Куди піти і чим зайнятися 1-2 лютого в Дніпрі: афіша заходів на вихідні

Останній місяць зими підкрався непомітно, даючи всім надію, що весна, сонце і перше потепління не за горами. Безумовно, всім хочеться зняти з себе тягар зимової хандри і депресії, але ж це — не привід сидіти вдома. Більш того, розваги — один з вірних рецептів розвіяти смуток-тугу :)

Провести час цікаво, весело і з користю вам допоможе наша афіша заходів на вихідні 1 і 2 лютого в Дніпрі, а Покупон, як зазвичай, готовий підсобити вигідними акційними пропозиціями і знижками.

В огляді ви знайдете інформацію за такими видами дозвілля:

Виставки або музеї

Музей «Машини часу»

Захоплюєтеся автомобілями та їх історією? Можливо вам просто цікаво подивитися на дивовижні форми і дизайн раритетних авто? Тоді ласкаво просимо на виставку унікальних моделей ретро-автомобілів в музеї «Машини часу».

Музей «Машини часу»

Де: Дніпро, Мандриківська вулиця, 44.
Коли: щодня до 30.03.20. Пн-Пт 10:00-18:00; Сб, Нд 10:00-19:00.
Ціна: дорослі — 80 грн, діти — 40 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте знижку 50%.

Виставка «Історія чаювання»

Якщо чаювання не викликає у вас особливих почуттів, а весь процес зводиться до того, щоб закинути пакетик чаю в першу-ліпшу під руку чашку, заливши його окропом, то можете гортати огляд далі. Якщо ж ви цінуєте естетику і любите заварювати чай, насолоджуючись його особливим ароматом і смаковими якостями, то ця виставка для вас: ви дізнаєтеся чому чаювання має відбуватися в певному місці, в певний час, з використанням певних предметів і в оточенні певних людей. Приходьте, буде цікаво!

Виставка «Історія чаювання»

Де: Дніпро, Дмитра Яворницького вулиця, 16 (Дніпропетровський національний історичний музей імені Д.І.Яворницького).
Коли: щодня до 20.02.20, з 10:00 до 16:15.
Ціна: уточнюйте в касі музею.

Виставка риб і плазунів

Ви теж захоплено розглядаєте блискучі черевця і красиві різнокольорові плавнички акваріумних рибок, проходячи повз блискучі вітрини зоомагазину? Тоді вам обов’язково варто відвідати виставку риб і плазунів на Монастирському острові. У великих акваріумах ви побачите не тільки рибок з прісноводної фауни річки Дніпро, а й безліч тропічних видів. На окрему увагу заслуговують піраньї, гурамі, крокодил, черепашки та інші екзотичні тварини.

Виставка риб і плазунів

Де: Дніпро, Монастирський острів.
Коли: Пн — вихідний, Вт-Нд 10:00-18:00.
Ціна: дорослий — 30 грн, дитячий — 20 грн.

Виставка «25 відтінків металевого»

Це унікальний творчий експеримент, який поєднав у собі кропітку працю двох діячів мистецтва: художника Валерія Сосни і скульптора Ігоря Василенка. 25 експозицій відображають напруження і переживання сучасної людини в суспільстві. Акумулюючи і пропускаючи через себе настрої і почуття людей, художники висловили їх у своїй творчості: різкі мазки пензля і м’які лінії металу з’єдналися в багатому сірому кольорі суперечливих людських емоцій і вчинків. Це виставка про життя, про почуття, про нас. 

Виставка «25 відтінків металевого»

Де: Дніпро, Шевченко вулиця, 21 (Художній музей).
Коли: до 9.02.20, Ср-Нд 9:00-17:30.
Ціна: 20-70 грн.

Розваги для дітей

Програма «Арт-світ дітям»

На заняттях безкоштовної освітньої програми «Арт-світ для дітей» юні художники зможуть познайомитися з творчістю імпресіоністів, спробують створити власні скульптури та інсталяції, дізнаються що таке концепція в художній практиці. Курс, що складається з 8 занять, буде проходити в просторій сучасній галереї у творчій комфортній і затишній атмосфері. Групи діляться за віком, по 15 чоловік: 1 група — діти 7-9 років, 2 група — діти 10-12 років. Навчатися за програмою можуть тільки нові учасники. Пройти реєстрацію можна тут.

Програма «Арт-світ дітям»

Де: Дніпро, вулиця Січових Стрільців, 4А (Галерея «Артмір»).
Коли: щосуботи з 1.02.2020 до 21.03 о 12:30 — діти 7-9 років, 14:30 — діти 10-12 років.
Ціна: безкоштовно.

Подорож на машині часу

Машина часу існує! І ви зможете покататися на ній всією сім’єю, якщо 1 лютого заглянете в розважально-спортивний комплекс «S.K.Y.». Вас чекають: історичні конкурси та цікаві вікторини, божевільні наукові експерименти від «Чокнутого професора», дискотека 70-90-х, конкурс на кращий історичний костюм і незабутнє срібне шоу.

Подорож на машині часу

Де: Дніпро, вулиця Березинська, 2 (РСК «S.K.Y.»).
Коли: 1.02.2020 о 15:00.
Ціна: дітям — 200 грн, батькам безкоштовно.

Контактний зоопарк

Ви коли-небудь годували єнота? А лемура? «Зверополіс» — місце, від якого буде в захваті не тільки малеча, а й їхні батьки. Подружитися з твариною допоможуть досвідчені фахівці контактного зоопарку, які також стежать за чистотою, доглянутістю і здоров’ям кожної животинки. Звірятка щеплені і мають всі необхідні довідки.

Контактний зоопарк

Де: Дніпро, Слобожанський проспект, 31Д (ТЦ «Наша правда»).
Коли: Пн-Пт 10:00-21:00; Сб, Нд 10:00-22:00.
Ціна: 90-135 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте до 40% знижки.

Балетний спектакль «Білосніжка і сім гномів»

Популярна дитяча казка оживе на сцені Дніпропетровського театру опери та балету недільного ранку. Балетмейстер-постановник А. Литвинов, диригент-постановник В. Гаркуша, художник-постановник, народний артист України К. Пінчук. 

Балетний спектакль «Білосніжка і сім гномів»

Де: Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 72А (Дніпропетровський академічний театр опери та балету).
Коли: 2.02.2020 о 12:00.
Ціна: 70-350 грн.

Більше цікавих пропозицій для діток по знижці шукайте на Покупоні.

Розваги для дорослих

Точка G

Популярне імпровізаційне комедійне київське шоу на цей раз порадує глядачів Дніпра. Винахідливі і талановиті актори створюють живі історії прямо на ваших очах, завдяки вашій участі: всіх персонажів і ситуації вигадують глядачі. Всі гості можуть стати частиною шоу, беручи участь в імпровізації разом з акторами. Приходьте, буде цікаво!

Точка G

Де: Дніпро, вулиця Шалом-Алейхема, 4/26 (БЦ «Менора», зал «Синай»).
Коли: 2.02.2020 о 19:00.
Ціна: 150-350 грн.

Творчий вечір «ПЕС»

Чому «ПЕС»? Як говорив один художник: «Межі людяності можна визначити по відношенню людини до собаки», тому творчий вечір в Кузні Української Інтелігенції буде присвячений саме усвідомленості і людяності сучасного суспільства. На зустрічі ви зможете обговорити актуальні питання: чи варто ховатися від своїх страхів, чи можна зберігати все емоції в собі, чому ми тікаємо від життя, чи буде нас хтось жаліти? Приходьте і розкажіть, а точніше заспівайте свою історію, покажіть свого пса, відчуйте межі своєї людяності. Реєстрація обов’язкова.

Творчий вечір «ПЕС»

Де: Дніпро, проспект Гагаріна, 38 (Кузня Української Інтелігенції).
Коли: 1.02.2020 о 16:00.
Ціна: безкоштовно.

Велика дискотека 80-х

Увага всім любителям музики 80-х! Грандіозна шоу-вечірка відбудеться для вас 1 лютого в Палаці культури «Металург». Улюблені хіти в сучасному звучанні, романтичні спогади і відчуття безтурботної молодості накриють вас з головою в цей незабутній вечір.

Велика дискотека 80-х

Де: Дніпро, вулиця Косіора, 27К (ДК «Металург»).
Коли: 1.02.2020 о 19:00.
Ціна: 250 грн.

Кращі фільми в кінотеатрах

Маленькі жінки

Четверо невгамовних талановитих сестер будують своє життя і мріють стати незалежними творчими особистостями за часів Громадянської війни в США, але оточуючі то і роблять, що твердять їм про крайню необхідність заміжжя для щасливого життя, з чим категорично не згодна одна з сестер — Джо.

Жанр: драма, мелодрама.
Прем’єра: 30 січня.

1917

Фільм оповідає історію двох британських солдатів, яким потрібно встигнути перетнути ворожу територію і передати важливу інформацію перш, ніж буде здійснено смертоносний напад на батальйон.

Жанр: військовий.
Прем’єра: 30 січня.

Наші котики

Неполіткоректний комедійний фільм про події 2014 року, в період розпалу гібридної війни на Донбасі.

Жанр: бойовик, комедія.
Прем’єра: 30 січня.

Джентльмени

Історія кримінального бізнесмена, який вирішує закрити справи в бандитському світі, почавши життя з чистого аркуша. Але чи просто це зробити, залишаючись в живих?

Жанр: бойовик, кримінал.
Прем’єра: 30 січня.

Playmobil: Фільм

Брат і сестра випадково потрапляють в чарівний всесвіт Playmobil, де їх чекають фантастичні пригоди і знайомство з новими друзями.

Жанр: комедія, мультфільм, пригоди.
Прем’єра: 30 січня.

Кращі концерти

ВІА Манія

Концерт-шоу «ВІА Манія» присвячений історії створення, розвитку і спаду діяльності вокально-інструментальних ансамблів. Ви почуєте популярні хіти найзнаменитіших колективів всіх часів і народів. Режисер-постановник А. Соколовський, художній керівник Е. Нічвеева, виконавець вокал-шоу «Консонанс».

ВІА Манія

Де: Дніпро, вулиця Воскресенська, 6 (Дніпропетровська філармонія ім. Когана).
Коли: 2.02.2020 о 18:00.
Ціна: 100-300 грн.

Моцарт і Россіні

Недільного вечора всі любителі класичної музики зберуться у Дніпропетровському академічному театрі опери та балету на концерт «Моцарт і Россіні» у виконанні солістів опери і оркестру. Диригент — народний артист України В. Гаркуша. Тривалість концерту — 1,5 години.

Моцарт і Россіні

Де: Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 72А (Дніпропетровський академічний театр опери та балету).
Коли: 2.02.2020 о 18:00.
Ціна: 70-350 грн.

Кращі вистави

Два анекдота на вечерю

Зворушливий та іскрометний спектакль про любов за двома п’єсами А.П. Чехова «Ведмідь» і «Зізнання». Це абсолютно різні історії про амурські справи і про кожного, хто хоч раз закохувався. Вас накриє вир подій і талановита гра видатних акторів театру і кіно.

Два анекдота на вечерю

Де: Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 72А (Дніпропетровський академічний театр опери та балету).
Коли: 1.02.2020 о 19:00.
Ціна: 250-700 грн.

Самогубець

Коли дружина і теща дістали, коли тебе звільнили з роботи, а політична влада вкрай не влаштовує, залишається одне — схопитися за пістолет, що і зробив Семен Подсекальников. Не встигнувши моргнути, його оточують «доброзичливі» порадники, які точно знають і підкажуть, в кого і навіщо потрібно стріляти.

Самогубець

Де: Дніпро, набережна Перемоги, 5 (Палац дітей та юнацтва, театр «Віримо»).
Коли: 1.02.2020 о 17:00.
Ціна: від 60 грн.

Сільвія

Романтична комедія на дві дії розповість вам історію сімейної пари, життя якої кардинально змінюється з появою в будинку випадково знайденою на вулиці собаки — Сільвії.

Сільвія

Де: Дніпро, вулиця Володимира Мономаха, 21 (Дніпропетровський академічний молодіжний театр).
Коли: 1.02.2020 о 17:00.
Ціна: 100 грн.

Ще більше цікавих пропозицій для культурного відпочинку в Дніпрі зі знижкою, дивіться на нашому сайті.

Що ще цікавенького?

Ковзанка

Дізнатися де покататися на ковзанці в Дніпрі можна з нашої попередньої статті. І не забудьте скористатися знижкою.

Ковзанка

Боулінг

Збирайте команду на партійку у боулінг. Не вмієте катати кулі, як профі? Наша стаття вам на допомогу ;)

Боулінг

Квест-кімната

Полюбляєте розгадувати таємниці і головоломки, а адреналін тільки підігріває інтерес? Тоді нічого думати! Кращі квести Дніпра вже розмістили свої акційні пропозиції на нашому сайті.

Квест-кімната

Фотосесія

Закарбуйте більше приємних моментів на знімках, зберігши спогади у своїй скарбничці життя, а Покупон підкаже де зробити фотосесію зі знижкою і як бюджетно оформити фотокнигу на згадку.

Фотосесія

Баня, сауна

Поки банний сезон в самому розпалі, не пропустіть можливість відмінно попаритися, використовуючи вигідні пропозиції.

Баня, сауна

Релакс

Скинути баласт робочих буднів допоможе розслабляючий масаж і SPA-програми.

Релакс

Стрільба

Щоб вихідні пройшли незвично, радимо зайнятися чимось новеньким. У тирі ви частий гість? А може віддаєте перевагу лазертагу або пейнтболу? Тоді вам не завадить розім’ятися. Знижку залишимо тут.

Стрільба

Кімната для зняття стресу

Якщо тиждень видався важким, нерви на межі і ви відчуваєте як часом закипає кров у венах, то велкам в кімнату для зняття стресу. Не хочеться трощити все на своєму шляху? Є більш ніжний спосіб :) Кототерапія до ваших послуг. Запевняємо, вам стане значно легше ;)

Кімната для зняття стресу

Віртуальна реальність

Пориньте в віртуальний світ без кордонів, використовуючи наші акційні пропозиції.

Віртуальна реальність

Кафе і ресторани

Віддаєте перевагу більш спокійному відпочинку в колі сім’ї та близьких? Покупон зібрав кращі акційні пропозиції на меню кухні та бару в ваших улюблених закладах Дніпра.

Кафе і ресторани

А які плани на майбутні вихідні у вас? Діліться ідеями в коментарях :)

1 коментар
  • Надя

    Спасибо за очередной познавательный список развлечений.Обязательно что-то для себя присмотрим. На первый взгляд очень заинтересовала выставка по истории чаепития)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *