Кращі ковзанки Одеси: де покататись на ковзанах новачку та досвідченому аматору

Чим зайнятися в Одесі? У морі не викупаєшся, на пляжі не позасмагаєш, на роликах не покатаєшся – бо замети (якщо пощастить зі снігом ?)! Правильно: саме час йти на льодову ковзанку та навчитись кататися чи продовжити улюблене хобі. #PokuponBlogTeam розповість, де в Одесі хороші ковзанки з якісним льодовим покриттям, якими ковзанками славиться центр, Аркадія та спальні райони. Ціни, розклад та знижки до 50% – все це чекає на вас в огляді ?

Відкриті ковзанки

Якщо на вулиці справжнісінька зимонька-зима, морозна, зі снігом і ясним блакитним небом, то вам, швидше за все, захочеться покататися на льоду прямо на свіжому повітрі, щоби повною мірою пізнати всі зимові радощі.

Ice Age 

Парк Горького прекрасний не тільки влітку, але й в холодну пору року, бо з початком зими тут відчиняється льодова ковзанка «Ice Age», на якій можна весело провести час просто неба, вдосталь накататися, вивчити ази пересування на льоду та розважити дітей. У найближчих околицях ви знайдете теплі затишні заклади, де можна перекусити та зігрітись гарячими напоями. Ковзани можете орендувати прямо тут (в наявності розміри з 25 до 47), або прийти зі своїми.

Новорічна вистава на льоду

Адреса: Космонавтів вулиця, 17А.
Час роботи: пн-чт – 9:00-22:35; пт-нд – 9:00-23:05.
Тривалість сеансу катання: 45 хвилин.
Вартість: дітям до 12 років – 100 грн, дорослим – 120 грн, школярам і студентам у будні дні – 80 грн.
Спеціальні пропозиції: 

  • У день народження іменинник має право на безкоштовне відвідування ковзанки за наявності підтверджуючого документа.
  • На ковзанці можна орендувати помічника фігуриста за 70 грн/сеанс.

Ковзанка в Одеському лунапарку

Якщо ви живете у центрі міста, приходьте на відкриту ковзанку у парку Шевченка, а точніше, прямо в Одеському лунапарку, зовсім поряд з атракціонами та славетним колесом огляду. Ковзанка є досить місткою, на ній зручно кататись. А на той випадок, якщо ви нагуляєте, точніше, «накатаєте» апетит, неподалік є численні кафешки й грузинська випічка.  

Ковзанка в Одеському лунапарку ввечері

Адреса: Успенська вулиця, 1 (парк Шевченко, Одеський лунапарк).
Час роботи: 10:00-23:45.
Тривалість сеансу катання: 45 хвилин.
Вартість: сеанс катання – 100 грн; аренда ковзанів – 70 грн на сеанс, залог – 300 грн або документ/телефон.
Спеціальні пропозиції: у новачків є можливість орендувати пінгвіна для опори за ціною 50 грн за сеанс катання.

Читайте також:
Як вибрати та купити ковзани
Обираємо термобілизну правильно

Криті ковзанки

На критих ковзанках тепліше та затишніше. Зазвичай, вони більші за розміром, а час їхньої роботи не настільки жорстко прив’язано до сезону, як на відкритих. З цієї причини і ще завдяки розмаїттю бонусних пропозицій, приємним акціям та гнучким цінам, чимало хто з аматорів зі стажем обирають саме криті льодові майданчики. 

Крижинка

Крита ковзанка «Крижинка» користується заслуженою популярністю серед одеситів: він є великим, з якісним льодом, гарним освітленням, та працює вже не перший рік. Тут катаються не тільки аматори, але й професійні фігуристи. Крім того, на «Крижинці» час від часу відбуваються чемпіонати з хокею, куди можна прийти в якості глядача. А в інший час ковзанка іноді влаштовує тематичні вечірки та заходи, на яких не нудьгують ані дорослі, ані діти.

Парне катання на ковзанці у новорічних костюмах
Хлопчик-фігурист катається на льоду

Адреса: Філатова вулиця, 29а.
Час роботи: з 14:00 до 21:00.
Тривалість сеансу катання: 45 хвилин.
Вартість: дитячих квитків – 50 грн, дорослих – 70 грн.
Спеціальні пропозиції: ковзанка «Льдинка» пропонує нічні катання по п’ятницям та суботам з 22:00 до 03:00 – за п’ять годин покатушок ви сплатите усього лише 150 грн. 

Умка

Живете в районі селища Котовського і дуже хочете покататись на льоду? Вирушайте до ковзанки «Умка» – це ідеальне місце для дітей і дорослих, яке збирає фанатів катання на льоду з усього міста.

Костюмована тематична вечірка на льоду

Тут багато місця, якісне льодове покриття площею 22х47 м, надійні борти, приємні тарифи, грамотна система обліку часу, проведеного на ковзанці кожним окремим відвідувачем. Ви отримуєте спеціальну картку, на якій записано ваш час катання, а турнікет на вході до ковзанки зчитує, скільки хвилин ви витратили, катаючись. Це значить, що ви можете спокійно виходити до вбиральні чи до кафе, аби підкріпитися, а зараховуватися вам буде тільки час, проведений безпосередньо на льоду.

Меню кафе ковзанки Умка

На ковзанці «Умка» не занудьгуєш: тут щоденно відбуваються вікторини, шоу-програми та дискотеки, а акції, знижки та бонусні пропозиції тут взагалі звичайна справа :). 

Діти вчаться кататися за допомогою міньйонів

Адреса: Добровольського вулиця, 145/1. 
Час роботи: щодня – 11:00-22:00; по вівторках і четвергах – тренування з хокею з 19:00 до 21:30.
Тривалість сеансу катання: безліміт.
Вартість: 

  • Безліміт – 200 грн.
  • Діє щохвилинний тариф: 1 хвилина – 2,5 грн (пропозиція від 15 хвилин).

Спеціальні пропозиції:

  • Є нічні катання: у четвер та суботу – з 22:30 до 01:30 за 200 грн (плюс депозит у кафе у розмірі 50 грн).
  • Оренда пінгвіна чи міньйона для підтримки на льоду – 50 грн/30 хвилин.
  • Послуги інструктора для тих, хто бажає навчитись кататися – 80 грн/30 хвилин та 150 грн/година.
  • Заточування ковзанів – 150 грн.
  • Можливість замовити дитяче свято, вечірку, шоу-програму, аніматорів та багато що інше.

Льодова арена

Відновлена восени 2016 року, ковзанка у Палаці спорту відрізняється особливою якістю та сліпучою білиною. Цими властивостями вона зобов’язана спеціальній швейцарській технології, дотримуючись якої, льодову арену пошарово підфарбовували реагентом – останній забезпечил їй і по-справжньому зимовий колір, й покращену якість ковзання.

Кадр з льодового шоу

На «Льодовій арені» регулярно відбуваються тренування хокеїстів та фігуристів, проводяться тематичні свята та льодові шоу, на які одесити приходять не як шанувальники катання на льоду, а як захоплені глядачі. 

Хокей на льоду

Адреса: Шевченка проспект, 31, Палац спорту.
Час роботи: п’ятниця та понеділок – 18:00-22:00, субота – 14:00-22:00, неділя – 13:00-22:00, вівторок, середа, четвер – вихідні.
Тривалість сеансу катання: у будні – 2 години, у вихідні – 1 година.
Вартість: в будні дні – 150 грн для всіх за 2 години катання, у вихідні – 50 грн дитячий квиток (до 6 років) і 150 грн дорослий.
Спеціальні пропозиції: 

  • Прокат ковзанів – безкоштовний і без застави.
  • Є нічні катання з 22:00 до 03:00 по п’ятницях та суботах, їхня вартість – 150 грн за записом та 200 грн в день відвідування ковзанки. 
  • Є кафе, котре працює по буднях, вихідних та під час нічних катань.

Читайте также: Як навчитись кататися на ковзанах

А де ви любите кататися на ковзанах та чому (умови, ціни, атмосфера)? Діліться враженнями в коментарях і не забувайте, що, крім ковзанів, є ще й санки, на яких в Одесі теж є де покататися ?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *