Що подарувати вчителю: оригінальні ідеї на будь-яке свято

Що подарувати вчителю: оригінальні ідеї на будь-яке свято

Коли у школі наближається свято – День вчителя, Новий рік, 8 березня чи іменини педагога, у батьків школярів логічно постає питання: як оригінально привітати вчителя та висловити вдячність за його працю, що подарувати? Щоб полегшити пошук, BlogPokuponTeam підібрала оригінальні ідеї презентів класному керівнику, вчителю початкових класів, викладачеві фізкультури чи іншим предметникам. А вписатись до бюджету допоможуть цікаві акції зі знижками. Ловіть ідеї у нашій статті ??

Акції
Цілий день розваг у мережі парків «Fly Park»
Київ, Оболонський проспект, 21Б
-30%
250 грн
175.0 грн
Вхідний квиток до парку розваг «Мадагаскар»
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-43%
210 грн
119.0 грн
Показати всі
234 акцій

Фотосесія 

Графік вчителя настільки щільний, що часто не залишається часу навіть подумати про те, щоб порадувати себе чимось приємним. Тому день народження чи професійне свято – чудова нагода взяти справу у власні руки. Потіште вчителя, класного керівника, організувавши круту фотосесію

Це може бути індивідуальна зйомка – мрія жінки будь-якого віку, особливо якщо підбором образу, зачіскою та макіяжем займатимуться професіонали. Другий варіант – сімейна фотосесія для вчительки та її близьких, яка подарує одну-дві години яскравих щирих емоцій і колекцію гарних пам’ятних знімків. Красиво оформити такий презент нескладно: роздрукуйте кольоровий сертифікат та вкладіть у гарний подарунковий конверт із письмовими побажаннями від батьків учнів.

Подарувати вчителю фотосесію на свято
Акції
Показати всі
26 акцій

Фотоплакат або портрет на холсті

Подарунок з емоцією – яскравий, барвистий фотоплакат, надрукований на полотні. Пам’ятаєте, колись улюбленим вчителям присвячували стінгазети? Тільки тепер не треба клеїти фото на ватман, а можна красиво оформити плакат у фоторедакторі і віднести його на флешці до сервісу фотодруку, де його перенесуть на велике якісне полотно. Ще можна роздрукувати спільну світлину вчителя з його улюбленими учнями чи гарний фотопортрет з індивідуальної фотосесії.

Акції
Друк фотографій формату 10х15 у «Фотокнига+»
Тернопіль, В'ячеслава Чорновола вулиця, 11
-26%
110 грн
89.0 грн
Друк зображень на полотні від «Focus Photo»
Вся Україна
-44%
320 грн
179.0 грн
Показати всі
2 акцій

Спа-програма 

Дивитимемося правді у вічі: більшість вчителів – жінки. Дуже зайняті, завантажені роботою у школі та вдома. На Міжнародний жіночий день або на день народження подаруйте вчительці сертифікат на одну з чудових спа-програм. Повірте: вона буде у захваті і обов’язково оцінить можливість розслабитися в приємній обстановці релаксу і турботи.

Спа-програма як подарунок на День вчителя
Акції
VIP-обгортання «Альгіотерапія» у «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
VIP-обгортання в спа-капсулі в «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
Показати всі
126 акцій

Б’юті-сертифікат

Будь-яке свято може стати приводом для того, щоб порадувати вчительку б’юті-сертифікатом. Це універсальний подарунок жінці, яка піклується про себе і завжди намагається виглядати на п’ять з плюсом. Безпрограшним варіантом будуть:

  • Сезонна програма догляду за шкірою – комплекс процедур для обличчя, підібраний косметологом за порою року, типом шкіри та віком.
  • Масаж обличчя – універсальна косметологічна процедура, яка стимулює обмін речовин та робить шкіру м’якою та еластичною. А ще це легка підтяжка, активна та приємна терапія проти стресу, яка дарує почуття безтурботності!
  • Стрижка та фарбування волосся від топ-майстра – зміна образу підніме настрій будь-якій жінці, якщо за справу береться професіонал. 
  • Манікюр – те, без чого складно уявити образ сучасної жінки, яка хоче виглядати доглянуто та цінує свій час і сили.
  • Візаж і макіяж – можливість повного перетворення. Сертифікат діє протягом тривалого часу, завдяки чому його власниця зможе записатися до візажиста на класний макіяж до будь-якого свята, у театр чи на побачення ?
  • Вчителю-чоловіку крутим презентом стане сертифікат до барбершопу.
Акції
Чистка обличчя «Hydrofacial» у «Територія краси»
Київ, Академіка Палладіна проспект, 32/34
-56%
800 грн
399.0 грн
Чистка обличчя з маскою в «Територія краси»
Київ, Академіка Палладіна проспект, 32/34
-50%
800 грн
399.0 грн
Показати всі
505 акцій

Фотокнига

Ідеальний подарунок вчителю на випускний – гарна фотокнига зі сторінками із журнального паперу замість застарілих альбомів із поліетиленовими кишеньками. Розмістіть у ній найяскравіші кадри з життя класу, спільні фото вчителя з дітьми зі школи, з екскурсій та поїздок, а у сервісі фотодруку вам допоможуть з оформленням та вибором гарної палітурки. Або можна подарувати сертифікат, щоб вчителька сама відібрала світлини та обрала оформлення альбому – раптом вона мріє про фотокнигу з найкращими кадрами із сімейного життя чи яскравих подорожей ?

Подарувати фотокнигу на День вчителя

Курси або майстер-класи

У будь-якого вчителя є захоплення поза школою, а також навички та знання, які він хотів би отримати або удосконалити, поглибити. Майстер-класи та курси дають таку чудову можливість, тим більше, що переважна їх частина є доступною в онлайн-форматі. Залишилося визначитися з тематикою:

Подарувати онлайн-курс вчителю на свято
Акції
Курс навчання «Експрес-френч акриловими смайлами»
Київ, Червоноткацька вулиця, 42
-50%
1100 грн
549 грн
Курс навчання «Швейцарський SPA-манікюр»
Київ, Червоноткацька вулиця, 42
-50%
1100 грн
549 грн
Показати всі
88 акцій

Читайте також:
? Модні тренди осінь-зима
? Відпочинок у Карпатах восени
? Куди поїхати у Карпати з дітьми
? Кращі книжкові новинки, які варто прочитати
? Де відпочити з дитиною під Києвом  

TV-підписка

Як добре після уроків, звітів та перевірки домашніх завдань лягти на диван і подивитися улюблений фільм чи серіал без реклами та з функцією паузи, щоб спокійно відволіктися будь-якої миті. У ваших силах забезпечити улюблену вчительку як мінімум захоплюючою кінопрограмою, подарувавши їй підписку на онлайн-кінотеатр.

Підписка на онлайн кінотеатр – гарний подарунок для вчителя

Арт-бокс

Якщо ваша вчителька – творча особистість, яка любить створювати красу своїми руками, то подарунок їй можна підібрати відповідний. Арт-бокс для створення картин – це можливість відкрити для себе щось нове, і кайфовий релакс, і крутий результат у фіналі процесу. Щоб вийшли класні картини, не обов’язково навіть мати навички художника: абстрактний живопис – демократичний і піддається навіть тим, хто ніколи не тримав у руках пензлика. Тим більше що в наборі, крім усіх необхідних розхідників, є інструкція, як малювати абстракцію.

Подарувати вчителю арт-бокс для створення картин

Квитки на культурний захід

Вчителі зазвичай – культурні, освічені люди, які люблять театри, виставки, музеї, філармонії… Тож два квитки на сенсаційну виставу, зірковий концерт, гуморний стендап чи цікаву історичну експозицію – це супер-ідея, якщо ви хочете подарувати педагогові яскраві враження та приємні спогади.

Пропонуємо кілька ідей, чим можна порадувати улюбленого педагога:

  • «Становлення української нації» – захоплюючий музей із яскравою експозицією зі 100 скульптур видатних українських діячів та інсталяцією, що ілюструє історію України за допомогою сучасних технологій.
  • «Miniland.UA» – найбільший в Україні залізничний макет, що зображує Україну та її залізниці в мініатюрі.
  • «Резиденція Мавки» – портал у казку на ВДНГ, квиток сюди стане чудовим подарунком вчительці з дитиною.
Подарувати вчителю квітку у вазоні
Акції
Квиток на виставу «Тиснява» від Театру драматургів
Київ, Петра Сагайдачного вулиця, 25Г
-30%
300 грн
209.0 грн
Квиток на виставу «Рептилії» 26.04
Київ, Петра Сагайдачного вулиця, 25Г
-30%
300 грн
209.0 грн
Показати всі
18 акцій

Книга

Полюбляють літературу та поезію не лише вчителі літератури та мови. Якщо ви знаєте про таку пристрасть вашого педагога – можна сміливо дарувати книги. Визнана світова класика в гарному витонченому оформленні не залишить байдужим поціновувача поезії та художньої прози, а любителя цікавих фактів і міркувань підкорить якісний наукпоп чи щось з історії.

Книга – кращій подаруунок вчителю
Промокоди
Рейтинг детективних книг від «Bookovka»
c 27.06.2023 до 28.06.2024
Знижки до 90% від «Book24»
c 10.08.2023 до 11.08.2024
Показати всі
7 промокодів

Чашка з прикольним малюнком

Класна ідея подарунка на День вчителя – велика гарна чашка для чаю та кави, яка посяде почесне місце на столі біля комп’ютера і в холодні осінні та зимові вечори зігріватиме у всіх сенсах ? 

Щоб презент не виглядав банально, прикрасьте чашку класним малюнком або фото (наприклад, якщо ви робите подарунок від класу, можна надрукувати на чашці спільну світлину вчителя з дітьми). Не менш круто виглядатимуть якісь прикольні написи, від банального «Улюбленому вчителю» до популярного нині «Доброго вечора, ми з України». Будь-яку ідею легко втілити, звернувшись до центру фотодруку, де вам прикрасять чашку у той спосіб, у який ви забажаєте.

Чашка для вчителя на подарунок

Подарунковий сертифікат

Завжди є ризик не вгадати зі смаками, інтересами, уподобаннями іншої людини, особливо якщо ви ще недостатньо добре знайомі з педагогом. Але не біда – універсальним презентом на усі випадки життя може стати подарунковий сертифікат від Покупону номіналом від 250 до 5000 грн. Його можна витратити на будь-яку послугу із запропонованих на Покупоні: від спа-релаксу до заміського вікенду. Тож якщо сумніваєтеся у виборі подарунка, купіть розкішний букет квітів і вкладіть у нього ошатний конверт із сертифікатом.

Подарунковий сертифікат від Покупон на день вчителя
Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі відпочинку у комплексі «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-26%
1195 грн
885.0 грн
Показати всі
75 акцій

Поп-арт портрет 

Ще одна ідея як привітати вчителя – pop-art портрет на ювілей, День вчителя, випускний, жіночий день чи Новий рік. Тут головне відшукати гарного художника та підібрати найвдаліше фото педагога. Вдвічі круто, якщо хтось із учнів класу добре малює та вміє створювати портрети. Такий презент є універсальним, тому виявиться приємним та несподіваним для будь-якого педагога – вчителя початкових класів, класного керівника, викладача фізкультури та інших предметів.

Портрет до Дня вчителя 2023

Набір для домашнього релаксу

Універсальний подарунок на будь-яке свято вчительці – набір для релаксу. Він може складатися з багатьох компонентів, і збирати його буде особливим задоволенням для тих, хто любить робити оригінальні подарунки ? До такого наборчику можна покласти:

  • Ароматичну сіль, молочко, бомбочки для ванної.
  • Аромасвічки, аромадифузори, східні пахощі.
  • Ефірні олії для інгаляцій вдома або у сауні.
  • Подушечки з лавандою, м’ятою та іншими заспокійливими травами для гарного сну.
  • Шовкову маску для сну.
  • Мило ручної роботи, скраб для тіла.
  • Чай оригінальної композиції (трав’яний, квітковий, суміш зеленого та чорного, ройбуш та інші види).
Набір для домашнього релаксу до Дня вчителя

Квітка у вазоні

Традиція дарувати букети, напевно, ніколи не вийде з моди, але якщо ви дотримуєтесь екотрендів і хочете, щоб ваш знак уваги прожив якнайдовше, віддайте перевагу квітам у вазоні. Якщо одержувач подарунка не затятий квітникар, найкращим варіантом буде презентувати якусь невибагливу рослину типу каланхое, кактуса або сукуленту, які не потребують частого поливу. Вчительці, у чиєму класі всі підвіконня заставлені квітковими вазонами, можна ризикнути подарувати орхідею, гіацинт або цикламен.

Подарунок вчительці, зроблений власноруч

Якщо у вас є час, бажання та творча наснага, можна власноруч зробити простий, але душевний подарунок. З цим завданням впораються учні будь-якого класу.

Підключивши трохи фантазії, можна створити строкатий святковий плакат до будь-якого заходу. Учні початкових класів особливо ретельно підійдуть до цього питання, оскільки діти у цьому віці полюблять художню діяльність.

Вітальний плакат можна прикрасити загальними фотографіями класу, написати побажання від кожного учня, вигадати гарні та зворушливі вірші. Така стінгазета може стати доповненням до основного презенту на випускний або останній дзвінок, день народження або День вчителя, а може й символічним подарунком до Нового року.

Подарунок своїми руками вчителю

На День вчителя можна підготувати незвичайну смачну листівку або символічний «Класний журнал». Для цього знадобиться: шоколадка, коробочка цукерок, декоративні елементи та ваша фантазія. Це більше, ніж класична насолода! Вчителя безсумнівно потішить оригінальна листівка, зроблена з душею.

Класний журнал до Дня вчителя 2023

Ще один оригінальний варіант подарунка, створеного власноруч, – букет з канцелярського приладдя (олівців або ручок). Потрібно також кілька цукерок, гофрований папір та інший матеріал для декору. Дивіться нижче, як зробити такий пам’ятний сюрприз ?

Більше ідей подарунків вчителям, зроблених своїми руками, дивіться у відео ?

Читайте також:
? Що подарувати на 14 жовтня
? Куди поїхати у жовтні
? Де відпочити у листопаді
? Ідеї осіннього манікюру 

Подарунок вчителю не обов’язково має бути дорогим, іноді навіть символічна листівка, зроблена своїми руками, здатна порадувати та здивувати. Головне – дарувати від душі та з найкращими побажаннями! А що б ви самі подарували вчителю на день народження, 1 вересня, останній дзвінок чи інше свято? Діліться ідеями у коментарях.

2 коментарів
  • Олександра

    Як на мене дарувати цукерки або букети вже банально. Дякую вам за круті ідеї. Хочу теж поділитися однією, нещодавно відкрила для себе новий оригінальний подарунок. Пряниковий букет – красиво і смачно. Брала за рекомендацією знайомих і не прогадала.

    • Наталья Лукьяненко

      Доброго дня, Олександро. Дякуємо за те що читаєта наш блог і за хорошу ідею:)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *