Куди піти на вихідних 15-16 лютого 2020 на Києві: вмикаємо емоції на максимум

«Робота — дім, дім — робота» — знайомий для вас стан? Тоді потрібно терміново щось з цим робити! Вихідні 15 і 16 лютого в Києві обіцяють бути цікавими, тому не можна втрачати ні хвилини. Гортайте нашу афішу, щоб не упустити найкращі події майбутнього вікенду, а Покупон підкаже де і як можна непогано заощадити.

В огляді ми висвітлили наступні заходи:

Виставки і музеї

Мистецтво Тибету

Виставка картин всесвітньо відомого китайського художника, фотографа і каліграфіста Хань Юйченя вперше пройде в столиці. На 49 полотнах майстер вирішив відобразити повсякденне життя жителів Тибету: важкі умови проживання формують в цих людях особливий своєрідний характер та унікальний духовний світ, який Хань Юйчень передав у своїй творчості.

Мистецтво Тибету

Де: Київ, вулиця Терещенківська, 9 (Національний музей «Київська картинна галерея»).
Коли: з 6 по 16 лютого 10:00-18:00. Пн, Чт — вихідний.
Ціна: 99 грн.

Музей костюма і стилю

Приватний музей костюма і стилю «Victoria Museum» запрошує вас на виставку костюмів Вікторіанської епохи. У колекції музею близько 100 чоловічих і жіночих автентичних нарядів і більше 350 інших експонатів, що передають атмосферу 1840-1910-х років: повсякденний, бальний і весільний одяг, брошки, рукавички, парасольки, сумочки та інші витончені аксесуари.

Музей костюма і стилю

Де: Київ, Бутишев провулок, 23 (Victoria Museum).
Коли: Вт-Сб 11:00-19:00. Пн, Нд — вихідний.
Ціна: 65-190 грн.

Музей історії туалету

На цікавій екскурсії ви дізнаєтеся про історію розвитку гігієни, санітарії та побутової культури від давніх часів і до наших днів.

Музей історії туалету

Де: Київ, вулиця Рибальська, 22 (Бізнес-центр «Вежа 5»).
Коли: Пн-Нд 10:00-18:00.
Ціна: 40-80 грн.

Експеріментаніум

«Експеріментаніум» — музей сучасної науки, в якому можна і потрібно взаємодіяти з навколишніми предметами. 250 експонатів музею — це 250 експериментів, які наочно демонструють закони фізики, природні явища, роботу всіляких технологій: як побудувати міст без єдиного цвяха, створити блискавку або подивитися в нескінченність, поспостерігати за народженням торнадо, побачити літаючий магніт — все це і багато іншого можна побачити в музеї «Експеріментаніум».

Експеріментаніум

Де: Київ, площа Степана Бандери, 6.
Коли: Вт-Пт 9:30-19:00; Сб, Нд та у святкові дні 10:00-20:00.
Ціна: 120-730 грн, але з купоном від Покупона ви отримаєте 40% знижку.

Виставка рослин «Едемський сад»

«Едемський сад» — виставка тропічних рослин, рідкісних амфібій і рептилій на території ботанічного саду ім. Гришка. Складно повірити, що такий унікальний куточок природи розташований в центрі задушливого мегаполісу. Захоплюючий рослинний світ вразить вас багатою тропічною флорою і фауною в оточенні скляних стін відреставрованої оранжереї.

Виставка рослин «Едемський сад»

Де: Київ, вулиця Тімірязєвська, 1 (Виставка «Едемський сад»).
Коли: Пн-Пт 10:00-19:00; Сб, Нд 10:00-20:00.
Ціна: 70 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте до 50% знижки.

Музей воскових фігур

Музей воскових фігур — це 60 експозицій відомих діячів мистецтва, спортсменів, політиків і зірок шоу-бізнесу. У п’яти залах музею ви зможете познайомитися з восковими фігурами Богдана Хмельницького, Володимира Великого, Михайла Булгакова, Миколи Гоголя, Лесі Українки, Андрія Шевченка, Брітні Спірс і багатьох інших.

Музей воскових фігур

Де: Київ, проспект Перемоги, 29 (Музей воскових фігур).
Коли: Пн-Нд 11:00-19:00.
Ціна: 75 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте 50% знижку.

Музей сиру

Екскурсія буде цікава тим, хто хоче більше дізнатися про різновиди і тонкощі виробництва сирів, українські традиції сироваріння. Після екскурсії у вас буде можливість продегустувати авторські сорти сиру з келихом вина або чашкою ароматної кави.

Музей сиру

Де: Київ, вулиця Шовковична, 50А (Музей сиру).
Коли: Пн-Нд 11:00-20:00.
Ціна: 300 грн, але з сертифікатом від Покупона ви отримуєте до 25% знижки.

Ще більше цікавих акцій та знижок на виставки та екскурсії в Києві ми розмістили на нашому сайті.

Розваги для дітей

Неймовірні пригоди Аліси

Київський театр «Тисячоліття» запрошує всю сім’ю на інтерактивну виставу за мотивами казок Льюїса Керролла «Аліса в країні чудес» і «Аліса в задзеркаллі». Сюжетна лінія перенесе головну героїню в казковий світ, в якому маленькій дівчинці Алісі знадобиться допомога глядачів, щоб пройти всі випробування і стати справжньою Королевою.

Неймовірні пригоди Аліси

Де: Київ, вулиця Велика Васильківська, 103 (Національний палац мистецтв «Україна»).
Коли: 15 лютого 2020 о 14:00.
Ціна: 120-400 грн, дітям до 5 років — безкоштовно (без надання окремого місця).

Місце для дракона

Вистава для сімейного перегляду за мотивами казки Юрія Винничука. Це казкова історія про відважних героїв і прекрасну принцесу, про підступних князів і благородних лицарів, і, звичайно ж, про дивну істоту — дракона. Особливого дракона.

Де: Київ, вулиця Олеся Гончара, 33 (Український малий драматичний театр).
Коли: 16 лютого 2020 о 16:00.
Ціна: 150 грн.

Золоте курча

А ви пам’ятаєте казку про Курочку Рябу? Тільки уявіть що було б, якби «мишка не пробігла, хвостиком не махнула і яєчко не розбилося». Якраз з цього моменту і починається казка-мюзикл «Золоте курча» за участю акторів театру «Божа корівка».

Золоте курча

Де: Київ, вулиця Михайлівська, 24Ж (Театр на Михайлівській, Верхня сцена).
Коли: 16 лютого 2020 о 10:30.
Ціна: 150 грн.

Turbo space

Відвідати виставку «Turbo space» — це відмінний спосіб познайомитися з космосом, не використовуючи нудні підручники і посібники. Заглибитися в пізнання через новітні технології. Дітей та їхніх батьків чекають цікаві майстер-класи, космічна віртуальна реальність, знайомство з космічними приладами і просто вау-атмосфера!

Turbo space

Де: Київ, проспект Оболонський, 21 (ТРЦ «Smart plaza Obolon»).
Коли: щодня до 1.03.2020 з 10:00 до 21:00.
Ціна: 100-150 грн, але з сертифікатом від Покупона ви отримуєте до 35% знижки.

Зимова країна

П’ятий за рахунком фестиваль зими і веселощів чекає всю вашу сім’ю на ВДНГ. На вході вас зустрінуть і проведуть в парк розваг тематичні герої цього року — казкові сніговики.

Парк включає в себе безліч цікавих локацій для відпочинку та активностей: романтичний льодова ковзанка, веселі гірки, шоу-казки «Резиденція Діда Мороза», «Winterra. Легенда Казкова краю», «Обережно, миша!», снігові й крижані скульптури, різдвяна фабрика ялинкових прикрас, величезний ярмарок, контактний зоопарк, тропічна ферма з метеликами і купа фотолокацій.

Зимова країна

Де: Київ, проспект Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ).
Коли: щодня до 1.03.2020 з 10:00 до 21:00.
Ціна: 100-280 грн.

Neon Party

На неонової вечірці діти зможуть зануритися в світ віртуального неонового міста Neon City і познайомитися з фантастичними цифровими персонажами і героями. Неймовірне шоу включає в себе яскраві спецефекти, хореографічні та циркові постановки, інтерактивні ігри, які стирають грань між реальністю і вигадкою. Крім віртуальних розваг дітей чекають реальні неонові коктейлі та частування, ігрова програма і весела дискотека.

Neon Party

Де: Київ, проспект Степана Бандери, 15Г (Дитячий клуб «ZkidZ»).
Коли: щодня до 7.03.2020 о 18:00 — у будні; 10:00, 14:00, 18:00 — у вихідні.
Ціна: 200 грн.

Лабораторія чокнутого професора

Дітям та їхнім батькам буде цікаво відвідати комплекс пізнавальних атракціонів для всієї родини: ігрові експонати, захоплюючі головоломки, оптичні ілюзії, природні явища в мініатюрі очікують юних дослідників в «Лабораторії чокнутого професора».

Лабораторія чокнутого професора

Де: Київ, проспект Оболонський, 21Б (Лабораторія чокнутого професора).
Коли: щодня з 10:00 до 22:00.
Ціна: 175-210 грн, але з сертифікатом від Покупона ви отримуєте до 40% знижки.

Ще не вирішили куди повести дитину на вихідних? Може зводити її до зоопарку? Покупон зібрав для вас безліч цікавих пропозицій, та ще й за приємними знижками.

Розваги для дорослих

CIRQUE DU SOLEIL. CRYSTAL

Відвідайте неймовірне шоу у виконанні артистів з легендарного Cirque du Soleil. Нова грандіозна постановка CRYSTAL викликала фурор і зірвала овації глядачів по всьому світу: льодова казка, в якій гімнасти, акробати, жонглери і майстри фігурного катання кидають виклик законам фізики, виконуючи запаморочливі трюки і фокуси.

CIRQUE DU SOLEIL. CRYSTAL

Де: Київ, площа Спортивна, 1 (Палац спорту).
Коли: 15 лютого 2020 об 11:00, 15:00, 19.00; 16 лютого об 11:00, 15:00.
Ціна: 1539-3039 грн.

Хокейний матч «Крижані вовки — Білий барс»

Суботнім днем на льодовій арені «Шалетт» пройде хокейний матч між ХК «Крижані вовки» і ХК «Білий барс». Спортивна подія привертає любителів брутального зимового виду спорту жорстким характером і видовищністю гри, тому, якщо ви жодного разу не бували на подібному заході, — must have to visit.

Хокейний матч «Крижані вовки — Білий барс»

Де: Київ, вулиця міста Шалетт, 6 (Льодова арена «Шалетт»).
Коли: 15 лютого 2020 о 15:00.
Ціна: 40-65 грн.

Підпільний стендап в Golden Gate

Чи готові ви до гумору без рамок і обмежень? Тоді welcome на підпільний стендап шоу в ресторані «Golden Gate». Для вас виступлять такі відомі коміки, як: Свят Загайкевич, Сергій Липко, Сергій Степанисько і Василь Гайдак.

Підпільний стендап в Golden Gate

Як зазвичай проходять підпільні стендапи в Golden Gate, дивіться на відео:

Де: Київ, вулиця Золотоворітська, 15 (Golden Gate).
Коли: 15 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 200-250 грн.

Вечір «Ленінграду»

Поважаєте гурт «Ленінград»? Тоді ваш вечір суботи точно буде спекотним: Docker-G pub очікує всіх шанувальників популярного музичного крезі колективу на виступ кавер бенду «Супергуд». Група виконає всі хітові пісні «Ленінграду» та запалить танцпол своєю харизмою. Увага: тільки 18 +! 

Вечір «Ленінграду»

Де: Київ, вулиця Ігорівська, 13/5 (Docker-G pub).
Коли: 15 лютого 2020 о 21:00.
Ціна: 125-600 грн.

FUTURISM

FUTURISM — масштабна постановка, яка об’єднує в собі шоу, гру і театр. Як складеться історія майбутнього, якщо на нього може вплинути кожен учасник? Всі дії відбуваються на території величезної локації арт-заводу з безліччю акторів і декорацій. Тут немає меж, все рамки стерті, все вигадані історії відбуваються в реальному світі. Збирайте команду 16+, не забудьте гаджети з доступом в інтернет і вперед — підкорювати майбутнє.

FUTURISM

Де: Київ, вулиця Магнітогорська, 1В (Арт-завод «Платформа», Mystery Play).
Коли: 15 лютого 2020 о 17:00.
Ціна: 550 грн.

Кращі фільми в кінотеатрах

Дикі пташки

Пригодницька історія чотирьох супергероїнь на чолі з божевільною Харлі Квін, які об’єдналися заради порятунку дівчинки Кассандри Кейн від злого злочинного боса.

Прем’єра: 6 лютого 2020.
Жанр: бойовик, пригоди, кримінал.

Портрет дівчини у вогні

Франція, 18 століття. Молода художниця малює весільний портрет дівчини, непомітно зближуючись з нею все сильніше.

Прем’єра: 6 лютого 2020.
Жанр: драма.

Секс-бомба

Історія про трьох дівчат-журналісток, які зважилися першими виступити зі звинуваченнями в домаганнях проти глави Fox News і Fox Television Stations.

Прем’єра: 13 лютого 2020.
Жанр: біографія, драма.

Кінгсмен: початок

Фільм перенесе вас в початок 20 століття, коли союз злих геніїв і жахливих тиранів загрожуватиме всьому людству, і тільки одна відважна людина повинна битися з часом, щоб зупинити навислу загрозу.

Прем’єра: 13 лютого 2020.
Жанр: комедія, пригоди, бойовик.

Так близько до горизонту

У юної Джесіки все йде за планом: вона знає ким стане після коледжу і чого хоче від цього життя. Але все перевертається з ніг на голову, коли дівчина зустрічає і закохується в загадкового юнака Денні. Любов гріє їх серця і, здавалося б, щастя поруч, але всі мрії руйнуються в один момент…

Прем’єра: 13 лютого 2020.
Жанр: драма, мелодрама.

Острів фантазій

На відокремленому острові з розкішним курортом таємничий господар виконує мрії всіх своїх гостей. Але за все треба платити і далеко не завжди грошима…

Прем’єра: 13 лютого 2020.
Жанр: жахи, фантастика.

Гола правда

Група друзів приїжджають до Одеси на відкриття нового клубу їх знайомого. У закладі багато розваг і одна з них — детектор рум, кімната з надточним детектором брехні. Чому б не розважитися, задаючи незручні інтимні питання своїм друзям? Але іноді секрети краще тримати при собі.

Прем’єра: 13 лютого 2020.
Жанр: комедія.

Мій пес Ідіот

Все починається з того, що письменник Анрі знаходить в своєму дворі величезного і немитого пса, і забирає бідолаху собі. Його кличка Ідіот — 80 кг трохи дурного, але дуже милого і харизматичного щастя. Як похитне звичний баланс будинку дружба з новим членом сім’ї, дивіться у фільмі «Мій пес Ідіот».

Прем’єра: 13 лютого 2020.
Жанр: комедія.

Їжак Соник

Супергерой Їжак Соник і поліцейський Том Вачовські об’єднали свої сили, щоб протистояти злому доктору, який хоче захопити світ.

Прем’єра: 13 лютого 2020.
Жанр: бойовик, фентезі, фантастика, комедія, сімейний, пригоди.

Кращі концерти

La Symphonie de L’amour

Для продовження дня всіх закоханих відвідайте концерт La Symphonie de L’amour у виконанні DenDer Orchestra. Романтичний вечір під симфонічну музику пройде в Будинку звукозапису Українського радіо.

La Symphonie de L'amour

Де: Київ, вулиця Леоніда Первомайського, 5В (Будинок звукозапису Українського радіо).
Коли: 15 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 350-1000 грн.

Tarantinomania

Вперше в Україні безсмертні саундтреки до фільмів великого голлівудського режисера, сценариста і продюсера Квентіна Тарантіно прозвучать у виконанні легендарного колективу Національного академічного оркестру народних інструментів. Ви почуєте популярні мотиви з таких кінострічок, як: «Вбити Білла», «Скажені пси», «Одного разу в Голлівуді», «Кримінальне чтиво» і «Джанго звільнений».

Tarantinomania

Де: Київ, вулиця Семена Петлюри, 4 (Caribbean Club).
Коли: 16 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 300-1500 грн.

Alyosha and Vlad Darwin

Романтичний дует виконавців Alyosha and Vlad Darwin повертається і презентує новий спільний альбом «Золота середина» до Дня святого Валентина. Шоу буде наповнене любов’ю у вигляді музичної повісті про стосунки чоловіка і жінки.

Alyosha and Vlad Darwin

Де: Київ, алея Героїв Небесної Сотні, 1 (Октябрський палац).
Коли: 16 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 250-1250 грн.

MGZAVREBI

Одна з найпопулярніших музичних рок-, фолк-груп сонячної Грузії нарешті завітає до української столиці з презентацією нового альбому. MGZAVREBI як завжди готові порадувати слухачів строкатим міксом грузинських мотивів і смачним коктейлем з щирих емоцій.

MGZAVREBI

Де: Київ, вулиця Січових Стрільців, 37-41 (ATLAS).
Коли: 16 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 690-1690 грн.

Кращі вистави

Ніч маніяка

Скромний і нерішучий ботанік запрошує на побачення дівчину своєї мрії. Але ні вона, не він не підозрюють, що хлопець страждає роздвоєнням особистості.

Ніч маніяка

Де: Київ, вулиця Миколи Василенка, 15 (ДК ім. Корольова, 4 й поверх).
Коли: 15 лютого 2020 о 17:00.
Ціна: 120 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте знижку 50%.

Ніч з графом Каліостро

Дуже смішна і легка комедійна постановка про життя і пригоди відомого італійського мага Графа Каліостро на Полтавський манер. Спектакль присвячений світлій пам’яті Г. Горіна — автора сценарію всіма улюбленого фільму «Формула кохання».

Ніч з графом Каліостро

Де: Київ, вулиця Ярославів Вал, 7 (Будинок актора).
Коли: 15 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 150-300 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте знижку 50%.

І тільки смерть розлучить нас

Блискуча комедія у виконанні чудових акторів. Фатальна і пристрасна жінка Єва знайомиться з Бруно — бідолахою, якому належить пройти разом з новою подругою сім кіл пекла: автомобільну аварію, травматологію, в’язницю і божевільню. Бруно навіть не підозрює, що все це — підступний план вбивства, підстроєний Євою і її законним чоловіком.

І тільки смерть розлучить нас

Де: Київ, вулиця П. Орлика, 16 (Центр культури та мистецтв МВС України).
Коли: 15 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 150-550 грн.

Notre Dame de Paris

Унікальний перформанс і неймовірні емоції захлиснуть столицю на цих вихідних. Така до болю знайома, але все ж абсолютно нова історія кохання красуні-циганки і трьох закоханих в неї чоловіків в стінах легендарного Собору Паризької Богоматері. У шоу задіяні понад 150 артистів: великий симфонічний оркестр, актори, хор, рок-бенд і не менше 30-ти тонн світлового і звукового обладнання зроблять незабутні враження на глядачів.

Notre Dame de Paris

Де: Київ, вулиця Велика Васильківська, 103 (Національний палац мистецтв «Україна»).
Коли: 15 лютого 2020 о 15:00, 19.00; 16 лютого о 19.00.
Ціна: 300-1950 грн.

Сім’я патологоанатома Людмили

А ви заглядали у вікна до сусідів? Бачите цю жінку? Знайомтеся, це — Людмила. Вона працює в лабораторії і пізнає таємниці смерті. А ще вона мати трьох дітей, дружина і внучка улюбленої бабусі. В її квартирі живуть не тільки шестеро людей, а й забобони — такі рідні і теплі, вони еволюціонують і маскуються, змушуючи всіх плакати і сміятися. А взагалі, це історія про рідних, які роблять нам добре і погано, тому що їм робили добре і погано, щоб хтось став щасливим чи нещасним. Чи зможуть головні герої зробити паузу і зупинити божевільний ритм цього безжального світу, щоб подарувати один одному ніжність, дивіться в душевній виставі «Сім’я патологоанатома Людмили».

Сім'я патологоанатома Людмили

Де: Київ, вулиця Шовковична, 7А (Театр «Золоті ворота»).
Коли: 15 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 280 грн.

Ще більше цікавих пропозицій на квитки в театри Києва зі знижками шукайте на нашому сайті.

Що ще цікавенького?

Потрібні інші варіанти для веселого проведення часу? Ловіть чудові ідеї за вигідними божевільним знижкам до 60% від Покупона (просто перейдіть за посиланнями):

Хочеться тихого і спокійного відпочинку в колі родини або друзів? Хапайте гарячі знижки на меню кухні та бару в кращих закладах Києва на нашому сайті.

Якщо стягнути вас з дивана все-таки не вдалося, то обирайте крутий фільм і замовляйте смаколики (у нас якраз є багато апетитних акцій на доставку їжі).

А які плани на ці вихідні у вас? Пишіть в коментарях ;)

2 коментарів
  • Маргарита

    Тут уже смотря по погоде как праздновать, хорошо что такой праздник подходит так же хорошо для празднования дома как и где нибудь в развлекательных центрах. Дома в принципе тоже можно много чего придумать, это укутаться в плед разговаривая обо всем и распивая горячий шоколад. Ну это конечно больше подходит если в паре оба партнера. романтики.

  • Юля

    Кто не был в Музее сыра – идите!) Тащите туда своих друзей, если конечно сыр любите. Там всем интересно, и взрослым и детям. Я с дочкой была восьмилетней, так вообще о нее не слышала, типа нудно, идем от сюда…Послушали, посмотрели, поели сыр, купили вкусняшек и и прогулялись еще от Шелковичной до Золотых ворот.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *