Куди піти у Львові на День святого Валентина 2021: найромантичніші ідеї для святкового дозвілля

До Дня всіх закоханих залишилось не так вже багато часу, тож вже можна думати, як вам та вашій другій половинці провести це свято і чим цікавим зайнятися, аби отримати задоволення та зробити ваші стосунки ще міцнішими та ніжнішими :). #PokuponBlogTeam з радістю поділиться з вами ідеями, куди можна піти у Львові 14 лютого, які заклади та культурні події відвідати і де у місті будуть найкрутіші святкові знижки.

Концерти: афіша на 13 та 14 лютого

Tenors BEL’CANTO 

Напередодні Дня святого Валентина вас потішать мелодійним асорті з романтичних оперних арій, ліричних пісень родом з України і Італії, а також сучасними хітами, що оспівують любов. На концерт вокального ансамблю Tenors BEL’CANTO варто сходити, щоб насолодитися тематичними композиціями напередодні свята.

Коли: 13 лютого о 17:00 та 19:00.
Де: Львівська національна філармонія, Чайковського вулиця, 7.
Ціна: від 180 грн.

Lords of the Sound «Love Story»

Пориньте в океан чуттєвої і ліричної музики разом зі справжніми володарями звуку! На концерті ви почуєте кращі мелодраматичні мелодії з «Титаніка», «Ромео і Джульєтти», «Гладіатора», а також популярні хіти Вітні Х’юстон, Стінга, Еда Ширана та інших культових співаків. Концерт одухотворить і подарує порцію любові, неважливо, чи є у вас пара, щоб піти, чи немає. Гарною музикою можна насолоджуватися і наодинці із самим собою.

Коли: 14 лютого о 17:00 та о 19:30.
Де: Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької, Свободи проспект, 28. 
Ціна: від 240 грн.   

«Любов – це…»  

Саксофон – один з найромантичніших музичних інструментів: він народжує в душі теплі почуття і налаштовує на любовний лад. Безумовно, провести вечір 14 лютого під акомпанемент саксофонів музики в супроводі оркестру – це прекрасна ідея!

любов це

Коли: 14 лютого о 18:00.
Де: Національний Академічний Український Драматичний Театр імені Марії Заньковецької, Лесі Українки вулиця, 1.
Ціна: від 50 грн.

Читайте також: Подарунки на День святого Валентина власноруч

Друга Ріка – День закоханих

День всіх закоханих – відмінний привід, щоб послухати улюблені хіти відомої української рок-групи в компанії зі своєю другою половинкою. Приходьте ввечері 14 лютого на запальний концерт від «Друга ріка», який зігріє вас в холодний зимовий день гарячим романтичним драйвом.

друга ріка

Коли: 14 лютого о 19:00.
Де: Malevich Concert Arena, В’ячеслава Чорновола проспект, 2.
Ціна: від 590 грн.

Мері

Більше романтики, більше гарної музики! Беріть свою пару, гарний настрій – і приходьте на концерт Віктора Винника і групи «Мері». Класні пісні, ліричний настрій і тепла енергетика гарантовані!

мері

Коли: 14 лютого о 19:00.
Де: Центр Довженка, Червоної Калини проспект, 81.
Ціна: від 300 грн.

Оригінальні ідеї для спільного відпочинку на День закоханих

Театром і музикою варіанти романтичного дозвілля удвох не обмежуються :). Спорт, вечірки, ігри, фільми – це далеко не повний список того, чим можна розважити себе у День святого Валентина, незалежно від того, чи є у вас друга половинка чи ви у пошуку та відпочиваєте самотою. Ловіть знижки Покупону до 75% на найкрутіші розваги і не втрачайте часу дарма!

Ковзанка

Зима – час для активних розваг, котрі допоможуть зігрітися, розігнати кров та нагуляти апетит :). Приготуйте свої ковзани, вирушайте відзначити День святого Валентина просто на лід ковзанки «Медик» зі знижкою 50%. Навіть якщо спочатку ви відчуватимете себе на ковзкій поверхні невпевнено та незграбно, це відчуття швидко мине, змінившись азартом. До того ж удвох підкорювати лід буде веселіше і романтичніше :).

Удвох кататися на ковзанці весело та цікаво!
Удвох кататися на ковзанці весело та цікаво!

Похід до кінотеатру

Один з найцікавіших способі проведення часу – похід до кінотеатру удвох або сам на сам. Зараз у прокаті багато крутих фільмів, з яких ви можете обрати будь-який за своїм смаком та на дві години випасти з реальності, занурившись у захопливий сюжет. А завдяки знижкам до 50% на квитки від Покупона візит до кіно стане ще приємнішим.

Традиційний варіант побачення – візит до кінотеатру
Традиційний варіант побачення – візит до кінотеатру

Квест

Кортить залученості та активності? Подаруйте собі і своїй другій половинці романтичну пригоду в квест-румі. Так, удвох впоратися зі складними завданнями складніше, ніж у великій команді, але тим цікавіше! Особливо якщо не забути, що на Покупоні завжди можна знайти знижки до 50% на круті квести з заплутаними сюжетами.

До квестів можна ходити не тільки дружньою компанією, але й удвох із другою половинкою
До квестів можна ходити не тільки дружньою компанією, але й удвох із другою половинкою

Віртуальна реальність

А як щодо сеансу ескапізму у клубі віртуальної реальності? Якщо ви захоплюєтесь комп’ютерними іграми, жадаєте отримати дозу адреналіну, але не виходити з зони комфорту, то подібні розваги – точно для вас! Вирушайте на підкорення космосу чи фентезійних світів, бийтеся із фантастичними противниками та перемагайте їх, вивчайте найзагадковіші куточки віртуальної реальності, тим більше, що до клубу можна сходити як удвох, та і самому, якщо раптом 14 лютого поруч із вами не трапилось потрібної людини. Ну а знижки до 50% на Покупоні зроблять вашу пригоду ще приємнішою. 

Занурення у віртуальну реальність обіцяє отримання цікавого та захоплюючого досвіду
Занурення у віртуальну реальність обіцяє отримання цікавого та захоплюючого досвіду

Музей пивної історії «Львіварня»  

Ваша романтика – це золотисте пінне пиво на двох в затишному пабі? Тоді вам, напевно, повинна бути цікавою історія пивоваріння від сивої давнини до наших днів. Неодмінно зазирніть до музею пивної історії, якщо хочете дізнатися більше про популярний напій. Там ви з 50%-ною знижкою Покупона отримаєте справжнє задоволення пивного гурмана в рамках інтерактивної експозиції та можливості завітати до бару всередині музею :).

«Львіварня» вражає своїми інтер’єрами та цікавою експозицією
«Львіварня» вражає своїми інтер’єрами та цікавою експозицією

Фотосесія Love Story

Закарбуйте ваше свято у пам’яті фотокамери! День усіх закоханих – відмінний привід для красивої фотосесії Love Story у виконанні професійного фотографа за святковою знижкою від Покупона. Не відмовляйте собі в унікальній можливості зберегти найкращі спогади у вигляді гарних світлин, які потім із задоволенням переглядатимете, тим більше, що є стільки різноманітних варіантів друку фотографійна полотні, у форматі фотокниги й навіть на магнитах та одязі

У зимову пору світлини виходять особливо затишними та романтичними
У зимову пору світлини виходять особливо затишними та романтичними

День SPA

Закоханим комфортно разом у будь-яких умовах, особливо якщо вони привертають до чуттєвого релаксу. Якщо ви здавна мрієте влаштувати спільний розслабляючий відпочинок від щоденної рутини, зробіть собі SPA-день на двох. Заспокійливі процедури подарують вам справжнє задоволення та приведуть у гармонійний стан не тільки тіло, але й душу. Акції на SPA-програми ви знайдете у розділі святкових знижок на Покупоні. 

SPA-релакс – супер-можливість випасти з втомлючої суєти
SPA-релакс – супер-можливість випасти з втомлючої суєти

Романтична вечеря

Один з найкращих способів красиво завершити День усіх закоханих – влаштувати романтичну вечерю на двох у затишному кафе чи ресторані. Вогні вечірнього міста за вікном, тиха ненав’язлива музика, красива сервіровка, смачні страви та напої – ось з яких деталей повинна складатися ідеальна атмосфера святкового вечора.

Романтична вечеря у ресторані – ідеальний час для довгих та щирих розмов
Романтична вечеря у ресторані – ідеальний час для довгих та щирих розмов

Тратторія Марчелло

Романтичний вечір в італійському ресторані – класика жанру. І дійсно, мало хто відмовиться піти на побачення в такий заклад, як «Тратторія Марчелло» – з його стильним інтер’єром і тонким смаком вишуканих страв. Замовте смачну піцу з італійського борошна вищої якості або ніжну пасту болоньєзе, доповніть вечерю келихом вина або лонгдрінком – і розслабтеся в компанії коханої людини.

піца та вино
траторіа марчелло

Де: Івана Виговського вулиця, 100.
Графік роботи: щоденно, 10:00-22:00.
Середній чек: 300 грн, а зі знижкою Покупону – дешевше на 40%!

Great Wall

Як щодо вечора з ноткою азіатської екзотики? Ресторан «Great Wall» – по-справжньому атмосферна місцинка, в якій обов’язково сподобається всім шанувальникам китайської кухні. Соковите м’ясо, велика кількість овочів, розмаїття кисло-солодких соусів в різних варіаціях – меню закладу додасть пікантності вашому побаченню і точно не залишить вас байдужими.

китайська кухня
great wall ресторан львів

Де: Личаківська вулиця, 3.
Графік роботи: пн-чт 11:00-23:00, сб 12:00-00:00, вс 12:00-23:00.
Середній чек: 250 грн, а зі знижкою Покупону – дешевше на 40%!

SelfieCoffee

Кафе «SelfieCoffee» – ідеальне місце, щоб усамітнитися удвох, сховатися від зовнішньої метушні в затишному інтер’єрчику за чашкою чаю і тістечком. Крім приголомшливо смачних страв і випічки в меню, заклад славиться красивими локаціями для ідеальних селфі, чарівною камерною атмосферою і доброзичливим персоналом.

селфікофі
коктейль

Де: Соборна площа, 2.
Графік роботи: 10:00-21:00.
Середній чек: 200 грн, а зі знижкою Покупону – дешевше на 50%!

Вікенд з ноткою романтики: куди поїхати

А може, вам хочеться на День усіх закоханих вирватися за межі міста чи навіть до іншої країни?! Обов’язково подумайте про те, аби з’їздити кудись та відпочити разом, бо що може бути романтичнішим за святкування 14 лютого десь вдалині від дому, роботи та звичного міського ландшафту. Оберіть одну з туристичних пропозицій в акційному розділі Покупона та перетворіть свій вікенд на справжню казку.

Заміський тур

Для того, щоб змінити оточення та влаштувати собі перезавантаження на двох, не обов’язково їхати кудись далеко, достатньо просто виїхати за межі міста та зупинитись в якомусь затишному готельному комплексі з усіма зручностями та красивим краєвидом. А визначитись з місцем вам допоможе список акційних пропозицій на заміський відпочинок на Покупоні.

заміський тур

Туристична казка у Карпатах

Якщо ви до сьогодні жодного разу не були у Карпатах, вам точно слід поїхати туди взимку. А якщо були, то вам, напевно, захочеться знову вдихнути морозного гірського повітря, прокотитися на лижах по глибокому снігу та провести кілька затишних вечорів, посьорбуючи гарячий чай або глінтвейн та насолоджуючись красою краєвидів. Вибирайте тур за акцією на Покупоні та їдьте з дівчиною на один з курортів Карпат, Закарпаття чи Буковеля.

відпочинок в карпатах

Екскурсійний тур

Комусь на вихідні кортить томного релаксу зі спа-програмою, а хтось готовий їхати за тридев’ять земель, щоб поповнити список відвіданих пам’яток. Якщо ви з вашою другою половинкою – з цієї категорії людей, то не думайте довго, хапайте знижки Покупону до 40% і вирушайте в захоплюючий екскурсійний тур, який розкриє для вас Україну з нових цікавих ракурсів :).

тур в інше місто

Більше знижок на розваги і подорожі в честь Дня святого Валентина шукайте на Покупоні.

Читайте також:
Що подарувати дівчині на 14 лютого
Подарунок хлопцеві на День святого Валентина

Вже визначились, куди хочете сходити 14 лютого? Розкажіть у коментарях про свої плани на День святого Валентина.

2 коментарів
  • Міла

    Ми були на квесті Карибські пірати, рекомендую, хто не був. Ми СПА плануємо, вечерю і спати))))).

  • Катя

    Мы обычно никуда не ходим в этот день. Не считаем большим праздником.Но поздравить друг друга небольшим сюрпризом можно всегда) Я бы не против фотосесии love story.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *