Куди піти на День святого Патріка 2020 в Дніпрі і де весело відзначити ірландське свято

Березень багатий на всілякі свята: Масляну ми вже відгуляли, попереду нас чекає Жіночий день (куди піти і чим зайнятися на 8 березня в Дніпрі ми докладно описали в нашій попередній статті) і День святого Патріка — свято хрещення Ірландії небесним покровителем, який у всьому світі відзначають 17 березня.

Ця весела подія проходить шумно, яскраво і барвисто — ірландські пісні, танці, фестивалі та паради голосною луною віддаються на всіх континентах. Дніпро не пасе задніх і активно готує святкову програму, яку ми висвітлили в нашому огляді. Ловіть ідеї для святкування Дня святого Патріка і не забудьте скористатися акційними пропозиціями зі знижкою до 70% від Покупона.

Афіша міських заходів

Парад до Дня святого Патріка

«Зелену ходу» заплановано і в цьому році: всі бажаючі пройтися під веселі пісні і танці ірландського народу традиційно збираються біля Історичного музею. Вітається зелений дрес-код, тематична атрибутика, плакати, транспаранти, що славлять Ірландію і символ Дня святого Патріка — зелену конюшину. Після параду всі бажаючі продовжать веселощі в одному з дніпровських пабів або барів.

Парад до Дня святого Патріка

Де: Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 16 (Історичний музей).
Коли: 14 березня 2020 (дата може змінитися, стежте за оновленнями).
Ціна: безкоштовно.

Святкування в пабах і барах Дніпра

МахноПаб

«МахноПаб» чекає гостей на запальне продовження вечірки на честь Дня св. Патрика: група «Злі морози» збирається підірвати танцпол «МахноПаба» авторськими піснями в самобутньому стилі «нешансон». І нехай все горить зеленим полум’ям!

МахноПаб

Де: Дніпро, вулиця Магдебурзького права, 4А (МахноПАБ).
Коли: 17 березня 2020.
Графік роботи: Пн-Нд 09:00-06:00.
Ціна: в день концерту — 150 грн, попередній продаж квитків — 100 грн.

Паб «John Galt»

Паб «John Galt» — місце для душевних розмов, спортивних баталій і дружніх посиденьок за келихом прохолодного пінного. Хочете спробувати найсвіжіше пиво з різних куточків світу? Приходьте в «John Galt» на День святого Патріка і вгамуйте свій хмільний голод. Не забудьте замовити закуски до пива — вони підкреслюють унікальні нотки пінного і залишать приємний післясмак.

Паб «John Galt»

Де: Дніпро, вулиця Січових Стрільців, 8.
Коли: 17 березня 2020.
Графік роботи: Пн-Нд 12:00-23:00.
Ціни: кільця кальмара — 115 грн, крила Баффало — 130 грн, пивна дошка — 245 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте 50% знижки в пабі «John Galt».

Бар «Black Bar»

На День святого Патріка затишний бар в центрі міста очікує гостей на святкову караоке-вечірку з димними кальянами. На честь Патріка в «Black Bar» будуть розливати віскі з 30% знижкою, а любителі оригінальних коктейлів зможуть зробити свій вибір з більш ніж п’ятдесяти варіантів.

Бар «Black Bar»

Де: Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 77.
Коли: 17 березня 2020.
Графік роботи: Пн-Нд 18:00-05:00.
Ціни: Чікен бургер — 160 грн, сет Пивний — 355 грн (700/60 г), пиво «Mikulin-900» — 49 грн (0,5 л), але з купоном від Покупона ви отримуєте знижку 50% в барі «Black Bar».

Гастропаб «Гірчиця»

У гастропабі «Гірчиця» кожен день, як свято: спортивні трансляції, караоке, тематичні вечірки, кальяни — все це супроводжується приємним обслуговуванням в затишній і комфортній обстановці. В меню пропонується широкий вибір страв європейської та американської кухні, а для підтримки гарного настрою — велика барна карта.

Гастропаб «Гірчиця»

Де: Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 3.
Графік роботи: Пн-Чт, Нд 12:00-23:00; Пт, Сб 12:00-06:00.
Ціни: Камамбер фрі з ягідним соусом — 89 грн (130 г), дошка під пиво — 199 грн (410 г), пиво «Grimbergen Blanche» — 55 грн (0,5 л), але з купоном від Покупона ви отримуєте до 50% знижки в гастропабі «Гірчиця».

Бар «Edison»

Якщо в День святого Патріка ви хочете віддати перевагу «серйознішим» напоям — ласкаво просимо в бар «Edison»: великий вибір коктейлів та інших алкогольних позицій не залишить вас байдужими. Димні ароматні кальяни — ще одна «фішка» бару, заради якої варто заглянути сюди на вогник.

Бар «Edison»

Де: Дніпро, проспект Олександра Поля, 100.
Графік роботи: Пн — вихідний, Вт-Ср, Нд 18:00-24:00, Чт-Пт 18:00-02:00.
Ціни: бургер з телятиною «Чикаго» — 92 грн (300 г), сковорідка куряча з ананасами — 100 грн (300 г), віскі «Jack Daniels» — 70 грн (50 мл), але з купоном від Покупона ви отримуєте 50% знижки в барі «Edison».

Кафе «Карусель»

Кафе «Карусель» традиційно збирається зустрічати відвідувачів зеленим пивом, звареним за святковим рецептом, тематичними частуваннями, спеціальними акційними пропозиціями, інтерактивами, призами та подарунками. Увечері з 19:00 до 23:00 буде звучати жива музика. І не забудьте надіти свій святково-зелений костюм для веселої фотосесії.

Кафе «Карусель»

Де: Дніпро, бульвар Слави, 1Д.
Коли: 17 березня 2020.
Графік роботи: Пн-Чт, Нд 10:00-24:00; Пт, Сб 10:00-01:00.
Ціни: бургер з телятиною — 135 грн, ребра свинячі — 265 грн, ель ірландський — 53 грн (0,5 л).

Комплекс «Bartolomeo»

«Bartolomeo» — багатофункціональний центр відпочинку і розваг на природі, який займає цілих 6,5 гектарів прибережної території Дніпра. День святого Патріка в «Bartolomeo» відзначатимуть шумно і весело: всіх гостей чекають подарунки від бренду Джеймсон, а на сцені виступить драйвова кавер-група.

Комплекс «Bartolomeo»

Де: Дніпро, вулиця Набережна Перемоги, 9Б (Комплекс «Bartolomeo», гастропаб «Brazzuka»).
Коли: 20-21 березня 2020.
Графік роботи: Пн-Нд — цілодобово.
Ціни: асорті ковбасок на грилі — 220 грн (300/30 г), куряче філе з пастою Різі і соусом дорблю — 180 грн (270 г), свинячі ребра — 90 грн (100 г).

Що ще цікавенького?

Потрібні інші варіанти, щоб весело відсвяткувати День святого Патріка? Ловіть чудові ідеї за вигідними божевільним знижкам до 70% від Покупона (просто перейдіть за посиланнями):

Хочеться розміреного відпочинку в колі родини або друзів? Хапайте гарячі знижки до 50% на меню кухні та бару в кращих закладах Дніпра на нашому сайті.

Друзі у пабі

Якщо стягнути вас з дивана все-таки не вдалося, то вибирайте крутий фільм і замовляйте смаколики (у нас якраз є багато апетитних акцій на доставку їжі зі знижкою до 50%). Про кращі сервіси доставки їжі в Дніпрі ми розповідали в попередньому огляді.

А які плани на День святого Патріка у вас? Поділіться ідеями в коментарях ?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *