Відпочинок триває: куди піти на вихідних 18 і 19 січня в Харкові

Новорічні свята вже позаду, але це не означає, що немає місця відпочинку і веселощам. У Харкові можна весело та різноманітно провести дозвілля, незалежно від дати на календарі, тільки місця знати треба.

Редакція Покупона підготувала для вас афішу розважальної програми на вихідні дні 18 та 19 січня. Вистави, шоу, фестивалі, кіно, активний відпочинок — вибирайте на свій смак і проводьте вільний час собі на втіху.

Виставки або музеї

Відвідування виставок перестає бути нудним заходом, якщо їх організатори задіяли креатив і сучасні технології. Переконайтеся самі!

Виставка «Космос Ваш»

Виставка «Космос Ваш»

Масштабна виставка-пригода підходить до завершення. Ви напевно вже бачили круті фоточки з цього заходу в профілях друзів. Якщо і ви хочете пізнати таємниці космосу, приміряти костюм космонавта, у віртуальній реальності вийти на простори Всесвіту або відправиться у ЗD тур по МКС — відкладати не варто: виставка завершиться вже в ці вихідні.

  • Коли: щодня з 22 листопада по 19 січня, з 10:00 до 21:00.
  • Де: ТЦ «Магелан», Вул. Окружна дорога, 4-А.
  • Ціна: до 250 грн.

Шоу льодових скульптур

Шоу льодових скульптур

Тонни льоду в руках майстерних скульпторів перетворилися в неймовірної краси скульптури. У їх обрисах ви пізнаєте героїв улюблених фільмів і мультфільмів. Доповнюють чарівну атмосферу різнокольорове підсвічування і святкові мелодії.

Розваги для дітей

Психологи і педагоги радять з дитинства привчати дитину до прекрасного. Музичні вистави і анімаційні шоу будуть цікаві як дітям, так і їх батькам.

Лялькова казка «Їжачок»

Лялькова казка «Їжачок»

На сцені лялькового театру оживуть історії, знайомі багатьом з дитинства. Ви познайомитеся з Їжачком, дізнаєтеся, про що він мріяв, як вчився грати на скрипці, і, головне, хто допоміг йому знайти вихід з туману. Виставу створено на основі казок Сергія Козлова.

Вистава «Муха-Цокотуха»

Вистава «Муха-Цокотуха»

Барвиста постановка з танцями і піснями. На святі на честь Дня народження Мухи-Цокотухи, на очах у всіх гостей, іменинницю викрадає злий Павук. І тільки маленький, але сміливий комарик кидається їй на допомогу.

Вистава «Викрадення Джонні Дорсета»

Вистава «Викрадення Джонні Дорсета»

Спектакль за мотивами оповідання О’Генрі «Вождь червоношкірих» для дорослих і дітей від 8 років. На сцені розігрується майже детективна історія: «благородні лиходії» викрадають 12-річного сина багатія.

Крім того всіх присутніх чекає чарівна новорічна інтермедія від Діда Мороза та Снігуроньки.

  • Коли: 18 січня, 15:00.
  • Де: театр PS, Гіршмана вулиця, 16.
  • Ціна: 120 грн.

Концерт «MOZART baby +»

Концерт «MOZART baby +»

Класична музика сприятливо впливає на розвиток дитини: сприяє поліпшенню пам’яті, формуванню мови і творчих здібностей. Та й взагалі, музикотерапія корисна всім. Тому приходьте всією сім’єю на концерт «MOZART baby +» в Харківську філармонію і долучайтесь до прекрасного разом.

Повнокупольне відео-шоу «Новорічні космічні пригоди Баби-Яги»

Повнокупольне відео-шоу «Новорічні космічні пригоди Баби-Яги»

Баба-Яга в своїй космічній ступі відправляється в подорож по Галактиці. На шляху їй зустрінуться невідомі планети, зірки, комети. Вони перетворюються в міфічних героїв, які намагаються допомогти Бабусі знайти шлях на Землю. Чи вдасться Бабі-Язі повернутися і зустріти Новий рік вдома, у своїй хатинці?

 Повнокупольне відео-шоу «Пригода ХРУМКА в зимовому лісі»

Повнокупольне відео-шоу «Пригода ХРУМКА в зимовому лісі»

Хрумка любить космос і хоче побачити справжній астероїд через телескоп. Для цього він зі своїм другом Куней відправляється до Гному-астроному через казковий ліс. Хрумка познайомить маленьких гостей планетарію з сузір’ями, полярним сяйвом і покаже політ астероїда.

Розваги для дорослих

Дорослі — теж діти. Незалежно від віку, всі хочуть пізнавати щось нове і отримувати позитивні емоції. Правда, дорослих складніше здивувати. Організатори світломузичного 3D концерту і повнокупольного відео-шоу об’єднали сучасні технології, щоб ви отримали незабутні враження.

Світломузичне 3D шоу

Світломузичне 3D шоу

Це унікальне поєднання сучасних 3D-технологій і класичних звуків органу. Лазери доповнюють і підкреслюють тонкі грані музичних творів, в результаті виходить ніжне і потужне світломузичне 3D шоу.

Повнокупольне відео-шоу «Від Землі у Всесвіт»

Повнокупольне відео-шоу «Від Землі у Всесвіт»

Завдяки сучасним цифровим технологіям ви відчуєте себе на просторах космічної Всесвіту. Ви готові до зустрічі з гігантськими галактиками і польоту крізь зоряні скупчення?

Повнокупольне відео-шоу «Повітряні примари»

Повнокупольне відео-шоу «Повітряні примари»

Неймовірні оптичні явища земної атмосфери, які лякають і зачаровують одночасно, на куполі планетарію. Ви дізнаєтеся, що таке міражі, гало, вінці і як вони утворюються, побачите Сонячну систему, погуляєте по поверхні Місяця, зустрінете схід Сонця над улюбленим Харковом. Віртуальна подорож з ефектом присутності — це видовищне шоу, яке вразить кожного.

Фестивалі

Фестиваль «New Year’s rap fest 2020»

Фестиваль «New Year's rap fest 2020»

Наймасштабніший фест реперів нової школи пройде в Харкові в ці вихідні. Тут зберуться кращі виконавці реп-індустрії нового покоління: Yanix, LIL KRYSTALLL, Платина, OG Buda, LIL MORTY.

Фестиваль «Короткий метр про ЛЮБОВІ»

Фестиваль «Короткий метр про ЛЮБОВІ»

У другій збірник фестивалю увійшли сім різножанрових фільмів про кохання: мелодрами, комедії, драми, фантастика. У кожній історії — прекрасне щире почуття, яке зачаровує, манить, кружляє голову, штовхає на необдумані вчинки, розставляє життєві пріоритети … Любов — вона багатогранна…

  • Коли: 18 сiчня, 19:00.
  • Де: Fabrika.space, Благовіщенська вулиця, 1.
  • Ціна: 80 грн.

Кращі вистави

Опера «Фауст»

Опера «Фауст»

Старий доктор Фауст хоче знайти молодість і відчути любов. Заради цього він викликає злого духа. Мефістофель може зробити це чудо, але натомість вимагає душу старого. Угода відбулася і Фауст перетворюється в квітучого юнака.

  • Коли: 18 січня, 18:30.
  • Де: ХНАТОБ, Сумська вул, 25.
  • Ціна: від 120 грн.

Вистава «Йерма»

Вистава «Йерма»

Містичний спектакль, смішний і трагічний одночасно. Молоду дівчину видають заміж за чоловіка набагато старшого за неї, але той виявляється прекрасним сім’янином, який готовий працювати цілодобово, щоб його дружина ні в чого не потребувала. Тоді чому ж Йерма божеволіє від гніву і злості, не може спати, збігає по ночах з дому?

Вистава «Проект дружина» (Театр «Може бути»)

Вистава «Проект дружина»

Це комедія з тонким гумором і філософським змістом. Молодий перспективний професор ставить за мету визначити формулу «ідеальної дружини» і знайти ту саму. Але хіба справжні почуття можуть бути вписані в рамки якихось критеріїв?

Вистава «Скажи тихіше, якщо зможеш»

Вистава «Скажи тихіше, якщо зможеш»

«Скажи тихіше, якщо зможеш» — це історія про справжнє життя: про любов і ненависть, зародження нового життя і смерть, зради і смирення, дружбу і радость. Танцювальний спектакль поєднує в собі елементи сакральних обрядів, традиційних ритуалів, фольклорну музику, пластику танцю.

Вистава «Чоловіки на межі нервового зриву» (Театр «Нова сцена»)

Вистава «Чоловіки на межі нервового зриву»

Добра і повчальна комедія про сучасних чоловіках, їх страхи та переживання, які вони ретельно приховують за масками успішних кар’єристів, щасливих чоловіків і справжніх мачо. Вистава дасть можливість посміятися і привід задуматися, а, головне, зарядить оптимізмом.

Вистава «Коуч по чудесам» (Театр «Може бути»)

Вистава «Коуч по чудесам»

Прем’єра у виконанні харківського театру «Може бути», яка вчить вірити в диво і радіти кожному дню. Уявіть: ви можете отримати велику суму грошей, і для цього потрібно просто бути щасливим протягом місяця. Але чи так це легко, коли в родині не ладиться, на роботі конфлікти, грошей постійно не вистачає, а тут ще криза середнього віку? Коуч по чудесам знає, як вам допомогти.

 Вистава «Зойчина квартира»

Вистава «Зойчина квартира»

Трагікомедія за однойменною п’єсою Михайла Булгакова. Зоя Пельц, щоб зберегти житло і заробити грошей, відкриває у своїй квартирі модне ательє. Але насправді це лише прикриття для елітного борделю. Тут вирують пристрасті, руйнуються надії і відбуваються вбивства.

Балет «Попелюшка»

Балет «Попелюшка»

У світі, де зустрічають по одягу, а справжні почуття губляться в блиску багатства, все ж є місце щирої любові. Але, щоб її зустріти і усвідомити, Принцу доведеться пройти душевну еволюцію. Постановка захоплює своєю видовищністю, емоційністю, динамікою і, звичайно, витонченими танцями.

  • Коли: 19 січня, 18:30.
  • Де: ХНАТОБ, Сумська вул, 25.
  • Ціна: від 150 грн.

Вистава «Під замком» (Театр «Forte»)

Вистава «Під замком»

Містичний спектакль у виконанні професійного драматичного театру «Forte» вже давно полюбився глядачам і став справжнім хітом.

Чоловік і дві жінки потрапляють в незнайоме місце. Можна подумати, що це номер звичайної готелі, але це зовсім не так. Тут, під замком, незнайомці зіткнуться зі своїми страхами і труднощами. «Все, від чого ти біжиш, знаходиться у тебе в голові»… Чи є вихід?

Вистава «Пожалів дурень дурочку» (Театр «19»)

Вистава «Пожалів дурень дурочку»

Одного разу зустрілися двоє одиноких і нікому не потрібних людей: колишній цирковий артист-акробат, а нині фокусник-маніпулятор Савелій Рахманов і дивна, то чи божевільна, чи то святая, дівчина Жульєт. Вони потрапляють в безглузді і комічні ситуації, зустрічають кумедних персонажів на своєму шляху. Куди приведе їх ця дорога?

 На сценах театрів Харків регулярно ставлять прем’єри і грають вистави, що вже стали хітами. Якщо ви в душі театрал, хочете частіше відвідувати культурні заходи, стежте за знижками в театри на Покупоні.

Кращі концерти

Концерт «Янко-шоу»

Концерт «Янко-шоу»

Янко-шоу — це суцільна імпровізація харизматичного диригента Юрія Янко. Вас чекають унікальна програма, сюрпризи, конкурси і подарунки від маестро.

Кращі фільми в кінотеатрах

«Ножі наголо»

  • Прем’єра: 5 cічня.
  • Жанр: драма, комедія.
«Ножі наголо»

Відомого автора кримінальних романів Харлана Тромбі, що напередодні відзначив своє 85-річчя, знаходять мертвим у його кімнаті. На початку фільму вам навіть може здатися, що все якось передбачувано, але подальший розвиток подій зруйнує всі ваші здогадки. Розплутати всю мережу загадок і вивертів належить відомому детективу Бенуа Блан. Повірте, ви з нетерпінням будете чекати розв’язки.

«Дуліттл»

  • Прем’єра: 9 cічня.
  • Жанр: фентезі, комедія, пригоди, сімейний.
«Дуліттл»

Відомий лікар-ветеринар після смерті своєї дружини веде усамітнений спосіб життя. Але йому доведеться покинути стіни свого маєтку і відправитися в неймовірну подорож, щоб дістати ліки для юної королеви. На шляху Дуліттл зустріне старих ворогів, познайомиться з невідомими екзотичними тваринами і проявить мужність і кмітливість, щоб уціліти і привести ліки королеві.

«Під водою»

  • Прем’єра: 9 cічня.
  • Жанр: жахи.
«Під водою»

Команда підводних дослідників після сильного землетрусу виявляється в зруйнованій лабораторії на дні океану без умов для існування і надії на допомогу. Щоб вижити, їм потрібно дістатися до станції, пройшовши пішки по дну, в повній темряві, з обмеженим запасом кисню. Хіба може бути щось екстремальнішим? Так — зустріч з чимось невідомим …

Ви кіноман і хочете дивитися фільми на великому екрані хоч кожен день? Тоді слідкуйте за акціями на Покупоні — це можливість гарненько заощадити на попкорн і не тільки :).

Розваги для всіх і кожного

Відвідування квест-кімнати

Відвідування квест-кімнати

Відвідування квест-кімнат для багатьох вже давно стало традицією. Добре, що регулярно відкриваються нові локації і з різноманітності тематик можна підібрати найбільш цікаві. Якщо хочете відвідувати більше квест-румів за ті ж гроші, стежте за акціями на Покупон.

Квест-екскурсія

Квест-екскурсія

Якщо ви досвідчений квестоман і хочеться чогось нестандартного, пройдіть квест-екскурсію. Це відмінне дозвілля для всіх любителів погуляти по місту і дізнатися щось нове.

Через смартфон, підключений до інтернету, віртуальна особистість видає командам завдання. Ви маєте за допомогою підказок, карт і фотографій знайти загадану локацію і зробити це якомога швидше, адже в кінці гри найшвидших і тямущих чекають призи. Збирайте свою команду і вперед до пригод!

  • Коли: за попереднім записом.
  • Де: Active Quest, Старт — сад ім. Тараса Шевченка, центральний вхід.
  • Ціна: від 200 грн, але зі знижкою Покупона дешевше.

Прогулянка на конях

Прогулянка на конях

Катання на конях подарує заряд бадьорості і гарного настрою. Якщо взяти з собою кохану людину, ви отримаєте щире задоволення від романтичної прогулянки верхи.

Дзеркальний лабіринт

Дзеркальний лабіринт

Заплутані коридори з дзеркал, раптові повороти, несподівані тупики — вам належить проявити кмітливість, щоб знайти вихід і не загубитися в ілюзії простору.

Заїзди на картингу

Заїзди на картингу

Хочете отримати заряд адреналіну? Влаштуйте справжні гонки на картингах. Ні сніг, ні дощ вас не зупинять — єдиний в Харкові критий картинг «Rider Kart» готовий прийняти гостей незалежно від погодних умов.

 Яка у вас програма розваг на ці вихідні? Діліться в коментарях.

2 коментарів
  • Карина

    Никогда не была в Харькове, вот наконец-то еду на пару дней) Спасибо за полезную статью, вы избавили меня от раздумий над тем, что-же делать в не знакомом городе) Увлекательная культурная и развлекательная программа мне обеспечена. Уже купила билеты в театр и забронила квест)

  • Антон

    В выходные хочется для начала поспать подольше, а потом уж может и можно куда-то выбраться)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *