Найсмачніші сніданки: топ-18 закладів Одеси, в які варто зайти зранку

Сніданок – те, з чого починається день і настрій. Дієтологи стверджують, що це найважливіший прийом їжі, тому він повинен бути максимально смачним, корисним і поживним. Але якщо ви не встигаєте готувати самостійно, завжди можна поснідати і наситити організм необхідною з ранку енергією в кафе, ресторані або замовивши їжу з доставкою. Редакція Покупону розповість, куди піти в Одесі вранці і які цілодобові сервіси доставки вибрати, щоб отримати ранній чи пізній сніданок у зручний для вас час. І куди ж без вигідних пропозицій? Ловіть знижки до 55% на відвідування кращих закладів Одеси!

Концептуальні кафе та ресторани

«Butters» 

У цьому затишному закладі немає суворо встановленого часу для сніданків, але це не означає, що вранці тут не буде чим перекусити. Апетитні вафлі і круасани з різноманітними начинками, солодкі або солоні, немов створені для смачного ранку. Приємний для ока інтер’єр, запашна кава або насичене шоколадним смаком какао додадуть вашому настрою ще більше теплих фарб і зарядять позитивом на весь день.

Адреса: Одеса, Жуковського вулиця, 27.
Сніданки: пн-пт – 8:00-21:00, сб-нд – 9:00-22:00.
Середній чек: 80 грн, зі знижкою Покупону – дешевше на 50%.
Доставка: є. Зони доставки від «Butters»: по зеленій, жовтій, червоній і коричневій зонах – безкоштовно, по синій доведеться доплатити 50 грн, але при замовленні від 300 грн – теж безкоштовно.

Читайте більше інформації та відгуків про «Butters»

вафлі в кафе Butters

«Зелень» 

Прихильникам здорового способу життя обов’язково варто зазирнути раненько до кафе «Зелень». Меню закладу припаде до душі веганам і адептам здорового харчування М’яса тут ви не знайдете, зате знайдете широкий асортимент страв з овочів, фруктів, а також делікатесів з рослинних продуктів. На сніданок можна вибрати як сирники або яйця пашот на хрусткому круасані, так і мега-корисний чіа-пудинг або вівсянку на кокосовому молоці. Ваш організм скаже вам «спасибі»!

Адреса: Одеса, Канатна вулиця, 85.
Сніданки: 10:00-22:00.
Середній чек: 250 грн, зі знижкою Покупону – дешевше на 50%! 
Доставка: через сервіс Бонд.Їжа.
Читайте більше інформації та відгуків про «Зелень».     

чіа-пудінг в кафе Зелень
поснідати в кафе Зелень в Одесі

«#Гості» 

В гостях завжди добре, адже готуванням та сервіруванням столу займатися не треба. Можна просто розслабитися і чекати, поки тобі принесуть смаколик. Ресторан «#Гості» пропонує вам відключитися від всіх турбот і провести ранок в стані повного релаксу. Вівсянка або класичний англійський сніданок з яєчнею і мисливськими сосисками? Яйця Бенедикт або найсвіжіші сирники зі сметаною? Що б ви не вибрали, залишитеся задоволені.

Адреса: Одеса, Академічна вулиця, 8.
Сніданки: 9:00-23:00.
Середній чек: 250 грн, зі знижкою Покупону – економія 50%!
Доставка: тимчасово – через сервіси таксі, при самовивозі – знижка 10%, постійним клієнтам – 20%.
Читайте більше інформації та відгуків про «#Гості».

сніданок в кафе Гості в Одесі

«Mash Taproom» 

Починайте день атмосферно! У цьому вам допоможе крафтовий гастропаб «Mash Taproom» прямо в центрі Одеси. Тут подають не тільки пиво і апетитні закуски, але і приголомшливо смачні сніданки, які можна замовляти в будь-який час. Вибирайте авокадо-тост з яйцем, скрембл з овочами або сирники з в’яленою журавлиною, чорничним та манговим соусом – і кайфуйте! Гарний настрій до наступного сніданку вам забезпечено;).

Адреса: Одеса, Ланжеронівська вулиця, 28.
Сніданки: нд-чт 12:00-00:00, пт-сб – до 02:00.
Середній чек: 250 грн, а з сертифікатом Покупону ви отримуєте знижку до 50%. 
Доставка: через сервіси Glovo, Бонд.Їжа.
Читайте більше інформації та відгуків про «Mash Taproom»

сніданок у Mash Taproom
поснідати у Mash Taproom в Одесі

«One Gogi»

Чому б не почати день з грузинського колориту? Замість омлету замовте найсвіжіше хачапурі по-аджарські з яйцем і сиром, замість млинців – хачапурі з карамелізованим яблуком і пломбіром, а замість англійського сніданку з сосисками – оджахурі з індичкою або супер-ніжні печериці з сулугуні. Вам буде ситно, смачно і затишно – а більшого й не треба для гарного настрою і задоволеного шлунка.

Адреса: Одеса, Буніна вулиця, 29.
Сніданки: 10:30-22:00.
Середній чек: 250 грн, а з сертифікатом Покупону ви отримаєте знижку до 50%. 
Доставка: через сервіси Glovo, Raketa, Uber Eats.
Читайте більше інформації та відгуків про «One Gogi»

поснідати в ресторані One Gogi
грузинська кухня в One Gogi в Одесі

«Компот» 

Ресторан «Компот» популярний серед одеситів, в тому числі завдяки смачним сніданкам. Що може бути приємніше, ніж почати свій день зі смачної вівсянки, сирку зі сметаною, омлету, яєчні чи круасанів з найапетитнішими начинками? Особливо якщо на обличчях офіціантів – посмішки, а інтер’єр навіює думки про французький Прованс. В теплу погоду можна уподобати столик на відкритому майданчику й, споглядаючи за ранковою Дерибасівською, пити чай, каву чи какао, які подаються відразу до сніданку.

поснідати у ресторані Компот
сніданки в Компоті в Одесі

Адреса: Одеса, Дерибасівська вулиця, 20.
Сніданки: 8:00-11:00.
Середній чек: 200 грн.
Доставка: через сервіси Glovo та Бонд.Їжа.
Читайте більше інформації та відгуків про «Компот». 

«Мінімаліст» 

Інтер’єр цього кафе цілком виправдовує його назву: стриманий скандинавсько-японський лофт, стелажі з вузькоспеціалізованою літературою в стильних обкладинках, приглушена кольорова гама. За усім цим криється якісний сервіс, вмілий підхід до кулінарної творчості та смачна кава, звісно ж. Яку, до речі, можна отримати безкоштовно, якщо до 12 замовити сніданок: яєчню із слабосолним лососем, руколою й тостовим хлібом, омлет з грибами, яйця пашот з моцарелою чи лососем, панкейки, вкуснющі сирники з максимумом сиру та мінімумом тіста чи просто вівсянку.  

Адреса: Одеса, Пушкінська вулиця, 31.
Сніданки: 8:00-12:00.
Середній чек: 250 грн.
Доставка: через сервісы Glovo, Uber, Raketa, Бонд.Їжа.
Читайте більше інформації та відгуків про «Мінімаліст». 

кафе Мінімаліст в Одесі
Мінімаліст

«Тиша». Еспресо-бар

Хіпстерьска кав’ярня у самому центрі міста стане ідеальним місцем для того, щоб смачно та стильно поснідати. Стильно – тому що в крутому урбаністичному інтер’єрі, з цегляною кладкою та вентиляційними трубами у вас над головою. Смачно… тому що просто смачно. Чи можна не спокуситись авокадо-тостом з яйцем пашот і песто з в’ялених томатів чи скремблом на тості з маскарпоне, запеченим томатом і зеленою цибулею, які до того ж подають протягом всього дня? А на ласунів до 12:00 у закладі чекають чорнична вівсянка з бананом, шоколадом і мигдалем та панкейки з карамелізованим бананом та солоною карамеллю.  

Адреса: Одеса, Грецька вулиця, 1-А (провулок Ю. Олеші).
Сніданки: 8:00-12:00.
Середній чек: 220 грн.
Доставка: немає.
Читайте більше інформації та відгуків про «Тиша».

Тиша Еспресо Бар
поснідати в Тиші в Одесі

«Di Mare» 

Свіжий морський бриз, мальовничий краєвид з видом на Одеський маяк та яхт-клуб, віддаленість від гомінливих жвавих вулиць міста – всі ці втіхи ви знайдете в ресторані «Di Mare» на причалі Морвокзалу. Тут ніхто нікуди не квапиться, заклад починає працювати з 11 ранку, а отже й сніданки в ньому – пізні. Чим не варіант завершення ранкової прогулянки до моря на вихідних? Сидіти на відкритій терасі, насолоджуватися синявою моря, неспішно потягувати запашний чай та смакувати сирники з родзинками чи окату яєчню з беконом – краса!

Адреса: Одеса, Приморська вулиця, 6-А.
Сніданки: 11:00-12:00.
Середній чек: 650 грн.
Доставка: через сервіси Повар на дім, Бонд.Їжа, Прівозілка.
Читайте більше інформації та відгуків про «Di Mare». 

сніданок в морському ресторані Ді Маре
ресторан Ді Маре на Морвокзалі

«Крим» 

Гарна місцинка для літнього сніданку на свіжому повітрі прямо біля моря – кафе кримсько-татарської кухні «Крим». Стильна дерев’яна тераса над аркадійським піщаним пляжем, оббиті візерунчастою тканиною диванчики, свіжий морський бриз, гомін хвиль – і дуже смачні пізні сніданки з 11 ранку. Якщо ваш ранок починається десь у цей час, то завітайте сюди за пирогом-піде з різноманітними сирними, овочевими та м’ясними начинками, склянкою холодного айрану і, до десерту, свіжезвареною кавою вприкуску з рахат-лукумом. 

Адреса: Одеса, Аркадія, ліве крило.
Сніданки: з 11:00.
Середній чек: 200 грн.
Доставка: доставка кур’єром ресторану в радіусі 5 км по селищу Котовського, мінімальної суми замовлення немає. За адресою поза цим радіусом – через сервіс Бонд.Їжа, мінімальної суми замовлення немає; Аркадія – доставки немає.
Читайте більше інформації та відгуків про «Крим». 

кафе Крим
сніданок біля моря в кафе Крим

«Причал №1» 

Цей ресторан користується заслуженою любов’ю одеситів та гостей міста, а формула його успіху складається з близькості до моря, затишних інтер’єрів, наявності сезонних локацій та, звісно, апетитної їжі в меню. Влітку ви можете відпочивати на пляжній терасі, починаючи з весни відчиняється ще одна – літня, а зали на першому та другому поверсі відкриті для гостей в будь-яку пору року. Час сніданку тут також залежить від сезону: з жовтня по квітень його подають з 11 до 12, а з травню по вересень – з 10 до 12. Меню класичне: два види окатої яєчні, омлет, вівсяна та манна каші, сирок з гранолою та ягідним соусом, млинці, круасани та фруктові й овочеві фреші. Кращого початку дня не вигадаєш!

Адреса: Одеса, Ланжерон пляж 1д.
Сніданки: взимку – 11:00-12:00, влітку – 10:00-12:00.
Середній чек: 400 грн.
Доставка: через сервіси Бонд.Їжа та Kenguru.
Читайте більше інформації та відгуків про «Причал №1».

поснідати в ресторані Причал №1
ресторан біля моря Причал №1

Сервіси доставки та швидке харчування

Доставка їжі «Eco Food» 

Здорова їжа – смачна їжа, і не вірте тим, хто стверджує зворотне. А якщо ви і самі сумніваєтеся, обов’язково замовте що-небудь в сервісі доставки органічної та екологічно чистої їжі «Eco Food». У меню сніданків тут представлені омлет з овочами і яйця пашот з беконом, а для тих, хто більш любить солоденьке – класичні сирники, оладки з джемом і млинчики з сиром. Все – з найсвіжіших продуктів прямо «з-під ножу».

Адреса: Одеса, Велика Арнаутська вулиця, 121.
Сніданки: 9:00-19:00.
Середній чек: 250 грн, а зі знижкою Покупону – дешевше на 50%! 
Доставка: безкоштовна, мінімальна сума замовлення залежить від району; при самовівозі знижка 10%.

 

Читайте більше інформації та відгуків про «Eco Food».

View this post on Instagram

Почему так важно завтракать? Давайте разбираться вместе.⠀ ⠀ 1. Восполнение сил после сна.⠀ ⠀ 2. Запуск обмена веществ.⠀ ⠀ 3. Польза завтрака для работы головного мозга.⠀ ⠀ Улучшение концентрации внимания и памяти – результат регулярного утреннего приёма пищи. Детям и студентам противопоказано игнорировать завтрак.⠀ ⠀ 4. Снижение риска развития болезней сердца и сосудов.⠀ ⠀ 5. Значительно снизится риск заболеть сахарным диабетом (тип 2).⠀ ⠀ 6. Получение необходимой нормы питательных веществ.⠀ ⠀ 7. Завтрак поддерживает оптимальный уровень веса и помогает в похудении.⠀ ⠀ 8. Заряд энергии на целый день.⠀ ⠀ Получи его заказав вкуснейшие блинчики с творогом от Ecofood ?⠀ ⠀ Eco Food?- твоё лучшее решение!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Режим работы пн-пт с 09:00 до 19:00⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Заказы принимаем на сайте указанному в шапке профиля; ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ По телефону:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 0 (63) 737 00 00⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Или в директ ?⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #экофудодесса #здороваяедаодесса #доставкаедыодесса #ланчодесса #обедодесса #стейкодесса #пиццаодесса #пиццаодессацентр #вкуснаяедаодесса #пподесса #завтракодессадоставка #обедыодессадоставка #доставкапиццыодесса⠀

A post shared by Доставка еды в Одессе (@ecofood_odessa) on

відгуки на сервіс доставки їжі Еко Фуд

Онлайн-ресторан «Холодильник» 

Настільки полюбляєте суші та піцу, що готові їсти їх навіть на сніданок? Замовляйте ласощі прямо додому або в офіс з «Холодильнику»! Свіжі роли і об’ємні суші-сети, гаряча піца з апетитною хрусткою скоринкою, закуски і WOK-страви – асортимент онлайн-ресторану широкий і привабливий. А сирники й яєчню можна залишити на інший раз, адже на сніданок не обов’язково обмежуватися класичними варіантами.

Адреса: Одеса, Маршала Малиновського вулица, 1/1А.
Сніданки: 10:00-23:00.
Середній чек: 250 грн, а зі знижкою Покупону – дешевше на 50%! 
Доставка: мінімальне замовлення від 200 грн по місту, від 400 грн – у Царьске село, на Слободку та у Сьоме небо, від 500 грн – у Совіньйон та Чорноморку.
Читайте більше інформації та відгуків про «Холодильник».

«Рибаріс» 

Існує думка, що чим щільніший сніданок, тим краще. Максимально ситний ранковий прийом їжі можна забезпечити собі, замовивши апетитний суші-сет або піцу зі смачною начинкою. А може, вам до душі кухня WOK? «Рибаріс» виконає будь-який ваш каприз! Замовляйте додому або на роботу апетитні страви з меню популярного сервісу доставки, щоб почати день так, як вам хочеться.

Адреса: Одеса, М’ясоїдівська вулиця, 39.
Сніданки: 11:00-23:00.
Середній чек: 300 грн, а зі знижкою Покупону – дешевше на 50%! 
Доставка: безкоштовна при мінімальному замовленні від 150 грн.
Читайте більше інформації та відгуків про «Рибаріс».

Дивіться більше знижок Покупону на доставку їжі.

«Гараж» 

Кафе «Гараж» – бюджетний заклад самообслуговування, де можна відносно дешево, але смачно і ситно поснідати. Ви можете самостійно зібрати ідеальний в вашому розумінні сніданок – головне не захопитися, оскільки процес заповнення підносу легко почати, але важко зупинити. Вранці в закладах мережі «Буфет-Їдальня» зазвичай пропонують: млинці з різноманітними начинками, запіканки всіх сортів, гранолу, сирники і, на додаток до їжі, – стандартний набір «чай-кава-капучіно» або, як варіант, лимонади і компоти місцевого виготовлення.

Адреса: Одеса, Троїцька вулиця, 50.
Сніданки: 9:00-22:00.
Середній чек: 120 грн.
Доставка: безкоштовна. 
Читайте більше інформації та відгуків про «Гараж» та завітайте до інших закладів мережі: «Чорносливу» та «Уточ-Кіно».  

кафе Гараж
Гараж, кафе мережі Буфет Столова в Одесі

«McDonald`s» 

Макдональдс – оптимальний варіант, якщо не хочеться заморочуватись із замовленням доставки, чи якщо у вас рано починається робоча зміна. По-перше, закладів цієї мережі в Одесі багато, на кожен район припадає кілька кафе, а по-друге, багато які з них відчиняються дуже рано, десь о 5-6 годині, тож якщо вам потрібен ранній сніданок, вибір є очевидним. Асортимент сніданків в Маці тішить: картопляники, вівсянка, омлети, різноманітні види ролів та макмафінів, круасани й даніш з горіхами та кленовим сиропом, ну, й без гарячого чаю та кави нікуди! 

Снідаки: с 5-6 до 10 ранку, в залежності від графіку кожного ресторану.
Середній чек: 100 грн.
Доставка: через сервіси Glovo, Pilot, Kenguru, Бонд.Їжа.
Читайте більше інформації та відгуків про «McDonald`s».

ранкове меню у Макдоналдз
поснідати у Макдоналдз

Цілодобові сніданки

«Palladium» 

Поки фанати тусовок запалюють в клубі «Palladium», в лаунж-кафе ви зможете в будь-який час доби замовити собі смачний сніданок. Ви можете почати ранок з класичного сніданку з тих, що представлені в меню: яєчні, сирників або млинчиків. Якщо ви не хочете обмежуватися типовими варіантами, до ваших послуг широкий асортимент страв європейської і азіатської кухні. Гарячі м’ясні страви, салати, бургери, роли, піца і найніжніші десерти – почніть день із самою апетитною їжею!

Адреса: Одеса, Італійський бульвар, 4.
Сніданки: цілодобово.
Середній чек: 250 грн, а з сертифікатом Покупону ви отримуєте знижку до 50%. 
Доставка: немає.
Читайте більше інформації та відгуків про «Palladium»

цілодобові сніданки в лаунж-кафе Палладіум
поснідати в Палладіумі

«Benedikt» 

Якщо ви фанат яєчних сніданків у всіх їхніх проявах і вам цікаво, як готують яйця у Британії, Німеччині, Італії, Франції, Ізраїлі та інших країнах, йдіть до «Benedikt», де вас нагодують сніданком не лише вранці, але й в будь-який інший час, коли б ви не завітали, хоч о п’ятій ранку, хоч о десятій вечора. Затишна атмосфера, привітний персонал, в якого завжди «добрий ранок», можливість долучитись до найрізноманітніших національних кухонь чи поринути у дитинство й скуштувати сирників, каші та свіжої випічки – всим цим можна насолоджуватись цілодобово, тому що заклад працює у режимі 24/7. 

Адреса: Одеса, Садова вулиця, 19.
Сніданки: цілодобово.
Середній чек: 300 грн.
Доставка: через сервіси Pilot, Бонд.Їжа.
Читайте більше інформації та відгуків про «Benedikt»

сніданок в кафе Бенедікт
цілодобові сніданки в кафе Бенедікт в Одесі

А де ви звикли снідати? Діліться в коментарях улюбленими кафешками та сервісами доставки з найсмачнішими сніданками!

2 коментарів
  • Даяна

    Надо будет попробовать завтрак в Маке, а то это заведение как-то меньше всего у меня с ними ассоциируется. Но, наверное, завтраки у них сытные!)

  • Наташа

    Пышечная – завтраки на любителя сладенького ))) и забыли про Молодость, тут можно позавтракать даже с поезда в 6 утра

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *