Побігли разом на INTERPIPE Dnipro Half Marathon

Залишилось вже менше тижня для підготовки на INTERPIPE Dnipro Half Marathon, який відбудеться вже 26 травня у місті Дніпро.

Бігова культура в Україні розвивається досить швидко. Кількість зареєстрованих учасників стрімко зростає з кожним забігом. Все більше людей випробовують себе на стійкість та кидають виклик лякаючій дистанціі напівмарафона – 21 км!

Це INTERPIPE Dnipro Half Marathon, бігова подія, яка об’єднує професіональних спортсменів та бігунів аматорів.

Дистанція 4.2 км, 10 км та 21 км. Близько трьох тисяч учасників, об’єднуються задля того, аби популяризувати спортивні заходи України.

Подолати себе та насолодитись неймовірними емоціями на фініші, коли тобі вішають медаль! Зовсім не треба бути професійним спортсменом, задля того, аби брати участь у таких заходах! Всі починали з малого!

Чудова можливість випробувати свої сили на Rexona Mini Marathon 4.2 км, що відбудеться 26 травня в рамках наймасштабнішої бігової події Дніпра – 4th Interpipe Dnipro Half Marathon. Mini Marathon 4.2 км  – це повноцінна “доросла дистанція”, адже це 1/10 від повноцінного марафону! Перевага цієї дистанції в тому, що учасники навіть з мінімальним рівнем фізичної підготовки можуть її подолати!

Бери участь у розіграші безкоштовної реєстрації на Rexona Mini Marathon 4.2 км від наших партнерів швидкої доставки їжі Raketa та офіційного організатора ІNTERPIPE Dnipro Half Marathon – RunUkraine

View this post on Instagram

??? @raketa.ua разыгрывает 5 бесплатных регистраций на Rexona Mini Marathon 4.2 км. ⠀ ?‍♂️ Забег будет проходить 26 мая в рамках самого масштабного бегового события Днепра 4th Interpipe Dnipro Half Marathon ? Мини-марафон – это полноценная "взрослая" дистанция, что состовляет 1/10 от марафона. Её преимущество в том, что даже участники с минимальным уровнем физ. подготовки смогут ее преодолеть? ⠀ Условия конкурса просты: ✅ Подпишись на нашу страницу и на страницу организатора @runukraine_org ✅ Отметь двоих друзей в комментариях под этим постом. ⠀ Количество комментариев неограниченно, чем больше комментариев, тем больше шансов на победу! ⠀ ? Объявление результатов смотри в 23.05 в 11.00 в прямом эфире на сайте https://lizaonair.com/giveaway/ ⠀ Давай бежать вместе! ⠀ #бігтиразом #RexonaMiniMarathon #InterpipeDniproHalfMarathon #IDHM2019

A post shared by Raketa – доставка еды Днепр (@raketa.ua) on

Дата: 26.05.2019 р.
Час: 08:00
Місце старту і фінішу: площа Героїв Майдану, пр.-т. Дмитра Яворницького

Покупон рекомендує!
Легких ніг та #побіглиразом

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *