Куди піти на вихідних 25-26 січня в Києві

Отгуляй выходные со вкусом

Настають вихідні, а планів немає? Не біда, ми створили для вас путівник по всім цікавим подіям Києва 25-26 січня. Читаємо, надихаємося, тусім!

Виставки або музеї

Виставка воскових фігур

Выставка восковых фигур
Виставка воскових фігур

60 унікальних експонатів ㅡ політики, спортсмени, співаки і актори, чекають вас в Києві на унікальній виставці реалістичних воскових фігур. Ви зможете ближче розглянути своїх кумирів і зробити яскраві фотки на згадку про відвідини музею.

Де: «Музей воскових фігур», проспект Перемоги 29.

Коли: щодня з 10:00 до 19:00.

Вартість: 150 грн,зі знижкою від Покупона ㅡ 75грн.

Більше інформації та відгуків

«Аптека-музей на Подолі»

«Аптека-музей на Подоле»
«Аптека-музей на Подолі»

Думаєте, що музеї ㅡ це нудно? Ви просто не бували в «Аптеці-музеї на Подолі». Захоплююча екскурсія відкриє таємниці однієї з найстаріших подільських будівель, і доведе, що за старих часів медицина і алхімія були щільно переплетені (маленький спойлер: а ще знахарство і виноробство). Дізнайтеся історію фармацевтики і пориньте в атмосферу старовинного Києва.

Де: «Аптека-музей на Подолі», Притисько-Микільська 7.

Коли: щодня з 9:00 до 17:00.

Вартість квитка для дорослого ㅡ 60 грн, для школярів ㅡ 50 грн, придбайте купон на Покупоні і отримайте 50% знижки на відвідування музею.

Більше інформації та відгуків

«Едемський сад»

Пориньте в літо серед січневого Києва з виставкою «Едемський сад». Соковита тропічна зелень, шум водоспаду, яскраві папуги, які вільно літають над головами відвідувачів ㅡ це тільки невеликий шматочок того дива, що чекає на вас. Діткам сподобаються численні пташки і тварини, які живуть в «Едемському саду», прикольні печери і драбинки, ну а дорослі «зацінять» виставку африканських масок і інших рідкостей.

Де: «Едемський сад», купольна оранжерея, Тімірязєвська 1.

Коли: у вихідні з 10:00 до 20:00.

Вартість: від 70 грн, або 70 грн за 2 квитка зі знижкою 50% від Покупона.

Більше інформації та відгуків.  

Розваги для дітей

Зоопарк «12 місяців»

Зоопарк «12 месяцев»
Зоопарк «12 місяців»

Європейський зоопарк «12 місяців» ㅡ справжня розвага і для дітей, і для батьків. Годуєте жирафа, милуйтеся тиграми і левами у великих скляних вольєрах, ближче познайомтеся з тваринами, катайтеся на катку і насолоджуйтесь справжнім диснеївським замком. 

Де: «12 місяців», Демидов, Вербова 79.

Коли: щодня з 10:00 до 19:00 (каса працює до 18:00).

Вартість: повний квиток ㅡ 190 грн, квиток для дитини від 3 до 6 років ㅡ 70 грн, безкоштовний вхід для дітей до 3 років. Покупон пропонує знижку на вхідні квитки до 30%, не пропустіть можливість відвідати зоопарк з вигодою.

Більше інформації та відгуків

«Виставка космічних пригод»

«Выставка космических приключений»
«Виставка космічних пригод»

Космос вас чекає на «Виставці космічних пригод». Багато інтерактивних експонатів, справжні космічні атракціони і пригоди, які запам’ятаються вам надовго. На виставці представлені телескопи з фотографіями планет, повнорозмірна модель космічного корабля «Буран», скафандри і костюми пілотів, космічна їжа в тюбиках, місяцехід з радіоуправлінням, справжні метеорити і інші «неземні» штучки.

Де: «Виставка космічних пригод», Оболонський проспект 19.

Коли: до 1 лютого.

Вартість: від 100 грн. З Покупоном ви заощадите до 34% на відвідування виставки, так що заздалегідь подбайте про купончик.

Більше інформації та відгуків

Розваги для дорослих

Боулінг, картинг, рок-н-рол

Проведіть вихідні активно з яскравими розвагами від Покупона. Вибирайте на свій смак, під кожну ідею по посиланнях ви знайдете скидочку: 

Боулинг подойдет и для всей семьи
Боулінг підійде і для всієї родини

Головне, щоб ваші розваги розганяв кров і приносили невимовне задоволення.

Напружуй мізки на всі 100

Квесты ㅡ всегда весело
Квести ㅡ завжди весело

Хочете провести вихідні з користю? Відвідайте один з численних квестів Києва. Тут вам і пригоди, і азарт і спілкування з улюбленими людьми. Квести можна вибрати в будь-якому жанрі: від милих дитячих варіантів для всієї родини, до хоррора, який особливо зайде молоді. Більш докладно про квести Києва можна прочитати в нашому окремому огляді. Всі вигідні пропозиції з економією до 50% зібрані на Покупоні, користуйтеся на здоров’я!

Смачні вихідні

Проведите время с друзьями весело
Проведіть час з друзями весело

Якщо тиждень видався складним і зайві рухи здійснювати не хочеться, виберіться в затишний ресторанчик і робіть нові гастрономічні відкриття в компанії близьких людей. Покупон пропонує вам величезний вибір знижок на кращі ресторани Києва ㅡ європейська, італійська, українська, грузинська, японська, в’єтнамська кухні і це ще не повний список! Насолоджуйтесь смачними стравами і вином і відчувайте смак життя на повну. А якщо вже зовсім не хочеться вилазити з-під ковдри ㅡ замовляйте їжу додому з доставкою,так страви з будь-якого ресторану з’являться прямо у вас вдома, гаряченькі і з приємним бонусом у вигляді знижок від Покупончіка.

Дорослі паті

Пойдите на фееричную тусовку с друзьями
Підіть на феєричну тусовку з друзями

Прокинулися тільки ввечері? Не переживайте, ви все ще можете встигнути відірватися на класних дорослих вечірках Києва.Вас чекають смачні напої в барах і найкрасивіші танцівниці світу. Хапайте в оберемок друзів і вперед до пригод, які ви будете ще довго обговорювати. 

Фестивалі

WINTER MASS VII

Як щодо епічно фестивалю? Готуйтеся ㅡ перший масштабний сейшн в Україні, світ, де править драм і психоделіка, а танці і музика відривають від землі. Андеграундний фестиваль в кращих європейських традиціях в цьому році приймає таких гостей: «La Horsa Bianca», «Yah», «Dreadnought in the Pond», «ZFeelZ», «Екс-5R6». Хедлайнери фестивалю ㅡ «Somali Yacht Club».

Де: «MonteRay Live Stage», Прорізна 8.

Коли: 25 січня, 16:30.

Вартість від 280 грн.

Більше інформації і відгуків

Кращі фільми в кінотеатрах

Кінотеатри ваблять афішами і зручними кріслами, так чому б не піддатися на чарівний поклик і не провести трошки ліниві вихідні з новинками кінопрокату? Тим більше, що з акціями про Покупона ціни на квитки стануть ну дуже приємними.

  • «Дуліттл».
  • «Шпигуни під прикриттям».
  • «Ігри з вогнем».
  • «Червоні черевички і 7 гномів».
  • «Кафе бажань» (18+).
  • «Під водою» (16+). 
  • «Гламурний бізнес» (16+). 
  • «Щасливого Різдва» (12+).
  • «Аутсайдери» (12+). 

Кращі концерти

Олексій Горбунов «Висоцький»

Унікальний тембр Володимира Висоцького підкорив не одне покоління і продовжує надихати. Олексій Горбунов заспіває для вас улюблені хіти, які увійшли в історію і серця. Концерт до дня народження поета обіцяє бути особливим і за рахунок своєї камерності ㅡ весь виступ буде проходити при свічках.

Де: «Caribbeanclub», Симона Петлюри 4.

Коли: 25 січня, 19.00.

Вартість від 490 грн.

Більше інформації та відгуки про локацію.

Рок оркестр НАОНІ

Рок можуть жарити не тільки яскраві волохаті дядьки з гітарами, а й цілком милі тітоньки в вишиванках з бандурами. При цьому не забуваємо про скрипалів, трубачів і багатьох інших, які складають чудовий Національний академічний оркестр народних інструментів. Обов’язково сходіть на дивовижний концерт і підзарядитися живою енергетикою.

Де: Будинок офіцерів, Михайла Грушевського 30/1.

Коли: 25 січня, 19.00.

Вартість від 350 грн.

Більше інформації та відгуки про локацію.

«ЦеШо»

Дивовижне звучання, сміливі фразочки і круті аранжування порадують вас на концерті «Це Шо». 4 яскраві дівчини в задоволення відриваються на сцені, їм в цьому допомагають контрабас, віолончель, акордеон, саксофон та інші музичні інструменти. На концерті до них вперше приєднатися таємничий 5 учасник, тому організатори обіцяють більш електронне звучання, яке порадує фанатів новизною.

Де: Центр сучасного позовусства «Дах», Велика Васильківська 136.

Коли: 25 січня, 19.00.

Вартість від 400 грн.

Більше інформації та відгуків про локацію

«Класика під зірками»

Чарівне поєднання проникливою музики і казкових панорам зоряного неба чекає вас в київському планетарії. Ви почуєте твори Баха, Вівальді та Моцарта у виконанні провідних українських музикантів. Не пропустіть живий звук і яскраві емоції.

Де: Київський планетарій, Велика Васильківська 57/3.

Коли: 25 січня, 19:30.

Вартість від 250 грн.

Більше інформації та відгуків

Шопен «Ноктюрн» 

Шопен «Ноктюрны»
Шопен «Ноктюрн»

Композитор, чия музика зворушує до мурашок вже не одне століття, Шопен був визнаний генієм ще за життя і до сих пір його творчість збирає величезні зали.

У Києві прозвучить найпопулярніший твір композитора ㅡ «Ноктюрн», яке є любовною присвятою, виконує твір прославлений піаніст Роман Лопатинський.

Де: Будинок архітектора, Бориса Грінченка 6.

Коли: 25 січня, 19.00.

Вартість: 150 грн.

Більше інформації та відгуків

«Bandura style»

Бандура ㅡ старовинний український інструмент, звучання якого просто неможливо забути. Яскравий і дзвінкий, повний, широкий динамічний звук дозволяє відтворювати на бандурі будь-які мелодії. В цьому ви точно переконаєтеся на концерті «Bandura style», де вашій увазі представлять світові і українські хіти у виконанні Ярослава Джуся. Вас чекають класика, джаз, поп і рок, а ще авторські композиції.

Де: МКЦ імені Козловського, Хрещатик 50Б.

Коли: 26 січня, 19.00.

Вартість від 300 грн.

Більше інформації та відгуків

«Джаз під зірками»

Вечір, зірки і музика ㅡ з київським планетарієм таке можливо навіть взимку. Пориньте в звуки плавної Bossa Nova з кращою джазовою вокалісткою України ㅡ Інессою Іваницькою. Проникливий голос буде підкреслювати живий музичний супровід з фортепіано, контрабасом і ударними.

Де: Київський планетарій, Велика Васильківська 57/3.

Коли: 26 січня, 19:30.

Вартість від 250 грн.

Більше інформації та відгуків

«Підпільний стендап» з Сергієм Липко

«Подпольный стендап» с Сергеем Липко
«Підпільний стендап» з Сергієм Липко

Підняти собі настрій можна на сольному виступі топового українського коміка Сергія Липко. Двічі переможець проекту «Розсміши коміка», сценарист легендарного «Телебачення Торонто» запалить ваш вечір класним гумором і акторською грою. 

Де: Будинок Кіно, Саксаганського 6.

Коли: 26 січня, 20:00.

Вартість: від 150 грн.

Більше інформації та відгуків

Кращі вистави

Театр російської драми імені Лесі Українки

25 січня, 17:00: «Вітер шумить у тополях». 

26 січня, 17:00: «Пізанська вежа». 

«Пизанская башня»
«Пізанська вежа»

26 сiчня, 19:30: «Олександр Вертинський. Баг Господній ».

Де: Театр російської драми імені Лесі Українки, Богдана Хмельницького 5. 

Вартість від 110 грн.

Київська консерваторія

Киевская консерватория
Київська консерваторія

26 січня, 14:00: балет «Лебедине озеро». 

Де: Консерваторія, Архітектора Городецького ⅓.

Вартість від 200 грн.

Театр драми і комедії на лівому березі

25 сiчня, 19:00: «Жіноча логіка».

«Женская логика»
«Жіноча логіка»

26 сiчня, 19:00: «Сталкери».

«Сталкеры»
«Сталкери»

Де: Театр драми і комедії на лівому березі, Броварський проспект 25.  

Вартість від 60 грн.

Театр оперети

25 сiчня, 19:00: мюзикл «Сімейка Адамс». 

«Семейка Адамс»
«Сімейка Адамс»

26 сiчня, 19:00: «Скрипаль на даху». 

Де: Театр оперети, Велика Васильківська 53/3.

Вартість: від 50 грн.

Новий український театр

25 сiчня, 19:00: «Еротичні сни нашого міста». 

«Эротические сны нашего города»
«Еротичні сни нашого міста»

26 сiчня, 19:00: «Нестерпні люди».

«Невыносимые люди»
«Нестерпні люди»

Де: Центр мистецтв «Новий український театр», Михайлівська вулиця, 24ж.

Вартість від 250 грн.

Театр «Браво»

25 сiчня, 19:00: «Дорога Памела або як пришити стареньку». 

26 сiчня, 19:00: «Професор у законі».

Де: Київський драматичний театр «Браво»,Олеся Гончара 79.   

Вартість від 150 грн.

Театр «Золоті ворота»

26 сiчня, 19:00: «Річард III». 

26 сiчня, 19:00: «Наталчина мрія».

Де: театр «Золоті ворота», Шовковична7А.

Вартість від 220 грн.   

«КХАТ»

25 сiчня, 19:00: «Гамлет» (Український дім, Хрещатик 2).

«Гамлет»
«Гамлет»

26 сiчня, 19:00: «Єврейський годинник», 18+ (Будинок актора, Ярославів Вал 7).

«Еврейские часы»
«Єврейський годинник»

Вартість: від 150 грн (з Покупоном -50% знижки на квитки будь-якої категорії).

«Темний софіт»

25 сiчня, 18:00: «Ніч маніяка», 16+.  

26 сiчня, 19:00: «В гостях у секспсіхолога», 18+.

Де: «Темний софіт», Миколи Василенка 15.

Вартість: 100 грн, зі знижкою від Покупона ㅡ 50 грн.

Інші події

«Futurism»

готові до іншої реальності? Чи не виставу, не квест, а щось абсолютно нове, де ви зможете бути актором, режисером, детективом і просто самим собою. Для участі в иммерсионной постановці вам буде потрібно тільки заряджений гаджет з доступом в інтернет. Саме завдяки цьому ви самі створите навколишнє вас реальність. 

Де: Арт-завод «Платформа», Біломорська 1.

Коли: 25 січня, 17:00.

Вартість від 550 грн.

Більше інформації та відгуків

Відпочивайте з душею, адже вихідні створені саме для цього. І не забувайте ділитися з нами планами та ідеями для крутих вихідних в коментарях, чекаємо :).

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *