Заманливий Харків: куди сходити з дівчиною на побачення

Якщо ви закохані, незалежно від стажу стосунків, хочеться проводити з людиною якомога більше часу, радувати її та дивувати. Побачення для цього — ідеальний варіант. Але куди сходити, щоб вечір був незабутнім? BlogPokuponTeam підготувала для вас добірку кращих варіантів для романтичних зустрічей, а знижки від Покупона стануть приємним доповненням до ваших планів.

Читайте в огляді:

Романтичні місця де погуляти містом

Колесо огляду

Якщо ви і ваша дівчина не з боязкого десятка вирушайте в парк імені Горького кататися на найвищому в Україні (55 метрів) колесі огляду. Кабінки засклені, комфортні та дуже просторі. Одне коло катання займає близько 20 хвилин, за цей час ви встигнете насолодитись прекрасним видом визначних пам’яток Харкова, а якщо правильно підберете час, ще й зустрінете неймовірний захід сонця.

куди зводити дівчину в Харкові

?Де: вулиця Сумська, 81.

Пам’ятник закоханим

Одна з найулюбленіших пам’яток харківської молоді — Пам’ятник закоханим. Це незвичайна скульптура у вигляді двох силуетів, що сплелися у поцілунку. Навколо монумента — фонтан з незвичайним підсвічуванням, лавочки, асфальтовані алеї для прогулянок. Тут безліч разів городяни ставали свідками перших побачень, пропозицій руки і серця та поцілунків наречених.

де погуляти з дівчиною в Харкові

?Адреса: сквер на вулиці Пушкінській, біля ст.м. Архітектора Бекетова.

Ейфелева вежа

Що може бути романтичнішим за побачення в Парижі? Хіба що погуляти біля Ейфелевої вежі в Україні.?? І нехай вона невелика, в порівнянні з оригіналом (всього 35 метрів), але виглядає дуже ефектно. Вежа розташована біля торгово-розважального центру «Французький бульвар». Тут надзвичайно красиво ввечері, коли вмикається підсвічування. На другому поверсі вежі — оглядовий майданчик, звідки відкривається чудова панорама міста. 

Ейфелева вежа в Харкові для побачень

?Адреса: вулиця Академіка Павлова, 44б.

Лопанська Набережна

Вздовж річки Лопань часто можна побачити парочки, що тримаються за руки, обіймаються, шепочуться і мило переглядаються між собою. На Набережній хочеться гуляти з коханою людиною до самого світанку. Тут розташований підвісний міст, який називають «Мостом усіх закоханих». А ще можна орендувати човен і влаштувати побачення прямо на воді, милуючись красою Набережної.

Побачення на набережній в Харкові

?Адреса: Лопанська Набережна.

Фонтан Дзеркальний струмінь

Фонтан побудував закоханий чиновник ще 1947 році, як подарунок своїй коханій. Це оригінальний фонтан у вигляді альтанки, з-під якої тече вода. Кажуть, якщо парі пощастить побачити у дзеркальному струмені своє відображення — їм судилося все життя прожити разом, без горя та смутку. Існує традиція — призначати перше побачення саме біля цього фонтану. 

Фонтан – дзеркальний струмінь місце для закоханих

?Адреса: площа Свободи, 7.

Скрипаль на даху

Ще одне романтичне місце Харкова — елегантна скульптура скрипаля на одному з дахів міста. Ходить легенда, що вона встановлена ​​на честь юнака, який хотів здивувати свою кохану та піднявся на дах, щоб зіграти їй на скрипці. Якщо під час прогулянки ви почуєте музику, то ваше серце відкрите для кохання.

куди сходити на побачення в Харкові

?Адреса: вулиця Сумська, 70.

Ресторани та кафе Харкова: куди зводити дівчину на побачення

У нельотну погоду, коли на вулиці мрячить дощ чи холодно, можна запланувати похід у кафе. Яка ж романтика без філіжанки кави з круассаном, легкого салату, суші чи піци? У Харкові багато хороших та недорогих ресторанів з приємною та душевною атмосферою ??

«Coffee&Waffles»

Кафе-кондитерська «Coffee&Waffles» — справжній рай для любителів солодкого. Тут можна поласувати бельгійськими або американськими вафлями з соковитими начинками, скуштувати ніжну панакоту або взяти на пробу кілька шматочків тортів від шефа. Крім того, в меню кав’ярні: салати, супи, бургери, чебуреки. А зі знижками від Покупона можна замовити половину меню і вдосталь насолодитися солодощами.

Інтер’єр закладу виконаний у стилі «loft» з яскравими акцентами «pop-art», де виходять чудові інстаграмні фото — ваша дівчина точно залишиться задоволена. 

Беріть «каву з собою» та вирушайте на побачення по вечірньому Харкову.

? Адреса: вулиця Пушкінська, 44.
? Середній чек закладу: 250 грн.

«Steam Coffee»

Невелика кав’ярня із затишним інтер’єром, куди можна забігти з коханою дівчиною на філіжанку смачного латте. У меню «Steam» кава на будь-який смак, велика чайна карта, смузі, фреші та найсмачніші молочні коктейлі. До чашки ароматного чаю обов’язково замовте один із десертів — макарунс, карамельний тарт або лимонне печиво. 

?Адреса: вулиця Свободи, 11/13.
? Середній чек у кафе: 100-150 грн, а зі знижками Покупона ще дешевше.

«Пушка-Мигдаль»

Комплекс «Пушка-Мигдаль» об’єднує ресторан європейської кухні «Пушка» та паназіатський лаунж-бар «Мигдаль». У меню представлені вишукані страви різних культур світу: від свинячих ребер і риби на грилі, до іспанської паельї та мексиканської кесадильї. Своїм гостям заклад пропонує асортимент смачних десертів і випічки, піци та ролів.

Ресторан «Пушка» оформлений у стилі «Прованс» та поєднує світлі тони інтер’єру з відчуттям розкоші — те, що потрібно для романтичних побачень. Лаунж-бар «Мигдаль» виконаний у східному стилі, складається з кількох рівнів та VIP-зони, де можна розслабитися, потягнути ароматний кальян, насолодитися живою музикою або заспівати в караоке.

?Адреса: вулиця Пушкінська, 31.
? Середній чек у ресторані: 600 грн, а зі знижкою Покупона — дешевше на 50%.  

Акції
Знижка 40% на меню кухні в «Osteria Pinoccio»
Харків, Клочківська вулиця, 28
-40%
0 грн
40.0 грн
Від 2 ночей у котеджі в комплексі «Радомишль»
Радомишль (Житомирська область), Плетенецька вулиця, 1
-20%
5000 грн
3999.0 грн
Показати всі
30 акцій

Розваги у Харкові

Старовинний та величний Харків багатий на сучасні розваги. Бажаєте цікаво провести час та здивувати свою обраницю? Тримайте декілька варіантів ⬇️

Кінотеатр

Здається, що похід у кіно — це найбанальніший варіант для побачення. Але не поспішайте відмовлятися від цієї ідеї. На зміну класичним кінотеатрам із попкорном прийшли 7D кінотеатри-атракціони. Тут ви можете повністю поринути у світ ілюзії та віртуальної реальності, адже завдяки сучасному обладнанню межа між глядачем та екраном стирається повністю. А додаткові спецефекти вдесятеро посилюють відчуття присутності.

До речі, кінотеатр знаходиться поблизу харківської Ейфелевої вежі, і ви можете запланувати чудове побачення, поєднуючи романтику вечірніх вогнів споруди із цікавим переглядом 7D-кіно. 

сходити в кіно з дівчиною на побачення

?Адреса: вулиця Академіка Павлова, 44б.

Театр

Ви здивуєтеся наскільки цікавим та захоплюючим може бути похід до театру. Якщо ви давно у стосунках, і хочете розбавити вечір чимось цікавим, діставайте свої найкращі вбрання та вирушайте на одну із вистав театру «Нова сцена». Покупон пропонує квитки зі знижками на найкращі твори сезону.

?Адреса: вулиця Манізера, 3

Музей сексуальних культур світу

Якщо у вас вже далеко не перше побачення і навіть не перший рік спільного життя — сходіть у музей сексуальних культур світу. Ви відкриєте для себе багато нового: дізнаєтесь про сексуальні традиції різних народів світу, побачите оригінальні скульптури. Це єдиний музей в Україні, де проводиться освітня робота у галузі культури інтимних відносин. 

побачення в музеї сексуальних культур світу

?Адреса: вулиця Мироносицька, 21а.

Контактний зоопарк

Усі дівчата люблять милих звірят. Особливо якщо їх можна взяти на руки, погладити і навіть нагодувати. Сходіть на вихідних до Пізнавального зоопарку, де можна приголубити не тільки кроликів, але й доторкнутися до величезного павука, познайомиться ближче з хамелеоном, потримати на руках пітона і поспілкуватися з барвистим папугою. А від Покупона вам приємний бонус — знижки на відвідування зоопарку до 50%.

?Адреса: проспект Юрія, 181.

Дельфінарій

Ще одна класна ідея для першого побачення — зводити дівчину на приголомшливе шоу дельфінів у «Немо» і заразом відвідати океанаріум, подивитися на яскравих морських і океанічних рибок та екзотичних хамелеонів. 

побачення в дельфінарії

?Де: вулиця Сумська, 35.

Боулінг

Перевірений спосіб весело провести час на побаченні — піти в боулінг. Може це не дуже романтично, але якщо ви давно разом, то це чудова ідея, щоб розвіятися. Азарт, що прокидається під час гри, зніме напругу після непростого робочого дня. А після парочки страйків можна піти до піцерії або замовити доставку їжі додому та продовжити вечір приємною вечерею.

побачення в харкові боулінг недорого

?Адреса: проспект Науки, 43.

Квест кімнати 

У Харкові великий вибір квестів на будь-який смак. Якщо ви хочете відірватися від повсякденності та поринути у сюжет детективних історій — рекомендуємо відвідати одну з квест-кімнат Харкова. У момент проходження завдань, ваша дівчина відчує турботу, підтримку і допомогу, яку ви зможете проявити повною мірою. Буде дуже цікаве та неординарне, можливо навіть хоррор-побачення. 

квести харкова для побачення з дівчиною

?Адреса: вулиця Громадянська, 17.

Віртуальна реальність

Якщо ви з дівчиною любителі пограти у приставку вечорами, їй напевно сподобається ідея провести час у клубі віртуальної реальності. Тут ви зможете відволіктися від побутових турбот і зануритися в інший світ наповнений неймовірними сюжетами і казковими персонажами, перетворитися на кілька годин у будь-кого і отримати надздібності супергероя. Звучить привабливо, чи не так? Заходьте на сайт Покупона і вибирайте купон на знижку в один із VR-клубів Харкова.

цікаве побачення в харкові

?Місце розташування: вулиця Гіршмана, 3.

Акції
10 кіл на картингу в картинг-клубі «Піонер»
Харків, Плеханівська вулиця, 126
-40%
500 грн
299 грн
Знижка на прогулянку на конях від клубу «Jokke
Харків, Буковий провулок, 10
-50%
0 грн
99.0 грн
Показати всі
78 акцій

Будь-яка міська пам’ятка або ресторан на вашому шляху може стати особливим місцем. Ми запропонували свої варіанти для романтичних зустрічей, а куди на побачення у Харкові ходили ви? Пишіть у коментарях свої улюблені місця. Гуляйте та відкривайте місто разом.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *