Куди піти на вихідні в Одесі 17-19 липня: вікенд, гуляємо!

В середині тижня вже час замислитись про те, як провести вихідні, щоб отримати максимум задоволення і відпочити по повній. Редакція Покупону підібрала для вас розваги на будь-який смак: для дорослих, для дітей, для всієї родини і дружньої компанії. І знижки, звичайно, куди ж без них! Поїхали!

Музеї, виставки та екскурсії

Шанувальникам культурного дозвілля прийдеться до смаку можливість відвідати круті виставки, тим більше, що в Одесі їх багато різних, та ще й зі знижками Покупону!

Будинок Блещунова

Для любителів старовини і екзотики завжди відчинені двері Одеського муніципального музею особистих колекцій імені О.В. Блещунова. Музей був створений і переданий місту Олександром Блещуновим в 1989 році. Експозиція складається з предметів декоративно-прикладного мистецтва, які збиралися колишнім господарем квартири по всьому світу. Від великої кількості антикваріату розбігаються очі: тут вам і перські килими, і колекція жіночих віял, і китайський фарфор, і золотофонні ікони, і ще чимало іншого! Відкрийте для себе світ вишуканого антикваріату – і нехай час зупиниться для вас на пару годин.

Будинок Блещунова

Коли: всі дні з 10:30 по 17:30, крім середи.
Де: Одеський муніципальний музей особистих колекцій ім. О.В. Блещунова, Польська вулиця, 19.
Ціна: від 30 грн, зі знижкою від Покупону – дешевше на 50%! 

Музей шоколаду

Любов до солодощів потрібно винагороджувати, і ми навіть знаємо, як – походом до знаменитого одеського музею шоколаду, де ми матимете змогу не тільки подивитись на  уміло зроблені мініатюри з солодкого «будівельного» матеріалу, але й забрати з собою парочку шоколадних сувенірів на радість собі та дітям. 

музей шоколаду

Коли: щоденно з 10:30 до 20:00.
Де: Музей шоколаду, Дерибасівська вулиця, 14.
Ціна: від 100 грн, зі знижкою від Покупона – дешевше на 50%!  

Музей цікавої науки

Задаватися питаннями про те, за якими законами працює наш Всесвіт, ніколи не пізно. Тож якщо ви цікавитеся фізикою, хімією та механікою небесних тіл, то вам обов’язково слід влаштувати собі екскурсію до Музею цікавої науки, аби дізнатися про щось нове та оновити старі шкільні знання.

музей цікавої науки

Коли: щоденно з 10:00 до 21:00.
Де: Музей цікавої науки, Шевченка проспект, 4е.
Ціна: від 180 грн, зі знижкою від Покупона – дешевше на 40%! 

Музей звуку

Всі ми розмовляємо по телефону, слухаємо музику, радіо, користуємося навушниками – розмаїття звуковідтворюючих апаратів вже давно нікого не дивує. А чим користувались наші батьки, бабусі та дідусі, більш віддалені предки? Саме про це розповість та продемонструє Музей звуку з його унікальною експозицією з грамофонів, радіол, музичних шкатулок та іншої ретро-техніки, котра була у вжитку протягом минулого століття.

музей звуку

Коли: вт-сб з 13:00 до 18:00.
Де: Музей звуку, Дворянська вулиця, 25.
Ціна: від 30 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!

Онлайн-екскурсії в далекі країни

Поки кордони в усьому світі зачинені, – повністю або частково – туристична компанія «Escapewithpro» готова вгамувати вашу спрагу до подорожей і нових знань за допомогою онлайн-екскурсій. Японія? Китай? Камбоджа? Вибирайте будь-яку країну із запропонованих і вирушайте в віртуальний тур екзотичними пам’ятками. А з Покупону – чудові знижки до 50%.

онлайн екскурсія

Проект Олександра Панасенка «В межах дозволеного»

Виставка художника Олександра Панасенко присвячена межам цензури в медійному просторі – одній з найбільш актуальних проблем сучасної реальності. Що зображати можна, що не можна, як не зачепити чиїсь почуття і не знецінити чужу ідентичність? Саме про це розповість, а точніше – покаже – яскравий творчий проект.

виставка в межах дозволеного

Коли: з 3 по 24 липня.
Де: Лідерсовський бульвар, 5, офіс №166.
Ціна: вхід вільний.

Виставка «Морське місто та його мешканці»

Одеса завжди була музою для художників, не встояли перед її чарівністю і майстри Ольга Котова і Віталій Кузьмін. Їхні роботи просякнуті сонячним світлом, яскравими соковитими фарбами і морським бризом, і розглядати їх можна прямо на свіжому повітрі. Поспішайте насолодитися строкатими міськими пейзажами!

Робота Ольги Котової

Коли: з 7 по 26 липня, з 13:00 до 20:00 у всі дні, крім понеділка.
Де: галерея «Artodessa», Літній театр Міськсаду.  
Ціна: вхід вільний.  

Куди сходити з дітьми

У самому розпалі канікули, а значить, продумувати веселі вихідні стало ще складніше, адже у дітей тепер 7 днів на тиждень – суцільний відпочинок (не рахуючи шкільних завдань на літо і допомоги по дому, звичайно). Але ми впораємося, а зі знижками Покупона до 70% – тим більше!

Виставка «Планета роботів»

На виставці роботів не буде нудно ані дорослим, ані дітям. Ще б пак – найбільша подібна експозиція в Україні, на якій представлені роботи і трансформери з крутих міжнародних виставок. Головна фішка «Планети роботів» – інтерактивність: великими металевими роботами можна грати і управляти. А для повного ульоту можна подивитись супер-видовищне «Шоу трансформерів» тут же, на виставці. На ваших очах Оптимус Прайм і Бамблби рятуватимуть світ від помилки Ніколи Тесла, що оживив зловісного Мегатрона.

планета роботів одеса

Когли: виставка – пн-пт з 10:00 по 21:00, шоу – чт-пт о 19:00.
Де: Семена Палія вулиця, 93А, ТЦ «Семья».   
Ціна: від 150 грн, а з сертифікатом Покупону – на 32% дешевше! 

Розпис на тканині, гіпсі або кераміці в студії «Песочный остров»

Для дітей творчість те саме що гра, тому якщо ви ще не знаєте, чим захопити дитину на вихідні, подумайте про рукоділля. Розпис на тканині, гіпсі або кераміці – відмінний спосіб зайняти вільний час з користю і задоволенням. Під чуйним керівництвом персоналу творчої студії дитина не тільки розважиться, але і навчиться відчувати і створювати прекрасне.

дитячі розваги в одесі

Коли: щоденно з 10:00 по 22:00.
Де: арт-студія «Песочный остров», Небесної сотні проспект, 2.   
Ціна: від 600 грн, а з сертифікатом Покупона – на 52% дешевше!  

Малювання кольоровим піском

Створення картин за допомогою кольорового піску – захоплююче заняття, яке допоможе поєднати приємне з корисним. Тому що це не тільки веселий творчий процес, а й розвиток дрібної моторики, здатності до концентрації, пам’яті, уваги і художніх навичок. Одне таке заняття перетворить вихідні дитини на справжнє свято кольору і радості :).

малювання піском

Коли: щоденно з 10:00 по 22:00.
Де: арт-студія «Песочный остров», Небесної сотні проспект, 2.   
Ціна: від 500 грн, а з сертифікатом Покупону – на 55% дешевше!  

Кав’ярня з рептиліями

Якщо ваша дитина цікавиться не тільки крупними тваринами на кшталт тигрів та жирафів, але й холоднокровними звірятками, неодмінно відвідайте кав’ярню з рептиліями. Там ви не тільки зможете випити смачної кави або чаю та перекусити, але й поспілкуватися з дивовижними представниками тваринного світу, а ваше чадо – задовольнити свої дослідницькі потреби та дізнатись щось нове про братів наших менших :).

кав'ярня з рептиліями

Коли: вт-чт, сб-нд – з 11:00 до 20:00, пт – з 11:00 до 19:00, пн – вихідний.
Де: Кав’ярня з рептиліями «Rept&coffe club», Ніжинська вулиця, 58.  
Ціна: від 80 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше! Дітям до 6 років – безкоштовно.

Що подивитись у кіно

Поки кіноіндустрія приходить до тями в умовах триваючого карантину, нових фільмів у прокаті практично немає, кінотеатри розважають відвідувачів показом кращих хітів початку 2020 і попередніх років. Слідкуйте за анонсами улюблених кінотеатрів і не забудьте про знижки Покупону, які допоможуть заощадити до 50% на відвідуванні кіносеансу.

А влітку найкраще дивитися кіно просто неба. Це відмінна можливість зібратися невеликою компанією і при цьому не тіснитися у приміщенні. Скориставшись сертифікатом Покупону на відвідування кінотеатру Sunset Cinema, ви можете купити один або два квитки зі знижкою 50% на будь-який з фільмів програми. Беріть друга або коханого, сідайте зручніше у комфортному кріслі або власній машині, і – приємного перегляду!

кінотеатр просто неба

Жива музика

Музика в колонках і навушниках все-таки ніяк не зрівняється з живою. А влітку концерти все частіше даються на вулиці, прямо біля моря, тож краще не упускати шансу потішити себе приємними мелодіями і освіжаючим бризом одночасно.

БАЛКОНЛЮБВИ М1 

Влітку п’ятниці найгарячіші, тож якщо ви все ще не вирішили, де відірватися після важкого трудового тижня, сміливо вирушайте до M1 Club Hotel. «Балконлюбви» затягне вас у вир емоцій та музики, обійме чистою і спекотною енергетикою гарячого липня, тож приготуйтеся до божевільного коктейлю з драйву і релаксу. Буде круто!

балкон любви одеса

Коли: 17 липня о 18:00.
Де: M1 Club Hotel, Лідерсовський бульвар, 1.
Ціна: від 300 грн.

«Джаз на пляжі» з Романом Руссу

Що може бути крутіше за джазові мелодії, які вплітаються в шум моря? Приходьте насолодитися емоційною музикою українського співака Романа Руссу, який прославився завдяки участі в «Голосі Країни 7». Душевні мелодії, приємний тембр, атмосфера літньої свободи чекають вас.

роман руссу в одесі

Коли: 18 липня о 20:00.
Де: Горпляж, Отрада пляж, 11.
Ціна: від 290 грн.

JONY

Вихідні тривають! Неділя доведе до справжнього екстазу цінителів оксамитового голосу JONY і його хітів «Лалі», «Алея» та інших. Приготуйтеся до супер-відпочинку в компанії улюбленого артиста і друзів, які розділять з вами чудовий літній вечір біля моря.

джоні в одесі

Коли: 19 липня о 22:00.
Де: Red Line, Аркадія пляж, Ліве крило. 
Ціна: від 600 грн.

Програма для дорослих

А як щодо драйву? Або ви по романтиці? А може, шукаєте варіанти для затишних дружніх посиденьок? Зазирніть у розваги зі знижками Покупону і потіште себе та близьких крутими вихідними.

Водні розваги

Літо, спека, сонце світить щосили… Чим зайнятися в гарячий сезон? Правильно, зануритися з головою в водні розваги зі знижками Покупону до 50%: поніжитися у басейні або драйванути на гірках в аквапарку, покататися на водних лижах, влаштувати романтичну прогулянку на яхті або просто сходити до дельфінарію всією сім’єю. Варіантів маса!

Аквапарк «Одеса» 

Якщо хочете максимально відірватися на водних гірках і полюбляєте різноманітність, то обов’язково навідайтеся до одного з найбільших аквапарків України. Крім захоплюючих атракціонів тут на вас чекають басейн з гідромасажем і джакузі, пілінг рибками Гарра гуфа, шезлонги біля басейну, кафешка, в якій можна перекусити, та інші зручності. Ви відпочинете за найвищим розрядом!

аквапарк одеса

Коли: щоденно з 10:00 по 18:00.
Де: Овідіопольска дорога, 7 км.
Ціна: від 500 грн, а зі знижкою Покупону ви заощадите 50%!

Релакс біля моря

Літні відпустки – відмінний привід з’їздити до моря і забути на кілька днів про щоденну рутину, віддавшись ласкавому сонечку і ніжним морським хвилям. Влаштуйте собі незабутній відпочинок біля моря і заощаджуйте до 55% з Покупоном на проживанні в прибережних готелях Одеси, Затоки, Чорноморська, Коблева та Грибівки. А якщо закортить розваг, обов’язково завітайте до аквапарку на місці: аквапарк «Затока» зі знижками до 50% і аквапарк «Коблево» зі знижками до 30% чекають на вас!

Дельфінарій «Немо» 

Якщо ви зупинилися на відпочинок у Коблеві і вже встигли пересититись пляжною розкішшю і водними атракціонами в аквапарку, не забудьте сходити на мега-шоу в дельфінарії «Немо». Дельфіни – чудові морські створення, від одного лише погляду на них поліпшується настрій і у дітей, і у дорослих, тож денна вистава стане відмінним способом розважитися для всієї родини.

дельфінарій коблево

Коли: щоденно з 10:00 до 20:00.
Де: Коблево, Морська вулиця, 163.
Ціна: від 200 грн, а за знижкою Покупону – дешевше на 50%!

Прогулянка на круїзній яхті

Прогулянка на яхті, шум хвиль за бортом, приємний освіжаючий бриз, блакить неба… Що може бути романтичнішим? Влаштуйте собі ідеальне побачення, дівич-вечір, день народження або міні-корпоратив на найкрасивішій парусній яхті Одеси. А знижка Покупону дозволить вам не тільки подарувати собі приголомшливі враження, а й заощадити 30% від вартості прогулянки.

яхта в одесі

Каяки

Морські розваги – і без каяків? Якщо ви ще жодного разу не плавали на каяку або SUP-борді, то навіть не сумнівайтеся – треба пробувати! А якщо плавали, то швидше за все вже самі з нетерпінням чекаєте можливості порозтинати хвилі, та ще й по супер-вигідній пропозиції від Покупону, яка допоможе заощадити 50% від вартості розваги!

каяки одеса

SPA-вихідні

Вікенд в будь-який час року прикрасить SPA-відпочинок. Релакс біля басейну, різноманітні доглядові процедури і сауна – прекрасний спосіб розслабитися і тілом, і душею. Ви можете легко дозволити собі такий відпочинок, якщо скористаєтеся найвигіднішими пропозиціями Покупона, що дають знижки до 75%. Гарне самопочуття і настрій гарантовані!

Відпочинок у готелі «Palladium»

Супер-варіант для відпустки пропонує готель «Palladium», де ви можете з комфортом сховатися від світу на кілька днів і забути про всі турботи. У цьому вам допоможуть комфортабельні номери з усіма зручностями, освіжаючий басейн і SPA-центр в готелі. І все це – зі знижкою Покупону 54%!

готель палладіум

SPA-релакс в «Aqua Paradise» 

Якщо хочете влаштувати собі спа-відпустку з максимально повною програмою, вам до комплексу «Aqua Paradise». Тут на вас чекає:

  • Басейн с артезіанською водою.
  • Купель з холодною водою.
  • Джакузі.
  • Кардіотренажери.
аква парадайс спа комплекс

Коли: щоденно, з 08:00 по 21:30.
Де: Південносанаторний провулок, 2/2.
Ціна: від 660 грн, а зі знижкою Покупону – на 40% дешевше!

Екстремальний відпочинок

А може, вам кортить екстриму та драйву? Тоді вперед – підкорювати трасу на картингу або влаштовувати веселий забіг на квадроциклах! Тим більше, що з сертифікатами від Покупону екстремальні розваги принесуть вам не тільки незабутні емоції, а й вигоду – до 50% економії!

картинг в одесі

Віртуальна реальність

Чи не менше адреналіну, ніж на картингу, але в абсолютно безпечних умовах, вам подарує стрибок у віртуальну реальність. Дозвольте собі трохи ескапізму, уявіть, що ви – супер-герой, якому під силу все! Додайте до цього захоплюючий сюжет, складні перешкоди, реалістичність і ефект присутності – і не помітите, як пройде година, дві, три… Тим більше, що зі знижкою Покупону можна заощадити і витратити більше часу і менше грошей на захоплюючі ігри!

віртуальна реальність в одесі

Фотосесія

Вихідні, крім усього іншого, – гарний привід потішити себе професійною фотосесією від кращих фотографів вашого міста. Це може бути романтична зйомка love story на двох, чи сімейна фотосесія з дітьми, а може, ви хочете оновити своє індивідуальне портфоліо? Зазирніть на Покупон за знижками на послуги фотографів і влаштуйте собі красивий вікенд, який залишиться не тільки у пам’яті, але й на світлинах.

фотосесія в одесі

Квест

Якщо ви ще не вирішили, куди навідатися на вихідних великою дружньою компанією, зупиніть свій вибір на захопливому квесті. Ви можете вибрати гру будь-якої тематики: за мотивами улюбленого фільму, книги, хорор-квеста, та на кожен з них отримати супер-знижку від Покупона. 

квести в одесі

Активний відпочинок

Пам’ятайте: рух – це життя! І не важливо, яка пора року надворі, зима чи літо, осінь чи весна, для кожної з них знайдуться свої захоплюючі та, головне, активні розваги. Це може бути їзда верхи на конях, катання на гіроскутерах та сігвеях, теніс або боулінг та більярд, – на щастя, на всі ці категорії Покупон надає мега-знижки, котрі дозволять вам не тільки отримати купу позитивних емоцій, але й значно заощадити.

активний відпочинок в одесі

Смачні посиденьки

Якщо гучні вечірки не ваша тема, й кортить просто посидіти у теплій дружній компанії та смачно поїсти, то до ваших послуг кращі кафе та ресторани Одеси, знижки на відвідування яких ви можете знайти на Покупоні. А якщо вирушати нікуди не хочеться, і ви все ж таки зробили вибір на користь серіальчику вдома, то не забудьте про смаколики, які вам привезе один з сервісів доставки їжі за приємною акцією :).

кафе в одесі

Кальян 

Іноді так хочеться просто відкинутися на спинку дивана, розслабитися і… випустити хмаринку ароматного диму, забути про всі тривоги і хвилювання і просто насолоджуватися поточним моментом. Досить мріяти про це, якщо можна вже зараз скористатися вигідними пропозиціями Покупону і завіятися до кальянної! А там – димний кальян всіх сортів, смачні напої та закуски у барі, спокійна атмосфера і повний релакс зі знижками до 50%.

кальян в одесі

Театральні анонси

Театри після жорсткого карантину потребують особливої уваги, тож якщо ви сумували за живою акторською грою, біжіть за квитками і знижками Покупону!

Стендап-комедія «Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever» 

Різниця між двома статями через призму чоловічого бачення здається утертою темою, але тільки не в інтерпретації дотепної моновистави авторства бродвейського фаворита Роба Беккера! Чарівливий та яскравий Борис Барський у форматі стендап розповість вам, що ж думають чоловіки про жінок, і звідки ростуть ноги у взаємного недостатнього розуміння. 

про що мовчать чоловіки

Коли: 17 липня о 19:00.
Де: Дом Клоунов, Ольгіївська вулиця, 23.
Ціна: від 240 грн.

Вистава «Головне, коли»

Вечір п’ятниці – відмінний час для того, щоб зануритися у душевну атмосферу «Театру на Чайній» та виставу за п’єсою Родіона Білецького «Розмова, якої не було». Інтригуючий сюжет, вічні питання, актуальні в усі часи проблеми – все це чекає на вас теплим літнім вечором у затишній театральній залі.

головне коли

Коли: 17 липня о 19:00.
Де: Театр на Чайной, Маразліївська вулиця, 34А.
Ціна: від 40 грн.

Комедія «Мамаша на мільйон»

Іскрометна театральна комедія не розкаже вам нічого нового про квартирне питання і боротьбу за спадок, але свіжа подача безумовно прийдеться вам до смаку. Дано: одеська матуся, яка коли-небудь та відправиться на той світ, її квартира, і родичі, що прагнуть цю квартиру отримати. Як вирішиться ця задачка і чим закінчиться бійка за жилплощу? Приходьте до Літнього –  і дізнаєтеся!

мамаша на мільйон

Коли: 18 липня о 20:00.
Де: Літній театр Міськсаду.
Ціна: від 300 грн.

«Бички в томаті»

Те, що ви побачите в неділю ввечері на сцені Літнього, – це не просто вистава, це художня квінтесенція всього найкращого, що є в Одесі! Неповторна атмосфера одеських двориків, емоційна щедрість акторської гри, рідні і такі запальні пісні, знайомі всім жителям Південної Пальміри… Це варто побачити!

бички в томаті

Коли: 19 липня о 20:00.
Де: Літній театр Міськсаду.
Ціна: від 250 грн.

А ви вже придумали, як проведете ці вихідні? Діліться ідеями та планами в коментарях!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *