Чим зайнятися в Києві 5-16 серпня: як провести вікенд на позитиві

Вихідні можна провести по-різному: з вкусняшками і серіальчіком, не встаючи з ліжка, або активно відвідуючи круті івенти і розважаючись в компанії друзів і близьких. Якщо другий варіант вам ближчий, і ви все ще не придумали, як спланувати свій вікенд, редакція Покупону поспішає вам на допомогу. У нас є і супер-ідеї для вашого дозвілля, і приємні знижки, які допоможуть вам на них заощадити;).

Музеї, виставки та екскурсії

Вихідні – відмінний привід для відвідин музею або екскурсії, особливо якщо ви людина від природи допитлива або давно шукаєте, як організувати дозвілля в сімейному форматі. Зі знижками Покупону до 65% зробити це набагато простіше!

Музей «Становлення української нації»

Історію своєї країни треба знати, а допоможе в цьому яскрава і насичена сучасними технологіями експозиція музею «Становлення української нації». Подивившись виставку, ви буквально за одну-дві години згадаєте головні події багатовікової історії України та «особисто» познайомитеся з найвидатнішими діячами нашої країни, втіленими у реалістичних 3D-фігурах.

Музей становлення нації

Коли: щодня о 9:00 до 20:00.
Де: Музей «Становлення української нації», Лаврська вулиця, 27.
Ціна: від 350 грн, а зі знижкою Покупону дешевше на 57%!

Виставка квітів «Едемський сад»

Давно мріяли потрапити до справжнього раю? Здається, ваша мрія готова збутися! Відправляйтеся до Ботанічного саду ім. М.М. Гришка та прогуляйтеся казково красивою оранжереєю з тропічними рослинами. Унікальна експозиція подарує вам сонячний настрій і естетичне задоволення, до того ж барвисті квіти – відмінний фон для селфі;).

Оранжерея

Коли: пн-пт з 10:00 до 18:00, сб-нд з 10:00 до 19:00.
Де: «Едемський сад», Тімірязєвська вулиця, 1, м. Видубичі.
Ціна: від 70 грн, зі знижкою Покупону – на 50% дешевше!

Аптека-музей на Подолі

Доторкнутися до історії фармацевтики, алхімії і навіть виноробства… Легко. Особливо якщо ви надумаєте зазирнути до першої київської аптеки, яка тепер є унікальним музеєм з неймовірно цікавою експозицією. Тут все дихає старовиною, кожна річ має багату історію, тому бажаючим повернути час назад і ненадовго пірнути у минуле тут обов’язково сподобається.

Аптека музей

Коли: щодня з 9:00 до 17:00.
Де: Аптека-музей на Подолі, Притисько-Микільська вулиця, 7, м. Контрактова площа.
Ціна: від 60 грн, а зі знижкою Покупону ви заплатите на 50% дешевше!

Поїздка у «Добропарк»

Дендропарк «Добропарк» – це практично виставка квітів, тільки гігантська і просто неба. Великі поля тюльпанів, сад петуній, море лаванди і блакитні озера з прохолодною водою, атракціони і розваги – все це перетворить ваш вікенд на справжню квіткову казку з ноткою пригод.

Читайте більше в статті: «Добропарк» під Києвом: як дістатися, що подивитися і чим розважитися.

Добропарк

Коли: щодня з 10:00 до 20:00.
Де: «Добропарк», с. Мотижин.
Ціна: від 50 грн, а з Покупоном ви отримуєте знижку 50%!

Онлайн-екскурсії у далекі країни

Поки кордони в усьому світі закриті, – повністю або частково – туристична компанія «Escapewithpro» готова задовольнити вашу спрагу до подорожей і нових знань за допомогою онлайн-екскурсій. Японія? Китай? Камбоджа? Вибирайте будь-яку країну із запропонованих і вирушайте в віртуальний тур по екзотичних пам’яток. А з Покупону – чудові знижки до 50%.

онлайн екскурсії

Куди сходити з дітьми

Організація дитячого дозвілля – окремий вид мистецтва. Оволодіти ним вам із задоволенням допоможе команда Покупону і запаморочливі акційні пропозиції зі знижками до 70%.

Контактний зоопарк «Звірополіс» 

Вчені стверджують, що спілкування з милими звірятами зміцнює імунітет і підвищує загальний тонус організму завдяки позитивним емоціям. Що вже говорити про дітей, які тільки від одного погляду на симпатичних тварин приходять у повний захват :). Отже, беріть своє чадо – і мерщій покращувати здоров’я в оточенні мавпочок, єнотів та совушок!

Звірополіс

Коли: щодня з 10:00 до 21:00.

Де: контактний зоопарк «Звірополіс», Вадима Гетьмана вулиця, 6Б, м. Шулявська.
Ціна: від 130 грн, а зі знижкою Покупону – на 50% дешевше!

Похід до дитячого парку розваг

Які дитячі вихідні без веселих атракціонів, відеоігор, віртуальної реальності та активних розваг? Подаруйте дитині свято, а собі – вільний час, адже аніматори прекрасно знають, як розважити ваше чадо, поки ви ходите по магазинах або відпочиваєте в кафешці. До ваших послуг:

Дитячий парк розваг

Музей науки та техніки «Експериментаніум» 

Пізнавати світ ніколи не пізно, але найкраще численні знання про наш Всесвіт укладаються в дитячій голові. А якщо ваше чадо каже, що фізика – не те, від чого він готовий фанатіти, ви напевно жодного разу не водили його до «Експеріментаніуму»! Мало яка дитина встоїть перед інтерактивними експонатами музею, які не тільки можна, але й треба чіпати руками.

Експериментаніум

Коли: вт з 9:30 до 19:00, сб-нд з 10:00 до 20:00.
Де: Музей науки і техніки «Експериментаніум», Степана Бандери проспект, 6, м. Почайна.
Ціна: від 265 грн, а зі знижкою Покупону – дешевше на 40%!

Виставка космічних пригод

Космосом і зірками зараз «хворіє» все людство, а ім’я Ілона Маска знайоме навіть дитині. Прийшов час зазирнути на виставку космічних пригод! Тут ви дізнаєтеся, як живеться на Сатурні або Меркурії, як відрізнятиметься ваша вага на різних планетах, а ще – відчуєте вібрації космічного польоту і навчитеся керувати місяцеходом! Вперед – підкорювати незвідані простори!

Виставка космічних пригод

Коли: щодня з 10:00 до 20:00.
Де: Виставка космічних пригод, Оболонський проспект, 19.
Ціна: від 100 грн, а Покупон допоможе вам заплатити на 61% дешевше!

Квести для дітей

Дитячі квести прекрасно розвивають відразу кілька важливих якостей: аналітичне мислення, здатність швидко приймати рішення і вміння працювати в команді. До того ж кожний квест – це шалено захоплюючий процес, в який із задоволенням занурюються і дорослі, і діти. Адже що може бути цікавіше за пошук скарбів або загадкових артефактів в супроводі складних загадок і головоломок? А якщо додати до цього знижку Покупону до 55% на дитячі квести, то й батьки залишаться задоволені;).

дитячі квести

Майстер-класи з програмування та робототехніки

Кажуть, що кращий відпочинок – це зміна виду діяльності. Тож якщо ваша дитина перепробувала всі доступні розваги на канікулах, саме час зайняти її чимось цікавим і корисним водночас, і це не обов’язково прибирання квартири;). Допоможуть розвинути дрібну моторику, аналітичне мислення і інтерес до точних наук круті майстер-класи з основ програмування та робототехніки. Хтозна, може, завдяки парі годин занурення в ці науки, ваше чадо стане другим Маском?

робототехніка

Коли: щодня з 10:00 до 21:00.
Де: Міжнародний центр розвитку підлітків Kidbi, Лютеранська вулиця, 12, м. Хрещатик.
Ціна: від 300 грн, а зі знижкою Покупону ви заощадите 50%!

Що подивитися в кіно

Навіть якщо новинок в світі кіно поки не густо, в кінотеатрах на великому екрані є що подивитися з гучних блокбастерів останніх кількох років. Тож закуповуйтесь попкорном і колою, стежте за анонсами улюблених кінотеатрів і не забудьте про знижки Покупону, які допоможуть заощадити до 50% на відвідування кіносеансу.

А влітку найкраще дивитися кіно просто неба. Це відмінна можливість зібратися невеликою компанією та не тіснитись у закритому приміщенні. Вас чекають в гості кращі кінотеатри Києва просто неба:

Кінотеатр просто неба

Водні розваги

Літо, спека, сонце світить щосили… Чим зайнятися в гарячий сезон? Правильно, зануритися з головою в водні розваги зі знижками Покупону до 50%:

Флайборд

SPA-релакс

Вікенд в будь-який час року прикрасить SPA-відпочинок. Релакс біля басейну, різноманітні доглядові процедури і сауна – прекрасний спосіб розслабитися і тілом, і душею. Зі знижками Покупону до 55% ви можете легко дозволити собі такий відпочинок. Хороше самопочуття і настрій гарантовані!

Спа відпочинок

Екстремальний відпочинок

А може, вам хочеться екстриму і драйву? Тоді вперед:

Тим більше, що з сертифікатами від Покупону екстремальні розваги принесуть вам не тільки незабутні емоції, а й вигоду – до 50% економії!

Картинг

Розваги під будь-який настрій

А як щодо драйву? Або ви більш схильні до романтики? А може, шукаєте варіанти для затишних дружніх посиденьок? Зазирніть у розваги зі знижками Покупону і потіште себе та близьких крутими вихідними.

Віртуальна реальність

Чи не менше адреналіну, ніж на картингу, але в абсолютно безпечних умовах, вам подарує стрибок у віртуальну реальність. Дозвольте собі трохи ескапізму. Уявіть, що ви  – супер-герой, якому під силу все! Додайте до цього захоплюючий сюжет, складні перешкоди, реалістичність і ефект присутності – і не помітите, як пройде година, дві, три… Тим більше, що зі знижкою Покупону можна заощадити і витратити більше часу і менше грошей на захоплюючі ігри!

Вр

Фотосесія

Вихідні, крім усього іншого, – відмінний привід потішити себе професійної фотосесією від кращих фотографів вашого міста. Це може бути романтична зйомка love story на двох, або сімейна фотосесія з дітьми, а може, ви хочете оновити своє індивідуальне фотопортфоліо? Ви можете зайти на Покупон за знижками на послуги фотографів і влаштувати собі гарний вікенд, який залишиться не тільки в пам’яті, але і на світлинах.

Фотосет

Квест

Ще один вдалий спосіб перетворити звичайні вихідні на захоплюючу пригодницьку історію – це похід у квест з компанією друзів. Ви можете вибрати гру будь-якої тематики: за мотивами улюбленого фільму, книги, хоррор-квест, та на будь-який з них отримати супер-знижку від Покупону.

Квест

Активний відпочинок

Пам’ятайте: рух – це життя! І не важливо, яка пора року на вулиці – зима, літо, осінь чи весна – для кожної знайдуться свої захоплюючі і, головне, активні розваги. Це може бути: 

Благо на всі ці категорії Покупон надає супер-знижки, які дозволять вам не тільки отримати масу позитивних емоцій, а й значно заощадити.

Боулінг

Смачні посиденьки

Якщо галасливі вечірки – не ваша тема, і хочеться просто посидіти в теплій дружній компанії і смачно поїсти, то до ваших послуг кращі кафе та ресторани Києва, знижку на відвідування яких ви можете знайти на Покупоні. А якщо рухати нікуди не хочеться, і ви все-таки зробили вибір на користь серіальчіку вдома, не забудьте про ласощі, які вам організовує один з сервісів доставки їжі за приємною акцією :).

Кафе

Кальян 

Іноді так хочеться просто відкинутися на спинку дивана, розслабитися і… випустити хмару ароматного диму, забути про всі тривоги і хвилювання і просто насолоджуватися поточним моментом. Досить мріяти про це, якщо можна вже зараз скористатися вигідними пропозиціями Покупону і завіятися до кальянної! А там – димний кальян всіх сортів, смачні напої та закуски в барі, спокійна атмосфера і повний релакс зі знижками до 50%.

Кальян

Вечірки та шоу

Фестиваль фарб Холі

Щоб зануритися в колорит індійської культури, зовсім не обов’язково летіти за кордон. Сучасний світ поступово забуває про культурні кордони, тож і на фестиваль фарб Холі тепер можна потрапити не де-небудь, а прямо в Києві. Приготуйтеся до найяскравішої події літа – буде різнокольорово!

холі

Коли: 8 серпня.
Де: Льодова арена ВДНХ, Академіка Глушкова проспект, 9.
Ціна: від 150 грн, але ви можете заощадити з Покупоном цілих 50%.

Запальні літні вечірки 

Хей, до літа залишилося менше місяця, а це значить, що треба терміново запасатися позитивними і мега-веселими спогадами! Один зі способів круто провести серпень таким чином, щоб він запам’ятався по максимуму, – це, звичайно ж, запальні вечірки в патібасах, лімузинах і на теплоході. Повеселіться на повну – йі економте зі знижками Покупону.

Вас чекають:

Вечірка

Театральні анонси

А чи давно ви були в театрі? Час вливатися у театральне життя, а Покупон допоможе вам заощадити на перегляді найкрутіших вистав до 50%.

Театр «КХАТ»

Класичний художній альтернативний театр, або КХАТ – це місце, де народжуються драма, комедія і трагедія. Творці театру і талановиті актори дбайливо зберігають класичні традиції і доносять сюжет і почуття до глядачів так щиро, що Станіславський би неодмінно повірив. Тим більше, що є можливість заощадити 50% на вартості квитків з Покупоном.

Тетр КХАТ

Коли: вистави за розкладом.
Де: КХАТ, Ярославів Вал вулиця, 7, м. Золоті ворота.

«Дивні люди. Таблица размножения»

Театральний стендап для дорослих – саме так можна назвати це незвичайне сценічне дійство. Структура комедійного спектаклю у виконанні Артема Новікова, Юрія Громового та Віталія Сердітова складається з життєвих історій, розказаних простими словами і приправлених дотепними жартами, відвертими емоціями і живою авторською музикою.

Дивні люди

Коли: 8 серпня о 20:00.
Де: Surf OLO Club, парк Муромець, територія Х-парку.
Ціна: від 250 грн.

Жива музика

Музика – це диво, а жива музика – справжнє диво. Щоб стати свідком істинної магії звуку, візьміть квиток на концерт і додайте вашим вихідним приємного саундтреку.

Шоу від SV-concert

Театрально-концертне агентство «SV-concert» славиться своїми мега-грандіозними шоу і концертами, які збирають повні зали по всій Україні. Слідкуйте за анонсами і не пропускайте найгарячіші пропозиції, відвідуйте концерти улюблених виконавців і даруйте супер-свята рідним і близьким. А заощадити на вартості квитків вам допоможе Покупон – з чарівною знижкою 65%.

Шоу концерт

Вечір джазу та вина в саду

Зробити ковток вина, вдихнути на повні груди вечірнього літнього повітря, просоченого ароматами квітучого саду… і віддатися чарівним вібраціям джазу, які обволікають з голови до ніг. Приходьте на концерт і насолоджуйтеся чудовим вечором в компанії квітів і музикантів.

Вечір джазу в Києві

Коли: 7 серпня о 10:00.
Де: Ботанічний сад ім. М.М. Гришко, Тімірязєвська вулиця, 1.
Ціна: від 300 грн.

Ляпіс 98

Скучили за драйвом і запальною музикою? Тоді не думайте довго, біжіть на концерт таких уже рідних і заслуханих до дірок Ляпісів, щоб вкотре пропустити через себе енергетичний заряд найпотужніших хітів. Буде весело, гаряче і ностальгічно!

Ляпіс 98

Коли: 7 серпня о 19:00.
Де: Stereo Plaza, Лобановського проспект, 119.
Ціна: від 900 грн.

Піккардійська Терція 

Гармонія голосів, співзвуччя тембрів, чистота звуку, несподіване прочитання старовинних і сучасних пісень, унікальні композиції власного авторства – це все «Піккардійська терція». Знаменитий український акапельний ансамбль знов у Києві, з приголомшливою програмою і, як завжди, ідеальним звучанням без єдиної помилки.

Піккардійська терція

Коли: 8 серпня о 19:00.
Де: Арт-завод Платформа, Біломорська вулиця, 1, м. Лісова.
Ціна: від 390 грн.

Pianoboy – Вертикальный концерт

Август, вечір, свіже повітря… Що може бути краще? Ми знаємо: треба додати ліричні мелодії Pianoboy, і тоді буде повний екстаз на всіх рівнях. Тим більше, що концерт можна дивитися і слухати, перебуваючи на окремому балкончику разом з друзями, а сцена буде як на долоні! Мабуть, це той самий захід, який не варто пропускати.

Піанобой вертикальний концерт

Коли: 8 серпня о 20:00.
Де: готель «Братислава», Андрія Малишка вулиця, 1, м. Дарниця.
Ціна: від 2500 грн.

А ви вже придумали, куди підете на вихідних? Діліться планами та ідеями!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *