Куди піти 6-8 березня 2021 в Одесі: супер-ідеї для святкових вихідних

Серйозно зависли над питанням, куди піти і що робити 6. 7 та 8 березня, як провести Міжнародний жіночий день, де відзначити символічну весінню дату з дівчиною чи у колі подруг? Не переймайтеся! #PokuponBlogTeam знає, що робити! Читайте, чим зайнятися на восьме березня, де відсвяткувати, які заходи відвідати, де найкращі концерти і виставки, і що ще цікавого можна знайти в Одесі в святковий вікенд зі знижками Покупону :).

Оригінальні ідеї відпочинку на 8 березня

Романтика в кінотеатрі 

Один з вечорів на святкових вихідних можна присвятити гарному кіно. І якщо ви хочете не просто порадувати себе цікавим фільмом, але і розташуватися з максимальним комфортом, придивіться до пропозицій Покупону – там ви знайдете можливість:

  • Подивитися фільм зі знижкою 50%, розслабившись в зручних кріслах або навіть на ліжку в тематичному кінотеатрі «Ніч в Парижі» від мережі «Sunset Cinema»;
  • Орендувати цілий кінозал і порадувати себе будь-якою кінострічкою в «Qzone» зі знижкою 50%.

Ковзанка

Нехай на вулиці вже весна, це не привід відмовлятися від катання на ковзанах! Тим більше, що в березні більшість відкритих ковзанок продовжують працювати. Зазирніть на «Spartak ice club», що відкрився на Грецькій площі в цьому сезоні, – і влаштуйте собі сеанс справжніх веселощів на льоду зі знижкою 50%.

Фотосесія

Вихідні, крім усього іншого, – гарний привід потішити себе професійною фотосесією від кращих фотографів вашого міста. Це може бути романтична зйомка love story на двох, чи сімейна фотосесія з дітьми, а може, ви хочете оновити своє індивідуальне портфоліо? Крім того, зйомка може стати прекрасним подарунком на 8 березня від чоловіка його дамі серця. Зазирніть на Покупон за знижками на послуги фотографів і влаштуйте собі красивий вікенд, який залишиться не тільки у пам’яті, але й на світлинах.

Квест

Якщо ви ще не вирішили, куди навідатися на вихідних великою дружньою компанією, зупиніть свій вибір на захопливому квесті. Ви можете вибрати гру будь-якої тематики: за мотивами улюбленого фільму, книги, хорор-квеста, та на кожен з них отримати супер-знижку від Покупона. 

Активний відпочинок

Пам’ятайте: рух – це життя! І не важливо, яка пора року надворі, зима чи літо, осінь чи весна, для кожної з них знайдуться свої захоплюючі та, головне, активні розваги. Це може бути сеанс катання на ковзанах, теніс або боулінг та більярд, – на щастя, на всі ці категорії Покупон надає мега-знижки, котрі дозволять вам не тільки отримати купу позитивних емоцій, але й значно заощадити.

Читайте також: Що подарувати дівчині на 8 березня

Афіша культурних заходів: вистави та концерти

Самотність в мережі

Навряд чи знайдеться хтось, хто не чув про цю книгу, що стала культовою для сучасних читачів. Саме «Самотність в мережі» Януша Вишневського вирішили втілити на сцені Тамара і Євген Морозови під музику Баха, Шопена, Чайковського і французьких композиторів. Приходьте і дивіться незвичайну і зворушливу інтерпретацію нашумілого роману.

Коли: 6 березня о 17:30 та 20:00.

Де: Одеська обласна філармонія, Буніна вулиця, 15.
Ціна:
від 220 грн.

НЕАНГЕЛИ

Скучили за потужним голосами і спекотною харизмою красунь з «НеАнгелів»? Зустрічайте улюблений дует зі святковою програмою в честь 8 березня. Цього вечора на вас чекають найгарячіші хіти Вікторії і Слави, неймовірні спецефекти, запальне шоу і море позитивних емоцій.

Коли: 7 березня о 20:00.

Де: концерт-холл «Сади Перемоги», 10-го квітня площа.
Ціна:
від 600 грн.

MALE EMPIRE NIGHT_OUT STRIPSHOW 18+

Хочете гаряченького? Спеціально для запального вечора в компанії веселих подруг – мега-шоу чоловічого стриптизу від світових професіоналів, які підкорили США і Європу. Стрункі чоловіки на будь-який смак, асорті з виступів, яке задовольнить усі ваші фантазії, пікантні сюрпризи – це і багато іншого чекає вас увечері 7 березня на сцені Українського театру.

Коли: 7 березня о 19:00.

Де: Український театр ім. Василька, Пастера вулиця, 15.

Ціна: від 350 грн.

NK

Іскрометне шоу Насті Каменських стане відмінною прикрасою вашого свята. Популярна українська співачка подарує вам вечір, сповнений запальною українсько-латинською музикою, потужними спецефектами, яскравими образами і феєричними танцями. 8 березня – привід відірватися на повну на концерті однієї з найбільш вражаючих зірок нашої країни.

Коли: 8 березня о 20:00.

Де: концерт-холл «Сади Перемоги», 10-го квітня площа.
Ціна:
від 1200 грн.

Тіна Кароль

Кожен концерт Тіни Кароль – це хвиля приголомшливої чуттєвості. Хочете наживо насолодитися її проникливим сильним вокалом, сліпучою харизмою і неповторним стилем? 8 березня найспокусливіша білявка України привітає всіх одеситок з головним жіночим святом, заспівавши свої кращі пісні.

Коли: 8 березня о 16:00 та 19:00.

Де: Одеський театр музкомедії, Пантелеймонівська вулиця, 3.
Ціна:
від 500 грн.

Святкова вечеря

Будь-яке свято – привід смачно поїсти в красивому місці з приємною атмосферою і без необхідності стояти кілька годин біля плити. Покупон пропонує знижки на кращі кафе та ресторани Одеси, де можна відзначити 8 березня.

One Gogi

Влаштуйте святкову вечерю в ресторані з грузинським колоритом «One Gogi». Хачапурі по-аджарські, гриби з сиром в горщику, м’ясо гриль і дуже смачне вино – перед таким меню не встоїть жоден гурман.

Де: Буніна вулиця, 29.

Графік роботи: щоденно, 10:30-22:00.

Середній чек: 250 грн, а зі знижкою Покупону – дешевше на 50%!

GardenCafe

Шукаєте затишне містечко зі смачним меню, повним різноманітних страв, десертів і напоїв? У «GardenCafe» є, де розвернутися любителям багатого смаку і якісного сервісу! Влаштуйте собі свято в одному з найзатишніших і найгостинніших кафе міста і відчувайте себе як вдома :).

Де: Генерала Бочарова вулиця, 7А.

Графік роботи: щоденно, 11:00-23:00. 

Середній чек: 250 грн, а зі знижкою Покупону – на 50% дешевше!

French Coffee

Тепла атмосфера, пряно-солодкі аромати кави і вишуканої випічки, затишна колірна гамма… Все це ви знайдете в міні-кав’ярні «French Coffee». Відсвяткуйте 8 березня, за чашкою капучіно, лате або американо, скуштуйте смачного печива (можна навіть з передбаченнями), і світ навколо вас заграє новими фарбами!

Де: Мала Арнаутськая вулиця, 109.

Графік роботи: пн-пт 08:30-19:00.

Середній чек: 100 грн, а зі знижкою Покупону – дешевше на 50%!

Також ви завжди можете залишитися на свято вдома і замовити суші або піцу, скориставшись знижками Покупону до 55%.

Куди поїхати на вікенд

До Міжнародного жіночого дня на нас чекає цілих три вихідних дні підряд: 6 та 7 березня випадають на суботу та неділю, а 8 березня – на понеділок. Здається, це відмінний привід для того, щоб як слід розслабитися і відпочити в готельчику або з’їздити в невелику подорож зі знижками Покупону до 70%.

Відпочинок за містом

Sinfonia Del Mare

Набридло «ось це все» і хочеться релакснути в незвичній обстановці? Тоді готель «Sinfonia Del Mare» чекає на вас! Атмосфера шику і розкоші, комфорт на вищому рівні і сервіс європейського класу – те що потрібно для ідеального вікенду.

З сертифікатом Покупону за 825 грн замість 1100 грн ви отримаєте:

  • 2 дні проживання для двох в номері апартаменти стандарт.
  • Сніданок для двох.
  • Чай/кава цілодобово.
  • Послуга дзвінок-будильник.
  • Місце на безкоштовній парковці.
  • Пральня.
  • Wi-Fi.
  • Користування безкоштовним сейфом.
  • Лазневі приналежності (косметика, тапочки, халати, фен).
  • Подарунок імениннику, якщо ви приїхали відпочивати в свій День народження.
  • Безкоштовне зберігання багажу після виселення.

Шаланда

Ще один крутий готель для романтичного відпочинку удвох або релаксу наодинці з собою – «Шаланда». Локація на березі моря, комфортні номери і вишукане меню з можливістю повечеряти прямо на терасі… Як тут встояти?

З сертифікатом Покупону 770 грн замість 1100 грн ви отримаєте: 

  • 2 дні проживання для двох в номері напівлюкс в морському стилі.
  • Користування Wi-Fi.
  • Паркувальне місце на приватній автостоянці.
  • Знижка 10% на все меню ресторану в якості бонусу.
  • Можливість продовжити відпочинок за бюджетною ціною, підсумувавши сертифікати.

Морський

Що може бути крутішим за спа-вікенд з усіма зручностями і повним відключенням від рутини? Пропонуємо на кілька днів забутися в задоволеннях, що їх пропонує готель «Морський» – біля самого пляжу Аркадія.

З сертифікатом Покупону за 1199 грн замість 2480 грн ви отримаєте:

  • 2 дні проживання для двох в номері стандарт.
  • Сніданки для двох (шведський стіл).
  • Комплексні вечері.
  • Релакс в критому басейні.
  • Спортивне дозвілля в тренажерному залі.
  • Місце на парковці.
  • Wi-Fi.
  • Можливість продовжити відпочинок за бюджетною ціною, підсумувавши сертифікати.

Екскурсійні тури

Можливо, ви мрієте про радикальне перезавантаження на вихідних, а це значить, що саме час махнути в невеликий вояж за межі міста. Це може бути подорож по Закарпаттю або Прикарпаттю з захоплюючими екскурсіями, або тур до таємничого Чорнобилю, або навіть релакс на термальних джерелах Берегово з виїздами в старовинні замки. Вибирайте подорож на свій смак і заощаджуйте до 40% разом з Покупоном.

А ви вже вирішили, як проведете святковий вікенд? Діліться ідеями та планами у коментарях!

1 коментар
  • Андрей

    Давно хотел сходить на Монатика и уже купил билет. Со скидкой. Говорят, у него классные концерты по качеству звука и шоу. Что ж посмотрим!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *