Куди піти і чим зайнятися в Одесі в березні 2020: афіша кращих заходів

Березень — прекрасний місяць як не крути: всі радіють першим теплим сонячним променям, відзначають веселі свята (куди піти на 8 березня і на День святого Патріка в Одесі ми писали в попередніх статтях), і цікавляться найкрутішими подіями місяця, афішу яких ми підготували в нашому огляді.

Виставки і музеї по знижці

Розглядати картини і експонати — це «ваше»? Тоді вам на одну з цих виставок. А якщо ви завжди відкриті цього безмовномуо мистецтву, періодично заглядайте на Покупон і радуйте себе черговими знижками до 50% на відвідування крутих виставок

Музей шоколаду

Любов до солодощів повинна винагороджуватися, і ми навіть знаємо як — походом в знаменитий одеський музей шоколаду, де ви зможете не тільки подивитися на майстерно зроблені мініатюри з солодкого «будівельного» матеріалу, а й забрати з собою парочку шоколадних сувенірів на радість собі і дітям.

Музей шоколаду

Коли: щодня з 10:30 до 20:00.
Де: Музей шоколаду, Дерибасівська вулиця, 14.
Ціна: від 100 грн, але зі знижкою від Покупона — дешевше на 50%. 

Музей цікавої науки

Поміркувати над деякими питаннями про те, за якими законами працює наш Всесвіт, ніколи не поздно.Так що, якщо ви цікавитеся фізикою, хімією і механікою небесних тіл, то вам обов’язково варто влаштувати собі екскурсію в Музей цікавої науки, щоб дізнатися щось нове і оновити старі шкільні знання.

Музей цікавої науки

Коли: щодня з 10:00 до 21:00.
Де: Музей цікавої науки, Шевченко проспект, 4-е.
Ціна: від 90 грн, але зі знижкою від Покупона — дешевше на 40%.

Музей звуку

Всі ми розмовляємо по телефону, слухаємо музику, радіо, користуємося навушниками — різноманітність звуковідтворювальних апаратів вже давно нікого не дивує. А чим користувалися наші батьки, бабусі і дідусі, більш далекі предки? Саме про це розповість і покаже Музей звуку з його унікальною експозицією з грамофонів, радіол, музичних шкатулок і іншої ретро-техніки, яка була в ходу протягом минулого століття.

Музей звуку

Коли: вт-сб з 13:00 до 18:00.
Де: Музей звуку Дворянська вулиця, 25.
Ціна: від 30 грн, але зі знижкою від Покупона — на 50% дешевше.

Кращі акції на активний і екстремальний відпочинок

Пам’ятайте: рух — життя! І не важливо, яка пора року на вулиці — зима, літо, осінь чи весна — для кожного знайдуться свої захоплюючі і, головне, активні розваги.

Це може бути катання на ковзанах, прогулянки верхи, теніс, боулінг і більярд — благо на всі ці категорії Покупон надає суперзнижки до 60%, які дозволять вам не тільки отримати масу позитивних емоцій, а й значно заощадити.

Боулинг

Квест

Якщо ви ще не вирішили, куди навідатися з великою дружною компанією, зупиніть свій вибір на захоплюючому квесті. Ви можете вибрати гру будь-якій тематики: за мотивами улюбленого фільму, книги, хоррор-квест, і на будь-який з них отримати супер-знижку від Покупона.

Квест

Політ на мотодельтаплані

Жадаєте адреналіну? Зважьтеся на політ на мотодельтаплані — невимовні емоції і заряд божевільної енергії вам забезпечений! Страшно? — Запропонуйте провести незабутні хвилини в польоті своїм близьким (скажімо чесно, це захоплююче видовище також прекрасно спостерігати і з боку ;)).

Політ на мотодельтаплані

Де: Одеса, вулиця Грецька, 44 (Клуб «Форсаж»)
Ціна: 5 хвилин польоту — 200 грн (мінімальний сеанс польоту — 25 хвилин), але з купоном від Покупона ви отримуєте до 40% знижки.

Прокат квадроциклів

Наземні розваги вас більше приваблюють? Тоді прогулянка на квадроциклі — відмінне рішення! А найголовніше — ця розвага підходить для всієї родини: ви можете влаштувати неспішну сімейну прогулянку або поганяти на квадроциклі з вітерцем.

Прокат квадроциклів

Де: Гвардійське, вулиця Нижня Чабанка, 13 («Quadro Світ»).
Ціна: 800 грн/година, але з купоном від Покупона ви отримуєте знижку 40%.

Проводимо березень весело і економно

Шоу «Єдина Планета» від «Немо»

У вас завмирає серце при вигляді прекрасних водних мешканців? Ви любите природу і яскраві красиві шоу? Вам обов’язково треба відвідати дельфінарій «Немо» і побачити своїми очима чудову програму «Єдина планета».

Шоу «Єдина Планета» від «Немо»

Де: Одеса, Ланжерон пляж, 25 (Дельфінарій «Немо»).
Коли: Вт-Вс о 12:00, 15:00 і 18:00.
Ціна: від 300 грн, але зі знижкою від Покупона — на 50% дешевше.

Фотосесія

Березень, крім усього іншого, — відмінний привід порадувати себе професійною фотосесією від кращих фотографів Одеси. Це може бути романтична зйомка love story на двох, або сімейна фотосесія з дітьми, а може, ви хочете оновити своє індивідуальне фотопортфоліо?

Знайдіть на Покупоні знижки на послуги фотографів і влаштуйте собі гарний вікенд, який залишиться не тільки в пам’яті, але і на знімках.

Фотосесія

Потрібні інші варіанти для веселого проведення часу? Ловіть чудові ідеї за вигідними божевільним знижкам до 75% від Покупона (просто перейдіть за посиданням):

Хочеться тихого і спокійного відпочинку в колі родини або друзів? Хапайте гарячі знижки до 50% на меню кухні та бару в кращих закладах Одеси на нашому сайті.

Друзи в кафе

Кращі події 9-15 березня

Концерт MONATIK

Легкі танцювальні ритми, світлі і щирі тексти пісень, потужна позитивна енергетика і ефектні концертні шоу -— все це поєднує в собі творчість MONATIK. Саме він 9 березня подарує Одесі справжнє музичне диво. Не пропустіть один з головних концертів весни, який зарядить вас енергією і гарним настроєм на місяці вперед!

Концерт MONATIK

Де: Одеса, Пантелеймонівська вулиця, 3 (Одеський академічний театр музичної комедії).
Коли: 9 березня о 19.00.
Ціна: від 450 грн.

Вистава «Чарівні рогоносці»

Один з кращих способів зробити вечір приємним і захоплюючим — сходити на сміховинну комедію в театр. Тим більше, що спектакль «Чарівні рогоносці» дійсно обіцяє вам значну прибавку років життя за рахунок блискуче смішного сюжету :)

Класична комедія положень, в якій у всіх фарбах показано життя двох сімейних пар, які живуть по сусідству і регулярно потрапляють в забавні і часом незручні ситуації… Яскравий акторський склад, дотепний сюжет — вечір обіцяє бути веселим!

Вистава «Чарівні рогоносці»

Де: Одеса, Пастера вулиця, 15 (Український театр).
Коли: 9 березня о 19.00.
Ціна: 140-550 грн.

Фестиваль гігантських китайських ліхтарів

На території одного з кращих амфітеатрів Одеси вас чекає понад 30 величезних інсталяцій на східну тематику, які, завдяки внутрішньому підсвічуванні виробів, створять чарівну атмосферу азіатської казки.

Фестиваль гігантських китайських ліхтарів

Де: Одеса, вулиця Маразлієвська, 1Е (Зелений театр).
Коли: з 6 березня по 19 квітня 2020 з 16:00 до 22:00.
Ціна: 100-150 грн.

Концерт «Freedom Jazz»

Музичне кабаре в стилі бондіани буде виконано приголомшливим girls band «Freedom Jazz». Зухвалі дівчата з таємничими усмішками представляють нове шоу «Піф-паф» — і це далеко не дитячі казочки. Ви станете не просто глядачами, а справжніми співучасниками злочинів цих пристрасних бандиток.

Концерт «Freedom Jazz»

Де: Одеса, вулиця Пантелеймонівська, 3 (Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного).
Коли: 10 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 480-920 грн.

Стендап-шоу від Володимира Бухарова

Сольне гумористичне концерт-шоу від резидента Stand Up Club № 1 (першого в СНД стендап клубу) пройде вперше в Україні 12 березня в Терміналі 42. Вас чекають незаїжджені жарти, гострий гумор і яскраве шоу від незалежної зірки стендап сцени з десятирічним стажем.

Стендап-шоу від Володимира Бухарова

Де: Одеса, вулиця Успенська, 44 (Термінал 42).
Коли: 12 березня 2020 о 20:00.
Ціна: 200-300 грн.

Прем’єра фільму «Толока»

Події фільму засновані на українській баладі Тараса Шевченка: троє козаків закохуються в Катерину, але вибір робить доля — Катерина пообіцяла стати дружиною того, хто врятує її брата з полону. Пробираючись крізь історію України, фільм відтворює трагічні і героїчні події нашої неньки.

Прем’єра в Україні: 12 березня 2020.

Notre Dame de Paris

Унікальний перформанс і неймовірні емоції захлиснуть Одесу 14 та 15 березня. До болю знайома, але все ж абсолютно нова історія кохання красуні-циганки і трьох закоханих в неї чоловіків в стінах легендарного Собору Паризької Богоматері. У шоу задіяні понад 150 артистів: великий симфонічний оркестр, актори, хор, рок-бенд і не менше 30-ти тонн світлового і звукового обладнання зроблять незабутні враження на глядачів.

Notre Dame de Paris

Де: Одеса, вулиця Пантелеймонівська, 3 (Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного).
Коли: 14 березня 2020 о 16:00, 19.00; 15 березня о 19.00.
Ціна: 900-1450 грн.

Вистава «Лускунчик»

Стара дитяча казка оживе на сцені Одеського національного академічного театру опери та балету недільного ранку. Витончені балетні партії змусять з головою зануритися в чарівну історію Лускунчика і дорослих, і дітей. Художник постановник — Сергій Кочергін.

Вистава «Лускунчик»

Де: Київ, провулок Чайковського, 1 (Одеський національний академічний театр опери та балету).
Коли: 15 березня 2020 о 12.00.
Ціна: 30-200 грн.

Цікаві заходи 16-22 березня

Вистава «Егоїсти»

Комедійна історія трьох друзів дитинства відкриє глядачам завісу чоловічих одкровень. Кожен з них знаходиться на межі власних проблем і переживань, які, звичайно ж, стосуються жінок, любові, дружби і відповідальності. 

Вистава «Егоїсти»

Де: Одеса, вулиця Пантелеймонівська, 3 (Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного).
Коли: 17 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 520-1380 грн.

Балет «Жизель»

Романтичний балет в 2-х актах розповість міфічну історію про дівчину, яка померла до весілля. Легенда свідчить, що дух таких дівчат дуже небезпечний і підступний: він заманює своїм прекрасним видом молодих чоловіків на смертельний танець.

Балет «Жизель»

Де: Одеса, провулок Чайковського, 1 (Одеський національний академічний театр опери та балету).
Коли: 18 березня 2020 о 18:30.
Ціна: 40-350 грн.

Стендап-шоу від Дмитра Романова

Одесити люблять якісний гумор, а ще більше люблять гумор у відносно новому форматі комедійного шоу в Україні — стендап. Комік Дмитро Романов приготував для вас нову програму і кращі жарти з повсякденного життя таких простих, але таких особливих людей, як ми з вами.

Стендап-шоу від Дмитра Романова

Де: Одеса, вулиця Буніна, 15 (Одеська обласна філармонія).
Коли: 18 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 300-1000 грн.

Прем’єра фільму «Нічний портьє»

Барт Бромлі — дуже розумний хлопець-аутист, який влаштовується на роботу нічним портьє в готелі. Під час зміни Барта відбувається вбивство жінки, а юнак стає головним підозрюваним.

Прем’єра в Україні: 19 березня 2020.

Симфонічне шоу «Музика королів»

Нове музичне авторське шоу «Музика королів» прозвучить в стінах театру музкомедії 19 березня. У цей вечір ви поринете в драматичну історію справжніх воїнів, лицарів і королів, героїв і лиходіїв, легендарних особистостей і сміливців, чиї подвиги були оспівані в саундтреках до культових фільмів і серіалів за останні 30 років: «Троя», «Останній самурай», «король Артур», «Жанна Д’арк», «Гладіатор», «Спартак», «Володар кілець», «Єлизавета», «Хоробре серце», «Вікінги» і «Гра престолів».

Симфонічне шоу «Музика королів»

Де: Одеса, вулиця Пантелеймонівська, 3 (Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного).
Коли: 19 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 390-790 грн.

Концерт «Голос Парижа: Франсіс Пуленк»

Хочете почути як звучить Париж минулого століття в інтерпретації одного з кращих композиторів Франції — Франсіса Пуленка? 22 березня в «Urban Music Hall» прозвучать мелодії, в яких відображена гіркота і солодкість французької історії, її біль і радості, страждання і любов. Концерт пройде в форматі інтерактивної повісті в поєднанні чарівної музики, емоційного відеоряду і глибокого розповіді.

Концерт «Голос Парижа: Франсіс Пуленк»

Де: Одеса, вулиця Рішельєвська, 33 (Urban Music Hall).
Коли: 22 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 150-200 грн.

Розваги на 23-31 березня

Концерт «Зірки аргентинського танго»

В рамках міжнародного туру 24 березня на сцені Російського театру відбудеться концерт за участю світових зірок аргентинського танго — Simone Facchini і Gioia Abballe. Спекотні номери будуть зіграні під акомпанемент італійського танго-оркестру «Tango Spleen Orquesta». Приходьте, буде дуже пристрасно!

Концерт «Зірки аргентинського танго»

Де: Одеса, вулиця Грецька, 48 (Російський драматичний театр).
Коли: 24 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 250-760 грн.

Балет «Кармен.TV»

Для вас на сцені Одеського національного театру опери та балету виступить один з найвідоміших танцювальних колективів «Київ Модерн-Балет» геніального хореографа Раду Поклітару. Яскраві декорації і костюми від відомих художників, прогресивна сценографія і оригінальні хореографічні рішення по старенькій «Кармен» на новий лад змусять глядачів розширити свій світогляд і зануритися в світ фантазії знаменитого балетмейстера.

Балет «Кармен.TV»

Де: Одеса, провулок Чайковського, 1 (Одеський національний академічний театр опери та балету).
Коли: 25 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 50-950 грн.

Прем’єра фільму «Мулан»

Фа Мулан вирішує вступити в армію для захисту Імператора Китаю замість свого хворого батька. Дівчині належить подолати нелегкий шлях воїна і завоювати повагу оточуючих, видаючи себе за чоловіка Па Жу.

Прем’єра в Україні: 26 березня 2020.

Опера «Аїда»

«Аїда» — знаменита опера Джузеппе Верді, яка підкорила серця мільйонів глядачів. Це складна історія кохання ефіопської принцеси і полководця Єгипту, який веде бої проти батька своєї коханої — царя Ефіопії. Принцеса Аїда стала рабинею, і ніяк не може розірватися між любов’ю і боргом перед сім’єю. Страстей додає дочка фараона, закохана в полководця. Що чекає героїв в кінці шляху, повного небезпек, дивіться в класичній опері на всі віки «Аїда».

Опера «Аїда»

Де: Одеса, провулок Чайковського, 1 (Одеський національний академічний театр опери та балету).
Коли: 27 березня 2020 о 18:30.
Ціна: 40-330 грн.

Концерт Вахтанга Кікабідзе

З Грузії з любов’ю! В Одесу їде самий сонячний і душевний виконавець західного Закавказзя з новою концертною програмою. Ніжна і прониклива музика в поєднанні з неповторним тембром голосу і манери виконання Вахтанга Кікабідзе викличе у глядачів невимовні емоції і щирі теплі почуття.

Концерт Вахтанга Кікабідзе

Де: Одеса, вулиця Буніна, 15 (Одеська обласна філармонія).
Коли: 28 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 650-1450 грн.

Семінар «Хто я?» від Михайла Лабковського

Відомий психолог Михайло Лабковський знову в Україні. На семінарі «Хто я? Як знайти себе і жити в задоволення» Михайло готовий розкрити вам секрет щастя і повної задоволеності, що складається всього з шести правил. Думаєте, що все не може бути так просто? Приходьте і переконайтеся в зворотному самі.

Семінар «Хто я?» від Михайла Лабковського

Де: Одеса, вулиця Пастера, 15 (Одеський український театр ім. В. Василька).
Коли: 30 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 550-3500 грн.

Концерт Наталії Могилевської

Великий сольний концерт самої амбітної, пластичної та талановитої зірки української естради прогримить з новою програмою «Покохала» в Театрі опери та балету 31 березня. Для вас прозвучать нові пісні, вічні хіти і популярні шлягери від всіма улюбленої співачки і неперевершеною артистки українського шоу-бізу — Наталії Могилевської.

Концерт Наталії Могилевської

Де: Одеса, провулок Чайковського, 1 (Одеський національний академічний театр опери та балету).
Коли: 31 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 350-1490 грн.

А які плани на березень у вас? Чим хочете розважитися і що збираєтеся робити в перший місяць весни? Діліться ідеями в коментарях ?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *