Київ любить пироги ㅡ найкращі кафе та доставки пирогів в місті

Складно встояти перед ароматними свіжоспеченими пирогами із соковитою начинкою?  Так і не треба. Тим більше, що зараз є випічка без глютену, дріжджів, з корисною клітковиною. Будь-які пироги і навіть ті самі, як у вашої бабусі, можна відшукати в меню ресторану або замовити прямо додому з доставкою. #PokuponBlogTeam довідалася, де в Києві найсмачніші пироги і підготувала відмінні знижечки до 60% – замовляйте і насолоджуйтеся!

Читайте в нашому огляді:

Найсмачніші осетинські пироги та кіші з доставкою

«Майстерня Пирогів»

«Майстерня Пирогів» – сервіс доставки їжі по Києву. Серед великого асортименту осетинських пирогів кожен знайде для себе той самий, з улюбленою начинкою: з сиром, овочами, м’ясом, грибами, екзотичними фруктами або українськими ягодами.  Тоненько розкачане тісто і щедра, соковита начинка – те, що так люблять клієнти.  Випічка в майстерні готується на замовлення, тому кожен пиріг завжди свіжий і теплий.  На додаток до осетинським пирогів можна замовити натуральні ягідні морси і лимонад.

«Майстерня Пирогів»
«Майстерня Пирогів»
Меню в «Майстерні Пирогів»
Меню в «Майстерні Пирогів»

Середня вартість маленького пирога: 220 ₴ (520-550 г), а з купоном від Покупона улюблені пироги вийдуть дешевше на 40%.
Доставка: з 10:00-21:00 по всьому Києву і передмістю (Бориспіль, Бровари, Ірпінь, Вишгород), прийом замовлень 09:00-20:00.

 «П’ять пирогів»

Осетинські пироги від «П’ять пирогів» ㅡ це класичні рецепти на новий лад. Тонесеньке дріжджове тісто доповнено рясної соковитою начинкою, видів якої в меню так відразу і порахувати складно. Пироги м’ясні, з овочевими начинками і сирами, а ще ㅡ величезний вибір солодких осетинських пирогів.

Смачне розмаїття: «П'ять пирогів»
Смачне розмаїття: «П’ять пирогів»

Середня вартість пирога: 320 ₴ (600 г), але з сертифікатом від Покупона будь пироги зі знижкою 50% вийдуть від 159 грн замість 320 грн.
Служба доставки: в будь-яку точку Києва.
Графік роботи: 09:00-19:00.

«The Pie»

«The Pie» – пекарня і служба доставки осетинських пирогів Києвом та передмістям.  М’ясні, сирні, солодкі з ягідною, маковою або шоколадною начинкою – ситна і смачна випічка може бути основною стравою, закускою або десертом. Пироги в «The Pie» печуть зі свіжих і натуральних продуктів, тісто тонке і повітряне, а начинка соковита, ароматна і її багато! Солодкі пироги замовляють навіть скрупульозні мами на дитячі дні народження: натуральний пиріг – смачна альтернатива покупному торту з добавками;) Пироги можна замовляти в офіс і додому, вам їх доставлять швидко і в ідеальному стані, свіжими і теплими.

«The Pie»
«The Pie»

Середня вартість пирога: 270 ₴ (до 910 г), а з купоном від Покупона улюблені страви можна замовити зі знижкою 40%.
Служба доставки: Києвом і передмістям (Бровари, Бориспіль, Вишгород, Ірпінь).
Графік роботи: 09:00-20:00.

«Тарасівський пироги»

«Тарасівські пироги» – служба доставки солоних і солодких відкритих пирогів – тартів і кішів з різними начинками. До складу готових страв не входять яйця, тому пироги припадуть до смаку навіть вегетаріанцям і алергікам. Всі продукти – натуральні, а начинка становить понад 60% всієї страви – тож можна сміливо їсти і не боятися за фігуру! Різноманітність смаків дозволить вибрати саме те, що хочеться, і вже через 2 години насолоджуватися теплими, свіжоспеченими ситними пирогами. 

Ціни: маленький солоний пиріг 24 см (850 ± 50 г, на 2-3 людини) – від 135 ₴, солодкий пиріг – від 137 ₴, а з купоном від Покупона смачні пироги обійдуться на 40% дешевше.
Години роботи: щодня – 11:00-22:00.
Доставка: 50 грн або безкоштовна – протягом 2 годин з моменту замовлення на суму від 400 грн з урахуванням знижки (Святошинський, Солом’янський, Софіївська Борщагівка і Петропавлівська Борщагівка), на наступний день після замовлення на суму від 700 грн з урахуванням знижки (правий берег Києва: Оболонь, Поділ, Голосіївський, Шевченківський, Печерський райони). 
Адреса для самовивозу: вул. Академіка Корольова, 11/1.

«Заріна»

У Києві говорять, що заради смаку справжніх осетинських пирогів не обов’язково залишати місто, можна просто замовити пиріг від «Заріни». Тут справжні традиційні осетинські рецепти, а начинки варіюються від старовинних до улюблених класичних. У пекарні є 3 розміри пирогів: маленький (700 гр), середній (900 гр), великий (1200 гр).  Найпопулярніші начинки ㅡ картопля, сир і гриби, а ще вишневий з ваніллю – саме ці пироги замовляють найчастіше.

«Заріна»: справжні осетинські пироги можна знайти і в Києві
«Заріна»: справжні осетинські пироги можна знайти і в Києві

Середня вартість маленького пирога: близько 250  ₴ (600 г).
Служба доставки: в усі райони міста, у тому числі Виноградар, Троєщина, Борщагівка і лівий берег (Дарницький, Дніпровський та ін.).
Графік роботи: замовлення – 09:00-19:00, доставка – 11:00-22:00.

«Ось такі пироги»

Про те, що пирогів багато не буває, добре знають в «Ось такі пироги» на Осокорках. Тому і пропонують величезний вибір ситної і смачної здоби з начинками на будь-який смак.  Українські та французькі пироги готуються з тонкого пісочного і дріжджового тіста. А з начинки можна вибрати пироги: зі свининою, яловичиною, бараниною, індичкою, кроликом і куркою, овочами, сиром, фруктами, ягодами, джемом і солодким сиром.  Крім пирогів ви можете замовити домашні торти, вареники і пельмені.

Смаколики по-домашньому
Смаколики по-домашньому

Середня вартість пирога: осетинський 1 кг – 280 грн, класичний 1,2 кг – 350-400 грн. 
Служба доставки: по всьому Києву.
Графік роботи: 09:00-20:00.

«Pie shop»

Пиріг – штука тонка, ну або товста з горою начинки, а може і взагалі на долоньку, як австралійський – у кожного свій смак. «Pie shop» допоможе задовольнити будь-який!  Адже тут зібрані ірландські, грецькі, віденські та інші види пирогів, з найрізноманітнішими начинками. Пробували вегетаріанський морквяний, гарбузовий, дуже ситний з начинкою м’ясного асорті?

Найкорисніші пироги тут
Пирогова «Pie shop»

Пекарня робить пироги з тонкого листового тіста, в тому числі і пісні, які підійдуть навіть для веганів.

Вартість пирога: від 340 ₴, а вага у них просто королівська ㅡ від 1200 гр до 2 кг. 
Служба доставки: по всьому Києву.
Графік роботи: прийом замовлень – Пн-Пт з 09.00 до 18.00, Сб-Нд з 10.30 до 16.00.

Найкращі кафе-булочні і пекарні Києва

Солоденький лимонний або ситний м’ясний ㅡ ми точно знаємо, де в Києві є пироги на будь-який смак. У центрі або на лівому березі ви зможете поласувати собі на втіху в затишному закладі з ароматним шматочком випічки.

У Києві багато смачних пекарень
У Києві багато смачних пекарень

«Віденські булочки»

Мережа ланч-кав’ярень в Києві «Віденські булочки» – воістину райське місце для всіх любителів смачної випічки. По-європейськи стильний інтер’єр, привітний прийом, різноманітність ніжних французьких круасанів, слойок з різними начинками, тортики, пироги з фруктами, еклери. І так, приголомшливо ароматна свіжозварена кава! А якщо хочете, щоб все це привезли за потрібною адресою – замовте доставку по Києву і насолоджуйтеся смаколиками вдома або в офісі :) 

«Віденські булочки»
«Віденські булочки»

Ціни: торт «Наполеон», 1,1 -1,2 кг – 200 ₴, слойки солодкі від 10 ₴, але з сертифікатом від Покупона зі знижкою 40% замовити випічку вийде дешевше. 
Доставка: по Києву відповідно до тарифів сервісів Glovo або Raketa
Де: Київ, вул. Пушкінська, 1-3/5, вул. Інститутська, 14А.
Графік роботи: з 08:00 до 22:00.

 «Ярослава»

Перша асоціація, яка виникає з кафе-пиріжкової «Ярослава» ㅡ традиції. Це один з найстаріших закладів Києва, який користується популярністю ще з 50-х років. Від величезного вибору пиріжків і булочок тут розгубиться навіть найдосвідченіший гурман.  Уявити тільки – понад 40 видів: традиційні з маком, корицею, картоплею, грибами і більш сучасні рецепти, як, наприклад, морквяний коржик.

Смачні традиційні пиріжки
Смачні традиційні пиріжки

Ціни в кафе смішні, а ось черги не дуже. «Ярослава» користується великою популярністю, тому і людей в пиріжкової досить багато. 

Середній чек: 50 ₴.
Адреса: Ярославів Вал, 13.
Графік роботи: 09:00 –22:00.

«Миколай»

Одна з найсмачніших пекарень в Києві ㅡ пирогова «Миколай». У мережі 3 кафе в різних точках центру міста.

Начинки пирогів у «Миколая» дуже різноманітні: з м’ясом, фореллю, фетою і шпинатом, з індичкою і чорносливом, з капустою, картоплею, моцарелою і помідорами, солодкі з вишнею, малиною, чорницею, лісовими ягодами, лимонами і яблуками. Крім традиційних начинок є сезонні пропозиції. Наприклад, восени особливо актуальний гарбузовий пиріг. Ще в меню є перші і основні страви, салати і смачні напої.

Соковита начинка у всіх пирогах пекарні
«Миколай»
Пекарня «Миколай»
Пекарня «Миколай»
Пиріг в пекарні «Миколай»
Пиріг в пекарні «Миколай»

І маленький секретик :) У пироговій на Богдана Хмельницького (метро Університет) живе найдобріша величезна кішка породи мейн-кун. Не обіцяємо, що вона залізе до вас на руки, але котяча цікавість точно змусить її підійти і познайомитися.

Середній чек: 70 ₴.
Служба доставки: є.
Адреса: 3 адреси за посиланням.
Графік роботи: Вт-Ср 09:00-23:00, Чт-Пн 09:00-22:00.

Читайте також: Найкращі піцерії Києва: де замовити піцу

Пиріжкова «Тітка Клара»

На Саксаганського, Подолі, або на Воздвиженці, просто йдіть на божественний запах свіжої випічки. А заходячи в пиріжкову «Тітка Клара» намагайтеся тримати себе в руках, хоча самі розуміємо, що це складно. Тут є випічка з дріжджового та листкового тіста, кіші (відкриті французькі пироги), штоллени, пиріжки, тістечка, десерти. Переймаєтеся своєю фігурою – для вас є зручно упаковані салати, каші та інші корисні ласощі.

У кафе ви знайдете не тільки пиріжки, але і іншу смачну їжу
У кафе ви знайдете не тільки пиріжки, але і іншу смачну їжу
Круасани в пекарні «Тітка Клара»
Круасани в пекарні «Тітка Клара»
Пекарня «Тітка Клара»
Пекарня «Тітка Клара»
Горішки зі згущеним молоком від «Тітки Клари» і кава  – апетитний дует
Горішки зі згущеним молоком від «Тітки Клари» і кава  – апетитний дует

У пиріжковій можна підкріпитися за затишними столиками, а можна набрати різного на виніс. Приємний бонус ㅡ на всю вчорашню випічку діє постійна акція на 50% знижки.

Середній чек: 50 ₴..
Адреса: усі адреси мережі можна подивитися тут.
Графік роботи: 08:00-20:00.

Читайте також: Найкращі сервіси доставки їжі в Києві

«Василеві пироги»

Пекарня «Василеви пироги» завжди рада бачити своїх відвідувачів, а для постійних клієнтів передбачені навіть маленькі приємні подаруночки.  В меню є веганські і пісні пироги.  Найпопулярніші в меню ㅡ «4 сиру» і з шоколадною начинкою.  А щоб зрозуміти різноманітність смаків, досить сказати, що пекарня пропонує 7 видів тільки м’ясних пирогів.

 «Василеві пироги»
 «Василеві пироги»
Пекарня «Василеві пироги»
Хороший варіант домашньої пекарні
Хороший варіант домашньої пекарні

Середній чек: 80 ₴., вартість цілого пирога в середньому 340 грн.
Служба доставки: по Києву та передмістю.
Адреса: Академіка Янгеля вулиця, 2.
Графік роботи: 09:00-19:00.

Читайте також: Найкращі суші в Києві: ресторани і служби доставки

 «Львівські пироги»

Всі Позняки знають, що найсмачніші на лівому березі ㅡ «Львівські пироги». М’які і соковиті, з солодкими і солоними начинками, листкові штрудели і традиційні українські дріжджові пиріжки, а ще вареники, торти і тістечка ㅡ все це можна знайти в по-домашньому затишній пекарні або замовити з доставкою додому. Оригінальним доповненням меню пирогової є пиріг з інжиром, домашні сирні запіканки з печі і млинники з різними начинками. При попередньому замовленні спеціально для вас можуть зробити пиріг з пісного тіста.

Шматочок Львова в Києві
Шматочок Львова в Києві
 «Львівські пироги»
 «Львівські пироги»

Середній чек: 50 ₴.
Служба доставки: є.
Адреса: Чавдар, 18 (Осокорки).
Графік роботи: 07:00-20:00.

 «Пироги і друзі»

Хто колекціонує марки, а хто рецепти пирогів. Саме так вийшло з хлопцями і дівчатами з пекарні «Пироги і друзі». Вони зібрали в своєму меню самі класні і смачні варіанти пирогів з усього світу: грецька спанакопіта зі шпинатом, сиром і тоненьким листковим тістом, класичний американський чізкейк, киш лорен з хрустким пісочним тістом, а ще українські короваї і класичні м’ясні, овочеві та солодкі начинки.

Розмаїття смаків в пекарні «Пироги і друзі»
«Пироги і друзі»
Смачна випічка

Особливість пекарні в тому, що меню включає в себе безглютенову випічку.

Читайте також: Глютен: міфи і правда про шкоду і користь

Середній чек: 80 ₴.
Служба доставки: є.
Адреса: всі адреси можна подивитися тут.
Графік роботи: 10:00-21:00, кафе в аеропорту працює цілодобово.

Пироги, поряд з улюбленими всіма суші та піцою, все більше набирають популярність.  Якщо захотілося чогось домашнього, скористайтеся нашим оглядом і доповніть меню смачними пирогами і пиріжечками від найкращих пекарень Києва. А ще розповідайте про свої улюблені пирогові та діліться в коментарях, які начинки найбільше вам подобаються!

1 коментар
  • Лиза

    Пироги у “Тети Клары” – самые-самые вкусные! Всегда свежие, тесто нереально вкусное и цены доступные)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *