Куди сходити в Одесі на Масляну 2024: заходи, гуляння і розваги

Весна вже вступила в свої права, проте народні повір’я кажуть, що не варто чекати тепла, поки зиму офіційно не випровадили. Традиція наказує прощатися з зимою весело і голосно: з народними гуляннями і смачними ласощами – саме так повинна проходити Масляна, останній тиждень перед Великим постом. І якщо ви ще не вирішили, що будете робити з 11 по 17 березня, #PokuponBlogTeam розповість: куди піти в Одесі на Масляну сам на сам, з друзями і з дитиною, де проходитимуть гуляння та святкові заходи, де розважитися і поїсти млинці зі знижками до 70%.

Оригінальні ідеї відпочинку на Масляну 2024

Можливо, народні забави та спалення опудала – не ваше, або ви хочете доповнити міську святкову програму іншими розвагами. Тоді спеціально для вас – найкращі пропозиції Покупону зі знижками 70%.

Контактний зоопарк «Маккі Паккі» 

Щоб весело і цікаво було всій родині, влаштуйте похід до контактного зоопарку «Маккі Паккі». Близьке спілкування з милими звірятами піднімає настрій, дарує позитивні емоції і заряджає позитивною енергетикою на багато днів вперед. Ну а діти будуть просто щасливі від можливості погладити єнотика або мавпочку.

маккі паккі

Де: Одеса, Небесної сотні проспект, 2.
Графік роботи: щоденно, 10:00-22:00.
Ціна: від 110 грн, а зі знижкою Покупону – на 40% дешевше!

Розваги в «Немо» 

Весело провести вихідні допоможуть бешкетні дельфіни і барвисті тропічні рибки. Яскраве мега-шоу з морськими акробатами або екскурсія підводним світом? Вибирайте розваги до душі і приходьте до дельфінарію «Немо» всією сім’єю. Гарний настрій і позитивні емоції залишаться з вами надовго!

дельфінарій немо

Де: Одеса, Ланжерон пляж, 25.
Графік роботи: нд-пт 10:00-20:00, сб 10:00-23:00. 
Ціна: від 130 грн, а з сертифікатом Покупону ви отримаєте можливість заощадити до 50%

Музей шоколаду

Додайте вашій Масниці трошки шоколаду – влаштуйте собі солодкий візит до одеського Музею шоколаду. Картини, статуетки, міні-моделі архітектурних шедеврів, включаючи чудовий Оперний театр, – і все це з чорного, молочного та білого шоколаду! Зрозуміло, експонати виставки дегустації не підлягають, але на десерт ви можете закупитися солодкими сувенірами до чаю. Шоколаду багато не буває!

музей шоколаду

Де: Дерибасівська вулиця, 14.
Графік роботи: щоденно 10:30-20:00.
Ціна: від 100 грн, а зі знижкою Покупону – дешевше на 50%! 

Кіно

Гарний фільм – універсальний спосіб додати масляному тижню 2024 яскравих фарб. Особливо якщо орендувати для веселої компанії або для вас і вашої другої половинки цілий кінозал з можливістю подивитися будь-яку стрічку. Ловіть знижку Покупону до 50% на оренду кінозалів в мережі квеструмов «QZone» та «Lumiere» і влаштуйте собі захоплюючий відпочинок за найкращим сценарієм;).

кіно

Квест

Наїлися млинчиків? Час розтруситись! Розворушіть мізки в квест-румі за рішенням карколомної головоломки в дружній компанії. Складні завдання, від яких неможливо відірватися, брейншторми і жорсткі часові рамки допоможуть вам підбадьоритися і провести час не тільки весело, але і з користю;). А якщо не забути про знижки Покупону – то ще й з економією до 65%.

квест

Віртуальна реальність

Як щодо занурення у віртуальну реальність? Відкрийте для себе світ пригод та адреналіну, де ви зможете витворяти будь-які трюки і здійснювати подвиги без спеціальної підготовки. Достатньо просто надіти VR-окуляри, взяти в руки пульт – і вуаля, ви вже у всесвіті небачених можливостей, та ще й зі знижками Покупону до 50%!

віртуальна реальність

Де поїсти млинців на Масляну

На Масляну традиції велять наїдатися від душі і не думати про зайві сантиметри на талії (про це можна буде подбати трохи пізніше;)). Тільки уявіть: гарячі млинці з ікоркою, м’ясом або з рибкою, а на десерт – оладки з фруктами, сирники та налисники з варенням і солодким сиром… м-м-м… Смакота!

Якщо у вас від однієї цієї гастрономічної фантазії потекли слинки, терміново біжіть на Покупон, де на вас чекають мега-апетитні знижки на відвідування кафе і ресторанів в Одесі в період Масниці.

Nonna

Атмосферно відзначити Масляну? Легко! «Nonna» чекає вас в гості, щоб порадувати приготованими з душею млинцями: з м’ясом, рибою, червоною ікрою. А на десерт – солодкі млинці з сиром, яблуком і м’ятою, политі полуничним джемом і сметаною, що тануть у роті. Вже кортить спробувати цю красу? Тоді ласкаво просимо :).

млинці в нонна

Де: Одеса, Преображенська вулиця, 42.
Графік роботи: щоденно 9:00-23:00.
Ціна: млинці з солоною начинкою – від 140 грн, солодкі – 125 грн, а зі знижкою Покупону – на 50% дешевше!

«Піцца тут» 

Крім апетитної піци і соковитих хот-догів, «Піца тут» славиться своїми приголомшливими млинцями з різними начинками. Тут ви знайдете млинці з куркою, грибами і часниковим соусом, з сиром сулугуні та овочами, з чотирма видами сиру або навіть з салямі. Любителі солодкого будуть раді млинцям з бананово-шоколадною та сирно-карамельною начинкою. А може, ви не любите суворі рамки? Тоді зверніть увагу на млинці з добавкою на вибір: це може бути мед, джем, згущене молоко або шоколад.

Де: Одеса, Семена Палія вулиця, 120/1, Космонавтів вулиця, 10/1.
Графік роботи: щоденно 10:00-22:00.
Ціна: млинці з солоною начинкою – від 39 грн, солодкі – від 29 грн, а зі знижкою Покупону – на 50% дешевше!

«#Гості» («#Гости»)

З кафе «#Гості» неможливо піти голодним: тут годують смачно, ситно і по-одеськи. Смачні супчики, котлетки, салатики, гарячі закуски, м’ясо і риба на грилі, форшмак, бастурма і оселедець до пива – хіба такий асортимент може залишити байдужим? А сирничкі тут не гірші, ніж у мами, і млинці можна замовляти кілограмами, адже заклад пропонує не тільки вишукані страви на місці, але і з любов’ю приготовані напівфабрикати на винос.

сирники в гості

Де: Одеса, Академічна вулиця, 8.
Графік роботи: щоденно 9:00-23:00.
Ціна: сирники – 110 грн, панкейки – 140 грн, а зі знижкою Покупону – на 50% дешевше!

«Сегед» 

У ресторані «Сегед» не тільки смачно, але і красиво. Стильний інтер’єр з класичними вінтажними мотивами стане ідеальним фоном для ваших селфі на пам’ять, а меню підкорить навіть найвибагливішого гурмана. Для тих, хто святкує Масляну, в асортименті страв знайдуться і солодкі млинці, і налисники з солоною начинкою.

ресторан сегед

Де: Одеса, 2-й Артилерійський провулок, 6.
Графік роботи: щоденно 9:00-23:00.
Ціна: сирники – 80 грн, млинці з м’ясом – 120 грн, а зі знижкою Покупону – на 50% дешевше!

Гуляння на Масляну

Масниця в «Нью Васюках»

Для тих, хто обожнює млинці та чекає Масляниці як свого дня народження, етно-парк «Нью-Васюки» підготував справжнє свято животу й душі :). Програма вас чекає насичена та яскрава:

  • Контактний зоопарк, де у вас відбудеться знайомство з дружелюбними мавпами, осликами, птицями та  гризунами.
  • Страусине подвір’я, на якому ви зможете власними очима спостерігати за екзотичними пернатими велетнями.
  • «Бабусине подвір’я» у вигляді сільського будиночка з атмосферою безтурботного сільського життя під мекання кізочок, ґелґіт гусей та галасні півневі трелі.
  • Реміснича деревня – своєрідна виставка просто неба, де кожен будиночок відображує етнічні традиції того чи іншого народу, що мешкає у нашому регіоні.
  • Можливість доторкнутися до ковальського, гончарного й ткацького ремесел на цікавих майстер-класах, а для дорослих – захоплююча екскурсія до музею самогоноваріння ;).
  • Смачні частування у затишному ресторану, де, серед іншого, вам буде запропоновано незвичайні та вкрай корисні страви із страусиного м’яса та страусиних яєць.
нью васюки

Коли: 13 березня.
Де: Етно-парк «Нью-Васюки».  
Ціна: для дорослих – 390 грн, для дітей – 350 грн.

«Масниця 2020» від турфірми «Веселка»   

Одеська турфірма пропонує провести останній день зими та зустріти весну у відповідності до усіх народних традицій: з виїздом до бази відпочинку «Akunamatata» з гуляннями й таночками, веселими конкурсами, розмаїттям млинців з різними начинками, наливками та чаєм, спаленням опудала Зими та іншими розвагами. Якщо ви хочете зустріти весну сито та весело, скоріше бронюйте місця! 

Коли: 13 та 14 березня.
Організатор: Турфірма «Веселка», Буніна вулиця, 16.  
Ціна: для дорослих – 995 грн, для дітей – 795 грн. 

Масниця 2024 в Маринівці

Весело відсвяткувати Масляну і остаточно попрощатися із зимою можна ще і в Маринівці – невеликому селі в Біляївському районі Одеської області. Там на вас чекає:

  • Екскурсія до музею історії краю в селі Іллінка.
  • Візит до Свято-Покровської церкви у Маринівці.
  • Зустріч з господарями садиби «Козацька родина».
  • Пісні, хороводи, прикрашання опудала Зими.
  • Участь у веселих народних забавах і майстер-класах.
  • Концерт колективу «Мар’яночка».
  • Обід з традиційних млинців з різноманітними начинками та інших страв з українським колоритом: пирогів, козацької каші, вареників.
  • Спалення опудала на великому багатті.

Коли: 13 березня.
Організатор: «Отдых на славу», Богдана Хмельницького вулиця, 8.
Ціна: 350 грн.    

А ви вже придумали, чим займетеся на Масляну? Діліться планами та ідеями в коментарях :).

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *