Куди сходити на День міста 2024 на Миколаєві: концерти, шоу та розваги

Миколаєву 12 вересня виповнюється 231 рік. І, хоча дата не кругла, свято ніхто не відміняв! Якою буде програма заходів на День міста 2020 у Миколаєві, хто виступить на святковому концерті, куди сходити і чим зайнятися на таку урочисту дату – про це розповість редакція Покупону. А як бонус – круті знижки до 70% на найвеселіші розваги в місті.

Офіційні заходи до Дня міста Миколаєва

Програму святкування Дня міста в Миколаєві, як і в багатьох інших містах України, буде серйозно скорочено у зв’язку з триваючим карантином через пандемію коронавірусу. Скасовано традиційний святковий парад на Соборній, а урочисте відкриття Дня міста, найімовірніше, буде проведено одночасно в декількох районах міста.

Миколаїв

Незмінною частиною програми залишиться святковий концерт, який відбудеться 12 вересня о 19:00 на Соборній площі. З 231-ю річницею заснування міста жителів Миколаєва привітають зі сцени Monatik і Бумбокс. На площі планується встановити великий екран – на сцені, і додаткові екрани – поруч, для зручності глядачів, які не бажають підходити близько до сцени.

Концерти

Крім безкоштовного концерту на жителів Миколаєва чекають і інші музичні шоу, квитки на які можна придбати зі знижкою Покупону до 65%.

Шоу від SV-concert

Театрально-концертне агентство «SV-concert» славиться своїми мега-грандіозними шоу і концертами, які збирають повні зали по всій Україні. Слідкуйте за анонсами і не пропускайте найгарячіші пропозиції, відвідуйте концерти улюблених виконавців і даруйте супер-свята рідним і близьким. А заощадити на вартості квитків вам допоможе Покупон – з чарівною знижкою 65%.

шоу

Народний ансамбль «Грація» 

Плавні рухи, витончені па, горді постави, довгі сукні та романтичний дух старовини – все це поєднує в собі колективна творчість народного ансамблю «Грація». Якщо вам до душі бальні танці і мелодійність класичної музики, вам обов’язково варто сходити на цей спектакль.

Ансамбль Грація

Коли: 12 вересня о 16:00.
Де: Обласний палац культури, Суднобудівельників площа, 3.
Ціна: від 50 грн.

«Стоїть над Бугом Миколаїв» 

Свято триває! На наступний день після основної програми на жителів Миколаєва чекає ефектний концерт за участю артистів театру і шоу-балету «Феєрія», які будуть найбільш творчим чином висловлювати свою любов до рідного міста.

балет

Коли: 13 вересня о 19:00.
Де: МАХРДТ, Літній майданчик, Адміральська вулиця, 25.
Ціна: від 100 грн.

Куди піти з дітьми

Не знаєте, чим зайняти на свято дітей? У нас є класні ідеї і не менш класні знижки до 50%!

Ролер-центр

Величезний простір, повний розваг на будь-який смак, – саме це являє собою центр сімейного відпочинку і заняття спортом «Роллер-центр». Тут можна покататися на роликах, пострибати на батутах, переодягнутися в улюблених мульт-персонажів, покататися з гірки, а ще – дуже смачно поїсти в місцевому кафе. Цікаво буде і дітям, і дорослим!

роллер центр

Коли: 13 вересня о 19:00.
Де: «Ролер-центр», Богоявленський проспект, 234Б.
Ціна: від 100 грн, зі знижкою Покупону – дешевше на 50%!  

Вистава «Незвичайна подорож казками» 

Казковий сюжет оповідає про звичайну сучасну дівчинку, яка потрапляє до дитячого театру. Вона не вірить в дива та казки, але зустріч з персонажами знаменитих казок, яка відбувається за лаштунками, перевертає її світ догори дном. Попелюшка, Лускунчик, Аладдін і Принцеса, Білосніжка з сімома гномами – чи змінить знайомство з цими персонажами ставлення героїні до казкових світів? Приходьте – і побачите.

Коли: 12 вересня об 11:00.
Де: МАХРДТ, Адміральська вулиця, 25.
Ціна: від 50 грн. 

Розваги під будь-який настрій

Відсвяткувати День міста можна як завгодно, все залежить від вашої фантазії! А Покупон допоможе скидочку до 75% на найкрутіші розваги.

Фотосесія

Вихідні, крім усього іншого, – відмінний привід потішити себе професійної фотосесією від кращих фотографів вашого міста. Це може бути романтична зйомка love story на двох, або сімейна фотосесія з дітьми, а може, ви хочете оновити своє індивідуальне фотопортфоліо? Ви можете зайти на Покупон за знижками до 50% на послуги фотографів і влаштувати собі гарний вікенд, який залишиться не тільки в пам’яті, але і на світлинах.

фотосесія

Квест

Ще один вдалий спосіб перетворити звичайні вихідні в захоплюючу пригодницьку історію – це квест в компанії друзів. Вибирайте гру будь-якій тематики – хоррор, детектив, сімейний – і на будь-яку з них отримуйте супер-знижку до 45% від Покупону. 

квест

Покатеньки на роликах

Якщо хочете повеселитися з компанією друзів або рідних і заодно «розтруситись», ролики – варіант що треба. І неважливо, досвідчений ви ролер або новачок. А може, ви і зовсім ніколи не каталися? Неважливо – навчитеся! А потім не зможете відірватися від цього заняття, адже що може бути крутіше, ніж розсікати на роликах, відчувати кожен м’яз і кервати своїм тілом, зберігаючи рівновагу? А знижку на покатеньки від Покупону зроблять ще приємніше, дозволивши заощадити до 50%.

ролики

Смачні посиденьки

Якщо галасливі вечірки – не ваша тема, і хочеться просто посидіти в теплій дружній компанії і смачно поїсти, то до ваших послуг кращі кафе та ресторани Миколаєва, знижку на відвідування яких ви можете знайти на Покупоні. А якщо рухати нікуди не хочеться, і ви все-таки зробили вибір на користь серіальчіку вдома, не забудьте про ласощі, які вам організовує один з сервісів доставки їжі за приємною акцією :).

кафе

А ви вже вирішили, як проведете день народження Миколаєва? Діліться ідеями і планами в коментарях!

5 коментарів
  • Александра

    В Николаеве есть что выбрать из развлечений. а я конечно же когда бываю здесь то хочу поехать к морю хотя бы на денечек. Ну или провести время на речке на Намыве. Кафе здесь тоже отличные и оригинальные

  • Руслан

    Николаев 8 по величине город Украины, не считая Донецка, славный город с большими но к сожалению не реализованными пока перспективами, это пока… Ибо я верю что в скором времени мой родной город восстанет как феникс из пепла. Не у каждого города нашей родины такой большущий потенциал, так что с наступающим днём рождения твоим мой дорогой город святого Николая, процветания тебе и мирного неба над головой!

  • Сергей

    хороший город николаев. из него можно поехать в коблево, мы 2 раза так делали. да и сам город довольно приятный. есть оригинальные кафе и набережная реки Южный Буг.

  • Іван

    Чому не на державній мові?

    • n.avdieieva

      Стаття розміщена і українською, перейдіть у налаштуваннях на мову, якою Вам зручніше читати

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *