Топ-8 ресторанів Києва з дитячими кімнатами

З народженням дітей пріоритети змінюються, навіть в таких дрібницях як вибір ресторану. Починаєш звертати увагу не тільки на зручність розташування і меню, а й на те, чи буде чим зайнятися дитині, поки мама з татом за столом. #PokuponBlogTeam вибрала топ-8 сімейних ресторанів Києва з найкращими відгуками.  У закладах часто діють знижечки до 55% від Покупона, а значить є прекрасна можливість заощадити бюджет.

 «Країна Мрій Pizza»

«Країна Мрій Pizza» – кафе-піцерія на території дитячого розважального центру «Країна Мрій». У затишному закладі можна посидіти, смачно поїсти і відпочити всією сім’єю.

Кафе «Країна Мрій Pizza»

У дитячому центрі знайдуться розваги для юних гостей будь-якого віку:

  • Батутна арена.
  • Тюбінг.
  • Ніндзя-парк.
  • Лабіринт.
  • Більше 10 зон атракціонів.
  • Ігрові приставки та віртуальна реальність.
  • Майстер-класи.
  • Творча майстерня.
  • У залах працюють аніматори.

Вхідний квиток для дитини на цілий день коштує від 180 грн, але зі знижкою до 30% від Покупона – від 125 грн.

Дитячий центр «Країна Мрій»
Дитячий центр «Країна Мрій»

Де: вул.  Урлівська, 22.
Дитяче меню: нагетси, картопляний алфавіт, сирні палички і звичайно піца.
Середній чек: 250 грн, але зі знижкою 50% від Покупона поїсти сім’єю можна більш бюджетно.
Більше інформації та відгуків про «Країна Мрій Pizza».

«Козачок»

Етно-ресторан української кухні «Козачок» розташований на Осокорках, в оточенні зелені, біля води. Атмосфера заміського закладу запрошує до затишного сімейного відпочинку з національним українським колоритом. Ви будете зачаровані яскравою петриківським розписом, деталями інтер’єру і оціните по-домашньому смачну і в той же час вишукану кухню.

На вибір гостей кілька банкетних залів, етнічні будиночки з каміном, літня тераса. Для юних відвідувачів ресторану – дитяче меню і великий майданчик з гірками, гойдалками і батутом на відкритому повітрі. Тут можна вдосталь повеселитися з однолітками і відзначити дитині свято. У закладі є дитячий банкетний зал на 36 місць.

Ресторан «Козачок»
«Козачок»: дитяче меню
Дитячий майданчик в ресторані «Козачок»
Дитячий майданчик в ресторані «Козачок»

Де: вул.  Центральна, 11.
Дитяче меню: хороший вибір страв для діток – перші страви, м’ясо і гарніри, салати, на десерт – сирники та морозиво.
Середній чек: 450-500 грн, але зі знижкою 40% від Покупона поїсти в ресторані всією сім’єю вийде дешевше.
Більше інформації та відгуків про «Козачок».

 «Пріорка»

«Пріорка» – ресторан у Подільському районі Києва.  У меню закладу  – страви італійської, європейської та української кухні, вегетаріанська їжа і дитяче меню.  З дорослих напоїв  – асортимент вин, пива, алкогольних і безалкогольних коктейлів.  Сюди можна приходити всією родиною – і дорослим, і дітям буде комфортно. Для маленьких гостей передбачена дитяча зона з іграшками, розмальовками і настільними іграми а також дитячий майданчик для ігор на свіжому повітрі. У закладі надають послуги проведення дитячих свят.

Ресторан «Пріорка»
Дитячий день народження в ресторані «Пріорка»
Дитяча кімната в ресторані «Пріорка»
Дитячий майданчик в ресторані «Пріорка»

Де: вул.  Вишгородська, 7.
Середній чек: 350 грн, але зі знижкою 30% від Покупона страви кухні обійдуться дешевше.
Більше інформації та відгуків про «Пріорка».

 «Mafia»

У будь-якій точці міста ви зможете знайти «кідзфрендлі» ресторан «Мafia». У більшості закладів мережі є обладнані дитячі кімнати, які будуть цікаві малюкам різного віку.

Дитяча зона в «Mafia»
Дитяча кімната в «Mafia»

У дитячих кімнатах постійно працюють аніматори, які доглянуть за вашими дітьми, поки ви відпочиваєте і насолоджуєтеся їжею. У вихідні проходять розважальні програми і майстер-класи, в тому числі кулінарні.

Дитяча кімната в «Mafia»
Майстер-клас у «Mafia»

Ресторани славляться сімейною атмосферою, є столики для великих компаній. А ще піца з класичної дров’яної печі в різних форматах, від маленької до метрової, великий вибір суші та страв європейської кухні. За відгуками, в мережі закладів прекрасні коктейлі. 

Ресторан «Mafia»
Піцца в «Mafia»
Дитяче меню в «Mafia»

Дитяче меню: страви різноманітні і цікаво оформлені. Підійде для дітей від 2 років.
Середній чек: 200 грн.
Більше інформації та відгуків про «Мafia».

«Pesto Cafe»

«Pesto Cafe» – мережа сімейних ресторанів в Києві. Заклад славиться смачними стравами класичної італійської кухні, демократичними цінами і безліччю розваг для маленьких гостей. Тут подбали про все необхідне, щоб відпочинок батьків і дітей був комфортним – від дитячих столових приборів до сповивальних столиків для немовлят.  Інтер’єр в приємних пастельних тонах, велика кількість живих рослин та декору ручної роботи – всі деталі сприяють затишному сімейному відпочинку.

«Pesto Cafe»

В меню можна вибрати страви для всіх: легкі італійські салати для мам, соковиті стейки  – для батьків сімейства, частування з дитячого меню – для малюків.

У кожному закладі «Pesto Cafe» обладнані дитячі кімнати з іграшками, розмальовками, бізібордами і ігровими лабіринтами. Тут можна грати, стрибати і бігати, дивитися мультфільми, малювати і веселитися як вдома. З дітьми постійно знаходиться аніматор, а за попереднім записом можна замовити майстер-клас для дітей від шеф-кухаря ресторану. У кафе проводять дитячі дні народження «під ключ».

Дитяча кімната в «Pesto Cafe»
Майстер-клас в «Pesto Cafe»
Ресторан «Pesto Cafe»

Дитяче меню: кольорова паста і равіолі, дитяча піца у вигляді котика, курячі нагетси, сирники, фруктові фреші.
Середній чек: 200 грн.
Більше інформації та відгуків про «Pesto Cafe».

 «Містер Твістер»

«Містер Твістер» – той випадок, коли задоволення в повній мірі отримають і діти, і батьки. У ресторані дійсно величезна дитяча кімната, точніше дві – з різними тематиками для святкування днів народжень та проведення банкетів. Є можливість найняти аніматора для дитячого свята.

«Містер Твістер»

Для дітей молодшого віку передбачена ігрова зона у вигляді корабля з гірками, батутами, іграшками, кубиками і мультфільмами. В ігровій кімнаті знаходиться няня, яка доглядає за безпекою дітей і контролює ігровий процес.

Дитяча кімната «Містер Твістер»

У кімнаті для дітей старшого віку теж є батут і величезна гірка, а ще Playstation, настільний футбол, настільні ігри та релакс-зона.

Ігровий майданчик у «Містер Твістер»

Для більшого задоволення посеред ресторану варто величезна гойдалка, яку облюбували не тільки малюки.

У меню ви знайдете страви європейської кухні, є пісне меню, перші страви, салати.  Порції великі, а рецепти креативні і завжди з «родзинкою». У ресторані хороша чайна і кавова карта, різноманітний бар. Під час організації банкетів дозволяється приносити своє спиртне, напої.

Великий плюс ресторану в тому, що ви можете забронювати столик онлайн, точно вибравши його місце розташування.

Меню  «Містер Твістер»

Де: вул.  Глушкова, 13Б, ТРЦ «Магелан».
Дитяче меню: від улюбленої всіма картоплі фрі, окремого меню піци до класичних «дитячих страв», типу пюре і парових котлет з м’яса птиці.
Середній чек: 250-300 грн.
Більше інформації та відгуків про «Містер Твістер».

«Бебі рок кафе»

«Бебі рок кафе» – не просто ресторан з дитячою кімнатою, коли гора іграшок і аніматор. Це саме дитячий ресторан, де дорослі можуть відпочити «на тлі», поки їхні чада розважаються.

Дитяче кафе «Бебі рок кафе»

У «Бебі рок кафе» ви знайдете для своїх дітей унікальний формат дитячого ресторану-антикафе, де перебування дитини в закладі оплачується погодинно. У вартість цього часу входить харчування, напої, майстер-класи, творчі майстерні, активні і розвиваючі ігри. Весь цей час дітки знаходяться під наглядом аніматорів, співробітників і штатного психолога. Плюс ви можете спостерігати за вашими малюками через веб-камери (до них можна підключитися через смартфон).

Дитячий куточок у «Бебі рок кафе»

В цей же час неподалік на вибір для дорослих ресторани «Calvados», «Чорне порося», «Княжий град», в яких діють знижки до 40% від Покупона. Ви можете відпочивати в центрі Києва, насолоджуючись гарною європейською кухнею і бути спокійними за своїх улюблених діток.

Меню в ресторані «Бебі рок кафе»

Де: вул.  Воздвиженська, 10Б.
Дитяче меню: Меню «Бебі рок кафе» складається з дієтичних страв дитячої кухні. У ньому є що вибрати будь-якому маленькому гурману, від класичних сирників до «дитячого» салату Цезар.
Середній чек: 200 грн для дитини.
Більше інформації та відгуків про «Бебі рок кафе».

«Бебі бар»

Ресторан «Бебі бар» створений для відпочинку батьків з найменшими дітьми. Тут є все необхідне: дитяча кімната з аніматорами, дитячі крісла, спеціальне дитяче меню. У ресторані ви можете найняти няню для вашого чада. У залі розташований великий екран, на якому ви будете кожну хвилину бачити чим зайнята дитина.

Ресторан «Бебі бар»

«Бебі бар» – перший в Україні ресторан, де дитяче меню розроблялося з дієтологом.  Для приготування страв використовуються лише натуральні продукти. Тут є що замовити навіть для однорічного малюка.

«Бебі бар» підійде для сімейного відпочинку або дитячого дня народження. Основа меню ресторану – італійська домашня кухня. Тут ви знайдете великий асортимент основних страв і закусок. Найзахопливіші відгуки відвідувачів отримують брускети за авторськими рецептами і різотто.

Дитяча кімната в «Бебі бар»
«Бебі бар»
Меню «Бебі бар»
Меню «Бебі бар»

Де: Львівська площа 4.
Дитяче меню: В ресторані великий вибір страв для малят, включаючи варіанти дитячого меню для банкетів.
Середній чек: 300 грн.
Більше інформації та відгуків про «Бебі бар».

Читайте також:

Куди піти з дитиною в Києві

Де відзначити дитячий День народження в Києві

Куди поїхати на вихідні з Києва

Сподіваємося, що наш гайд по ресторанам допоможе вам відкривати нові місця, які будуть цікаві всій вашій родині – дорослим і дітям. А про ваші улюблені сімейні заклади пишіть в коментарях.

1 коментар
  • Артем

    Я бы ещё порекомендовал Pesto на Героев Сталинграда. Есть детская комната с аниматором. Ребёнку должно понравиться. Официанты ярко одеты. Есть детское меню.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *