Куди поїхати відпочивати у червні: ідеї відпочинку на початку літа

Куди поїхати відпочивати у червні

Після весни настав червень – і, здається, це ідеальний час для того, щоб дозволити собі трохи розслабитись та згадати, що таке відпочинок. Невелика літня відпустка хоча б на пару днів дозволить видихнути і надасть погляду на майбутнє більше оптимізму. Куди б ви не вирішили поїхати – до Карпат чи заміського готелю – нові враження піднімуть настрій. А #PokuponBlogTeam підкаже, де можна круто та бюджетно відпочити зі знижками до 50%.

Акції
Виграй літній відпочинок на віллі «Оберіг» у Східниці
Східниця (Львівська область), Бориславська вулиця, 30
-0%
0 грн
20 грн
Виграй SPA відпочинок на День Конституції у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 338
-0%
0 грн
20 грн
Показати всі
229 акцій

Буковель

Взимку Буковель – найкрутіший у країні гірськолижний курорт, влітку – порятунок від літньої спеки у тіні вічнозелених прохолодних лісів. Приголомшливі види відкриваються з високих підйомників, а любителі прогулянок на природі можуть гуляти пішки гірськими стежками або кататися на конях.

Відпочинок у Буковелі у червні

Де зупинитися в Буковелі та поруч, якщо ви приїхали на відпочинок влітку? У нас є гарні варіанти ??

«Podgore Spa & Resort»: 2 дні відпочинку для двох за 3039 3800 грн – з комплексними сніданками, плаванням у басейні з підігрівом (відкритому, критому, дитячому), грою у більярд, відпочинком в альтанках із мангалом.

«Гора»: 2 доби проживання на двох за 4159 5200 грн – зі сніданками «шведська лінія», релаксом у панорамному басейні з підігрівом та спа-відпочинком (хаммам, мультисауна, фітобар).

«Новий»: 2 дні відпочинку для двох за 3149 4200 грн – з усіма зручностями та можливістю прокату велосипедів для велопрогулянок.

«Беркут. Перевал» (Яблуниця): 2 доби відпочинку для двох за 1849 2720 грн – зі сніданками та вечерями, можливістю орендувати альтанку з мангалом. 

Акції
Від 2 ночей влітку у «Пацьорка» поблизу Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Незалежності вулиця, 40
-30%
5400 грн
3779.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням у Пацьорка біля Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Незалежності вулиця, 40
-35%
5200 грн
3379.0 грн
Показати всі
24 акцій

Яремче

Один із найпопулярніших курортів Івано-Франківської області – Яремче. Сюди їдуть за мальовничими краєвидами, традиційною карпатською архітектурою та гуцульським колоритом. Знайдуться тут заняття до душі й любителям активного відпочинку: у червні вже проводять сплави по річці Прут. В околицях теж чимало цікавого: за 40 км від Яремче у Поляниці розкинулося озеро Молодості, а за 33 км знаходиться Ворохта, звідки зазвичай стартують піші походи на Говерлу.

Зупинитись рекомендуємо у готельному комплексі «Карпатські зорі»: за 3499 4520 грн на вас чекають 2 дні відпочинку для двох зі сніданками «шведська лінія» та комплексними вечерями, щоденним безлімітним відвідуванням спа-комплексу та релаксом у зоні відпочинку.

Іршава

Старовинне село, назва якого вперше з’являється ще в середньовічних джерелах, гостинно приймає туристів у червні 2024 року. Іршава чудово підходить для пар, які прагнуть усамітнення, для сімей, які віддають перевагу розміреному відпочинку.

Де зупинитися та розслабитися ?

«Астур»: 2 доби відпочинку для двох за 2549 3500 грн – з дворазовим екологічним харчуванням, відвідуванням спа-комплексу до 5 годин на день (великий та дитячий басейни з підігрівом, джакузі, масаж шийно-комірцевої зони, релакс у шезлонгах), грою у більярд, відпочинком в альтанках з мангалом та купанням в озері. 

Славське

У Славському, розташованому серед зелених гір, кожен знайде собі щось до душі. Когось приваблять пасторальні пейзажі, хтось обов’язково прогуляється до місцевої церкви, а інші не згають можливості покататися на конях і попаритися у лазні.

Зупинитись можна в готелі «Зербань»: 2 дні проживання для двох зі сніданками та вечерями, орендою альтанки з мангалом обійдуться всього в 1399 2460 грн.

Акції
Від 2 ночей в готелі «Славський» у Карпатах
Славське (Львівська область), Устияновича вулиця, 35
-15%
3300 грн
2809.0 грн
Від 2 ночей відпочинку з харчуванням у «Дзвінка»
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 67Б
-53%
3240 грн
1599.0 грн
Показати всі
8 акцій

Микуличин

Найдовше село України – Микуличин – знаходиться у низькогірному районі Карпат, у долині річки Прут. Влаштувавши прогулянку селищем, ви побачите автентичну дерев’яну церкву 19 століття, яка ідеально вписується в місцевий барвистий ландшафт. Відпочинок у Микуличині – це, насамперед, неквапливі променади, насолода природою, чисте гірське повітря та набуття душевної гармонії. Подвійно комфортною вашу відпустку зробить готель «Скеля»: за 2199 4200 грн ви отримаєте 2 доби відпочинку для двох із дворазовим харчуванням, відвідуванням спортзалу та фінської сауни.

Драгобрат

Найвищий гірський курорт України Драгобрат підходить для відпочинку не лише у лижний сезон, а й у літню теплінь. Первозданна природа, шалені гірські пейзажі, що відкриваються з вершин Карпат, кришталево чисте повітря – все це варте того, щоб приїхати сюди на червневий вікенд. Особливо якщо зупинитися в «Alpine Eco Chalet & Wellness», де за 3039 3800 грн на вас чекають 2 дні крутого відпочинку на двох. У пакет входить проживання, оренда мангалу з дровами, настільні ігри та релакс на терасі.

Акції
Від 3 ночей з харчуванням у готелі «У Роберта»
Чорна Тиса (Закарпатська область)
-20%
8100 грн
6479.0 грн
Показати всі
1 акцій

Вижниця

На відстані 75 км від Чернівців на річці Черемош розташоване невелике місто Вижниця – чудове місце для тихої спокійної відпустки в оточенні природи та гір. Рекомендуємо зупинитися у готелі «Кремениця»: у пакет вартістю 2599 3900 входить 3 дні відпочинку на двох, трансфер в один бік, сніданки та вечеря, карпатський чай у колибі, релакс у джерельному чані, користування відкритим басейном та шезлонгами, оренда альтанки з мангалом і вхід до відеодискотеки.

Читайте також:
? Чим зайнятися на курорті Буковель
? Відпочинок на високогірному курорті Драгобрат
? Кращі ідеї відпочинку у Славському
? Що подивитися у Яремче
? Водоспади західної України
? Відпочинок у Карпатах влітку
? Відпочинок у Карпатах з дітьми

Східниця

Курорт Східниця – популярна бальнеологічна локація у Львівській області, яка щороку приваблює туристів чистим повітрям, красою місцевих лісів та цілющою водою. У Східниці розташовано 38 джерел та 17 свердловин мінеральної води, корисної в лікуванні та профілактиці низки захворювань та станів. Із села можна поїхати подивитися фортецю Тустань, водоспади, на курорті розвинений спа-відпочинок.

Зупинитись рекомендуємо у готелі «Оберіг»: 2 дні проживання для двох коштуватимуть 2099 2800 грн. У цю суму входить дворазове харчування, оздоровлення мінеральною водою із джерел, релакс у лазні, настільні ігри та бадмінтон.

Трускавець

Курорт, який знає вся Україна, – Трускавець, місце здоров’я та душевного спокою. Сюди приїжджають за неквапливим релаксом, щоб відновити нерви, попити мінеральної водички та насолодитися красою місцевої природи.

Тускавець – це гарний курорт на літо 2023

Вибирайте та бронюйте ?

«Соламія»: 2 доби відпочинку для двох за 2559 3200 грн – з триразовим харчуванням та всіма необхідними зручностями.

«Жасмін»: 2 дні проживання для двох за 3079 4400 грн – зі сніданками та вечерями, консультацією лікаря вищої категорії, плаванням у басейні, вживанням мінеральної води з бювету та пакетом лікувальних процедур згідно з рекомендацією лікаря (щодня – 3 процедури).

«Elite Dnipro»: 5 діб проживання для одного за 5949 7000 грн – із триразовим харчуванням за системою «шведський стіл», відвідуванням басейну щодня, оздоровленням мінеральною водою та базовим лікуванням на основі консультації та рекомендацій лікаря.

Акції
Семиденний тур «Карпати – Трускавець»
Трускавець (Львівська область), Дрогобицька вулиця, 7
-35%
13000 грн
8449.0 грн
Від 2 ночей в квітні в готелі «Royal Grand Hotel»
Трускавець (Львівська область), Суховоля вулиця, 61
-20%
3132 грн
2505.0 грн
Показати всі
12 акцій

Поляна

Не менш відомий оздоровчий курорт – Поляна (Свалява), яка славиться своїми мінеральними водами, спокійною атмосферою та красивою природою навколо. Це ідеальне місце для того, щоб відпочити душею та тілом, привести до ладу здоров’я або пройти курс профілактики.

Де зупинитися, щоб ваша відпустка пройшла максимально комфортно ??

«Срібний Водограй»: 2 дні відпочинку для двох за 2329 3100 грн із сніданками та вживанням мінеральної води з бювету.

«Гортензія»: 2 доби проживання для одного за 1299 2400 грн – зі сніданками та вечерями, мінеральною водою у номері, мінеральними ваннами «Поляна».  

Акції
Від 3 ночей в квітні зі SPA у «VitaPark Поляна»
Поляна (Закарпатська область), Європейська вулиця, 25
-15%
7818 грн
6645.0 грн
Від 3 ночей в травні з харчуванням у «VitaPark»
Поляна (Закарпатська область), Європейська вулиця, 25
-15%
8412 грн
7149.0 грн
Показати всі
7 акцій

Заміський відпочинок

Відпочинок за містом – чудова можливість швидко поїхати подалі від вуличного шуму, щільного дорожнього трафіку та трудових буднів, провести вікенд на природі у комфортабельному приміському готелі.

Відпочинок за містом в червні з родиною

Дивіться найкращі пропозиції в Київській та інших областях ?

«Вишеград» (Вишгород): 1 день відпочинку для двох за 1199 1500 грн – зі сніданками та всіма необхідними зручностями.

«Krakow» (Київська область): 1 доба проживання для двох за 735 995 грн – з усіма зручностями та дитячим майданчиком.

«Блакитні озера» (Чернігівська область): 2 дні відпочинку в будиночку за 2550 3000 грн.

«Золоті Піски» (Куліші, Дніпропетровська область): 1 доба відпочинку для двох за 1999 3450 грн – із триразовим харчуванням у ресторані, плаванням у відкритому басейні, релаксом у лазні, відпочинком в альтанці з мангалом, грою у настільний теніс і більярд.

Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі з харчуванням у Золоті Піски на Дніпрі
Куліші (Дніпропетровська область), Зелена вулиця, 1Ж
-42%
3450 грн
1999.0 грн
Показати всі
72 акцій

Читайте також:
? Термальні джерела України
? Трускавець – місто здоров’я
? Курорт мінеральних вод Свалява
? Що подивитися у Східниці
? Що взяти з собою до санаторію 

Відпочинок біля моря

Все-таки літню відпустку складно уявити без солоного морського бризу, плескоту хвиль і золотистої засмаги, подарованої спекотним південним сонечком. У червні все це можна знайти в Одесі та Одеській області.

Відпочити біля морі в червні 2023

Звичайно, військові часи внесли у пляжний відпочинок певні корективи: минулого літа купатися було заборонено, а цього року ходять чутки про можливе відкриття лише кількох муніципальних пляжів із підвищеними заходами безпеки. Але навіть якщо зануритися у воду зовсім не вийде, завжди можна зависнути в крутому готелі з видом на море, блакитним басейном та шезлонгами – і отримати заслужену порцію насиченого йодом повітря, вітаміну Д та гарного настрою.

Акції
Від 3 ночей на базі відпочинку «Міраж» під Одесою
Коблево (Миколаївська область), Курортний проспект, 50А
-20%
1800 грн
1439.0 грн
Від 2 ночей в «Asiya Hotel» біля моря в Одесі
Одеса, Семена Яхненка вулиця, 10А
-25%
2000 грн
1499.0 грн
Показати всі
5 акцій

До того ж лінивий відпочинок біля води можна доповнити культурною та гастрономічною програмою: прогулятися Одесою, сходити до Оперного, затусити ввечері на Дерибасівській та у Міськсаду, потішити внутрішнього гурмана, засівши в ресторані. Відпочинок у «перлині біля моря» подарує вам бажане перезавантаження, яскраві емоції та сонячний літній настрій ??

Акції
Осінній тур в Буковель від «Miracle Travels»
Вся Україна
-24%
12500 грн
9999.0 грн
Семиденний тур «Карпати – Трускавець»
Трускавець (Львівська область), Дрогобицька вулиця, 7
-35%
13000 грн
8449.0 грн
Показати всі
94 акцій

Читайте також:
? Найцікавіші тури та екскурсії Україною
? Красиві місця для фотосесії в Одесі
? Що подивитися в Одесі за 2 дні
? Куди поїхати на вихідні з Києва
? Кращі баз відпочинку та комплекси під Києвом
? Відпочинок з басейном у Києві та області
? Фотосесія у квітах – де, коли і що цвіте

А як ви плануєте відпочити у червні, куди б хотіли поїхати? Діліться у коментарях ?

10 коментарів
  • Ксения

    С Арабаткой связаны детские воспоминания, ездили туда всей семьей с палатками. Море на пару градусов всегда теплее Черного, возле берега неглубоко, можно будет поехать сюда с ребенком, правда на палатки точно не решусь, присмотрела пару вариантов со скидками от Покупона, так конечно выгоднее. Осталось дождаться снятия карантина и можно планировать отпуск

  • Полли44

    интересно, после карантина подорожает отдых в Украине этим летом? ведь думаю за границу еще раньше осени точно не получится полететь. а на море все же хочется. больше всего нравится одесская область, хотя и Лазурное вполне неплохо, если найти жилье недалеко от пляжа

  • Кристина Л.

    отдыхаем уже 8 лет всегда на бердянской косе. такого чистого моря в Украине я больше нигде не видела. для детей просто отлично, всегда едем минимум на месяц, чтобы они оздоровились по максимуму. в этом году тоже обязательно поедем

  • Ліля

    Склали з друзями цілий список чим будемо займатися після карантину) запланували поїхати на море. Думаю, найкраще підійде Залізний порт, він більше для молоді і неспокійного відпочинку)) треба буде заглянути сюди перед поїздкою, може знайдемо якісь круті знижки))

  • Юлия44

    Жду когда запустят поезда и собираюсь поехать в село отдыхать. очень уже хочется отдохнуть от этого сидения дома. я уже чувствую как иду босиком по зеленой свежей травке

  • atina.atina

    действительно, с карантином сложно и боязно что-то планировать сейчас, поезда не ходят, авиасообщение не работает. Очень хочется хотя-бы под Одессу на недельку. А за границу думаю не раньше следующего года что-то планировать

  • ulcka

    даже не знаю куда бы мне хотелось вернуться из наших курортов… Карпаты да, очень нравятся и колорит и природа а вот морские наши курорты. Надо жертвовать или комфортом или природой и пляжем
    понравилось в генгорке, отдыхали как раз в июне пару лет назад в пансионате Дружба, там как раз отдаленно от большого количества курортников, но при этом своя инфраструктура и чистая территория. но как минус для кого-то может стать что очень-очень мелкое море. Нам было отлично с годовалыми детьми, спокойно отдыхали и дети плескались

  • juliet89

    несколько лет уже отдыхаем в Санжейке, звонила хозяевам отеля, говорят что к сезону готовятся несмотря ни на что и нас ждут. пока конечно ничего заранее не бронируем, но отдохнуть на море этим летом настроены

  • Тамара

    Турция и только Турция. Не умеем мы еще оказывать туристические услуги качественном уровне. То грязно, то сломано, то нет, то не достоверная инфа…..

  • Артем

    А как же Затока, Одесса, Железный порт, Черноморск?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *