

Комплекс розваг зі стрільби «Середньовічний тир»

Хочете повправлятися у влучності? У «Середньовічному тирі» ви зможете постріляти з класичного, блочного і рекурсивного лука, арбалета, рушниці.

Дзеркальний лабіринт

Дзеркальний лабіринт

Заплутані коридори з дзеркал, раптові повороти, несподівані тупики — вам доведеться проявити кмітливість, щоб знайти вихід і не загубитися в ілюзії простору.

Заїзди на картингу

Заїзди на картингу

Справжні гонки на картингах вгамують спрагу швидкості і дадуть заряд адреналіну. Єдиний в Харкові критий картинг «Rider Kart» готовий прийняти гостей незалежно від погодних умов.

Смачні вихідні

Суші

Чудовим доповненням до активного або культурного відпочинку стане відвідування кафе чи ресторану. Вибирайте заклад на свій смак і настрій:

Зі знижкам від Покупона ви смачно поїсте без зайвих витрат.

Якщо немає настрою кудись йти, замовте їжу додому. Насолоджуйтесь апетитними стравами в домашній обстановці зі знижками від Покупон.

А якому відпочинку ви надаєте перевагу: активний, культурний або може, навпаки, на вихідних не хочете робити зайвих рухів і не проти провести час вдома з серіальчиком і смаколиками? Як ви релаксуєте після робочого тижня? Діліться в коментарях.

1 коментар
  • Олеся

    Мы активный отдых больше летом предпочитаем, а в холодное время года особо не тянет выходить куда-то) Интересная подборка,столько спектаклей, заинтересовал Станция Бесконечная. Название заманчивое) И описание интригует)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *