Чим зайнятися в Дніпрі 7-16 серпня: найкрутіші ідеї розваг

Серпень – сезон відпусток і час, коли випадає останній шанс спробувати деякі літні розваги. Враховуйте можливість потішити себе класною погодою і перебуванням на свіжому повітрі, складаючи програму насиченого культурного дозвілля. А ідеї і супер-знижки в Дніпрі вам підкаже редакція Покупону, щоб ви відпочили максимально круто і з задоволенням.

Музеї, виставки та екскурсії

Вихідні – відмінний привід для відвідин музею або екскурсії, особливо якщо ви людина від природи допитливий або шукаєте пізнавальний формат для сімейного дозвілля. Зі знижками Покупону до 65% зробити це набагато простіше!

Музей «Машини часу»

Цей незвичайний музей не дарма носить таку назву, адже ретро-автомобілі – це дійсно свого роду «машини часу». Подивишся на одну – переносишся в 50-і роки, на іншу – в 80-і. Подаруйте собі незабутню й атмосферну подорож у минуле, відвідавши музей з колекцією, яка складає близько 50 раритетних авто.

музей машин

Коли: пн-пт з 10:00 до 18:00, сб-нд з 10:00 до 19:00.
Де: музей «Машини часу», Мандриківська вулиця, 44, м. Вокзальна.
Ціна: від 40 грн, а зі знижкою Покупону – дешевше на 50%!  

Виставка риб та плазунів

Ковток екзотики просто необхідний, якщо все навколо набридло і хочеться чогось незвичайного і красивого. Барвисті акваріумні рибки, небезпечні піраньї, моторошні крокодили і мудрі черепашки розбавлять рутину і потішать погляд, втомлений від монітору комп’ютера і офісного інтер’єру.

музей риб та плазунів

Коли: з 5 серпня по 11 жовтня, з 10:00 до 17:00 щодня, крім понеділка.
Де: Акваріум прісноводних риб, Монастирський острів.
Ціна: від 20 грн.

Онлайн-екскурсії у далекі країни

Поки кордони в усьому світі закриті, – повністю або частково – туристична компанія «Escapewithpro» готова задовольнити вашу спрагу до подорожей і нових знань за допомогою онлайн-екскурсій. Японія? Китай? Камбоджа? Вибирайте будь-яку країну із запропонованих і вирушайте в віртуальний тур по екзотичних пам’яток. А з Покупону – чудові знижки до 50%.

онлайн екскурсії

Куди сходити з дітьми

Організація дитячого дозвілля – окремий вид мистецтва. Оволодіти ним вам із задоволенням допоможе команда Покупону і запаморочливі акційні пропозиції зі знижками до 70%.

Контактний зоопарк «Зверополіс» 

Вчені стверджують, що спілкування з милими звірятами зміцнює імунітет і підвищує загальний тонус організму завдяки позитивним емоціям. Що вже говорити про дітей, які тільки від одного погляду на симпатичних тварин приходять у повний захват :). Отже, беріть своє чадо – і мерщій покращувати здоров’я в оточенні мавпочок, єнотів та совушок!

Коли: щодня з 10:00 до 21:00.
Де: контактний зоопарк «Зверополіс», Вадима Гетьмана вулиця, 6Б, м. Шулявська.
Ціна: від 130 грн, а зі знижкою Покупону – на 50% дешевше!

Майстер-клас «Авторські льодяники» або «Желейні цукерки»

Солодощі приносять нам радість і задоволення, а солодощі, приготовані самостійно, ще й змушують пишатися собою і своїми кулінарними талантами :). Потіште дитину можливістю власноруч створити солодкий шедевр – льодяники або желейні цукерки. А потім їх, звичайно ж, можна буде з’їсти!

майстер-клас

Коли: щодня з 10:00 до 20:00.
Де: солодке простір «Zuckerwill», Воскресенська вулиця, 9.
Ціна: від 100 грн, знижка Покупону дозволить вам заощадити 50% від вартості!

Розважальний комплекс «Dream Club» 

Рухливі ігри та веселі аніматори – це саме те, що потрібно непосидючим діткам. Ігрова зона включає в себе більше 20 локацій і різноманітних розваг, в тому числі батут, електрокари, сухий басейн з гірками, лабіринт і 4 установки X-box. Задоволені будуть і діти, і батьки, які в цей час зможуть ненадовго розслабитися і організувати собі власний «дорослий» відпочинок ;).

дрім клаб

Коли: щодня з 10:00 до 22:30.
Де: Сімейний розважальний комплекс «Dream Club», Запорізьке шосе, 96A.
Ціна: від 100 грн, а зі знижкою Покупону – на 50% дешевше! 

Дитяче свято з «Тесла шоу» 

У дитини намічається торжество і ви не можете придумати, як провести його на п’ять з плюсом? Оригінальне рішення підкажуть в агентстві організації свят «Тесла шоу». Тематична вечірка на будь-який смак, захоплюючі квести, електричне шоу з нотками містики – діти будуть у захваті. Тим більше, що в команді агентства працюють професіонали вищого розряду.

Тесла шоу

Ціна: від 2000 грн, а Покупон допоможе заощадити 57%!

Зворушливий зоопарк

Помацати звіряток руками і розчулитися від щирого серця – ось негласний слоган зоопарку, в якому ви побачите тварин найрізноманітніших видів і ступеня екзотичності. Подаруйте собі і дітям можливість близько познайомитися з африканськими карликовими їжаками, сурикатами, цукровими літаючими поссумами, ігуанами, кроликами та іншими звірами. А грамотний екскурсовод розповість вам захоплюючу історію про кожного вихованця зворушливого зоопарку.

Зворушливий зоопарк

Коли: щодня з 10:00 до 21:00.
Де: Парк імені Лазаря Глоби, Олени Блавацької вулиця.
Ціна: від 90 грн.

Водні розваги

Літо, спека, сонце світить щосили… Чим зайнятися в гарячий сезон? Правильно, зануритися з головою в водні розваги зі знижками Покупону до 50%:

прогулянки на яхті

Відпочинок у готелі «Відрадне»

Не відмовте собі в розкішному відпочинку в бутік-готелі з усіма зручностями і блакитним басейном з кришталево-чистою водою. До ваших послуг готель «Відрадне», в якому ви можете відпочивати біля басейну, засмагати і смачно їсти в місцевому барі та кафе. Вода в басейні проходить 8 етапів очищення, поруч – зручні шезлонги, парасольки і душові кабінки. Влаштуйте собі релакс зі знижкою Покупону 50%!

готель відрадне

SPA-релакс

Вікенд в будь-який час року прикрасить SPA-відпочинок. Релакс біля басейну, різноманітні доглядові процедури і сауна – прекрасний спосіб розслабитися і тілом, і душею. Зі знижками Покупону до 75% ви можете легко дозволити собі такий відпочинок. Хороше самопочуття і настрій гарантовані!

спа релакс

Экстремальный отдых

А може, вам кортить екстриму та драйву? Тоді вперед:

Тим більше, що з сертифікатами від Покупону екстремальні розваги принесуть вам не тільки незабутні емоції, а й вигоду – до 50% економії!

картинг

Развлечения под любое настроение

А що щодо драйву? Або ви більш схильні до романтики? А може, шукаєте варіанти для затишних дружніх посиденьок? Зазирніть в розваги зі знижкою Покупону та потіште себе і близьких крутими вихідними.

Віртуальна реальність

Чи не менше адреналіну, ніж на картингу, але в абсолютно безпечних умовах, вам подарує стрибок у віртуальну реальність. Дозвольте собі трохи ескапізму. Уявіть, що ви  – супер-герой, якому під силу все! Додайте до цього захоплюючий сюжет, складні перешкоди, реалістичність і ефект присутності – і не помітите, як пройде година, дві, три… Тим більше, що зі знижкою Покупону можна заощадити і витратити більше часу і менше грошей на захоплюючі ігри!

віртуальна реальність

Фотосесія

Вихідні, крім усього іншого, – відмінний привід потішити себе професійної фотосесією від кращих фотографів вашого міста. Це може бути романтична зйомка love story на двох, або сімейна фотосесія з дітьми, а може, ви хочете оновити своє індивідуальне фотопортфоліо? Ви можете зайти на Покупон за знижками на послуги фотографів і влаштувати собі гарний вікенд, який залишиться не тільки в пам’яті, але і на світлинах.

фотосет

Квест

Ще один вдалий спосіб перетворити звичайні вихідні в захоплюючу пригодницьку історію – це квест в компанії друзів. Вибирайте гру будь-якій тематики – хоррор, детектив, сімейний – і на будь-який з них отримуйте супер-знижку від Покупона.

квест

Активний відпочинок

Пам’ятайте: рух – це життя! І не важливо, яка пора року на вулиці – зима, літо, осінь чи весна – для кожної знайдуться свої захоплюючі і, головне, активні розваги. Це може бути:

боулінг

Смачні посиденьки

Якщо галасливі вечірки – не ваша тема, і хочеться просто посидіти в теплій дружній компанії і смачно поїсти, то до ваших послуг кращі кафе та ресторани Дніпра, знижку на відвідування яких ви можете знайти на Покупоні. А якщо рухати нікуди не хочеться, і ви все-таки зробили вибір на користь серіальчіку вдома, не забудьте про ласощі, які вам організовує один з сервісів доставки їжі за приємною акцією :).

кафе

Кальян 

Іноді так хочеться просто відкинутися на спинку дивана, розслабитися і… випустити хмару ароматного диму, забути про всі тривоги і хвилювання і просто насолоджуватися поточним моментом. Досить мріяти про це, якщо можна вже зараз скористатися вигідними пропозиціями Покупону і завіятися до кальянної! А там – димний кальян з тютюном всіх сортів, смачні напої та закуски в барі, спокійна атмосфера і повний релакс зі знижками до 50%.

кальян

Живая музыка

Музика – це диво, а жива музика – справжнє чарівництво. Щоб стати свідком істинної магії звуку, візьміть квиток на концерт і додайте вашим вихідним приємного саундтреку.

Шоу від SV-concert

Театрально-концертне агентство «SV-concert» славиться своїми мега-грандіозними шоу і концертами, які збирають повні зали по всій Україні. Слідкуйте за анонсами і не пропускайте найгарячіші пропозиції, відвідуйте концерти улюблених виконавців і даруйте супер-свята рідним і близьким. А заощадити на вартості квитків вам допоможе Покупон – з чарівною знижкою 65%.

шоу та концерти

Рок-балади на Піратському кораблі

«П’ятнадцять чоловік на скриню мерця. Йо-хо-хо, і пляшка рому!». Вперед, назустріч морським пригодам і вітру свободи! Кращі рок-хіти у виконанні талановитого квартету прозвучать під вітрилами справжнього піратського корабля, який відчалить від берега ввечері 7 серпня. Встигніть зайняти своє місце на палубі!

рок балади на піратському кораблі

Коли: 7 серпня о 20:00.
Де: Фестивальний причал, Піратський корабль.
Ціна: від 250 грн.

Джаз на даху Менори

Ідеальним літній вечір може зробити тільки мелодійний джаз у виконанні справжніх віртуозів. Приходьте в «Менору» і пориньте у хвилюючі вібрації чуттєвої музики.

джаз на даху менори

Коли: 9 серпня о 20:00.
Де: Центр «Менора», Шолом-Алейхема вулиця, 4/26.
Ціна: від 330 грн.

Шоу «Хіти 2000»

Скучили за піснями Максим, Бандерос і Руки Вверх? Тоді вам на шоу «Хіти 2000»! Там буде багато музики, спогадів і ностальгії по тепер вже таким далеким нульовим.

Коли: 9 серпня о 20:00.
Де: Best River Resort BARTOLOMEO, Набережна Перемоги вулиця 9Б.
Ціна: від 250 грн.

Театральні анонси

А чи давно ви були в театрі? Пора вливатися в театральне життя!

Пригоди «небравого» солдата Шрамко

Сатирична постановка про простих солдатів, які воюють на сході України. Герой першого плану – аж ніяк не «героїчний», зірок з неба не хапає, військових мап не розуміє і м’язистістю не відрізняється. Грає його справжній ветеран, що додає спектаклю щирості і душевності.

пригоди шрамка

Коли: 7 серпня о 18:30.
Де: Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка, Воскресенська вулиця, 5, м. Вокзальна.
Ціна: від 80 грн.

«Один день з тисячі ночей» 

Поринути в східний колорит допоможе барвиста музична комедія про любов, людські пороки та палацові інтриги. Головний герой вистави, Ходжа Насреддін, якого багато хто знає по дотепним фольклорним історіям, закохується в полонянку еміра. Разом зі своїм товаришем, звіздарем Гусейном Гуслія, Ходжа примудряється проникнути до палацу, де на них чекають захоплюючі пригоди і перешкоди у вигляді підступного візира.

тисяча ночей

Коли: 8 серпня о 17:00.
Де: Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка, Воскресенська вулиця, 5, м. Вокзальна.
Ціна: від 80 грн.

«Сто тисяч» 

Любителі класики неодмінно оцінять постановку за знаменитою комедійною п’єсою Івана Карпенка-Карого «Сто тисяч». Що вибере головний герой Герасим Калитка, щоб виконати свою мрію стати багатієм: весілля власного сина з багатою дівчиною або договір з нечистою силою? Навіть якщо ви вже знаєте відповідь, все одно йдіть на виставу – позитивні емоції від блискучої гри акторів гарантовані!

сто тисяч

Коли: 9 серпня о 17:00.
Де: Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка, Воскресенська вулиця, 5, м. Вокзальна.
Ціна: від 80 грн.

А ви вже придумали, куди піти і чим розважитися в Дніпрі в найближчий тиждень і на вихідних? Діліться планами та ідеями в коментарях!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *