Куди піти на вихідних в Харкові 11-12 січня і отримати від новорічних свят максимум

Новорічні свята виходять на фінішну пряму.  Залишилося відзначити Старий Новий рік і можна приступати до реалізації цілей, намічених на наступні дванадцять місяців.  А поки в Харкові, як і в усій країні, все ще панує святкова атмосфера, давайте заряджатися позитивом і вірою в диво. Тим більше в місті проходить безліч новорічних заходів для дітей і дорослих: добрі й веселі спектаклі, льодові шоу, циркові вистави.  У нашій добірці ви знайдете афішу цікавих розваг — вибирайте своє «джерело гарного настрою».

Для сім’ї і дітей

Новорічні канікули добігають кінця, і батькам варто відкласти в сторону всі свої «дорослі» справи і провести канікули разом зі своїми дітьми.  Дорогоцінний час спілкування з дитиною в атмосфері дитинства і безпечності подарує вам незабутні моменти.

Новорічна казка «Русалонька» в дельфінарії «Nemo»

Новорічна казка «Русалонька» в дельфінарії «Nemo»

Разом з казковими героями та їхніми друзями: дельфінами, білими китами, морськими котиками — ви вирушите в дивну пригоду.  Вас чекають дива перевтілення, магія і чудовий настрій.

Цирк «Як завжди — Новий Рік!»

  • Коли: 11 cічня о 17:00, 12 січня о 12:00.
  • Де: Харківський цирк, вул.  Ірини Бугримової, 1.
  • Ціна: від 100 грн.
Цирк «Як завжди — Новий Рік!»

Циркова вистава — це завжди свято.  У новорічній програмі: неймовірні номери акробатів і повітряних гімнастів, фантастичні трюки вершників, караван верблюдів і лам, дресировані собачки, забавний клоун і, звичайно, Дід Мороз.

Виставка «Космос Ваш»

  • Коли: щодня з 22 листопада по 19 січня, з 10:00 до 21:00.
  • Де: ТЦ «Магелан», вул.  Окружна дорога, 4-А.
  • Ціна: до 250 грн.
Виставка «Космос Ваш»

Відчуйте себе справжнім дослідником просторів Всесвіту!  Тут ви зможете пройти передпольотні випробування, дослідити Марс, прогулятися по Юпітеру, злетіти на ракеті, управляти місяцеходом, поспілкуватися з космонавтами з орбіти, познайомитися з прибульцями. Такі космічні пригоди не залишать байдужими ні дітей, ні дорослих.

Повнокупольне відео-шоу «Новорічні космічні пригоди сніжинки»

Ви рушите в пригода зі Сніжинкою, яка шукає Землю.  Вам зустрінуться планети, сузір’я, комети, астероїди і палаюче Сонце.  Театралізована святкова пізнавальна програма з демонстрацією відеопрограми на всьому куполі залу і проекцією зоряного неба завершиться поздоровленням від Діда Мороза та Снігуроньки.

Музична казка «Попелюшка»

Музична казка «Попелюшка»

Чарівний сюжет, красива музика у виконанні симфонічного оркестру, яскраві декорації, чудова гра акторів створять неповторне відчуття новорічної казки.

Музична казка «Гидке каченя»

Музична казка «Гидке каченя»

Казка за мотивами однойменного твору Г. Х. Андерсена розповість глядачам про маленького, але дуже хороброго «гидкого» каченяти.  Вистава зачіпає безліч важливих тем, які не залишать байдужими ні дітей, ні дорослих.

Ляльковий театр «Сонячний промінь»

Ляльковий театр «Сонячний промінь»

Вистава для дітей і дорослих у виконанні лялькового театру маріонеток розповість про крихке і сильне почуття — любов.  Красива лірична історія про несподівану зустріч двох сердець: маленького мишеняти і прекрасної, але безнадійно зламаної балерини.  Їх дружба перемагає страх і вчить бути поруч в скрутну хвилину.

Балет «Красуня і чудовисько»

  • Коли: 11 січня, 18:30.
  • Де: ХНАТОБ, Сумська вулиця, 25.
Балет «Красуня і чудовисько»

Популярна казка про Красуню і Чудовисько в інтерпретації балетмейстера Йохана Нуса (Нідерланди).  На сцені ви побачите елементи як класичної, так і сучасної хореографії. А доповнювати мову танцю і звертатися до глядачів буде закадровий голос, який супроводжує все дійство.

Мюзикл «Червона шапочка»

  • Коли: 12 січня, 11:30.
  • Де: ХНАТОБ, Сумська вулиця, 25.
  • Ціна: від 50 грн.
Мюзикл «Червона шапочка»

Вистава створена за мотивами відомої казки, під музику класиків і сучасних композиторів.  Червона Шапочка запросила всіх на святкування Дня народження, але її бабуся не змогла прийти через хворобу.  І тоді Червона Шапочка і її друг Кот попрямували до неї в гості, через дрімучий ліс. По дорозі товарищи зустріли багато перешкод: злого Вовка, хитру Лисицю, пустотливого Водяного.  Але ніщо не зупинить сміливу дівчинку, і їй вдасться прийти до Бабусі.

Вистава «Таємниця снігової королеви»

Вистава «Таємниця снігової королеви»

Постановка про дружбу, любов і віру, які здатні творити справжні чудеса, навіть розтопити крижані серця.  Красиві костюми і декорації, чудова гра акторів, гармонійне поєднання музики і танцю не залишать байдужими ні дітей, ні дорослих.

Шоу льодових скульптур

Шоу льодових скульптур

Скульптори зі світовими іменами створили крижані статуї відомих героїв з мультфільмів і кіно.  Тільки уявіть: було використано більше 50 тонн льоду. Казкова атмосфера доповнюється новорічною музикою і різнокольоровою підсвіткою.

Культурний відпочинок для дорослих

Тих, хто хоче скуштувати «духовної їжі», порадує різноманітність культурних заходів, які будуть проходити в Харкові в ці вихідні.

Концерт «Christmas Nights»

  • Коли: 12 січня, 18:30.
  • Де: ХНАТОБ, Сумська вул, 25.
  • Ціна: від 120 грн.
Концерт «Christmas Nights»

Колектив «Схід OPERA» виконає естрадно-джазові хіти, які стали символами новорічних свят.  Вони створять затишну теплу атмосферу напередодні Старого Нового Року.

Трагікомічний трилер «Станція нескінченна»

  • Коли: 11, сiчня, 19:00.
  • Де: ХНАТОБ (малий зал), Сумська вул, 25.
  • Ціна: від 150 грн.
Трагікомічний трилер «Станція нескінченна»

Напередодні Різдва три незнайомця потрапляють в поліцейську дільницю, що на їхню думку безглузда помилка.  Вони впевнені в своїй невинуватості і чекають свого звільнення. Але все різко змінюється, коли до них приходить дівчина-адвокат, яка в дійсності, зовсім не адвокат.

Гостросюжетна комедія «Блез»

Гостросюжетна комедія «Блез»

Історія про молодого художника Блеза, який робить все можливе, щоб одружитися з донькою бізнесмена і назавжди покінчити з безгрошів’ям.  Але все відбувається всупереч його розрахункам. Гумористична вистава, в основі якої — різні комічні ситуації і помилкові дії героїв, змусить забути про насущні проблеми і занурить вас в атмосферу веселої комедії.

Концерт «Незвичайний Старий Новий рік»

  •  Коли: 11 січня, 18:30.
  •  Де: ХАТМК, Благовіщенська вулиця, 32.
  •  Ціна: від 200 грн.
Концерт «Незвичайний Старий Новий рік»

Для вас будуть виконані ліричні пісні, феєричне танго, ритмічний канкан — отримайте насолоду від бездоганної гри акторів і яскравого дійства.

Фестиваль Французького короткометражного кіно «Короткі дні — короткий метр»

  • Коли: 11 січня, 22:00.
  • Де: Fabrika.space, Благовіщенська вулиця, 1.
  • Ціна: 80 грн.
Фестиваль Французького короткометражного кіно

У програму фестивалю увійшли п’ять різножанрових фільмів, які отримали безліч нагород на престижних міжнародних кінофестивалях.  Фільми будуть показані на мові оригіналу з українськими субтитрами.

Ніч кіно на Арт-заводі «Механіка»

Нічний кінопоказ аніме: «Віднесені примарами», «Ходячий замок», «Могила світлячків».  Затишне приміщення, м’які пуфи, великий екран — ідеальні умови для перегляду улюблених мультяшних історій.  Щоб не зголодніти, їжу і напої можна взяти з собою.

Як щодо «потусити»?

Щоб запалити на танцполі, не обов’язково чекати особливого випадку.  Але, погодьтеся, в святковій атмосфері під запальну музику ноги самі йдуть у танок.

Вечірка «Старий Новий рік»

Вечірка «Старий Новий рік»

Клуб «Місто» запрошує зустріти Новий Рік за старим календарем у веселій компанії.  Гостей чекають прохолодне шампанське, яскраві бенгальські вогні, святкові хлопавки і, звичайно, запальна музика.

Концерт «Ляпіс-98»

  • Коли: 12 січня, 20:00.
  • Де: Клуб «Корова», Ярослава Мудрого вулиця, 37.
  • Ціна: 650 грн.

«Ляпіс-98» вже за традицією голосно зустрічає початок Нового року в Харкові.  Співайте хіти «Ляпіс Трубецького», запалюйте під улюблені хіти, обмінюйтеся позитивною енергією.

Розваги для всіх поколінь

Якщо вам неабияк набридли нескінченні новорічні застілля, внесіть різноманітність у своє дозвілля.  Цікаві квести, захоплюючі гонки або віртуальна реальність — вибирайте розвага під настрій і отримуйте яскраві емоції.

Квести від «IQuestKomnata»

«IQuestKomnata»

Відвідування квест-кімнати — відмінна можливість приміряти на себе нову, незвичайну роль, весело провести час з друзями, перевірити і розвинути свої інтелектуальні здібності.  «IQuestKomnata» пропонує квеструми різного рівня складності і заплутаності, з продуманими сюжетами, атмосферними тематичними декораціями, хитромудрими загадками. Наприклад, «Аліса в країні чудес» — квест для всієї родини, «Шерлок Холмс ХХI» — для любителів детективів, «80 днів навколо світу» — для тих, хто жадає нових відкриттів — вибирайте квест на свій смак.

Заїзди на картингу

Заїзди на картингу

Заїзди на картингу надовго заряджають адреналіном.  Єдиний в Харкові критий картинг «Rider Kart» готовий прийняти гостей незалежно від погодних умов.  Збирайте компанію і влаштуйте справжні гонки.

Віртуальна реальність

Віртуальна реальність подарує нові емоції і відчуття.  Стати пілотом космічного корабля, врятувати людство від прибульців, погуляти по дино-парку, політати над містом в костюмі супер-героя — в VR немає нічого неможливого.

Дзеркальний лабіринт

Дзеркальний лабіринт

Пройдіть заплутаними коридорами з дзеркал і постарайтеся не загубитися в ілюзії простору.

Ви вже вирішили, як проведете вихідні напередодні Старого Нового Року?  Діліться в коментарях.

3 коментарів
  • Оля

    Собираемся в субботу на балет “Крассавица и Чудовище”. Недавно смотрела фильм как раз) очень нравится эта история, балет должен быть великолепным)
    п.с. Спасибо покупону за рекомендуемые мероприятия, оч удобно))

  • Елизавета

    Не знаю как кто, а я уже выбрала кое что на выходные)) Кто будет идти на вечеринку в честь старого нового года?Может обьединимся? Я еще ни разу не была на таком мероприятии. Так думаю веселее будет)

  • Аня

    Замечательно, что есть такая подробная афиша, еще и со скидками от Покупона) Обязательно воспользуемся выгодным предложением. Отличная возможность поучаствовать в квест-игре, давно думали собраться с друзьями.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *