Куди піти на вихідні в Одесі 1-2 лютого: відпочиваємо весело та цікаво

Доходить кінця не тільки черговий робочий тиждень, але й другий зимовий місяць, тож у вас є цілих два приводи для того, щоб провести вихідні у найкращий спосіб. А редакція Покупону поділиться з вами найтоповішими ідеями для прекрасного відпочинку на будь-який бюджет та вік. Готові?

Музеї та виставки

Досить гортати стрічку та дивитись на картини, цікаві експонати та екзотичних тварин онлайн – краще скористайтесь приємними знижками від Покупона та вирушайте на найкрутіші виставки в Одесі. 

Виставка живих метеликів та інших комах

Коли ступінь втомленості від повсякденної рутини та сірости кам’яних міських джунглів досягає піку, як ніколи хочеться перенестися куди-небудь до райського тропічного гаю, де сяє сонце, а навколо літають пістряві метелики… Саме таку можливість дарують організатори виставки живих метеликів в Одесі! Потримати на руках великих красивих метеликів, поспостерігати за павуками-птахоїдами, поспілкуватися з веселими папугами – чудовий спосіб відволіктись від буденної реальності

Виставка метеликів –  шанс потрапити до казки без застосування магі
Виставка метеликів –  шанс потрапити до казки без застосування магії

Коли: щоденно з 10:00 до 20:00.
Де: Київська виставка живих метеликів та інших комах, Давида Ойстраха вулиця (Кримська), 32, ТРЦ «CITY CENTER».
Ціна: від 50 грн, зі знижкою від Покупона – дешевше на 50%!  

Музей звуку

Всі ми розмовляємо по телефону, слухаємо музику, радіо, користуємося навушниками – розмаїття звуковідтворюючих апаратів вже давно нікого не дивує. А чим користувались наші батьки, бабусі та дідусі, більш віддалені предки? Саме про це розповість та продемонструє Музей звуку з його унікальною експозицією з грамофонів, радіол, музичних шкатулок та іншої ретро-техніки, котра була у вжитку протягом минулого століття.

Багато які апарати з експозиції Музея звуку досі працюють!
Багато які апарати з експозиції Музея звуку досі працюють!

Коли: вт-сб з 13:00 до 18:00.
Де: Музей звуку, Дворянська вулиця, 25.
Ціна: від 30 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!

Парад роботів

Якщо ви напам’ять знаєте три закони робототехніки, не можете жити без наукової фантастики та відчинені до інновацій майбутнього, вам точно треба йти на супер-сучасну виставку роботів, яка підкорює Одесу вже не перший тиждень! На «Параді роботів» на вас чекають більше 50 кіборг-експонатів з різних країн, включаючи Україні, робо-змагання, майстер-класи, зони віртуальної реальності та багато інших розваг! 

Фанати футуристики високо оцінять можливість подивитись на втілене майбутнє
Фанати футуристики високо оцінять можливість подивитись на втілене майбутнє

Коли: щоденно з 10:00 до 21:00.
Де: ТОЦ «KADORR», Єкатерининська вулиця, 27/1. 
Ціна: від 210 грн, а знижка від Покупона надає економію до 50% у будні дні та можливість взяти участь у розіграші Iphone 11!  

Жива музика

Якщо ви цінуєте живу інструментальну музику, то на цих вихідних саме час приглядіти кращі місця в залах, де виконуватимуть вічну класику. 

Зимовий променад

Любителям класики неодмінно слід відвідати перший концерт з серії чотирьох музичних вечорів в Оперному. 1 лютого на сцені одного з найкрасивіших театрів світу пролунають твори Бетховена, Штрауса та Брамса у виконанні симфонічного оркестру під керівництвом головного диригента театру В’ячеслава Чернухо-Воліча.

Розклад концертів «Зимового променаду» на 1-16 лютого
Розклад концертів «Зимового променаду» на 1-16 лютого 

Коли: 1 лютого о 18:30.
Де: Одеський Національний Академічний театр Опери та Балету, Чайковського провулок, 1.
Ціна: від 40 грн.

Концерт «До дня народження Франца Шуберта!»

31 січня від дати дня народження видатного австрійського композитора Франца Шуберта виповнюється 223 роки, і з цього урочистого приводу «Urban Music Hall» запрошує всіх бажаючих на концерт, що цілком складається з його музичних творів. Тож якщо ви полюбляєте музику Шуберта, приходьте: для вас заспіває талановитий контратенор Джеффрі Палмер та зіграють на роялі Сергій Квітко та Ірина Портенко.

Композитора Франца Шуберта вважають одним із засновників романтизму в музиці
Композитора Франца Шуберта вважають одним із засновників романтизму в музиці 

Коли: 1 лютого о 18:00.
Де: Urban Music Hall, Рішельєвська вулиця, 33.
Ціна: від 300 грн.

Що подивитись у кіно

А може, час дізнатись, що там нового у кіно? Як то кажуть, краще один раз побачити, ніж сто разів почути (чи прочитати стільки ж рецензій від кінокритиків). Серйозно, досить читати відгуки, краще сходіть у кіно та подивіться самі. Тим більше, що завдяки знижкам на квитки до кіно від Покупона ви не тільки подивитесь крутий фільм, а ще й заощадите. 

«Погані хлопці назавжди»

  • Прем’єра: 23 січня.
  • Жанр: бойовик, трилер, комедія, кримінал.

Свіженький сиквел до «Поганих хлопців» та «Поганих хлопців 2» розповість про детективів Майка Лоурі та Маркуса Бернетта та їхні приключки. Зав’язка сюжету наступна: нерозлучних друзів відстороняють від усіх операцій, а на Майка починає полювати його старий ворог. Як вони виплутуватимуться зі складної ситуації та як упораються з усіма недоброзичливцями? Дивіться фільм!  

«Дівчина в лабіринті»

  • Прем’єра: 23 січня.
  • Жанр: трилер, детектив.

Головна героїня фільму Саманта приходить до тями та виявляє, що лежить зі зламаною ногою у кімнаті без вікон. Дівчина нічого не пам’ятає, але кримінальний психолог розповідає Саманті, що 15 років тому її було викрадено, але вона змогла втікти. Аби знайти таємничого викрадача, лікарю необхідно проникнути в її розум, а допоможе йому приватний детектив. Усі троє не знають, куди заведуть їх небезпечні пошуки злодія та до чого призведе блукання у лабіринтах спогадів Саманти… 

Прокат «Дівчини в лабіринті» стартує 23 січня в Україні
Прокат «Дівчини в лабіринті» стартує 23 січня в Україні 

«Баранчик Шон: Фермагеддон» 

  • Прем’єра: 23 січня.
  • Жанр: фентезі, наукова фантастика, для дітей.

Над містом, в якому живуть головні герої, несподівано з’являються вогні, котрі виявляються передвісником прибуття таємничої космічної гості Лу-Ла. Вона зазнає аварії поруч із фермою Шона, який, перейнявшись добротою та харизмою нової знайомої, вирішує допомогти у пошуках її корабля. Однак на Шона та його друзів очікує щось більше за звичайні труднощі: їхню космічну подругу починає переслідувати агентство з полювання на інопланетян…   

Куди сходити з дітьми

Вихідні для дітей, як і для дорослих, – справжнє перезавантаження. І крім того, що дітям буде цікаво і у кінотеатрі на «Баранчику…», й на виставці роботів, у нас є ще прекрасні пропозиції для вас і вашого чада на ці вихідні. А знижки від Покупона додадуть вам гарного настрою :). 

«Волшебный мир» 

Подаруйте дитині кілька годин радощів та втіхи. Торгівельно-розважальний центр «Волшебный мир» – це цілих 5000 квадратних метрів задоволення для детей будь-якого віку, починаючи з дошкільного та закінчуючи підлітковим: тут ви знайдете й лазерний клуб, і пейнтбол, і квести, і кафе зі смаколиками для тих, хто зголоднів. Діти будуть задоволені!

Яскраві барвисті інтер’єри комплексу підкорять дитячі серця
Яскраві барвисті інтер’єри комплексу підкорять дитячі серця

Коли: вт-чт з 15:00 до 20:00, пт з 15:00 до 21:00, сб-нд з 11:00 до 21:00.
Де: ТРК «Волшебный мир», Совіньйон, Зіркова вулиця, 46. 
Ціна: від 200 грн, зі знижкою від Покупона – на 60% дешевше! 

Ковзанка

Доки надворі зима, підкорення льоду на кращих ковзанках міста залишається актуальною забавою для дітей та дорослих. Тож збирайте сім’ю, беріть дітей та йдіть дружньою компанією веселитися на ковзанку! А якщо ви чи ваше чадо не впевнені у своїх силах, ніколи не каталися на ковзанах та боїтеся, що нічого не вийде, не радимо передчасно опускати руки. Краще ознайомтеся з головними принципами ковзання по льоду у нашій інструкції з катання для новачків :).

Підкорювати лід веселіше за все великою дружньою компанією
Підкорювати лід веселіше за все великою дружньою компанією

Коли: щоденно.
Де: на Spartak ice club або Ice Age з приємною знижкою 50%,  чи на будь-якій іншій ковзанці Одеси.
Ціна: від 80 грн.

Дитячий день у Музеї цікавої науки

Спеціально для маленьких «чомучок» Музей цікавої науки організовує справжній дитячий день: з ігровою програмою, відцентровою каруселлю, майстер-класами та веселими танцями. Нехай лютий, останній місяць зими, почнеться у вашої дитини яскраво та пізнавально!

Музей цікавої науки не тільки задовольнить дитячу зацікавленість, але й подарує святкові емоції
Музей цікавої науки не тільки задовольнить дитячу зацікавленість, але й подарує святкові емоції

Коли: 2 лютого з 12:00 до 18:00.
Де: Музей цікавої науки, Шевченка проспект, 4е.
Ціна: 180 грн, дітям до 6 років – безкоштовно.
Вік: 4-14 років.

Мюзикл «Аладдін» 

Східна казка про Аладдіна та Джинна з чарівної лампи не застаріває, ваблячи, як і раніше, своїм колоритом та захопливим сюжетом. На початку лютого маленьким любителям казок буде надано можливість оцінити чергове сценічне втілення старовинної історії про бідного хлопця з нетрів, який, завдяки допомозі могутнього Джинна, власному благородству та відважності зумів здійснити найзаповітніші свої мрії. 

Казка про Аладдіна та його друга Джинна ніколи не застаріє
Казка про Аладдіна та його друга Джинна ніколи не застаріє

Коли: 2 лютого об 11:00.
Де: Одеський обласний театр ляльок, Пастера вулиця, 15.
Ціна: від 100 грн. 

Театральні анонси

Деяким без театру і світ не милий. Якщо раптом це саме ви, то ось, тримайте найяскравіші театральні події Одеси.

«Одеса у океана» 

Зворушлива і водночас така потішна комедія про літнього одеського емігранта у Нью-Йорку, котрий за велінням долі зіштовхнувся з молодою успішною американкою, причому зустрів їхня сталася у найнетривіальніший спосіб: місіс Уотсон, керуючи своїм авто, збила пана Гольдінера, «нагородивши» його парою несмертельних, але неприємних травм. Суд присудив жінку до виправних робот, протягом яких вона повинна була присвятити 80 годин свого життя турботі про постраждалого… 

«Одеса у океана» – зворушлива історія двох, втілена на сцені
«Одеса у океана» – зворушлива історія двох, втілена на сцені

Коли: 1 лютого о 19:00.
Де: Одеський академічний руський драматичний театр, Грецька вулиця, 48. 
Ціна: від 80 грн.

Вистава «Двоє». Прем’єра

В «Театрі на Чайній» чергова прем’єра: цього разу постанова за мотивами п’єси У. Гібсона «Двоє на гойдалці». Як завжди, на вас чекає прониклива та щира гра акторів, приємна камерна атмосфера, в якій ви будете відчувати себе як вдома, та, звісно, можливість обговорити побачене та почуте по закінченню вистави.   

«Театр на Чайній» – це не тільки талановиті артисти, але й особлива тепла атмосфера
«Театр на Чайній» – це не тільки талановиті артисти, але й особлива тепла атмосфера

Коли: 1 лютого о 19:00.
Де: «Театр на Чайной», Маразлієвська вулиця, 34А. 
Ціна: від 40 грн.   

Програма для дорослих

Не знайшли для себе нічого цікавого в афіші концертів, спектаклів та кінопрем’єр? Не занепадайте духом, ідеї ще є, та й не одна :). А в якості добавочки – суперові знижки на всі різновиди розваг від Покупона, які неодмінно варто вивчити, якщо ви ще не визначилися з вибором.  

Активний відпочинок

Пам’ятайте: рух – це життя! І не важливо, яка пора року надворі, зима чи літо, осінь чи весна, для кожної з них знайдуться свої захоплюючі та, головне, активні розваги. Це може бути сеанс катання на ковзанах, їзда верхи на конях, теніс або боулінг та більярд, – на щастя, на всі ці категорії Покупон надає мега-знижки, котрі дозволять вам не тільки отримати купу позитивних емоцій, але й значно заощадити.

Боулінг – одна з тих розваг, завдяки яким час минає непомітно
Боулінг – одна з тих розваг, завдяки яким час минає непомітно

Квест

Якщо ви ще не вирішили, куди навідатися на вихідних великою дружньою компанією, зупиніть свій вибір на захопливому квесті. Ви можете вибрати гру будь-якої тематики: за мотивами улюбленого фільму, книги, хорор-квеста, та на кожен з них отримати супер-знижку від Покупона. 

Для згуртування колективу та прокачки навичок співпраці відмінним варіантом дозвілля стане квест
Для згуртування колективу та прокачки навичок співпраці відмінним варіантом дозвілля стане квест

Ліга сміху

Кажуть, що сміх продовжує життя – згодні? Ми впевнені, що на гала-концерті «Ліги сміху», на який з’їдуться кращі гумористичні колективи країни та світу, аби поборотися за право увійти до наступного сезону, ви зможете подовжити собі життя не на годину, і не на місяць, а на добру пару-трійку років :). Поспішайте з придбанням квитків! 

Одне з найпопулярніших українських шоу – в Одесі, столиці гумору!
Одне з найпопулярніших українських шоу – в Одесі, столиці гумору!

Коли: 2 лютого о 16:00 та 19:00.
Де: Одеський академічний театр музичної комедії, Пантелеймонівська вулиця, 3.
Ціна: від 350 грн.

Free Weekend Party

Бажаєте драйву, гучної музики, танців до ранку та відвести душу в караоке? Ви звернулись за вірною адресою! «Брайт Клаб» пропонує одеситам максимально яскраво провести січень та зустріти останній місяць зими: безкоштовне караоке, нічний бар з напоями та закусками, кращі хіти, виручені на повну гучність, й танці донезмоги. Приходьте та повеселіться на славу :).  

Коли: в ніч з 31 січня на 1 лютого.
Де: Bright Club & Karaoke Rooms, Академіка Вільямса, 68/1.
Ціна: вхід вільний за попереднім бронюванням.

Смачні посиденьки

Якщо гучні вечірки не ваша тема, й кортить просто посидіти у теплій дружній компанії та смачно поїсти, то до ваших послуг кращі кафе та ресторани Одеси, знижки на відвідування яких ви можете знайти на Покупоні. А якщо вирушати нікуди не хочеться, і ви все ж таки зробили вибір на користь серіальчику вдома, то не забудьте про смаколики, які вам привезе один з сервісів доставки їжі за приємною акцією :).

Іноді для відпочинку достатньо просто гарної компанії та смачної кави :)
Іноді для відпочинку достатньо просто гарної компанії та смачної кави :)

Таки куди ви підете на цих вихідних? :) Діліться планами та ідеями у коментарях. 

3 коментарів
  • Максим

    Роботов мы любим. Малой курсы робототехники посещает. Ходили на выставку-парад. и управляли ими, и сами конструировали, фоткались.

  • Ольга

    Хоть и много всяких развлечений, но мы наверное и правда сделаем выбор в пользу дома)

  • Ира

    Спасибо за очередной хороший список мероприятий.Очень заинтересовала выставка-музей звука. Люблю все,связанное с историей.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *