У студентів свято! Куди піти на день студента 2019 в Києві

Всемирный день студента требует размаха

Наближається той самий день, коли в усьому світі відзначають професійне свято молоді! Адже відрив на день студента чекають цілий рік. Так що, на якому б курсі ти не вчився, і як би не називалася твоя шарага, зустрічай свято правильно, щоб сторіз горіли від лайків і комментів!!! А ми підкажемо, куди піти або як відзначити навіть в гуртожитку, щоб точно не було нудно.

Кращі вечірки на день студента 2019

Танцы до утра для студентов не в новинку
Танці до ранку для студентів не в новинку

Ти чекав цей день? Адже 17 листопада особливий у всьому світі ㅡ свято молодості, відриву і студентства. Лови нашу добірку кращих івентів Києва на день студента 2019:

STUDENTS DAY BY PARTY DEALERS

Головна паті року для всіх студентів ㅡ саме так охрестили організатори «Students day by party dealers». Вас чекає незабутня танцювальна вечірка, нові знайомства і запальна атмосфера. Стиль музики ㅡ драм-енд-бейс. Місце і хедлайнери поки в секреті, але обіцяють багато крутих гостей. Так що взувайся зручніше і налаштовуйся на рух :).

Танцуй до упаду
Танцюй до упаду

Коли: 16 листопада.

Вартість: від 200 грн.

Вікове обмеження від 18 років.

«Тао» для студентів

Якщо любиш відриватися, не має значення, в якому універі ти вчишся. «Тао» запрошує всіх першокурсників на кращу яскраву і дорослу вечірку. У цей день тут зберуться студенти КНУ, НМУ, КНЕУ, КНТЕУ та інших київських ВНЗ, так що приходь і ти підтримати компанію і розважатися на повну. Танцювати будемо під «Rave’era Group», готуй вушка для зоряного вечора!

Де: нічний клуб «Тао», Басейна, 2А.

Коли: 15, 16 і 22 листопада.

Вартість від 200 грн.

Вікове обмеження від 16 років.

Більше інформації та відгуків тут.

«STUDANCE»

Розваг багато не буває, а «STUDANCE» покаже тобі істинний масштаб свята. Адже це п’ять сцен на вулиці і в павільйонах, кіловати потужного найкрутішого звуку, а ще більше 30 топових представників електро і поп-музики.

На вулиці організатори підготували фуд-корти, атракціони і яскраві розваги. У павільйонах крім виступів крутих діджеїв («Kyivstoner», «Gentlmens club», «Курган & Агрегат», «GIGA1» і багатьох інших) буде караоке-сцена. Повір, ти просто захлинешся в музиці і емоціях!

Коли: 16.11.2019.

Де: Київ, ВДНХ, Глушкова 1.

Вартість: від 350 грн.

«БородиБар»

Якщо душа не лежить до всякої електронщини, а вимагає вдарити по року, то велкам в «БородиБар». Тут на честь дня студента пройде потужний рок-концерт, на якому можна буде легко втратити голову. Куражити будемо з 9 вечора до 4 ранку. І не тільки слухати музику і танцювати під неї, а й співати самим ㅡ зона караоке буде відкрита для всіх бажаючих.

Коли: 15 листопада.

Де: «БородиБар», Погребської шлях, 66.

Вартість: 200 грн.

Більше інформації та відгуків тут.

«Общага паті» в «Saxon»

Танцюй в «Saxon» так щоб стіни тремтіли, бо тут в день студента влаштують яскраву і божевільну «Общага паті». А значить ніч наповнитися хітами, красивими людьми і смачними коктейлями. Адже як день студента зустрінеш, так і проведеш, тому не втрачай можливість відірватися на всю катушку!

Коли: 17.11.2019.

Де: «Saxon», Максимовича вулиця, 4.

Вартість: від 50 грн.

Більше інформації та відгуків тут.

LemoDj у день студента

Краща музика чекає тебе на день студента у «Ego Party Place». Навіть не знаємо що там буде запальніше ㅡ сети, танці або коктейлі. Так що дозволь душі розвернутися на повну і танцюй так, наче це остання вечірка у твоєму житті.

Коли: 17 листопада.

Де: «Ego Party Place», Федорова, 4.

Вхід для дівчат безкоштовний, для хлопців ㅡ 100 грн.

Більше інформації та відгуків тут.

Де студентам добре? Ресторани Києва з приємними цінами і знижками

Святкують не тільки на танцполі, а й за столиком ресторану (хоча якщо плануєш заміксувати свято танцю з застіллям, читай наш огляд цілодобових закладів). 

Лучшие бары и рестораны Киева ждут студентов на праздник
Кращі бари і ресторани Києва чекають студентів на свято

І так-так-так-так, наш економний дружок, ми зробили так, щоб будь-який заклад Києва в день студента (та й не тільки в цей день) був тобі по кишені. Читай нашу подборочку «найсмачніших» знижок від київських ресторанів:

  • Для недовгих посиденьок з одногрупниками за чашкою кави добре підійде «Coffeeok». Бюджетно, смачно і швидко – саме те затусіть після пар. Купи купончик на знижку і дозволяй собі ще більше смачненького.
  • «Причал 14» запрошує на десертики, адже юним мізкам без глюкози не жити, так що чому б не побалувати себе солоденьким на честь свята, тим більше, що гріх не скористатися такою приємною знижкою.
  • Справжній студентський заклад з демократичними цінами, ще й знижками від Покупона ㅡ це «Mister Cat». Плюс до всіх бенефітів ㅡ ресторани мережі є майже в кожному районі міста і чекають вас цілодобово. Крім смачної їжі в «Mister Cat» є караоке для ненудного вечора.
Уютный ресторанчик для больших компаний
Затишний ресторанчик для великих компаний
  • Всі дівчата люблять суші! А суші від «Япона Хата» ㅡ так особливо. Тому якщо вирішив влаштувати дівчині сюрприз і думаєш куди сходити разом, то не сумнівайся і купуй купон на знижку, щоб замовити ще і десерт!
  • У «Mafia» є чарівні столики, за які влізе ціла група, так-так, ми вже перевірили за тебе. А при попередньому замовленні столів, може і половина потоку :). Та й в цілому, ідеальний ресторан ㅡ ціни низькі, їжа смачна, і бійки між любителями суші і піци не буде, тому що тут є все.
  • Із задоволенням святкують в «Rakhat Lukum», тут для всіх знайдеться щось смачне і екзотичне. А для чого ж ще свято, як не для нових вражень.
  • «Adjika» добре підійде для будь-якої компанії. Спокійний ресторанчик розташовує до приємних розмов і довгих застіль. Обов’язково спробуй в ресторані страви з мангалу та фірмову аджику. А Покупон подбає, щоб все це було тобі по кишені.
  • Ресторан «Sungrilla» ㅡ для всіх шанувальників гастро-відпочинку. Тут можна нескінченно нахвалювати бар закладу, ніби нам за це заплатили, але навіщо, якщо пробувати прикольніше, ніж читати. Озброюйся знижкою і святкуй день студента з вогником. PS: для тих, кому ще немає 18 ㅡ секретик ㅡ НЕ баром єдиним, поїсти тут теж смачно.
  • Пора по барах? «Soda Restaurant & Bar» допоможе отримати насолоду від свята смачним меню та авторськими коктейлями. Розслабтеся перед запальною вечіркою або проведіть особливий вечір в компанії кращих друзів-студентів.
  • Свята маленькими не бувають. І хоч день студента поки не офіційний вихідний, але все одно гідний смачної їжі і яскравих зустрічей. У «Garne cafe» є і те, і те. Ціни приємні, страви смачні, напої надихаючі. Заходи, дорогий, тільки не забудь про знижку від Покупона.
  • Хто сказав, що розкішні ресторани не для студентів, той не бачив знижку в «Прімавера». Шикарний інтер’єр, вишукані страви та відчуття свята навколо. Вибирай сет до душі або купуй купон на знижку і відсвяткуй міжнародний день студента з аргентинськими креветками і чилійськими мідіями.

А якщо наша добірка тобі замала, велкам на сайт, там ще багато, чесно-чесно;).

Паті там, де ти! Огляд кращих акцій по доставці їжі додому

Свято то всесвітнє, вечірки всенічні, а в гуртожитку все одно нахабно зачинять двері в 12? Ми в курсі, що управи на них немає :( але рішення знайдено, замовляй доставку і влаштовуй своє паті, хоч для всього поверху (тільки тихіше, щоб вахтерки не приєдналися :). А якщо є друзі з хатою, то хто ж тебе утримає? тільки закушуй)))

  • «Pizza House» швидко доставить смачну гарячу піцу, суші або салати прямо тобі в руки. Купончики на знижку можна дивитися тут.
Отмечать можно где угодно, особенно с вкусной доставкой
Відзначати можна де завгодно, особливо зі смачною доставкою
  • «Пан-Кемон» ㅡ це багато риби, сиру і інших начинок для суші, а ще справжнісінький японський рис і швидка доставка додому з приємними знижками.
  • Не менш смачно в «Суші Хата». У службі доставки є сети, розраховані для великої компанії, так що ідеальний варіант для солідної паті.
  • «Pаkо» пропонує 50% знижки на свої «королівські» суші-сети. Великий вибір варіантів, великі сети і велика економія ㅡ які аргументи тобі ще потрібні?
  • «Японіка» порадує тебе смачними суші і своєчасною доставкою їжі по всьому місту і навіть передмістю. Так що сміливо хапай купон і замовляй собі настрій на свято.
  • «Е-PIZZA & Е-SUSHI» допоможе в тих випадках, коли думки і смаки розділилися. Адже тут є все для любителів поїсти: правильні суші і смачна піца, а ще приємні ціни на все меню.
Домашние пати еще веселее
Домашні паті ще веселіше
  • Давно улюблена «Піца Поділ» забезпечить незабутнє святкове застілля швидко і недорого. Піцу привезуть протягом години, а гаманець, завдяки знижці від Покупона, зовсім не схудне.
  • «Parma Pizza» пропонує ідеальну італійську піцу за прийнятною українською ціною. Для своїх страв ресторан використовує тільки автентичні італійські продукти, в тому числі ідеальне борошно для хрустких коржів.
  • «Pizza & Pasta TRATTORIA» забезпечить смачну і ситну закуску всього за пару годин навіть для самої спонтанної вечірки. Так що запрошуй гостей і не забудь купити купончик для вигідної ціни на все меню служби доставки.
  • Для ґрунтовного столу замовте осетинські пироги. На Покупоні є знижка відразу від трьох ресторанів: «Osetinskie-pirogi», «5 пирогів», «Смак Кавказу». Вибирай де тобі зручніше.
  • «Мангал меню» доставить додому найсмачніші страви кавказької та європейської кухні. Так що навіть осіннім вечором можна влаштувати паті з шашликами всією групою або веселою студентського компанією.
  • «На всі 100!» ㅡ це італійська, японська і тайська кухні в одному місці. Величезний вибір страв допоможе замовити щось особливе для свята і накрити стіл без напрягів.
Развлекайся без границ!
Розважайся без кордонів!

Краще свято листопада вже на підході. Не провтикай день студента, а проведи його з «вогником». Де б ти не святкував ㅡ на танцполі, за столиком ресторану або будинку в теплій компанії друзів ㅡ ми бажаємо тобі яскравою молодості. Ти ніколи не будеш молодше, ніж сьогодні, так що користуйся всіма можливостями! І поділися з нами цікавими івентами і місцями, при які ми забули написати.

1 коментар
  • _gleb

    Собираемся устроить свой движ в общаге? Зачем нам те клубы? у нас своя пати! Конкурсы всякие, еда, весело и бюджетно. Кстати, спасибо за список доставочек со скидками ? 100 % воспользуемся

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *