Як збільшити губи: в салоні і домашніх умовах

Мода на губи – річ мінлива. Однозначно вірно одне – пухкі губи натуральної форми виглядають привабливо. Багато дівчат задаються питанням, як збільшити розмір губ в домашніх умовах самостійно або в салоні. Способи, як зробити губи більшими і об’ємнішими детально вивчила BlogPokuponTeam. А заодно – підготувала знижки до 70% на контурну пластику губ і татуаж від сертифікованих і надійних майстрів. 

Читайте в нашому огляді: 

Як зробити губи візуально більшими 

Макіяж губ
Макіяж

Тонкі, маленькі губи можна візуально збільшити самостійно вдома – за допомогою декоративної косметики та макіяжу. Просто, швидко, але не надовго. Щоб губки візуально здавалися більшими, можете скористатися: 

  • Олівцем. Затонуйте поверхню губ тональним засобом. Прорисуйте олівцем контур, трохи виступаючи за природний. Результат – більш, ніж натуральний. Невеликий лайфхак: додавши в центр губ краплю глянцевого блиску, ви візуально зробите їх об’ємнішими. 
  • Хайлайтером. Фішка – у грі кольору. Нанесіть засіб на «купідонів лук» (центр верхньої губи) та покрийте губи прозорим блиском. Результат вас приємно здивує. 
  • Техніка омбре. Макіяж губ в стилі градієнт візуально надає додатковий обсяг. Все просто – контур темний, середина світліша, без чіткої лінії переходу, з розтушовуванням кольору.

Якщо форма губ потребує корекції або ви хочете надати контуру чіткості, зробити губки візуально пухкішими на більш тривалий період – є вихід: перманентний макіяж або татуаж. Це коли під шкіру тонкою одноразовою голочкою вводиться спеціальний пігмент. Технік нанесення перманентного макіяжу дуже багато – акварельна, з повною або частковою розтушовкою контуру, глибокий кольоровий татуаж і інші. Крім корекції недоліків у вас надовго відпаде необхідність в помаді – ефект тримається від 6 місяців до 5 років. 

Вибирайте свого майстра на Покупоні – читайте відгуки, дивіться приклади робіт і записуйтеся на перманентний макіяж зі знижкою до 80%

Читайте також: Перманентний макіяж: актуальні техніки 

Вправи для збільшення губ 

Вправи для губ
Вправи для губ

В губах теж є м’язи, ви про це знали? Як і будь-які інші їх можна зміцнити і «накачати». Для цього була розроблена ціла система – фейсбілдінг, є в ній і вправи для губ. Безперечні плюси такої гімнастики: крім ефекту збільшення ви додатково опрацьовує м’язи обличчя і можете робити це в будь-який час, в будь-якому місці. Які вправи приносять найкращий результат: 

  • Свист. Бажано не вдома – кажуть, грошей не буде. Насвистуйте одну пісню кожен день в якості підготовки (розминки) перед наступними вправами. 
  • Язикова практика. Ми не про поцілунки ;) Для виконання вправи відкрийте рот і висуньте язик на всю довжину. Зафіксуйте його в такому положенні на 10 секунд. Повторіть не менше 10-ти разів. 
  • Рибка Дорі. Витягніть губи трубочкою або рибкою, потім посміхніться, немов ви на кінопремії Оскар. Повторіть 15 разів. 
  • Акула. Прикусіть губи зубами, але так, щоб не було боляче. Це дозволить посилити кровообіг і приплив крові до потрібної області. 
  • Кислий лимон. Втягніть губи і тримайте їх в цьому положенні 30 секунд. Потім невелика перерва і ще 4 підходи до вправи. 

Посилити домашні вправи можна в салоні, за допомогою моделюючого масажу. Серед інших проблем, таких як подвійне підборіддя, зниження м’язового тонусу, набряки, дрібні зморшки, ця масажна техніка допомагає зробити тонкі губи об’ємнішими. Ефект досягається завдяки поліпшенню кровообігу в цій області. Моделюючий масаж обличчя доступний зі знижкою до 60% від Покупона. 

Читайте також: Фейсбілдінг для чайників 

Контурна пластика: пишні губи ефективно і без шкоди 

Контурна пластика
Контурна пластика

Контурна пластика – це справжній прорив в області естетичної медицини. За допомогою ін’єкцій вводиться спеціальний препарат – філлер. Його завдання – надавати обсяг, наповнювати проблемні ділянки обличчя – губи, вилиці, ніс, носогубні складки і інші області. Швидко, максимум за півтори години, досвідчений лікар косметолог зробить ваше обличчя більш красивим і досконалим.

Ботокс або гіалуронова кислота? 

Є помилкова думка, що контурну пластику можна робити за допомогою ботокса. Це не так. Ботокс використовують для корекції зморшок, викликаючи розслаблення м’язів, що провокують утворення заломів шкіри і зморшок, а на деяких ділянках – параліч тканин. Ботексні губи – невірна назва, правильніше сказати – підкачані філерами. Ботокс можна колоти в область губ, але тільки з метою розгладження зморшок, але ніяк не для того, щоб накачати їх. 

Контурна пластика виконує інші завдання – повернути або додати губам об’єм, зробити форму більш красивою, усунути асиметрію, дефекти або вікові зміни. Об’єм – від s-ки до xl-ки. При цьому не варто відразу розганятися. Як правило, до нового об’єму звикають швидко, і може виникнути бажання «докачати». Важливо не переборщити з розміром. Дивіться на ситуацію тверезо, щоб уникнути непропорційності обличчя. 

У сучасній контурній пластиці використовуються філери з гіалуроновою кислотою. Ця речовина входить до складу міжклітинної рідини, тому препарати на її основі відмінно поєднуються зі шкірою, не завдають шкоди у вигляді алергії і побічних ефектів. Після 6-10 місяців введена речовина повністю розпадається і виводиться організмом. Погодьтеся, нехай і не назавжди, але пухкі губки у вас будуть досить тривалий час, після якого процедуру можна буде повторити.  

Контурна пластика

Чек-лист: вибір майстра 

Контурна пластика – найшвидший, найефективніший і найбезпечніший спосіб зробити ваші губи спокусливо об’ємними. Але тільки за умови правильного вибору майстра.

Будьте уважні, зважте всі за і проти, щоб результат процедури вас радував і ні в якому разі на привів до небажаних наслідків. Для цього: 

  1. Перевіряйте документи, що підтверджують освіту і кваліфікацію спеціаліста. Уточніть, чи є у лікаря ліцензія на надання послуг контурної пластики. Косметолог без медичної освіти не володіє достатніми знаннями для здійснення маніпуляцій з ін’єкціями і уколами. Важливо дотримання повної стерильності і правильної техніки введення препарату. 
  2. Перш ніж зважитися на введення препаратів в салоні, переконайтеся, що довіряєте лікарю. Можливо, для цього варто почати з більш простих процедур, наприклад з чистки обличчя або пілінгу, вивчити відгуки клієнтів. До речі, на Покупоні зібрані реальні відгуки з найпопулярніших ресурсів інтернету. 
  3. Майстер зобов’язаний зібрати анамнез, запитати, чи кололи ви раніше препарат і який, а після закінчення процедури віддати корінець з назвою і об’ємом препарату. Обов’язково уточнюйте, що вам колять, чи є сертифікати якості (для філерів це Сертифікат перевірки проекту, Сертифікат відповідності, Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи). 
  4. До проведення процедури косметолог повинен проконсультувати вас про можливі протипоказання і особливості постдогляду: що наносити, як масажувати, щоб препарат розподілився рівномірно, не закапсулувався. Ви повинні також знати, що перші 3-4 дні на губах буде набряк – красивый ефект стане помітний лише після того як він спаде. 
  5. Щоб вам не було боляче, лікар повинен запропонувати місцеву анестезію. У складі деяких препаратів, якими накачують губи, вже міститься знеболюючий засіб. Додатково за вашим бажанням можна застосувати аплікаційну анестезію кремом або лідокаїном. 
  6. Ціна процедури залежить від препарату, але вона не повинна бути занадто низькою. В середньому лише собівартість засобу близько 2 тисяч гривень, врахуйте роботу майстра, оренду та витратні матеріали, і зрозумієте, що губки не можуть бути занадто дешевими, але розумно заощадити все ж можна ?.

На Покупоні ви знайдете пропозиції щодо збільшення губ від перевірених сертифікованих косметологів зі знижками до 70%. Читайте реальні відгуки, дивіться приклади робіт, вибирайте свого майстра і насолоджуйтеся губками своєї мрії. 

Збільшення народними засобами 

Збільшити губи можна природним шляхом, без уколів і в домашніх умовах. Є кілька народних засобів, які посилюють приплив крові до м’яких, надчутливих тканин. Ваші уста хоч і ненадовго, але стануть злегка об’ємнішими і трохи більшими :) 

Маска з перцю чилі  

Маска з перцю чилі
Маска з перцю чилі  

Якщо переживаєте, що буде пекуче боляче – використовуйте масло перцю, якщо ви смілива людина – натуральний перець чилі. Просто змастіть губки невеликою кількістю засобу, уникаючи попадання на слизову. У чому секрет? Перець має зігріваючу дію і викликає приплив крові до шкіри, надаючи губам припухлості. Ефект триватиме 2-3 години. 

Скрабування 

Скраб
Скраб

Збільшити розмір губ допомагає готова косметика, наприклад цукровий скраб, або засоби, які можна зробити вдома самим. Крім видалення ороговілих клітин скрабування підсилює приплив крові, створюючи ефект пухких губок. В деякі скраби додають масла перцю і м’яти для посилення мікроциркуляції і зволоження. 

Рецепт домашнього скрабу: 

  • Змішати по 1 ст.л. цукру і меду. Можна замість цукру взяти кавову гущу або висівки. Сіль краще не використовувати: цей скрабуючий компонент хороший для тіла, але може сильно «обпалити» потріскані і обвітрені губи. 
  • Додати 1 ч.л. оливкової або кокосової олії, перемішати. 
  • Нанести на шкіру губ, попередньо розм’якшену за допомогою ватного тампона і теплої води. 2 хвилини акуратними масажними рухами видаляти відмерлі лусочки. Можна використовувати м’яку зубну щітку або робити пілінг подушечками пальців. Змивати теплою водою, в кінці процедури нанести зволожуючий засіб. 
  • Зберігати скраб в сухому прохолодному місці, можна в холодильнику 2-3 тижні. 

Контрастний душ 

Контрастний душ
Контрастний душ 

Ще один народний спосіб зробити губи трохи більшими, об’ємнішими і яскравішими. Два рази на день, вранці і ввечері, влаштовуйте для них міні версію контрастного душу: протягом пари хвилин чергуйте гарячі примочки з обтиранням шкіри рота кубиком льоду. Між теплою і холодною фазою процедури можна трохи розминати і масажувати губи, щоб ще більше посилити приплив крові. Через тиждень буде явно помітний результат: красиві, більш пухкі губки, природного яскравого кольору навіть без помади. 

Як збільшити вакуумом 

Щоб підкачати губи в домашніх умовах, деякі дівчата використовують кришки, склянки, пластикові пляшки. 

Зільшення губ

Але будьте обережні: у такого способу можуть бути наслідки у вигляді гематом, синців і деформації. Якщо втягувати повітря занадто довго або часто повторювати процедуру, тонкі капіляри губ можуть лопнути, а це боляче і неестетично. До того ж ефект недовговічний і триває кілька годин. 

Експерти рекомендують замінити підручні засоби на спеціальні вакуумні банки для обличчя – замовляйте на Покупоні з кешбеком до 15%. Це менш травматичний і і більш делікатний спосіб збільшити розмір губ. Перед масажем зволожте губи, потім обробіть кожну з них, акуратно рухаючи банкою. При цьому регулюйте силу вакууму і не зупиняйте рух, щоб уникнути синців. Кількість повторів – по 5 разів. 

Вакуумні банки
Вакуумні банки

Пухкі губи – далеко не єдина «риса» в жінці, яка привертає чоловічу увагу. Але, безперечно, виглядають вони чуттєво і спокусливо. Хочете зробити губки своїм міні козирем? Тоді вперед, від прийомів збільшення в домашніх умовах до інвазивних процедур гіалуронки – один крок. А своїми успіхами діліться в коментарях.

1 коментар
  • Лена

    Варианты с упражнениями и макияжем – кажутся самыми нормальными. Скрабирование хорош для чистоты кожи губ, а для увлечения не особо, думаю.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *