Фарбування AirTouch ㅡ поцілунок сонця на вашому волоссі

Окрашивание AirTouch ㅡ поцелуй солнца на ваших волосах

Легке і невагоме фарбування AirTouch завойовує все більшу популярність. Це й не дивно, адже тільки ця техніка фарбування волосся дозволяє отримати неймовірно натуральний результат і свіжий колір в поєднанні з вашим природним кольором.

У цій статті ви дізнаєтеся

Переваги фарбування AirTouch

Техніка AirTouch дає дивовижні результати натурального вигляду волосся. 

Найголовніша перевага використання AirTouch ㅡ воно не вимагає частого фарбування. Розтяжка кольору настільки плавна і розсіяна, що натуральне відросле коріння залишається практично непомітними. А значить до перукаря можна буде заглядати не частіше 1 разу на 3 місяці.

Доповнення до плавності розтяжки кольору ㅡ абсолютно натуральний ефект вигорілого об’ємного волосся. Пасма буквально вплітаються в ваш натуральний тон, тому немає «кричущих» смуг, пір’я і пеньків. 

АірТач наповнює волосся об’ємом за рахунок світлих відтінків. Перукарі рекомендують цей вид фарбування власницям тонкого волосся та дівчатам з вузьким обличчям. З таким фарбуванням будь-яка стрижка буде виглядати набагато об’ємніше і не буде вимагати довгих укладок брашем. Так-так, навіть для короткого волосся, на відміну від більш звичного омбре, AirTouch ㅡ вертикальна розтяжка кольору. А значить і короткі стрижки можуть заграти плавними переходами і природним обсягом. 

Цей вид фарбування максимально щадний ㅡ фарбою обробляється від 30 до 50% ваших волосся. При фарбуванні обробляються тільки самі довгі пасма, з яких видувають пушкове волосся і більш слабке і тонке, а значить ще менше пошкоджень для вашої шевелюри.

Ще один плюс за AirTouch ㅡ м’якість самої процедури фарбування. Замість жорсткого начісування волосся як при фарбуванні омбре або при балаяжі, волосся обробляють безпечним холодним повітрям з фена.

Аіртач на короткому волоссі

Фарбування волосся AirTouch застосоване до будь-якої довжини волосся обов’язково заграє. За рахунок діагональної розтяжки кольору в фарбуванні немає меж, є тільки м’які переходи. А значить воно вигідно виглядає і на каре і на довгому волоссі.

Чому варто вибрати AirTouch для короткої стрижки? Це відмінна альтернатива не такому актуальному меліруванню. Ви зможете змінити імідж з мінімальною шкодою для вашого волосся.

View this post on Instagram

Просто #airtouch в ленте ?

A post shared by Vladimir Sarbashev (@sarbashevvladimir) on

Також AirTouch актуальний для складних стрижок, які вимагають щоденної укладки для надання об’єму. За допомогою відблисків візуально волосся отримує об’єм, тому ви будете витрачати набагато менше часу і засобів для стайлінгу.

Цей вид фарбування підходить для стрижок з будь-яким чубчиком, будь він прямим або асиметричним. М’які переливи торкнуться всіх частин вашої зачіски, і чубчик не буде вибиватися із загальної концепції фарбування.

AirTouch на довгому волоссі

У цьому сезоні АірТач став трендом на подіумах для довговолосих блондинок. Та що там подіуми, це фарбування вже оцінили Світлана Лобода, Віра Брежнєва і безліч інших селебріті. 

AirTouch ідеально виглядатиме на рівних волоссі і на кучерях. А ще нарешті вирішить проблему відросло коріння і походів до перукаря кожні 2 тижні. Навіть блондинки з цією технікою фарбування зможуть набагато рідше тонувати коріння за рахунок м’яких переливів кольору.

Але і брюнетки в плюсі. AirTouch ідеально виглядає на каштановому волоссі, насичуючи його медовими або мідними відблисками, роблячи колір більш глибоким, а волосся в рази об’ємніше.

Фарбування AirTouch допомагає не міняти імідж радикально, але при цьому привносить абсолютно новий вид, а відповідно і настрій.

Технологія фарбування

У фарбуванні AirTouch, крім освітлення пасм, використовується повітря. Саме тому воно максимально щадне, адже травмуюче начісування волосся замінили його роздуванням.

Опис технології:

Колорист бере невелике пасмо волосся і роздуває його феном, так відокремлюються коротші волоски і в кожному пасмі виділяються внутрішні шари. І тільки решту волосся освітлюють і тонують. Саме так виходить глибоке багаторівневе світіння волосся при AirTouch.

Колорист бере невелике пасмо волосся і роздуває його феном, так відокремлюються коротші волоски і в кожному пасмі виділяються внутрішні шари. І тільки решту волосся освітлюють і тонують. Саме так виходить глибоке багаторівневе світіння волосся при AirTouch.

Техніка AirTouch унікальна тим, що забезпечує безшовну суміш кольорів на вашому волоссі. При цьому всі пасма обробляються нелінійно, а з діагональною розтяжкою кольору. Тобто на додаток до безшовних переливів по вертикалі ви отримуєте плавний перехід кольору і по горизонталі.

Саме це надає AirTouch максимальну натуральність і ви отримаєте сяючий вигляд свого натурального кольору.

На відео показана технологія фарбування AirTouch

Фарбування по технології AirTouch ㅡ тривалий процес. Час фарбування залежить від вашої довжини і густоти волосся. В середньому воно займає від 3 до 6 годин.

Чи можна зробити АірТач в домашніх умовах? Ні. Якщо з омбре і простим фарбуванням ще можна впоратися самостійно (докладніше читайте статтю фарбування в домашніх умовах), то з аіртач стилісти не рекомендують самодіяльність.

Техніка настільки складна, що ви ризикуєте перетримати освітлювач на пасмах або нерівномірно розподілити світлі відблиски по волоссю. Тому краще не ризикувати волоссям і своїм настроєм, а довірити свою красиву зачіску професіоналам.

Тим більше, на Покупоні ви зможете ознайомитися з реальними відгуками клієнтів з усього інтернету про майстрів і салони вашого міста і вибрати «свого» кращого колориста. 

Будь-який вид фарбування можна спробувати з приємними знижками від Покупона. Не відмовляйтеся від складних фарбувань через їх ціни, будьте в тренді!

Блондинка ви або брюнетка, експериментуйте і пробуйте нове. Тим більше, що сучасні технології фарбування, такі як AirTouch допоможуть отримати відмінний результат від зміни іміджу та при цьому не зашкодить волоссю. 

Якщо у вас залишилися питання про цей вид фарбування, задавайте їх у коментарях. А ще розповідайте, що ви думаєте про цю техніку, а може ви встигли її випробувати і хочете поділитися результатом?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *