Де зайнятися шаленим сексом – топ незвичайних, цікавих і екстремальних місць

Спонтанность способна разбудить отношения

Ох! Цей Секс розпусний був злегка!
Ну, і Любов, звичайно, не дівиця …
Секс лоскотним тремтінням язика
Їй пестив губи, груди і сідниці …

Якщо одноманітний і рутинний секс – це не про вас, і ви схильні до авантюр і спонтанного інтиму, тоді наш топ рейтинг цікавих, незвичайних і екстремальних місць підкаже, де можна зайнятися любов’ю крім рідної спальні і додати перчинки в стосунки.

Спонтанні емоції
Спонтанні емоції
Акції
Показати всі
11 акцій

1. Секс в машині – це круто

Одна з найпоширеніших чоловічих фантазій – мінет за кермом. Віддати належне, оральний секс у русі – той ще екстрим, але не кожному під силу. Як мінімум, чоловік повинен чудово водити автомобіль, одночасно контролювати ситуацію на дорозі і насолоджуватися інтимним процесом. 

Інша справа – екстремальні інтимні стосунки в статичному авто :). Місць для паркування, щоб зайнятися коханням з дівчиною, більш ніж достатньо: затишні місцинки десь в парку, лісі, на березі озера або в темному провулку за гаражами. Але є й більш витончене рішення – усамітнитися для занять сексом в авто на паркінгу Кінодрому. Причому універсальне для будь-якої погоди: влітку, навесні, восени або взимку. Не так цікавий кіносеанс, як зайнятися сексом ніби як і в публічному, і в той же час відокремленому місці. 

Машина – незвичайне місце, де можна зайнятися коханням
Машина – незвичайне місце, де можна зайнятися коханням

2. Секс у туалеті

Вбиральня – перше, що спадає на думку, коли фантазія розігралась, і хвиля пристрасті накрила вас у місті, офісі, аеропорту (тільки спочатку паспортний контроль, потім секс) або будь-якому іншому громадському місці. З одного боку нові незвичайні місця з ноткою небезпеки. З іншого – засувка на дверях не дозволить стороннім вас побачити і перервати в самий невідповідний момент. 

У цій ідеї є і нюанс. Туалети бувають різні, і куди приємніше і комфортніше займатися сексом в чистому, красивому і просторому. Тримайте в голові можливість «побешкетувати» кожен раз, коли вирушаєте з дівчиною або дружиною в хороший ресторан або нічний клуб. А з Покупоном можна забронювати столик, смачно поїсти, покурити кальян, випити коктейль і зануритися в лаунж атмосферу закладу зі знижкою до 60%.

Секс у туалеті
Секс у туалеті

3. Оригінальні спа місця

Сауна, баня, хамам – це топ незвичайних місць, де про між іншим можна не тільки попаритися. І пристрасні авантюрні натури цим користуються, особливо восени та взимку.

Оригінальний романтичний вечір в чані
Оригінальний романтичний вечір в чані
Акції
Майстер-клас «Контактна стайня»
Копачів (Київська область)
-35%
600 грн
389.0 грн
Видалення куперозу на обличчі в Natalimage
Київ, Перемоги проспект, 67
-69%
500 грн
259.0 грн
Показати всі
10 акцій

4. Зайнятися сексом в парку

Парк в місті – непогане місце, щоб спонтанно зайнятися коханням. Але врахуйте кілька моментів. Секс на природі, під відкритим небом хороший в теплу пору року, наприклад, влітку. По-перше, одягу на тілі менше. Ніщо не заважає усамітнитися за пишними кущами або в густій тіні дерев і швидко зробити свою справу, залишившись максимально одягненими. Заняття любов’ю залишаться в рамках пристойності навіть для випадкових свідків. Адже мало чого ви там обнімаєтесь. По-друге, ризик застудитися мінімальний. 
У кожному місті знайдеться парочка паркових зон, придатних для сексу на свіжому повітрі в екстремальних умовах. Чим більше і густіше парк, тим краще. І тримайтеся подалі від дитячих майданчиків. Такий гумор можуть не оцінити співробітники поліції. У Києві, наприклад, для цих цілей примітні Ботанічний сад на Печерську, ВДНХ, Голосіївський парк, Парк Партизанської Слави, Пуща-Водиця.

Пристрасть може застигнути зненацька навіть на прогулянці
Пристрасть може застигнути зненацька навіть на прогулянці

У будь-якому випадку, де б ви не вирішили злитися тілами в сексі, пам’ятайте про безпечні відносини і користуйтеся будь-якими зручними для вас контрацептивами.

Читайте також:
Ефективні методи і способи, щоб не завагітніти

5.Секс на пляжі

І ми зараз не про коктейль, а можливості відчути яскраві і екстремальні емоції в незвичайних умовах. Але краще робити це влітку, рано вранці чи пізно ввечері, коли на узбережжі ще мало людей. Можна навіть бабиним літом, якщо ви хоч трішки загартовані. Гідропарк, Труханів або Долобецький острів – відповідні локації в Києві. 
Ідеально прихопити з собою плед чи підстилку. Але якщо сексуальний потяг накрив раптово, ліпше робити це стоячи, в позі доггі-стайл або наїзниці, щоб в інтимні органи не потрапляв пісок.

Секс на пляжі ㅡ навіть звучить смачно
Секс на пляжі ㅡ навіть звучить смачно

6. Усамітнитися в потязі

Неважливо, подорожуєте ви потягом удвох зі своєю дівчиною (хлопцем), або познайомилися в дорозі з прекрасною незнайомкою (незнайомцем), раптова пристрасть цілком може завершитися бурхливим сексом. Ідеально, якщо у вашому розпорядженні СВ, дві зручних полиці і стіл (не кажіть, що ми не натякали). Або хоча б чотиримісне купе, але тоді вам доведеться викручуватись, щоб залишитися наодинці, і ловити зручний момент. Що ще радує, крім екстремальних відчуттів в таких місцях як правило тепло і сухо, навіть восени і взимку. 

Акції
Від 1 ночі зі сніданками в «City Club» у Харкові
Харків, Юрія Гагаріна проспект, 145
-50%
1580 грн
869.0 грн
Від 1 ночі у готелі «Classic Hotel» у Харкові
Харків, Мистецтв вулиця, 14
-59%
2470 грн
1100.0 грн
Показати всі
140 акцій

7. Цікаві місця, щоб переспати з дівчиною

Якщо дуже хочеться зайнятися сексом з коханою дівчиною, але немає своєї квартири, де можна усамітнитися, подумайте про готелі, апартаменти або навіть заміський комплекс. Жінкам шалено подобаються незвичайні, красиві місця. Тим більше зі знижками Покупона на відпочинок в кращих готелях вашого міста і заміських будиночках можна дозволити собі не тільки секс на одну ніч, але й романтичний вікенд. А тут вже цікавих локацій для занять любов’ю хоч відбавляй: шикарне велике ліжко кінг сайз, журнальний столик, душ, ванна або джакузі, підлога, крісло, балкончик у номері для найзухваліших і авантюрних коханців :). Чим не різноманітність і свіжий бриз для відносин?!

Номер в готелі – відмінне місце, щоб переспати з дівчиною
Номер в готелі – відмінне місце, щоб переспати з дівчиною
Акції
Від 1 ночі у будиночках комплексу «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-30%
1700 грн
1189.0 грн
Від 1 ночі в мотелі «Карман» у Києві у будні
Київ, Стеценко вулиця, 46
-25%
800 грн
599.0 грн
Показати всі
17 акцій

8. Секс в наметі

Туристичний похід в гори або рибалка з ночівлею дикуном – намет сам по собі начебто натякає на заняття любов’ю, коли у відносинах бушує пристрасть. Тому не відмовляйте собі в задоволенні ㅡ приставайте до коханої людини з непристойними пропозиціями, а може і просто відразу переходьте до справи. 

9. Зайнятися сексом в ліфті

Ліфт часто фігурує в фільмах як топ місце для занять сексом. Але в реальному житті варто гарненько подумати, перш ніж усвідомлено зважитися на такий екстрим. Адже є не менш оригінальні та цікаві, але більш безпечні місця. Хоча б секс на сходовому майданчику. 

Точно не варто «жартувати» з кнопкою «стоп» в старих зношених ліфтах, з непрацюючим викликом диспетчера. Інакше є ризик дуже довго просидіти в очікуванні аварійної служби. І якщо ви доросла і серйозна пара, не експериментуйте в своєму ж парадному чи в ліфті з камерами, придивіться хоча б сусідній будинок :).

Акції
Показати всі
1 акцій

10. Двоє в човні, і ніякого сорому

Cекс в човні або на яхті може принести незабутні враження. М’яке погойдування на воді тільки підсилює екстремальні відчуття. При чому варіанти різні: від сексу посеред озера (важливо про всяк випадок вміти плавати) до парковки човника в затишних заростях.

І наостанок декілька порад для більшої зручності. Отже, дівчата, запам’ятовуємо, що якщо хочеться чогось такого, краще одягати на себе спідницю і панчохи. Ну і всім-всім-всім, яка б пристрасть не розпалилася, пам’ятайте про захист, особливо з малознайомими партнерами.

Сміливі дотики заводять
Сміливі дотики заводять

Радуйте своїх партнерів спонтанністю, бажанням і пристрастю. І нехай не останню роль у цьому відіграє екстрим. Адже скрасити сексом можна навіть банальний похід за грибами. Сподіваємося наша стаття розширить ваші горизонти. 

Акції
Релакс-масаж у темряві для двох у «Happy Body»
Київ, Івана Мазепи вулиця, 7
-50%
2000 грн
999.0 грн
Релакс-масаж у темряві для двох у «SlimClub»
Київ, Верхній Вал вулиця, 52
-46%
2000 грн
1149.0 грн
Показати всі
79 акцій

Читайте також:
Незвичайні пози в сексі
Як правильно займатися сексом
Як підступитися до анального сексу
Ідеї і правила рольових ігор в ліжку
Що таке БДСМ: патологія чи мистецтво сексу
Як правильно робити мінет

Якщо ми не згадали про якісь топ місця, діліться історіями і особистим досвідом в коментарях. Обіцяємо поповнювати скарбничку ідеями для явних любителів екстремального сексу в незвичайних місцях :).

5 коментарів
  • госпожа Лю

    а самый интересный секс был в кальянной, в на тот момент пустом зале без клиентов)

  • госпожа Лю

    Всегда хотела попробовать в лифте ) пока не довелось)

  • Наталья

    Мне интересно, как это делать в лодке ))
    Смотря какая лодка, конечно, но если брать стандартную…

  • Артем

    в качестве случайного места из жизни – подъезд)))) было очень экстремально

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *