Детский день рождения: 8 лучших идей где отметить праздник во Львове

Дитячі дні народження ㅡ завжди велике свято і для дитини, і для батьків. Неважливо, це перший день народження вашого малюка або ще одна важлива дата для підлітка ㅡ однаково хочеться здивувати і порадувати. BlogPokuponTeam зібрав кращі ідеї де відсвяткувати дитячий день народження у Львові – класно, прикольно і недорого завдяки знижкам на розваги.

Дитяче свято у розважальному центрі

Дитячі розважальні центри у Львові ㅡ найкраще рішення для святкування дня народження дитини. По-перше, ви не обтяжуєте себе організацією дозвілля дітей – за вас це роблять класні, смішні аніматори, за заздалегідь продуманим цікавим сценарієм з піньятою і урочистим привітанням. Навіть якщо не замовляти розважальну програму, розваги тут є на кожному кроці – батути, лабіринти, атракціони, майстер-класи, тож не буде часу сидіти.

По-друге, готувати особисто нічого не потрібно – смачні страви на святковий стіл приготують тутешні кулінари. Причому можна сісти за столик і замовити їжу у фуд-зоні, а можна забронювати окрему тематичну кімнату.

Дитячий день народження в ігровому центрі Львова

Дійсно крутий формат для малюків від 2-х років і до тих пір, поки дітям подобається бігати, стрибати, лазити, перекидатися, борсатися в сухих басейнах. Тож варто прислухатись до 10-ти річного підлітка, якщо раптом він вирішить «згадати дитинство» і висловить бажання відсвяткувати день народження в улюбленому розважальному центрі.

З найкращих центрів у Львові рекомендуємо «Країну Мрій» – мережу комплексів по Україні з різноманітними розвагами:

  • крутими атракціонами;
  • затишним кофе;
  • тематичними кімнатами;
  • дитячою анімацією;
  • ростовими ляльками;
  • майстер-класами;
  • аквагримом;
  • фотозонами;
  • святковими тортами на будь-який смак. 

? Купуйте вхідні квитки на цілий день зі знижкою від Покупон 25% – 165 грн у будні та 209 грн у вихідні. ? Де: вул. Стрийська, 45. 

Відпочинок та святкування дитячих днів народжень в «Країні мрій» у Львові
Акції
Знижка 50% на квиток до центру «Drive City»
Львів, Сихівська вулиця, 16А
-50%
0 грн
15.0 грн
Сертифікати на ігрові карти у центрі «Булька»
Львів, Богдана Хмельницького вулиця, 214
-50%
200 грн
120.0 грн
Показати всі
13 акцій

Аквапарк «Пляж» 

Для оригінального святкування дня народження у Львові вибирайте найбільший на Західній Україні критий аквапарк «Пляж». Для маленьких іменинників заклад пропонує свято у великій дитячій кімнаті, супровід аніматорів, різноманітні розваги, батут, лабіринт, красивий тортик і класну дискотеку. 

Для старших діток можна замовити день народження в зоні аквапарку. Під керівництвом аніматора іменинник і його гості проведуть незабутній день народження в басейні, на водних гірках, з квестами та іншими розвагами. Таке свято сподобається і малюкам, і підліткам 10-14 років.

Відсвяткувати дитячий день народження в аквапарку у Львові

? Львів, вул. Княгині Ольги, 114. ? Бюджет: день народження дитини в аквапарку з аніматорами обійдеться від 2350 грн в залежності від кількості дітей (5-20 осіб) та тривалості святкування. Можна не прив’язуватися до готової святкової програми, а повести дітлахів відзначати день народження по індивідуальному квитку – на Покупоні вас чекають знижки 50% в аквапарк у Львові. ? Пн-Сб з 7:00 до 21:00, Нд 8:00-21:00

Святкування на природі

Львів славиться парками, тому «літнім» діткам в теплу погоду можна влаштувати пікнік. У сценарій такого формату свята гарно впишуться квести, настільні ігри, бадмінтон, будь-які інтерактиви з м’ячем. Та й святковий стіл організувати дуже просто – замовивши доставку їжі зі знижкою від Покупон до 40%. 

День народження дитини на природі, Львів

Незалежно від ідеї дитячого дня народження, ви завжди можете замовити послуги фотографа за бюджетними цінами і закарбувати яскраві спогади дитинства на атмосферних фото.  

Акції
Знижка 40% на суші-сети з доставкою від «ArtSushi»
Львів, Івана Пулюя вулиця, 40
-40%
0 грн
30 грн
Знижка 55% на суші, роли та сети від «Arena Sushi»
Львів, Сихівська вулиця, 7
-55%
0 грн
40 грн
Показати всі
6 акцій

Дитячий день народження за містом

Щоб відчути магію свого свята і почуватися щасливою, іноді дитині достатньо бути у колі родини, з батьками і найближчими родичами. Посмажити шашлики на природі, поплавати у басейні, почути «happy birthday to you» і задмухати свічки на торті. Якщо шукаєте де відсвяткувати дитячий день народження за містом недорого – зазирніть на Покупон у розділ заміського відпочинку з кращими комплексами біля Львова зі знижками до 20%.

Святкування дитячого дня народження за містом

Музей «Еврика»

Юним вченим пропонуємо відзначити свій день народження в інтерактивному музеї Львова «Еврика». Дітей чекають космічні відкриття у сучасному Планетарії та феєричне наукове шоу з видовищними експериментами і дослідами, в яких іменинник та його друзі будуть приймати безпосередню участь. У святковій програмі музею:

  • ?‍? Екскурсія музеєм з екскурсоводом;
  • ? Перегляд фільму у планетарії;
  • ? Приставки SONY PlayStation та Xbox360 + Kinect;
  • ? Перегляд ролику у шоломі віртуальної реальності;
  • ? Настільні ігри

Додатково можна замовити:

  • ? Хімічну лабораторію;
  • ⚗️ Проведення наукової шоу програми;
  • ? Анімацію, аквагрим, музичний супровід;
  • ✨ Майстер-класи;
  • ? Квести;
  • ? Окрему кімнату для святкування.

Імениннику та дітям до 4 років вхід – безкоштовний, до 12 років – у супроводі дорослих.

Дитячий день народження в музеї науки у Львові

Де: вул. Княгині Ольги, 106, ТЦ «Львів» (Новий ЦУМ). Вартість квитка 140 грн замість 200 грн з урахуванням знижки на Pokupon.

Квест на день народження дитини

Що так приваблює дітей у квестах, так це цікавий сюжет і завдання, в яких потрібно розбиратися. Тож відсвяткувати дитячий день народження у квест кімнаті дуже швидко стало популярною ідеєю. Маленькі діти дошкільного віку обожнюють мультяшні сюжети про Людину Павука та інших супергероїв, для дітей більш старшого віку, підліткам підійдуть квести про Гаррі Поттера, Піратів Карибського моря, Шерлока тощо.

Дитяче свято квест у Львові

Якщо в квест румі відсутня кімната для святкувань дитячих днів народжень, можна відзначити подію у кафе чи ресторанчику в тісному колі друзів, або продовжити святкувати вдома, замовивши на святковий стіл доставку улюблених дітьми піци, суші, бургерів тощо.

Акції
Відвідування квесту "Містична галерея" від Logikum
Львів, Ставова вулиця, 7В
-30%
800 грн
559.0 грн
Відвідування квесту «Притулок старого Лева»
Львів, Ставова вулиця, 7В
-30%
800 грн
559.0 грн
Показати всі
8 акцій

Свято у кіно

Гарна бюджетна ідея відзначити дитячий день народження – зводити дитину з її друзями у кіно та після сеансу посмакувати морозивом або піцою. Особливо у Львові, адже у місті є чудовий кінотеатр з літньою «залою» на даху ? – кіноцентр «Горіховий» у Горіховому Гаю на Володимира Великого. З новинок літа 2022 у прокаті – «Я – Панда» і «Посіпаки: Становлення лиходія» (актуальну афішу завжди можна подивитися на офіційному сайті кінотеатру). 

Дитячий день народження в кінотеатрі
Акції
До 360 днів підписки на кінотеатр «SWEET.TV»
Вся Україна
-54%
1494 грн
699.0 грн
Знижка 50% на перегляд фільму на «XRide» в «DTech»
Дніпро, Нижньодніпровська вулиця, 17
-50%
0 грн
10.0 грн
Показати всі
3 акцій

Лазертаг

Іменини – чудова нагода зібрати дітвору і влаштувати активні змагання у лазертагу. Таку розвагу обожнюють як хлопчики, так і дівчатка, адже головне у грі – хованки і біганина. 

Дитячий день народження лазертаг у Львові
Акції
Знижка 50% на катання на автодромі в «Апекс»
Львів, Бузкова вулиця, 2
-50%
0 грн
25 грн
Знижка 50% на дзеркальний лабіринт в «Апекс»
Львів, Бузкова вулиця, 2
-50%
0 грн
15 грн
Показати всі
3 акцій

Аніматори, шоу, програма заходів ㅡ це важливо. Але найважливіше ㅡ відчуття свята у вас і дитини. Проведіть дитячий день народження так, щоб спогади залишилися на все життя. Сподіваємося, наша стаття надихне вас на це. Діліться в коментарях своїми ідеями крутого дня народження і як ви плануєте організувати свято для дитини.

Оставить комментарий
Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *