Куди поїхати в червні: курорти Карпат, заміські комплекси, море

Куда поехать отдыхать в июне: Карпаты, загородники, море

Де провести відпочинок у червні – питання, яке природно хвилює напередодні літа. Відпустка хоча б на кілька днів подарує гарний настрій, забезпечить яскравими емоціями та розвантажить нервову систему. Вибирайте Карпати у червні, їдьте до заміського готелю чи влаштуйте пляжний відпочинок – в Україні немає нудних туристичних напрямків. PokuponBlogTeam підкаже, куди поїхати у червні у відпустку, де круто та бюджетно відпочити зі знижками до 50%.

Акції
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Milli & Jon»
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище
-25%
5500 грн
4125.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в готелі «White House»
Яблуниця (Івано-Франківська область), Горишків ділянка, 379
-34%
3800 грн
2499.0 грн
Показати всі
11 акцій

Буковель

Взимку Буковель – найкрутіший у країні гірськолижний курорт, влітку – порятунок від літньої спеки у тіні вічнозелених лісів, особливо на початку червня, коли скрізь уже спекотно, а у Карпатах прохолодно. Приголомшливі види відкриваються з високих підйомників, а любителі прогулянок на природі можуть гуляти пішки гірськими стежками або кататися на конях.

Карпати червень: тур у Буковель
Карпати червень: тур у Буковель

Де зупинитися в Буковелі та поруч, якщо ви приїхали на відпочинок влітку? У нас є гарні варіанти 😍👇

«Mardan Palace SPA Resort 4*»: 2 дні відпочинку для двох за 2799 4000 грн – зі сніданками, безлімітним спа (сауна на дровах, римська парна, соляна кімната, джакузі, два криті басейни), дозвіллям на спортивному полі, орендою барбекю та мангалу.

«Гора»: 3 доби проживання на двох за 7679 9600 грн – зі сніданками «шведська лінія», релаксом у панорамному басейні з підігрівом та спа-відпочинком (хамам, мультисауна, фітобар).

«Новий»: 2 дні відпочинку для двох за 3449 4600 грн – з усіма зручностями та можливістю прокату велосипедів для велопрогулянок.

«Пацьорка» (Татарів): 2 діб проживання на двох за 3779 5400 грн – з дворазовим харчуванням, відвідуванням басейну з підігрівом, релаксом у сауні або чані на вибір, орендою альтанки та мангалу, заняттями у спортзалі. 

Акції
Від 3 ночей у серпні зі сніданками та SPA у «Гора»
Поляниця (Івано-Франківська область), Подина урочище, 261
-20%
11100 грн
8879.0 грн
Від 3 ночей зі сніданками у «Гора» у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Подина урочище, 261
-20%
9600 грн
7679.0 грн
Показати всі
5 акцій

Яремче

Один із найпопулярніших курортів Івано-Франківської області, де можна відпочити у червні, – Яремче. Сюди їдуть за мальовничими краєвидами, традиційною карпатською архітектурою та гуцульським колоритом. Знайдуться тут заняття до душі й любителям активного відпочинку: у червні вже проводять сплави по річці Прут. В околицях теж чимало цікавого: за 40 км від Яремче у Поляниці розкинулося озеро Молодості, а за 33 км знаходиться Ворохта, звідки зазвичай стартують піші походи на Говерлу.

Де добре відпочивати у червні: Яремче – чудове місце для літньої відпустки
Де добре відпочивати у червні: Яремче – чудове місце для літньої відпустки

Зупинитись рекомендуємо у готельному комплексі «Карпатські зорі»: за 5199 6400 грн на вас чекають 2 дні відпочинку для двох зі сніданками «шведська лінія» та комплексними вечерями, щоденним безлімітним відвідуванням спа-комплексу та релаксом у зоні відпочинку.

Акції
SPA-відпочинок з харчуванням у «Карпатські зорі»
Яремче (Івано-Франківська область), Петраша вулиця, 6А
-20%
6400 грн
5199.0 грн
До 20 відвідувань соляної кімнати в «Oriona»
Київ, Антоновича вулиця, 99
-65%
260 грн
99.0 грн
Показати всі
3 акцій

Виноградів

Якщо ви ще не вирішили, куди поїхати в Україні влітку, щоб поєднати ретрит на природі та захоплюючі екскурсії історичними місцями, обирайте Виноградів. Це місто, яке колись було у складі Австро-Угорської імперії, багате на пам’ятки: тут є старовинний костел Вознесіння, середньовічний замок Канків, палац Перені та францисканський монастир. Родзинка Виноградова – музей леквару, дуже смачного традиційного закарпатського сливового повидла.

Для відпочинку ідеально підійде готель «Орлине гніздо»: у вартість 7484 9240 грн входить 3 дні проживання для двох; триразове харчування, 5 медичних процедур за призначенням лікаря, лікувальні вправи для спини (включаючи дошку Євмінова), користування басейнами, терапія лікувальними грязями.

Акції
Від 2 ночей з харчуванням і басейном в Чорна скеля
Виноградів (Закарпатська область), Віннички урочище
-25%
8000 грн
5999.0 грн
Від 2 ночей восени з сніданками у «Чорна скеля»
Виноградів (Закарпатська область), Віннички урочище
-25%
6000 грн
4499.0 грн
Показати всі
2 акцій

Кваси

Селище Кваси знаходиться на Закарпатті – і це чудове місце для тих, хто шукає, де відпочити у червні з дітьми. Тут тихо і спокійно, курорт до того ж славиться корисною мінеральною, «квасною», водою, на кшталт близької до «Арзні» та «Есентуки». Приїжджайте сюди за релаксом та оздоровленням – не пошкодуєте.

Куди краще поїхати відпочивати у червні – курорт Кваси на Закарпатті
Куди краще поїхати відпочивати у червні – курорт Кваси на Закарпатті

Куди поїхати у червні дешево? Рекомендуємо зупинитися в готелі «Лісова казка»: ви заплатите всього 1275 1700 грн за 1 день відпочинку для двох із дворазовим харчуванням, грою у більярд і плаванням у відкритому басейні.

Акції
Від 1 ночі з харчуванням у «Лісова казка»
Кваси (Закарпатська область), Центральна вулиця, 254
-25%
1700 грн
1275.0 грн
Показати всі
1 акцій

Кам’яниця

Село Кам’яниця в Ужгородському районі чудово підходить для того, щоб відпочивати у червні. Окрім мальовничої природи в урочищі «Тепла яма», де ростуть дубово-букові гаї, тут є й історичні пам’ятки – наприклад, Невицький замок. Неподалік Кам’яниці – Ужгород, куди можна поїхати на екскурсію. 20-30 хвилин на автобусі чи таксі – і ви вже там.

Прекрасну якість відпочинку гарантує готель «Kamelot Hotel Rezort & Spa»: у вартість 2856 3360 грн входять 2 дні проживання для двох з усіма зручностями та заняттями у тренажерному залі.

Акції
Від 2 ночей у «Kamelot Hotel Rezort & Spa»
Кам'яниця (Закарпатська область), Ужанська вулиця, 28
-25%
3360 грн
2856.0 грн
Від 1 ночі у «Біля річки» у Кам'янці-Подільському
Кам'янець-Подільський (Хмельницька область), Онуфріївська вулиця, 5
-37%
1150 грн
799.0 грн
Показати всі
2 акцій

Іршава

Старовинне село, назва якого вперше з’являється ще в середньовічних джерелах, гостинно приймає туристів у червні 2024 року. Іршава чудово підходить для пар, які прагнуть усамітнення, для сімей, які шукають ідеальні варіанти, куди поїхати влітку.

Де зупинитися та розслабитися 👇

«Астур»: 2 доби відпочинку для двох за 2675 3700 грн – з дворазовим екологічним харчуванням, відвідуванням спа-комплексу до 5 годин на день (великий та дитячий басейни з підігрівом, джакузі, масаж шийно-комірцевої зони, релакс у шезлонгах), грою у більярд, відпочинком в альтанках з мангалом та купанням в озері. 

Акції
Від 2 ночей з харчуванням в «Астур» на Закарпатті
Іршава (Закарпатська область), Собатине урочище
-30%
3700 грн
2675.0 грн
Показати всі
1 акцій

Славське

На курорті Славське, розташованому серед зелених гір, кожен знайде собі щось до душі. Когось приваблять пасторальні пейзажі, хтось обов’язково прогуляється до місцевої церкви, а інші не згають можливості проїхатись на конях, покататися на підйомнику і попаритися у лазні.

Куди можна поїхати відпочивати у червні: Славське – варіант для всієї родини
Куди можна поїхати відпочивати у червні: Славське – варіант для всієї родини

Зупинитись можна в готелі «Зербань»: 2 дні проживання для двох зі сніданками та вечерями, орендою альтанки з мангалом обійдуться всього в 1699 2460 грн.

Акції
Від 2 ночей восени в готелі «Славський» у Карпатах
Славське (Львівська область), Устияновича вулиця, 35
-20%
3700 грн
2959.0 грн
Від 2 ночей відпочинку з харчуванням у «Дзвінка»
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 67Б
-53%
3240 грн
1599.0 грн
Показати всі
4 акцій

Трускавець

Курорт, де краще відпочивати, якщо хочете провести відпустку з користю для здоров’я, – Трускавець, місце здоров’я та душевного спокою. Сюди приїжджають за неквапливим релаксом, щоб відновити нерви, попити мінеральної водички та насолодитися красою місцевої природи.

Куди поїхати відпочивати: можна поїхати до Трускавця у відпустку у червні
Куди поїхати відпочивати: можна поїхати до Трускавця у відпустку у червні

Вибирайте та бронюйте 👇

«Royal Grand Hotel»: 2 дні проживання для двох за 2205 2760 грн – з триразовим харчуванням, безлімітним спа-релаксом (басейни, джакузі, лазні, сауни, відкритий басейн на свіжому повітрі, соляна кімната, дитяча зона), заняттями у тренажерному залі та вживанням мінеральної води.

«Соламія»: 2 доби відпочинку для двох за 3199 4000 грн – з триразовим харчуванням та всіма необхідними зручностями.

«Гранд Алекс»: 2 дні відпочинку для двох за 2058 2780 грн – зі сніданками, спа-релаксом (закритий та контрастний басейни, сауна, зона для засмаги).

Акції
Від 2 ночей з харчуванням у «Соламія» у Трускавці
Трускавець (Львівська область), Лисенка вулиця, 15
-20%
4640 грн
3709.0 грн
Від 3 ночей з харчуванням і лікуванням у Конвалія
Трускавець (Львівська область), Помирецька вулиця, 55
-20%
3750 грн
2999.0 грн
Показати всі
9 акцій

Заміський відпочинок

Заміські комплекси – чудова можливість швидко поїхати подалі від вуличного шуму, щільного дорожнього трафіку та трудових буднів, провести вікенд на природі у заміському готельному комплексі.

Де відпочити з дитиною у червні: заміський готель – безпрограшний варіант
Де відпочити з дитиною у червні: заміський готель – безпрограшний варіант

Куди поїхати у червні за місто? Дивіться найкращі пропозиції в Київській та інших областях 👇

«Greenhouse» (Воропаїв, Київська область): 3 доби проживання для компанії до 10 осіб у двоповерховому будинку з барбекю-зоною за 20249 27000 грн.  

Акції
Знижка на оренду альтанки з мангалом «Альтаночка»
Білогородка (Київська область), Левадна вулиця
-40%
0 грн
99.0 грн
Від 1 ночі з харчуванням у «Severynivka Club»
Северинівка (Київська область), Богдана Хмельницького вулиця, 2А
-21%
2420 грн
1899.0 грн
Показати всі
46 акцій

«Райський дворик» (Київська область): 1 доба відпочинку для двох за 2399 3800 грн – зі сніданками, плаванням у басейні, грою у настільний теніс.

Акції
Знижка 40% на спуски на тюбінг-гірках
Київ, Голосіївський проспект, 98/2
-40%
0 грн
15.0 грн
До 3 занять великим тенісом від KAMON Tennis
Київ, Академіка Вернадського бульвар, 32
-50%
440 грн
255.0 грн
Показати всі
45 акцій

«Літки» (Київська область): 1 день проживання для компанії до 4 осіб у будиночку за 1599 2150 грн з релаксом у чані та орендою альтанки з мангалом.

«Severynivka Club» (Київська область): 1 доба проживання для двох за 1899 2420 грн – зі сніданками, романтичною вечерею та велопрогулянкою лісом.

«У Марусі» (Миколаївка під Києвом): 1 день відпочинку для двох у глемпі за 719 900 грн – з доступом до спільної кухні, купанням в озері, відвідуванням міні-зоопарку, мотузкового парку та дитячого майданчика, грою у волейбол та бадмінтон.

Акції
Вихідні у будиночках «У Марусі» під Києвом
Миколаївка (Київська область)
-20%
1300 грн
1039.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням у «Галицький двір»
Світязь (Волинська область), Гушово урочище, 24
-25%
4600 грн
3449.0 грн
Показати всі
38 акцій

«Nester-House» (Шацькі озера): 2 дні відпочинку для двох за 2299 3400 грн зі сніданками та релаксом у гарячому чані.

Акції
Від 1 ночі у готелі «Classic Hotel» у Харкові
Харків, Мистецтв вулиця, 14
-59%
2470 грн
1100.0 грн
Від 1 ночі в «Optima Дворжець» у Львові
Львів, Городоцька вулиця, 107
-15%
1761 грн
1495.0 грн
Показати всі
82 акцій

Тепле море у червні

Все-таки літню відпустку складно уявити без солоного морського бризу, плескоту хвиль і золотистої засмаги, подарованої спекотним південним сонечком. Відпочинок на морі у червні – те, що можна знайти в Одесі та Одеській області.

Куди поїхати у червні на море: пляжний відпочинок в Одесі
Куди поїхати у червні на море: пляжний відпочинок в Одесі

Минулого літа було дозволено купатися на кількох муніципальних пляжах із підвищеними заходами безпеки. У 2024 році, швидше за все, місцева влада піде на такий самий крок. Але навіть якщо зануритися у воду зовсім не вийде, завжди можна «зависнути» в крутому готелі з видом на море, блакитним басейном та шезлонгами – і отримати заслужену порцію насиченого йодом повітря, вітаміну Д та гарного настрою. Їхати на узбережжя краще наприкінці червня: у цей час вже гарантовано буде достатньо спекотно для пляжного релаксу.

Лінивий відпочинок біля води можна доповнити культурною та гастрономічною програмою: прогулятися Одесою, сходити до Оперного, затусити ввечері на Дерибасівській та у Міськсаду, потішити внутрішнього гурмана, відвідавши якийсь оригінальний одеський ресторан. Відпочинок у «перлині біля моря» подарує вам бажане перезавантаження, яскраві емоції та сонячний літній настрій 🌞🌊

Де відпочити у червні на морі 👇

«Optima Одесса 4*»: 1 доба відпочинку для одного за 935 1104 грн із сніданками.

«Aqua Paradise»: 1 день проживання для двох за 2400 3200 грн зі сніданками, плаванням у басейні з артезіанською водою, заняттями на тренажерах, релаксом на зимовому пляжі з галькою та комплектом банного приладдя для кожного (халат, капці, рушник).

«Міраж» (Коблеве): 3 доби відпочинку для двох за 1439 1800 грн з усіма необхідними зручностями. 

Акції
Від 2 ночей зі сніданками в «Ярина» у Трускавці
Трускавець (Львівська область), Тихий провулок, 2
-20%
1350 грн
1080.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням у «Соламія» у Трускавці
Трускавець (Львівська область), Лисенка вулиця, 15
-20%
4640 грн
3709.0 грн
Показати всі
5 акцій

Тури на червень Україною

Куди поїхати в червні в Україні, якщо хочеться більше яскравих вражень, красивих фото та захоплюючих екскурсій? Безпрограшна ідея – забронювати тур вихідного дня із готовою програмою у форматі «all inclusive». Вам не потрібно буде самостійно продумувати маршрути та дозвілля – все зроблять за вас.

Найкращий відпочинок у червні – поїхати в тур вихідного дня
Найкращий відпочинок у червні – поїхати в тур вихідного дня

Вибирайте круті тури e червні, щоб поїхати відпочивати на всі сто 👇

Літній тур до Трускавця

Ульотне поєднання драйву, релаксу та оздоровлення чекає на вас у літньому 7-денному турі до Трускавця. За 7865 14300 грн на одного на вас чекає насичена програма, до якої входить:

  • Сніданки та вечері.
  • Дитяча анімація (майстер-класи, квести, ігри, змагання).
  • Розважальні програми вечорами.
  • Щоденні піші прогулянки та походи по горах.
  • Захоплюючі екскурсії Трускавцем та околицями.
  • Виїзди на природу на базі «Крутогор 365».
  • Мотузковий парк і зіп-лайн.
  • Групові заняття скандинавською ходьбою, японською гімнастикою та йогою під керівництвом інструктора.
  • Мінеральна водичка з Трускавця, Моршина та Східниці.
  • Консультація терапевта та вузького спеціаліста.
  • Заняття у фітнес-залі.
Акції
Тур вихідного дня до Карпат з «Miracle Travels»
Вся Україна
-22%
6500 грн
5015.0 грн
Показати всі
1 акцій

Тур вихідного дня до Карпат

Отримати масу вражень за короткий термін? Легко – якщо поїхати в 3-денний тур Карпатами, який обійдеться вам всього в 5015 6500 грн на одного. Програма вікенду включає:

  • Відпочинок у приватному готелі або котеджі.
  • Екскурсія на вибір: велосипедна околицями села Ясіня або програма «Родзинки Закарпаття».
  • Релакс у сауні чи чані.
  • Похід у гори (на Говерлу, Петрос чи Драгобрат).
  • Прогулянки на природі.
  • Екскурсійна програма «Перлини Прикарпаття» (Ясіня – Яблунецький перевал – Ворохта – Буковель – Яремче). 
Акції
Показати всі
6 акцій

Тур Закарпаття-Синевир-Косине

Насолодитися красою природи Закарпаття – чудова ідея для насиченого вікенду. Вирушайте у тур вихідного дня закарпатськими пам’ятками за 5244 6700 грн на одного та отримайте насичену пригодами програму:

  • Відпочинок у затишних номерах.
  • Відвідування Національного парку Синевир.
  • Екскурсія до села Келечин, де знаходиться найбільше в Україні родовище мінеральних вод.
  • Відвідування водоспаду Шипіт.
  • Поїздка до замку Шенборнів та до Мукачева.
  • Відвідування термальних басейнів у Косино.
  • Дегустація сирів у сироварні у селі Біласовиця.
  • Екскурсія Львовом.
Акції
Від 2 ночей з харчуванням у «Галицький двір»
Світязь (Волинська область), Гушово урочище, 24
-25%
4600 грн
3449.0 грн
3-денний тур на Шацькі озера від «Miracle Travels»
Вся Україна
-23%
6320 грн
4929.0 грн
Показати всі
4 акцій

А як ви плануєте відпочити у червні, куди б хотіли поїхати? Діліться у коментарях 🤗

10 коментарів
  • Ксения

    С Арабаткой связаны детские воспоминания, ездили туда всей семьей с палатками. Море на пару градусов всегда теплее Черного, возле берега неглубоко, можно будет поехать сюда с ребенком, правда на палатки точно не решусь, присмотрела пару вариантов со скидками от Покупона, так конечно выгоднее. Осталось дождаться снятия карантина и можно планировать отпуск

  • Полли44

    интересно, после карантина подорожает отдых в Украине этим летом? ведь думаю за границу еще раньше осени точно не получится полететь. а на море все же хочется. больше всего нравится одесская область, хотя и Лазурное вполне неплохо, если найти жилье недалеко от пляжа

  • Кристина Л.

    отдыхаем уже 8 лет всегда на бердянской косе. такого чистого моря в Украине я больше нигде не видела. для детей просто отлично, всегда едем минимум на месяц, чтобы они оздоровились по максимуму. в этом году тоже обязательно поедем

  • Ліля

    Склали з друзями цілий список чим будемо займатися після карантину) запланували поїхати на море. Думаю, найкраще підійде Залізний порт, він більше для молоді і неспокійного відпочинку)) треба буде заглянути сюди перед поїздкою, може знайдемо якісь круті знижки))

  • Юлия44

    Жду когда запустят поезда и собираюсь поехать в село отдыхать. очень уже хочется отдохнуть от этого сидения дома. я уже чувствую как иду босиком по зеленой свежей травке

  • atina.atina

    действительно, с карантином сложно и боязно что-то планировать сейчас, поезда не ходят, авиасообщение не работает. Очень хочется хотя-бы под Одессу на недельку. А за границу думаю не раньше следующего года что-то планировать

  • ulcka

    даже не знаю куда бы мне хотелось вернуться из наших курортов… Карпаты да, очень нравятся и колорит и природа а вот морские наши курорты. Надо жертвовать или комфортом или природой и пляжем
    понравилось в генгорке, отдыхали как раз в июне пару лет назад в пансионате Дружба, там как раз отдаленно от большого количества курортников, но при этом своя инфраструктура и чистая территория. но как минус для кого-то может стать что очень-очень мелкое море. Нам было отлично с годовалыми детьми, спокойно отдыхали и дети плескались

  • juliet89

    несколько лет уже отдыхаем в Санжейке, звонила хозяевам отеля, говорят что к сезону готовятся несмотря ни на что и нас ждут. пока конечно ничего заранее не бронируем, но отдохнуть на море этим летом настроены

  • Тамара

    Турция и только Турция. Не умеем мы еще оказывать туристические услуги качественном уровне. То грязно, то сломано, то нет, то не достоверная инфа…..

  • Артем

    А как же Затока, Одесса, Железный порт, Черноморск?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *