Як підібрати каблучку, щоб пропозиція руки і серця залишилась секретом

Готуючись до найважливішого у своєму житті кроку, чоловіки часто стикаються з проблемою —  розмір каблучки коханої. Ця загадка часто завершується тим, що перстень виявляється трохи більше або трохи менше, або, уникаючи цього ризику, доводиться розкривати карти перед рідними і друзями, щоб допомогли, —  інтимність втрачена. З тією ж проблемою стикаються дівчата, підбираючи ювелірні вироби в інтернеті. Якщо ви ніколи не купували самі собі перснів або просто забули розмір, ми розповімо, як визначити розміри пальців (а вони всі у нас різні), щоб купити ту саму каблучку.

Акції
Знижка 40% на меню кухні в ресторані «Мітла»
Київ, Прорізна вулиця, 21
-40%
0 грн
30 грн
Знижка до 35% на меню кухні у ресторані «Дубаї»
Київ, Велика Васильківська вулиця, 1-3
-35%
0 грн
25.0 грн
Показати всі
77 акцій
Як підібрати ту саму заповітну каблучку?

Як дівчині дізнатися свій розмір персня в домашніх умовах

За діаметром

Якщо у вас вже є перстень, який вам підходить, використовуйте його. Можна взяти лінійку і приклавши, до персня виміряти його діаметр в найширшому місці всередині. Або олівцем окресліть каблучку всередині і виміряйте лінійкою те коло, що вийшло. Діаметр пальця вимірюється в міліметрах і визначає ваш розмір. Найпоширеніші розміри у жінок від 15 до 19 мм, у чоловіків —  від 19 до 23 мм.

Для деяких методів вам знадобиться звичайна лінійка

Таблицею діаметрів

Тут знову знадобитися наявний перстень. Знайдіть в інтернеті і роздрукуйте таблицю з реальними розмірами каблучок. Прикладайте свій перстень до кожного кола по черзі, щоб роздруковані кола були всередині. Виберіть той, який максимально відповідатиме вашому персню. Якщо будете сумніватися між двома розмірами, краще вибрати більший.

Розмір каблучки легко обчислити по його діаметру

По окружності

Візьміть нитку або смужку паперу і обгорніть свій палець, обріжте її там, де кінці зустрінуться. Не варто затягувати нитку надто туго. Якщо фаланги у вас ширше низу пальця, тоді краще міряти по фаланзі. Далі потрібно виміряти шматочок нитки або паперу за допомогою лінійки. Обчислити, який ваш розмір персня за окружністю пальця, допоможе таблиця:

Важливо відзначити, що в різних країнах сітка розмірів каблучок може відрізнятися, тому, якщо ви замовляєте перстень з-за кордону або купуєте в закордонному інтернет-магазині, варто це враховувати:

Не варто також заміряти окружність пальця або приміряти перстень для покупки в дуже жарку або морозну погоду, після сну, після авіаперельоту або занять спортом, а також в критичні дні. Всі ці обставини сприяють тому, що руки трохи набрякають, що спотворює результати вимірів.

Як чоловікові дізнатися розмір пальця коханої, не питаючи

Як ви вже здогадалися, розрахувати розмір каблучки можна по діаметру або окружності. Якщо чоловікові вдається хоча б на хвилину «вкрасти» перстень коханої, можна обвести його внутрішню сторону на аркуші паперу і використовувати перший спосіб з попереднього списку.

Другий спосіб —  приміряти на себе наявний перстень. Це можна зробити навіть при дівчині, заодно зробивши їй комплімент, які у неї витончені пальчики. У цей спосіб важливо не втрачати пильність і точно запам’ятати, до якого місця вашого пальця налізло її кільце. Безумовно, в магазині теж доведеться приміряти каблучку на себе.

Найпростішим способом в цій справі залишаються соратники —  її друзі і батьки. Якщо ви не тримаєте свої наміри в секреті, то можна звернутися за допомогою до них.

Який би метод ви не обрали, головне, щоб вона сказала: «Так!»

Кілька важливих порад перед тим, як приймати рішення:

  1. Запам’ятовуйте, на якому саме пальці дівчина носить перстень, який вам вдалося заміряти. Як правило, якщо дівчина правша, то пальчики на правій руці можуть бути на пів розміру більшими.
  2. Якщо ви підібрали каблучку з товстою шинкою, її краще взяти на пів розміру більше, а ось з тонкої —  впритул.
  3. Гладкі каблучки завжди можна трошки стягнути або, навпаки, збільшити, але максимум на один розмір. Якщо ви підбираєте перстень повністю покритий візерунками або інкрустований каменями, найімовірніше, змінити його в подальшому не вийде.

Який би спосіб ви не обрали, не має значення, вдався ваш сюрприз чи ні, головне, щоб вона сказала: «Так!». Чи стикалися ви з ситуацією, коли потрібно було таємно дізнатися розмір персня близької людини? Поділіться своїми історіями пропозицій руки і серця і лайфхаками, як виплутувались, підбираючи каблучку!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *