Що подарувати мамі на день народження: 17 ідей на будь-який бюджет

Подарунок мамі на 8 березня: оригінальні, незвичайні і недорогі ідеї

Наближається день народження мами, а ви не встигли підібрати відповідний подарунок? Не впадайте у відчай! Спеціально для вас #PokuponBlogTeam підготувала шпаргалку «Що подарувати мамі на ДН, якщо нічого не спадає на думку, а порадувати хочеться». Уважно читайте добірку, мотайте на вус наші цікаві ідеї та користуйтеся знижками від Покупон за посиланнями, якщо щось припало до смаку, – це можливість перевершити себе і зробити мамі несподівано крутий подарунок ??

Відпочинок за містом

Кожна мама заслуговує на гідний відпочинок, а ваша – особливо. Невеликий вікенд у заміському готелі або день релаксу біля басейну відірве її від побутових турбот і зніме накопичену втому. Це чудова ідея на той випадок, якщо мама давно мріє про відпустку, або якщо ви самі бачите, що їй час відпочити і як слід розслабитися.

Відпочинок у заміському готелі як подарунок мамі
Відпочинок у заміському готелі як подарунок мамі

Подорож

Супер-подарунок на ювілей (на 40, 50, 60, 70 років), який буде доречним і від сина, і від дочки – поїздка в гори, на оздоровчий курорт, екскурсійний тур. Щоб подорож потішила і залишила приємний післясмак, важливо підійти відповідально до вибору готеля і простежити, щоб програма відпочинку та перелік зручностей відповідали матусиним запитам і звичкам. Добре, якщо по кишені all inclusive з додатковими послугами: спа, лікувальні процедури, екскурсії тощо.

Мамі можна подарувати подорож до Карпат або на оздоровчий курорт
Мамі можна подарувати подорож до Карпат або на оздоровчий курорт
Акції
Виграй літній відпочинок на віллі «Оберіг» у Східниці
Східниця (Львівська область), Бориславська вулиця, 30
-0%
0 грн
20 грн
Виграй SPA відпочинок на День Конституції у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 338
-0%
0 грн
20 грн
Показати всі
239 акцій

Спа-релакс

Хочете подарувати мамі першокласний відпочинок, і так, щоб було недорого, в міру власних можливостей? День спа-процедур у салоні – ідеальний презент на круглу дату або «напівювілей» (35, 45, 55, 65 років), особливо якщо ви точно знаєте, що мамі такий відпочинок до душі. Стандартна програма включає масаж з ароматними оліями, пілінг, обгортання і цілющі трав’яні чаї в перервах. Частина процедур (наприклад, обгортання) мають протипоказання і не підійдуть мамі, якщо вона страждає на хронічні гінекологічні та серцево-судинні захворювання. Зважайте на її стан здоров’я, коли вибираєте подарунок.

Спа-відпочинок у подарунок на день народження мами
Спа-відпочинок у подарунок на день народження мами
Акції
VIP-обгортання «Альгіотерапія» у «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
VIP-обгортання в спа-капсулі в «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
Показати всі
125 акцій

Вечір у ресторані

На свій день народження мама планує влаштувати святкове застілля, щоб зібрати рідних і найближчих людей, а вам не хочеться занурювати її в цей хатній клопіт? «Візьміть» святковий стіл на себе та організуйте святкову вечерю у ресторані. Це може бути пишний бенкет на пару десятків гостей або тихий вечір у вузькому сімейному колі, але найголовніше – іменинниці не доведеться напружуватись і переживати, чи встигне вона навести марафет у перерві між нарізанням салату та приготуванням гарячого.

Вечеря у ресторані у подарунок
Вечеря у ресторані у подарунок

Салон краси

До речі, про марафет. Гарний манікюр та макіяж – невід’ємні елементи образу доглянутої, впевненої у собі жінки. Сертифікат до салону краси – завжди актуальний подарунок, навіть якщо мама рідко робить мейкап. Можливо, у неї не вистачає на це часу, але аж ніяк не бажання почуватися жіночно і виглядати красиво.

Манікюр у подарунок мамі
Акції
Манікюр та педикюр з покриттям у «Lina Nails»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 27
-43%
400 грн
269.0 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
17 акцій

Нова зачіска

Мама – модниця і слідкує за своєю стрижкою (особливо, якщо вона коротка), поспішає на фарбування, варто тільки з’явитися сивій волосинці, чи просто давно мріє змінити імідж? Дізнайтеся, чого саме вона хоче – оновити стрижку, зафарбувати коріння або спробувати новий відтінок, а може, просто сходити на процедуру відновлення волосся? Ви можете втілити у реальність будь-яке її бажання, вручивши подарунковий сертифікат на будь-яку перукарську послугу на її смак.

Мамі можна подарувати похід до перукарні
Мамі можна подарувати похід до перукарні
Акції
Стрижка з фарбуванням від Ігоря Ніколаєва
Київ, Михайлівський провулок, 20
-43%
450 грн
279.0 грн
Складне фарбування волосся в студії «Compliment»
Київ, Академіка Каблукова вулиця, 25
-53%
1900 грн
999.0 грн
Показати всі
40 акцій

Фотосесія

Якщо хочеться закарбувати ювілей мамулі на світлині та поповнити сімейний архів професійними якісними фото, сміливо даруйте мамі сертифікат на фотосесію. Окремо можна замовити їй індивідуальний фотосет у студії – причому з повним пакетом, куди входить не лише робота фотографа, а й послуги стиліста та візажиста.

Професійна фотосесія у подарунок мамі на день народження
Професійна фотосесія у подарунок мамі на день народження

Соляна кімната

Турбота про здоров’я матері – одна із найкращих ідей подарунків на її ДН. Курс відвідувань соляної кімнати гарантує зміцнення імунітету, покращення самопочуття та настрою. Особливе спасибі мама скаже, якщо вона має усілякі неприємні хроніки на кшталт бронхіту, астми, екземи, і навіть гіпертонію, втому, підвищену тривожність чи інші невротичні розлади. Відпочинок у соляній кімнаті позитивно впливає на загальний стан організму, пом’якшує прояви хронічних захворювань та знижує ризик застуд.

Масаж

Помітили, що мама часто хапається за спину чи хмуриться від неприємних відчуттів при різких поворотах та нахилах? Здається, її спині потрібна негайна рятувальна місія. Класичний масаж допоможе їй знову відчути себе молодою та гнучкою, позбавить болю та дискомфорту. Для загального релаксу є й інші види масажу, але чим би ви не вирішили побалувати маму, переконайтеся, що у неї немає протипоказань до обраної процедури.

Массаж як подарунок мамі на День народження
Акції
Релакс-масаж у 4 руки у студії «BestMassage»
Київ, Харківське шосе, 182
-33%
1500 грн
999.0 грн
2 сеанси релакс-масажу у студії «Mpro Studio»
Київ, Академіка Палладіна проспект, 18/30
-68%
1800 грн
559.0 грн
Показати всі
192 акцій

Танці

Деякі жінки навіть з віком не втрачають драйву – вони залишаються активними і в 50, і в 60 років, і навіть у більш зрілому віці. Якщо ваша мама з цієї категорії і дуже любить танцювати, подаруйте їй сертифікат на навчання танцям. Абонемент на кілька занять – чудова ідея: можна встигнути розсмакувати та зрозуміти, чи є бажання продовжувати далі.

Йога

Ще один незвичайний та оригінальний варіант подарунка – курс занять йогою. Спокійні, неквапливі, вдумливі вправи підійдуть жінці, яка живе у прискореному ритмі і хоче іноді просто зупинитись і видихнути. Йога подарує впевненість у своєму тілі, навчить розслаблятися, підвищить витривалість, зміцнить здоров’я та допоможе розвинути у собі нові, стійкі якості. Вибираючи подарунок, зважайте на рівень фізичної підготовки вашої мами – якщо вона не має досвіду йоги, варто підібрати курс для новачків з урахуванням віку.

Курс занять йогою – чудовий подарунок для активних мам
Курс занять йогою – чудовий подарунок для активних мам

Нове захоплення

Кажуть, що розум людини, яка завжди цікавиться чимось новим, завжди залишатиметься молодим. Якщо ви помітили, що мама занадто глибоко поринула у світ серіалів або перечитує по кілька разів одні й ті самі книги, саме час розворушити в ній інтерес до світу. Майстер-клас з малювання, прикладної творчості, вокалу, фотокурс чи уроки макіяжу для себе відкриють мамі нові горизонти і, можливо, навіть допоможуть обзавестися захоплюючим хобі.

Цікавий майстер-клас пробудить у мамі інтерес до незвичайних видів дозвілля
Цікавий майстер-клас пробудить у мамі інтерес до незвичайних видів дозвілля

Екскурсія до музею

Ваша мама – допитлива людина, яку цікавить усе на світі? Тоді подаруйте їй екскурсію до музею, де вона зможе дізнатися щось нове, послухати захоплюючі історії гіда та отримати задоволення від перегляду яскравих експонатів.

Фотокнига

Накопичили чимало зворушливих фотографій з участю мами? Не залишайте їх на жорсткому диску комп’ютера, адже пам’ятні світлини набагато приємніше розглядати у красиво оформленому альбомі. Відберіть найкращі сімейні кадри, замовте фотокнигу та презентуйте мамі на день народження. Вона буде в захваті від такого зворушливого та незвичайного подарунка, а у вашій родини з’явиться традиція – після чаювання сідати разом на диван та переглядати улюблені фото.

Фотокнига – по-справжньому зворушливий подарунок на день народження
Фотокнига – по-справжньому зворушливий подарунок на день народження
Акції
Друк фотоальбомів різних форматів у «Фотокнига+»
Тернопіль, В'ячеслава Чорновола вулиця, 11
-25%
375 грн
299.0 грн
Друк зображень на полотні від «Focus Photo»
Вся Україна
-44%
320 грн
179.0 грн
Показати всі
8 акцій

Квитки до кіно або театру

Сеанс у кіно чи спектакль у театрі – це не просто захоплюючий сюжет, круті спецефекти та яскрава акторська гра. Це ще й можливість сходити кудись разом, «людей подивитися і себе показати», отримати порцію позитиву, а потім – обговорити побачене за столиком у кафе. Ще такий подарунок зручно зробити, якщо ви далеко від мами, а все одно хочете її порадувати на день народження – достатньо купити електронний квиток і відправити їй по e-mail або у месенджер.

Прикраса

Лаконічна та стильна прикраса зі срібла – чудове доповнення практично до будь-якого стилю та образу. Підберіть ідеальний ювелірний подарунок, який не просто порадує маму, але ще й нагадуватиме їй про вас щоразу, як вона вдягатиме його на себе.

Практичний подарунок

У матусі зламався блендер чи вона любить гарні скатертини? Ви, напевно, добре знаєте, чого саме їй не вистачає в господарстві, для домашніх б’юті-процедур або просто гарного настрою. Це може бути:

  • Зволожувач повітря, особливо актуальний під час опалювального сезону.
  • Сковорідка з антипригарним покриттям.
  • Масажер для ніг, щоб знімати втому вечорами.
  • Ортопедична подушка для профілактики шийного остеохондрозу та здорового сну.
  • Електричний плед – ідеальна річ для холодної зими.
  • Затишний махровий халат.
  • Електронна книга, якщо ваша матуся не може жити без читання.
  • Фітнес-браслет для спортивної мами.
  • Блютуз-гарнітура – ​​на випадок, коли мама багато часу проводить на кухні та любить слухати музику чи аудіокниги.
  • Улюблені парфуми, якщо її флакон уже майже спорожнів… 
Порадуйте маму практичним подарунком, яким вона користуватиметься щодня
Порадуйте маму практичним подарунком, яким вона користуватиметься щодня

Читайте також:
? Що подарувати татові
? Обираємо подарунок на день народження подрузі
? Ідеї подарунків дівчині

Ви вже обрали подарунок для мами? Яка ідея з нашого списку сподобалася і які ще можете запропонувати? Діліться у коментарях.

1 коментар
  • Tusya

    Подписалась бы под каждым подарком)) все из этого полезно и актуально. смотря что мамочке нужнее всего в данный момент. Но странно, почему автор не упомянул спа-программы(. это мега крутой подарок, от которого любая мама была бы в восторге. я например дарила своей (правда не на день рождение, а на день матери) спа в хаммаме. она осталась оооочень довольна). На денрик будут скорее солнцезащитные очки… намек уже поступил)))

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *