Куди піти на День Святого Патріка 2020 в Одесі: танцюємо та п’ємо пиво

Одне з найвеселіших свят весни – День Святого Патріка – вже не за горами, 17 березня, тож вже час подумати про те, куди піти і як його відсвяткувати. Якщо ви ще не придумали, до якого закладу сходити і де провести улюблене свято ірландців, редакція Покупона допоможе.

Розповідаємо, яка програма чекає на одеситів у День Святого Патріка та найближчі до нього дати, які заходи проходитимуть в кафе, пабах та ресторанах міста, які тематичні події точно заслуговують на вашу увагу і де роздобути підхожі знижки :).

Парад Святого Патріка

Одеса полюбляє День Святого Патріка та відзначає його вже 10 років поспіль – 2020-й не став виключенням! В цьому році студія ірландського танцю Emerald та Одеський муніципальний театр духової музики ім. А. Саліка чекають вас на святковому фестивалі, тож готуйте зелені наряди та гарний настрій заздалегідь :).

Дівчина на фоні параду
Парад на честь Дня Святого Патріка

Концерт «O`Hamsters» 

Хочете справжнього ірландського драйву? Приходьте послухати українську irish punk групу O`Hamsters, і ваш вечір гарантовано перестане бути томним ;). Бонусом до запального концерту стануть океани пінистого пива, смачненькі закуски та привітні усмішки персоналу арт-клуба «Шкаф».  

Афіша концерту в арт-клубі
Арт-клуб Шкаф

Коли: 15 березня о 19:00.
Де: Арт-клуб «Шкаф», Грецька вулиця, 32. 
Ціна: від 120 грн.

«Beerschool» від «Крафтгараж» 

Який же День Святого Патріка без пива? Пива в це свято повинно бути багато та різного! Саме це очікує вас на дегустації від «Крафтгараж» з представником імпортера крафтового пива Beer geek, Cicerone, Certified Beer Server Андрієм Гуцом. На крутому івенті ви матимете змогу скуштувати кращі сорти пива зі списків «RateBeer TOP100» та «RateBeer TOP50», з’ясувати, які закуски краще за все поєднувати з крафтовим пивом, а також дізнатися багато цікавого про історію та технології виготовлення хмільного напою.

Дегустація пива

Коли: слідкуйте за розкладом заходів на сторінці «Крафтгараж» у Фейсбуці. 
Де: паб «Мash taproom», Ланжеронівська вулиця, 28.    
Ціна: 800 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше! 

Mash Taproom

Цінувачам крафтового пива прийдеться до смаку гастропаб «Mash Taproom», адже тут можна знайти все, що треба для повноцінного релаксу: широкий асортимент свіжого українського пива та пива славетних світових брендів, ароматну міцну каву та унікальний смак страв скандинавської кухні. А щоб зарядитися святковим настроєм до Дня Святого Патріка, вам обов’язково потрібно зібрати веселу компанію та відвідати один з івентів, що їх тут регулярно проводять: фудперінг, пивну дегустацію, боттлшерінг, пивні путчі та багато інших ;). 

Паб Mash Taproom на Ланжеронівській

Коли: нд-чт з 11:00 до 23:00, пт-сб з 11:00 до 2:00.
Де: Паб «Mash Taproom», Ланжеронівська вулиця, 28. 
Середній чек: 250 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!

Bochka Lounge & Beers

Для тих, хто хоче почіліти на ура в переддень Дня Святого Патріка 16 березня чи на саме свято 17 березня, відмінним варіантом стане цей затишний та атмосферний паб з крутим авторським меню та неповторним прекрасним асортиментом у барі ;). Аби гості відчували себе на п’ять з плюсом, тут є 7 сортів елітного пива, супер-закуски, кальян, VIP-зала на 10 персон, більярд та трансляції популярних спортивних заходів.

Страви, що їх подають у Bochka Lounge & Beers

Коли: вт-чт, нд з 9:30 до 00:30, пт-сб з 9:30 до 1:00, пн з 9:30 до 18:00.
Де:
Ресторан-паб «Bochka Lounge & Beers», Ільфа й Петрова вулиця, 18А.
Середній чек: 250 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!

S.v.o.y pub

Смачне пиво, апетитні страви європейської кухні, ароматні й димні кальяни, затишна атмосфера – ось що чекає тих, хто вирішить провести ідеальний вечір у «S.v.o.y pub». Беріть близьких друзів, свою другу половинку – та вирушайте віддавати данину святу Святого Патріка в цей затишний заклад у центрі міста.

Фото бару у S.v.o.y pub

Коли: щоденно з 12:00 до 00:00.
Де: Паб «S.v.o.y pub», Дворянська вулиця, 13.
Середній чек: 200 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!   

Ірландський паб «Mick O’Neills»

Відмінна місцинка для святкування Дня Святого Патріка – справжній ірландський паб в Одесі. Тут ви знайдете антуражний інтер’єр, витриманий у кращих традиціях елітних пивних закладів, апетитні страви ірландської кухні та, звісно ж, море свіжого пива та більш міцних напоїв :).

Святкування Дня Святого Патріка в Mick O'Neills
Святкування Дня Святого Патріка у Mick O'Neills з музичним супроводженням

Коли: цілодобово.
Де: Ірландський паб «Mick O’Neills», Дерибасівська вулиця, 13.
Середній чек: 400 грн. 

Murphy’s Irish Pub Kavanagh

Ще одна атмосферна місцинка, в якій ви забудете про час та про те, що перебуваєте в Одесі. Справжній ірландський дух проявляє себе і в стильному оформленні закладу, і в смачній їжі, і в пінистому пиві кращих брендів. Тож якщо хочете провести День Святого Патріка яка справжній мешканець країни зелених лугів, приходьте сюди – вам радітимуть!

Інтер'єр Murphy's Irish Pub Kavanagh

Коли: щоденно з 9:00 до 1:00.
Де: Паб «Murphy’s Irish Pub Kavanagh», Таможенна площа, 1А.
Середній чек: 400 грн.

Corvin. Пиво&Виски

Цей заклад давно користується особливою любов’ю у одеситів, адже тут і затишно, і смачно, і стильно, і весело. Вечорами у пабі часто грає жива музика, тут багато відлюдних куточків, в яких можна посидіти так, аби ніхто не заважав, але в той же час важко знайти місце, де проводилися б більш веселі та гучні вечірки :). Тож шукайте зелене у своєму гардеробі та готуйтеся до пивних радощів в одному з найкращих одеських пабів.

Різні сорти пива у Корвін Паб
Декор на честь Дня Святого Патріка у Corvin. Пиво&Виски

Коли: цілодобово.
Де:
Ресторан «Corvin. Пиво&Виски», Ланжеронівська вулиця, 17.
Середній чек: 300 грн.

Допомогла наша афіша? Вже визначились, де будете пригощатися пивом та веселитися на День Святого Патріка? Діліться планами та ідеями у коментарях :).

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *