Буковель: розваги і пам’ятки наймоднішого курорту Карпат

Гірськолижний курорт Буковель

Буковель вважається одним із найкласніших та розвинутіших курортів Карпат. Загальна протяжність гірськолижних трас становить 68 км проти 22 км у Славському чи 10 км у Драгобраті (хоча в кожному з них є свої привабливі риси і переваги). Ще в 2001 році в Буковелі була одна канатна дорога, а зараз (окрім часів блекауту) працює 16 підйомників загальною пропускною спроможністю близько 33 тисяч осіб на годину, але при цьому розваги Буковеля не обмежуються гірськолижним спортом взимку. Тут є що подивитися і куди піти будь-коли: влітку, восени і навесні. Команда PokuponBlog розповість, що робити на курорті, які визначні пам’ятки в Буковелі та околицях відвідати і де зупинитися недорого зі знижкою від Покупону до 45%.

Акції
Від 2 ночей з харчуванням у Пацьорка біля Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Незалежності вулиця, 40
-35%
5200 грн
3379.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в готелі «White House»
Яблуниця (Івано-Франківська область), Горишків ділянка, 379
-34%
3800 грн
2499.0 грн
Показати всі
23 акцій

Читайте в нашому огляді:

Розваги Буковеля

Буковель – багатогранний курорт. Ще вдень ви можете кричати в ейфорії від стрибка над озером Молодості, а ввечері – спокійно релаксувати в лазні або ліниво засмагати біля літнього басейну під відкритим небом. Розповідаємо, як відпочити, чим зайнятися та які розваги варто спробувати обов’язково ?

Водні розваги і SPA

Буковель знаменитий не тільки гірськолижним курортом, але й найбільшою в Україні штучною водоймою. Влітку озеро Молодості перетворюється в справжнісінький епіцентр водних розваг і пляжного відпочинку. Локація просто створена для релаксу під літнім сонцем: зручні сходинки, щоб заходити у воду, шезлонги, парасольки, бунгало, роздягальні і кришталево чиста прохолодна вода.

Тут знаходиться і один з наймасштабніших в околицях SPA комплекс «VODA club». Навіть взимку на відкритому морозному повітрі відпочиваючі релаксують у гарячих джакузі і теплому басейні з прекрасним видом на гори. І це без урахування карпатських чанів, готельних спа центрів і окремих приватних лазень.

SPA клуб «Voda Club», Буковель
SPA клуб «Voda Club», Буковель
Акції
Від 2 ночей з сніданками і SPA в комплексі Карпати
Мигово (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
8700 грн
5599.0 грн
Від 3 ночей SPA-відпочинку в «VitaPark Карпати»
Жденієво (Закарпатська область), Шевченка вулиця, 257
-15%
9243 грн
7855.0 грн
Показати всі
78 акцій

Що ще можна робити на озері Молодості:

  • Неквапливо покататися на катамаранах.
  • Повправлятися у веслуванні на байдарках.
  • З драйвом «політати» на гідроциклі.
  • Покататися на вейкборді та водних лижах.
  • Спуститися з надувних водних гірок.
  • Пережити божевільні емоції на FlySurf – дошці, яка разом з вами піднімається над водою.
Озеро Молодості у Буковелі
Акції
Від 2 ночей з харчуванням у «Зербань»
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 61Б
-56%
4100 грн
1799.0 грн
Від 2 ночей в готелі «Славський» у Карпатах
Славське (Львівська область), Устияновича вулиця, 35
-15%
3300 грн
2809.0 грн
Показати всі
2 акцій

Екстремальні атракціони

Якщо ви думаєте, що перечитали в нашому огляді про всі екстремальні розваги в Буковелі, то ви помиляєтеся. Наостанок ми розповімо про не менш яскраві атракціони, які доступні впродовж усього року:

  • Велопрогулянка по канатній дорозі над озером Молодості «Bike Zip».
  • Стрибки з найвищої в Україні «Адреналінової вежі» на курорті Буковель. Її висота сягає 28 метрів, накшталт дев’ятиповерхового будинку.
  • Перелетіти озеро Молодості на найдовшому в Україні тролеї.
  • Промчати на санній трасі родельбан «SpeedFun» з віражами, поворотами і стрибками.
  • Повіражити між соснами на Буковельських гірках «Roller Coaster».
  • Пройти екстремальний маршрут в мотузковому парку на вершині оглядового підйомника 2R. Доведеться підкорювати маршрут від 1,5 до 6 метрів над землею.
  • Покататися на картингах в центрі «Жага швидкості».
  • Влаштувати драйвові велогонки і даунхіл в байк-парку.
Екстремальна велопрогулянка по канатній дорозі в Буковелі
Екстремальна велопрогулянка по канатній дорозі в Буковелі
Акції
Від 2 ночей у квітні зі сніданками і SPA у «Гора»
Поляниця (Івано-Франківська область), Подина урочище, 261
-20%
5000 грн
3999.0 грн
Від 3 ночей зі сніданками у «Гора» у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Подина урочище, 261
-20%
9600 грн
7679.0 грн
Показати всі
15 акцій

Легкий спорт і оглядові велопрогулянки

Кататися на велосипедах по Буковелю – одне задоволення. Вимощені велосипедні доріжки, інтригуючі серпантини доріг і шикарні панорами навколо. У будь-якому прокаті вам видадуть карту веломаршрутів, а ви вже самі вирішите куди поїхати і що подивитися в Буковелі та його околицях. 

Велопрогулянки у Буковелі влітку і взимку

Піші маршрути, або трекінг

Трекінг і туристичні походи – улюблене заняття активних туристів і адептів зеленого туризму.

З Поляниці, селища, де знаходиться гірськолижний курорт Bukovel, можна відправитися в туристичний похід в гори, кожна з яких – вже пам’ятка:

  • На Говерлу – найвищу точку України, 2061 метрів. Ідеальний період для любителів – з кінця весни до середини листопада, поки немає снігу. Є легкі, середні і складні маршрути, на один або кілька днів. Групи відправляються з Ворохти. Тут також знаходиться мальовниче і найзагадковіше високогірне озеро Несамовите.
  • В гори Довга і Полонина з лисою верхівкою. Нагорі Полонини місцеві жителі випасають худобу, і проходить дегустація традиційних гуцульських сирів: бринзи, будзу і вурди. Нескладний підйом і прогулянка займають 5-6 годин.
  • Сходження на гору Хом’як або Маковиця за маршрутом середньої складності, одним днем.
  • Похід на гору Піп Іван з відвідуванням місцевої визначної пам’ятки – руїн обсерваторії, колишньої польської астрономічної і метеорологічної станції.
  • Похід на одну з найкрасивіших гір Довбушанку на гірському масиві Горгани. Зазвичай маршрути стартують з селищ Зелене, Черник або Бистриця (приблизно 70-90 км від Поляниці). Але можна також йти з Яремче через перевал Переслоп і гори Ведмежик або Поленські.
Акції
Від 3 ночей з харчуванням у готелі «У Роберта»
Чорна Тиса (Закарпатська область)
-20%
8100 грн
6479.0 грн
Показати всі
1 акцій

Дитячий табір

Буковель пропонує насичену програму відпочинку для дітей в таборах і санаторіях Карпат. Шкільні канікули – навесні, влітку, взимку, восени – проходять максимально весело, активно і корисно. Найпопулярнішими дитячими таборами Карпат залишаються «Артек-Буковель» та «Радість». Спортивні змагання, заняття, що розвивають, веселі розваги і аніматори забезпечать дитині незабутні канікули.

Дитячий табір «Артек Bukovel» влітку
Дитячий табір «Артек Bukovel» влітку

Прогулянки та екскурсії на квадроциклах

Їзда на квадроциклах – традиційна розвага в Карпатах, від якої складно втриматися, якщо хочеться драйву і дріфту по серпантину гірських доріг. Можливі два варіанти управління квадро-монстром: з гідом (кайфувати доведеться на пасажирському задньому сидінні), або самостійно після інструктажу і за умови наявності водійських навичок. Час прокату квадроцикла в Буковелі коштує близько 900-1000 грн. 

Прогулянки та екскурсії на квадроциклах у Буковелі взимку

Шопінг на сувенірному ринку

Риночки з колоритними гуцульськими товарами – своєрідна прикраса курорту. Крім розкиданих уздовж центральної вулиці Поляниці прилавків з сувенірами ручної роботи і домашнім вином, при в’їзді в селище стоїть централізований риночок. 

Сувенірний ринок при в'їзді в Поляницю, Буковель
Сувенірний ринок при в’їзді в Поляницю, Буковель

Асортимент і ціни скрізь плюс-мінус однакові. Тому якщо хочете сторгуватися, бажано брати багато речей в одному місці. Особливою популярністю у туристів користуються вироби з вовни, українське вбрання, намиста, віночки та інші аксесуари, домашні заготовки, натуральна косметика, сосновий мед, дитячі іграшки з дерева.

Домашні мариновані грибочки по-закарпатськи
Домашні мариновані грибочки по-закарпатськи
Шопінг на сувенірному ринку

Рафтинг

Якщо ви жодного разу не сплавлялися гірською річкою, ви багато чого втратили. А якщо сплавлялися і хочете в черговий раз пережити радісну ейфорію, то відпочинок в Буковелі – один з вдалих випадків. Рафтинг-тур можна знайти в околицях. Найближчі локації сплавних маршрутів знаходяться приблизно в 55 км від курорту Bukovel в селищах Верховина, Ільці, Дземброня. Рафтинг річкою Черемош – це найвдаліший варіант у поєднанні з відносно легким рівнем і достатньою порцією адреналіну. 

Літній рафтинг по річці Чорний Черемош, близько 60 км від Буковеля
Літній рафтинг на річці Чорний Черемош, близько 60 км від Буковеля

Для любителів відчутного екстриму більше підійде рафтинг по Чорній Тисі – річці з великою концентрацією порогів. Якщо ви цілеспрямовано хочете сплавитися по річці, на відпочинок в Буковель краще їхати навесні з квітня по початок травня (великий паводок в період танення снігів), влітку і восени до середини жовтня.

Акції
Осінній тур в Буковель від «Miracle Travels»
Вся Україна
-24%
12500 грн
9999.0 грн
До 2 години мото-туру на ендуро від «Kvadro_bro»
Бровари (Київська область), Молодіжна вулиця, 6
-25%
1500 грн
1129.0 грн
Показати всі
88 акцій

Пам’ятки в Буковелі та околицях

Крім гір і озера Молодості, в Буковелі і його околицях є й інші пам’ятки, які варто подивитися, якщо не хочете шкодувати про втрачені можливості ?

Перевернута хата (будиночок)

Поруч із сувенірним риночком при в’їзді в Поляницю увагу туристів привертає незвичайний двоповерховий будиночок. Просто він стоїть на даху і всередині все навпаки – з ніг на голову. Забавне місце, куди неодмінно потрібно сходити з дітьми і обов’язково пофоткатися. Вхід для дорослих коштує 300 грн, дитячий квиток – 250 грн.

Динопарк у Поляниці

Де, як не в Динопарку «Диноляндія» у Поляниці, живуть найцікавіші та найнезвичайніші мешканці Карпат?! Цікава подорож у світ динозаврів принесе яскраві емоції і дітям, і дорослим. Частина тварин автоматизована, вони видають характерні звуки та рухають частинами тіла. У поєднанні із природою Карпат виглядає дуже реалістично. Крім динозаврів, тут є парк комах, парк природи Карпат, айс-парк, тюбінгова гірка, папуги, батутні сітки та Будинок Велетня. Обов’язково рекомендуємо сюди піти, неважливо, в який сезон ви відпочиваєте у Буковелі: взимку, навесні, влітку чи восени.

Етнопарк «Гуцул Ленд»

Насолодитися гуцульським колоритом у поєднанні з красою карпатської природи можна в етнопарку «Гуцул Ленд». Це великий етнографічний комплекс просто неба, який включає інтерактивний скансен зі старовинними хатками гуцулів, бойків і лемків, творчі майстерні та контактний зоопарк. Гості можуть взяти участь у майстер-класах з традиційних ремесел, скуштувати місцеві страви, поспілкуватися з тваринами, наробити багато класних світлин в тематичних фотозонах та закупитися крутими сувенірами.

Будинок Велетня

Місце, ідеальне для відвідування дітей – Будинок Велетня в Поляниці. Зовні він мало чим відрізняється від звичайних дерев’яних будиночків у типовому карпатському стилі. А ось усередині вам відкриється яскравий інтер’єр із казки про велетнів – з гігантськими меблями, на тлі яких не тільки дитина, а й дорослий виглядатиме досить мініатюрно ?

Будинок Велетня у Буковелі

Женецький Гук

Водоспади – знакові пам’ятки Карпат, і кожен унікальний і красивий по-своєму. Недалеко від Буковеля, за селищем Татарів (15 км), перед в’їздом в Микуличі знаходиться 15-ти метровий водоспад Женецький Гук. Під’їхати машиною можна тільки до шлагбаума, а далі потрібно пройтися пішки близько 3-х км. Однокаскадний красень однозначно заслуговує захоплення і крутих селфі.

Водоспад Женецький Гук в Татарові біля Буковеля
Водоспад Женецький Гук в Татарові біля Буковеля

Водоспад Труфанець

Приблизно за 30 км від Буковеля і в 5 км від селища Ясіня знаходиться найвищий водоспад в Закарпатті – Труфанец. Його каскади в сукупності сягають 36 метрів. Видовище справді зачаровує: грайливий напористий потік води збігає каскадами і піниться, б’ючись об каміння. Тому, якщо вода вам здається білою, то вам це не здається ?

Труфанець, 30 км від Буковеля
Труфанець, 30 км від Буковеля

Парк-музей «Карпати в мініатюрі»

Незвичайна та дуже цікава туристична локація є у Яремче – це парк-музей «Карпати у мініатюрі», унікальна експозиція просто неба, до якої входять 18 мініатюрних копій найяскравіших пам’яток Карпат. Серед них – діюча міні-залізниця, знамениті мости у Ворохті, ресторан «Гуцульщина», водоспад Пробій і не тільки.

Парк-музей «Карпати в мініатюрі»

Акції
SPA-відпочинок з харчуванням у «Карпатські зорі»
Яремче (Івано-Франківська область), Петраша вулиця, 6А
-20%
6400 грн
5199.0 грн
До 20 відвідувань соляної кімнати в «Oriona»
Київ, Антоновича вулиця, 99
-65%
260 грн
99.0 грн
Показати всі
2 акцій

Гуцульський парк розваг «Полонина Перці»

За 7 км від Буковеля, в селищі Яблуниця, знаходиться дуже цікаве для дітей і дорослих місце – гуцульський парк розваг «Полонина Перці». Тут вас чекають шикарні фотолокації, філософські бесіди з мольфаром, майстер-класи з кування підкови чи гуцульського побуту, пет-терапія, відпочинок на сіннику влітку, акустична насолода гуцульським говором і багато чого іншого.

Читайте також:
? Що треба знати підкорювачу Говерли
? Пам’ятки та розваги Яремче
? Чим цікава Ворохта
? Що подивитися у західній Україні 

Зима в Буковелі, або сезон лиж

Зимовий сезон в Карпатах України традиційно починається з грудня місяця і триває орієнтовно до середини квітня. Хоча рамки досить умовні, і все залежить, звичайно ж, коли випаде сніг і наскільки сніжною буде зима. Восени, влітку і з середини весни працюють, як правило, тільки оглядові крісельні підйомники. 

Гірськолижний відпочинок у Буковелі – це:

  • 16 сучасних підйомників – 15 крісельних (двох, трьох і чотирьохмісні) і 1 бугельний, довжиною від 636 до 1947 метрів.
  • Більше 60 кілометрів розчищених і освітлених спусків різної категорії складності – від простих до складних і екстремальних.
  • Активний сезон, що не залежить від природних опадів, за рахунок 100% штучного засніження.
  • Зручна електронна система пропуску скі-пас (skipass).
  • Численні школи та послуги професійних інструкторів для тих, хто хоче навчитися кататися на лижах чи сноуборді.
  • Центри прокату гірськолижного екіпірування.
  • Різноманітні зимові та літні розваги.
  • У мирний час – можливість стежити за погодою через веб-камери. Тепер, з причин дії правил воєнного часу, ця опція недоступна, тому дізнатися, скільки снігу намело на курорті, вийде, тільки слідкуючи за прогнозом погоди або зателефонувавши в готель, де ви збираєтеся провести відпустку.

Кількість та карта спусків в Буковелі

Траси Буковеля, як серпантин, спускаються з трьох вершин: Буковель (1127 м), Чорна Клева (1241 м) і Довга (1372 м). На рівень складності вказує колір:

  • синій – 26 простих трас для початківців лижників (саме синім позначено найдовшу трасу Буковеля – 14А, її довжина становить 2132 м);
  • червоний – 27 трас середньої складності;
  • чорний – 12 складних спусків, в тому числі для могула і фрірайду, які під силу справжнім профі;
  • бузковий – 1 санна траса.

Відзначимо, що більшість складних трас має об’їзні спуски для новачків, що дозволяє урізноманітнити катання і без стресів потрапити в центр туристичного комплексу. Детальну карту спусків дивіться на фото нижче або на офіційному сайті гірськолижного курорту.

Карта спусків Буковеля
Карта спусків Буковеля

Також уздовж крісельного підйомника №8 обладнаний зимовий парк для катання. Кожен бажаючий може потренувати трюки на снігових трамплінах, пірамідах, перилах і інших перешкодах, а також схил для могула. Майте на увазі, що для виконання трюків необхідний спеціальний спортивний інвентар, без якого вас просто не пустять на трасу для вашої ж безпеки. Якщо ваші лижі або сноуборд не призначені для фрістайлу, доведеться орендувати відповідні в найближчих пунктах прокату.

Час роботи гірськолижних трас у Буковелі – з 7:30 до 19:30. До останньої години лижників приймають лише траси з гарним освітленням та підготовлені спеціально для катання після заходу сонця.

Парк з трамплінами у Буковелі
Парк з трамплінами у Буковелі
Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі у будні у «У Марусі» під Києвом
Миколаївка (Київська область)
-20%
900 грн
719.0 грн
Показати всі
73 акцій

Більше зимових розваг

Крім лиж та сноуборду в Буковелі маса зимових веселощів:

  • Покататися на санках. Траса 14В освітлена, знаходиться біля підйомника 14, довжина близько 3-х метрів, обмежень за віком немає.
  • Сноутюбінг для дітей з 8 років або з дорослими з 3-х років. Локації на центральній площі і біля підйомника 7.
  • Єдиний в Карпатах льодовий каток під відкритим небом в Буковелі знаходиться біля розважального центру «Бука». Тут створені всі умови для комфортного катання, в тому числі початківцям можна взяти підтримуючі стійки у вигляді кумедних тварин і звернутися за допомогою до інструктора.
  • Драйв на снігоходах і сноубайках.
  • Прогулянки на собачих упряжках з хаскі взимку. Сибірські хаскі не тільки покатають вас з вітерцем засніженими лісовими стежками, а й дадуть погладити себе за вухом. Пункт прокату упряжки і старт маршруту – біля підйомника №14.
  • Санна траса родельбан «Speed Fun». До речі вона працює цілий рік, тож прокотитися на екстремальному атракціоні можна і навесні, і восени, і влітку.
Акції
VIP-обгортання «Альгіотерапія» у «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
VIP-обгортання в спа-капсулі в «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
Показати всі
121 акцій

Де зупинитися: кращі готелі з економією від Покупона

Курорт Bukovel прославився та приваблює туристів настільки, що вони розглядають житло навіть у найближчих до Поляниці селищах – Татарові, Микуличині, Яремче, Ворохті, Яблуниці. Однак ближче і зручніше за все, якщо ви приїхали виключно заради лиж чи катання на витягах, зняти номер у самій Поляниці. А щоб відпочинок вийшов приємний та недорогий, Покупон пропонує купити путівку зі знижками до 60% у найкращих готелях Буковеля. На Покупоні щодня оновлюються акції на проживання в готелях – від бюджетних варіантів до відпочинку в режимі «все включено».

Mardan Palace SPA Resort 4*

Казково-красивий готель класу «люкс», який забезпечить максимально комфортний відпочинок. Тут є все що потрібно і навіть більше: ресторан та кафе-бар, лаунж-зона, спа-центр з басейном, сауною на дровах, хамамом, римською парною, соляною кімнатою та джакузі. З території комплексу відкривається неймовірний краєвид на гори.

Ціна: від 4125 5500 грн за 2 ночі на двох зі сніданками та спа.
Дізнатись більше та забронювати номер.

Kasimir Resort Hotel & SPA

Готельний комплекс розташований за 150 метрів від витягу та за 580 метрів від знаменитого озера Молодості. Головна фішка готелю – розкішний спа-центр, що включає 2 басейни, 4 сауни, соляну кімнату і джакузі.

Ціна: від 3999 6398 грн за 2 ночі на двох зі сніданками.
Дізнатися більше та забронювати номер.

Гора

Затишний готель, оформлений під заміський будинок. Для додаткового комфорту гостей тут є невеликий спа-комплекс із сауною та хамамом, а в ресторані можна побалувати себе стравами карпатської кухні.

Ціна: від 7199 9000 грн за 3 ночі на двох зі сніданками та спа.
Дізнатися більше та забронювати номер.

Podgore Spa & Resort

Комфортабельний готельний комплекс ідеальний для відпочинку з дитиною. Тут є два закриті басейни, джакузі, соляна кімната, сауна та масажний кабінет. Крім ресторану, на території є піцерія для фанатів італійської кухні.

Ціна: від 4029 5040 грн за 2 ночі на двох.
Дізнатися більше та забронювати номер.

Акції
Від 2 ночей зі сніданками та SPA у «Villa Leku»
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище
-30%
3400 грн
2549.0 грн
Від 2 ночей у квітні зі сніданками і SPA у «Гора»
Поляниця (Івано-Франківська область), Подина урочище, 261
-20%
5000 грн
3999.0 грн
Показати всі
17 акцій

Де атмосферно поїсти в Буковелі

Сучасному туристу не важко зайти в гугл-мапи, вбити в пошуковику Поляниця Івано-Франківська область і відобразити всі ресторани, бари та паби поблизу. На курорті дуже багато закладів, де можна смачно поїсти, переважно українську і гуцульську кухню. Але піцу і суші ще ніхто не відміняв. Команді PokuponBlog сподобалися найбільш оригінальні заклади з позитивними відгуками і високим рейтингом:

  • Ресторан «SALO». Фешенебельний атмосферний заклад з оригінальним меню, ввічливим сервісом і любов’ю до домашніх вихованців. Ви не помилилися, сюди дозволяють заходити з маленькими собачками (кому актуальна опція dog friendly). Ціни вище середнього.
  • Самогонна ресторація «Грибова Хата» здивує казковим оригінальним дизайном. Заходячи в ресторан, здається, що потрапляєш в затишний чарівний світ карпатських легенд.
  • «BORZO VARENYKI» – справжній стильний український фаст-фуд в самому центрі Буковеля біля підйомника №2R.

Як дістатися до курорта Буковель

Прямо до Буковеля без пересадок можна доїхати лише на машині – будуйте маршрут GPS-координатами 48°21’30.4″N 24°24’27.9″E

З Києва, Одеси, Харкова та інших міст центральної, східної та південної України зручніше добиратися через Івано-Франківськ чи Татарів. 

Яким їхати поїздом ?:

  • 055К Київ-Рахів;
  • 015О Харків-Ясиня;
  • 026Ш Одеса-Рахів.

Орієнтовні ціни на залізничні квитки в один бік:

  • плацкартний – від 280 грн;
  • купе – від 480 грн;
  • люкс – від 1780 грн. 

Замовити залізничні квитки можна онлайн на сайті «Укрзалізниці».

Автобуси ? від Івано-Франківська до Буковеля відправляються з автостанції на Залізничній, 30 та зупинки біля залізничного вокзалу на Привокзальній. У дорозі (≈110 км) трохи більше ніж 2 години, ціна квитків від 180 грн.

З Татарова за можна буде доїхати автобусом або таксі.

Доїхати до Буковеля можна машиною і поїздом з пересадкою
Доїхати до Буковеля можна машиною і поїздом з пересадкою

Читайте також:
? Чим зайнятися на курорті Драгобрат
? Ідеї відпочинку у Славському
? Де в Карпатах відпочити з дітьми 
? Відпочинок у Карпатах восени
? Найкрасивіші водоспади Карпат

А ви бували чи плануєте поїхати в Буковель? Діліться в коментарях про свої подорожі та відпочинок.

2 коментарів
  • Валя

    Обожнюю відпочивати в Карпатах у Буковелі, намагаємось раз в рік/два їздити на відпочинок з дітьми, або ж відправляю дітей у літні табори ❤️

    • {:ru}Татьяна Софиенко{:}{:uk}Тетяна Софієнко{:}

      Вітаємо, це дуже чудова практика ;) раді за вас і дякуємо, що читаєте наш блог ?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *