Нарощені вії: переваги, види, ефекти

Зробити світлі і непомітні вії довгими і об’ємними без щоденного ритуалу нанесення туші – за відгуками це найбільш мотиваційний привід для дівчат наростити вії. Штучні вії створюють ефект нафарбованих очей без зайвого клопоту. Які вії вибрати – нарощені або накладні? Ми розповімо, в чому переваги нарощування, які є види, ефекти, кому який варіант підходить більше. А також підкажемо, де знайти ідеального майстра за реальними відгуками, картинкам і зі знижками Покупона до 60% на нарощування вій.

Акції
Нарощування вій у салоні краси «Стиль»
Київ, Святошинська площа, 1
-30%
700 грн
490.0 грн
Ламінування брів та вій у «Pastel Beauty»
Київ, Миколи Ушакова вулиця, 1В
-47%
400 грн
259.0 грн
Показати всі
9 акцій

Читайте в нашій статті:

Нарощені вії, і навіщо їх нарощувати

Рідко зустрінеш щасливицю, яка була б задоволена довжиною і густотою власних вій. Тому нарощені вії – просто знахідка для жінок і дівчат, у кого від природи свої вії тонкі, короткі або рідкі.

За допомогою спеціального клею майстер кріпить до рідних вій штучні волоски і робить це за особливою технологією, щоб вони красиво виглядали і міцно трималися.

Нарощені вії значно спрощують життя прекрасній половині суспільства, незалежно від віку, сімейного стану та професії. Бізнес-леді або матусі, які сидять вдома з дітьми, – всім жінкам властиво прагнути до краси і не здаватися з ранку «сірою мишкою».

Варто місяць походити з нарощеними віями, як уже навряд чи захочеться повертатися до туші. По-перше, свої вії після нарощених здаються зовсім маленькими і непомітними, а по-друге, до хорошого швидко звикаєш – очі помітно підкреслені без зайвих щоденних зусиль, без розводів і грудочок. Та зручність, яку дає нарощування, перекриває навіть довгу тривалість процедури.

Які проблеми вирішує нарощування вій

Вивчивши відгуки, ми склали топ найголовніших проблем, які допомагає вирішити проста і безпечна косметична процедура:

  • Короткі вії, які ніяк не хочуть рости навіть під впливом всіляких сироваток для стимуляції росту.
  • Світлі, прямі, не дуже слухняні вії.
  • Непогані свої вії, але хочеться вау-ефекту, якого не дає жодна туш.
  • Чутливі очі. Так-так, нарощування може бути виходом для тих дівчат, кому важко підібрати туш і підводку.
  • Неідеальна форма або розріз очей, нависле повіко, занадто велика або маленька відстань між очима – все це можна скорегувати за допомогою правильно підібраних нарощених вій.
  • Макіяж на морі – можно не фарбуватися, ти і так чудова!

І якщо ще сумніваєтеся, чи варто пробувати нарощувати вії, нереальна знижка від Покупона до 60% точно вас переконає. Так, в середньому по Києву нарощування вій коштує 450 грн, а з сертифікатом Покупона воно обійдеться в 250 грн. До того ж, ви можете вибрати хорошого майстра за відгуками, які зібрані на Покупоні з усього інтернету.

Нарощені і накладні вії: за і проти

Накладні вії: за і проти

На відміну від нарощених, накладні вії можна прикріпити в домашніх умовах. При цьому не обов’язково володіти особливими навичками і майстерністю. В результаті виходить експрес ефект глибокого і спокусливого погляду за рахунок готових густих і довгих вій.

Макіяж з використанням накладних вій добре підійде для вечірки, ефектної фотосесії, виступу на сцені. У денний час доби він може виглядати недоречно, надто яскраво. До того ж слід пам’ятати, що після заходу накладні вії потрібно обов’язково знімати. Такий варіант підкреслить красу очей на один вечір. Нарощені ж вії протримаються набагато довше.

Накладні вії

Приймаючи рішення яким способом підкреслити очі і зробити погляд більш виразним, спирайтеся на спосіб життя, завдання і цілі.

Акції
Нарощування вій у салоні краси «Стиль»
Київ, Святошинська площа, 1
-30%
700 грн
490.0 грн
Ламінування вій та моделювання брів
Київ, Софії Русової вулиця, 3В
-61%
400 грн
229.0 грн
Показати всі
18 акцій

Види нарощених вій

Вже загорілися бажанням отримати густі і довгі вії? Давайте розберемося, які види нарощених вій існують і як вибрати ідеальні для себе.

Як наростити вії

Існує досить великий вибір вій для нарощування:

  • за матеріалом;
  • формою вигину;
  • довжиною;
  • кольором;
  • ефектом (хоча останній більше залежить від техніки).

Хороший майстер завжди підкаже, які вії підійдуть найкраще. Але вам їх носити і за вами – останнє слово.  Тому краще заздалегідь дізнатися і підготуватися до вирішення.

За матеріалом для нарощування

Вії нарощують тільки з синтетичних матеріалів. Хутро та натуральні волокна не використовують через можливий ризик спровокувати алергічну реакцію слизової оболонки ока. Норкові і соболині вії називаються так не тому, що вони виготовлені з ворсинок натуральної вовни. Такі назви – через одержаний ефект, максимально наближений до переливчастої шубки звірка.

Матеріал для нарощування вій

Нарощені вії може дозволити собі кожна жінка і дівчина, навіть з дуже чутливою шкірою.

По довжині і товщині війок

Вибираючи товщину і довжину накладних вій, враховуйте кінцевий результат і ефект:

  • Вії 0.03, 0.05, 0.07 і 0.10 товщини підходять для природного ефекту і будь-якого об’ємного нарощування.
  • Вії товщиною 0.15 ідеально підходять людям з міцними віями.
  • Товщину 0.20 використовують для швидкого нарощування, але з ними не дуже комфортно ходити тривалий час.
  • 0.25 і 0.30 – досить грубі, важкі вії. Тому нарощуються рідко і на короткий проміжок часу, наприклад на свято, виступ, максимум – нетривалу відпустку. Їх головна перевага – швидкість нарощування.

Якщо ви не уявляєте себе без нарощених вій, готові регулярно ходити на корекції – вибирайте тонкі і легкі штучні вії.

Якщо ви ніколи не нарощували вії, почніть з самого полегшеного варіанту. Повний або частковий обсяг вій мінімальної товщини 0,1-0,15 мм – ідеально для першого разу. Відчуйте, чи зручно вам, чи немає дискомфорту, чи підходить вам така процедура. Переконавшись, що все в порядку, можете переходити на більш об’ємне нарощування.

За довжиною і формою завитків

З усієї класифікації вигинів війок для повсякденного життя найчастіше беруть B і C – з легким і середнім природним завитком. За відгуками, виходить найбільш природні і натуральні вії, погляд ніби «відкривається».

Нарощування C: ефект до і після
Нарощування C: ефект до і після

Завиток D сприяє створенню «лялькових» очей з більш вираженим ефектом. Якщо ви не виходите на вулицю без мейка, любите виділятися, можна спробувати сильний завиток D. Його часто використовують також, якщо у вас має бути якесь святковий захід і ви хочете постати на публіці у всій красі. Найкращим рішенням буде наростити Д-завиток, походити з ним кілька тижнів-місяць, а потім зняти і вже нарощувати класику.

Нарощування з завитком D: ефект до і після
Нарощування з завитком D: ефект до і після

Вигин L підійде дівчатам з азіатським типом очей, а також тим, хто носить окуляри.

При виборі варіанту вигину майстер орієнтується:

  • на форму і розмір очей;
  • глибину посадки;
  • відстань між внутрішніми куточками;
  • форму вигину натуральної вії.

Якщо ви хочете підсилити вигин нарощених вій, можна користуватися в домашніх умовах спеціальними пристосуваннями для завивки:

  • плойкою для підкручування;
  • щипчиками.
Вигини нарощених вій
Вигини нарощених вій

Які наростити вії – види нарощування за об’ємом

Те, наскільки об’ємними і пишними вийдуть ваші вії, залежить від кількості і товщини штучних волосків, які приклеює майстер. Головне визначитися, якого результату ви хочете добитися – більше натуральності або епатажу.

Неповне нарощування

Лешмейкер наклеює вії через 4-6 натуральних або нарощує тільки куточки очей.

Розріджене нарощування підійде власницям своїх густих вій, якщо хочеться ще додати довжини і об’єму. Адже немає межі досконалості :)

Розріджене нарощування
Розріджене нарощування

При нарощуванні вій тільки в куточках лешмейкер зміцнює штучні волоски від середини ока до зовнішнього краю. Довжина при цьому поступово збільшується, досягаючи максимуму у зовнішнього кута. Цей вид нарощування підійде власницям близько посаджених або очей округлої форми. Візуально довгі вії по краях надають очам більш витягнуту, красиву форму, а погляд стає більш привабливим.

Варіант нарощування вій у зовнішніх куточків
На зображенні – варіант нарощування вій у зовнішніх куточків

Неповне нарощування може бути пробним варіантом, якщо ви ще ніколи не пробували наростити вії. А також дозволяє заощадити: менше матеріалу – дешевше процедура.

Класика або 1Д

Тут все просто: на одну натуральну вію наклеюється ще одна – штучна. Таке нарощування виглядає дуже натурально і природно. Якщо ви хочете заощадити час на ранковому макіяжі і не прагніть до вау-ефекту, то класика – це ваш варіант. Наростити вії 1D часто вирішують матусі в декреті, які хочуть виглядати привабливо, але не мають часу і можливості фарбуватися кожен день. Судячи з відгуків, шанувальниці класичного нарощування цілком задоволені результатом аж до 3-х тижнів носіння штучних вій.

Класичне нарощування: ефект до і після
Класичне нарощування: ефект до і після

Віддаєте перевагу природним віям, ідеальним без нанесення туші.

Об’ємне нарощування 2Д, 3Д

Більш об’ємні варіанти нарощування, які дозволяють кардинально поліпшити зовнішній вигляд ваших вій. Замість невиразних, коротких і не дуже густих вій ви отримуєте шикарні, об’ємні, зі спокусливим вигином. І все це з урахуванням того, що природність вій зберігається. Неначе це ваша натуральна краса!

В ході процедури на одну натуральну вію майстер наклеює кілька штучних. Якщо це 2Д  – то 2 штуки, якщо 3Д – то 3 штуки і так далі.

Класика і 2Д – найпопулярніші нарощування у дівчат.

Голівудський об’єм 4Д

4Д і більше нарощують в основному представниці творчих професій: актриси, ведучі, танцівниці. Таке нарощування ще називають «голівудський об’єм». Наростити вії 4Д-об’єму можна також перед весіллям, ювілеєм або іншими значущими подіями.

Такі нарощені вії вимагають більш ретельного догляду. Майстри рекомендують робити перерви між настільки об’ємними нарощуваннями, давати очам відпочивати. Краще чергувати їх з більш полегшеними класичними варіантами.

Голівудський об’єм 4Д
Голівудський об’єм 4Д

Пучкове нарощування

На відміну від  технології, коли на одну рідну вію по черзі клеяться штучні, пучкове нарощування передбачає застосування готових пучків. Такий вид в даний час застосовується все рідше через його непрактичність. Адже якщо випадає хоча б 1 пучок, то вже вважай половина ока залишається без вій, а якщо 2 – все, катастрофа.  Хоча первинний вигляд у таких вій ефектний, можна сказати навіть театральний. Але якщо часу на нарощування замало, наприклад, ви поспішаєте на свято, то цим методом можна скористатися.

Пучкове нарощування
Пучкове нарощування

Ефекти нарощених вій та відгуки

Перед нарощуванням потрібно визначити, який ефект ви хочете отримати.

Натуральний

Вії максимально наближені до природних з плавним наростанням довжини.

Розріджений

Мікс різних по довжині вій. Інша назва «промінчики». Модний тренд, який з’явився кілька років тому завдяки відомій діві Кім Кардашьян. Під час процедури майстер в індивідуальному порядку вирішує, з яким інтервалом прикріплювати штучні вії, виходячи з довжини і густоти натуральних.

Гламурний або ляльковий

Всі вії однакові по довжині.

Лисячий ефект

Створюється за рахунок того, що в куточку ока клеять вії, довші за інші. У відгуках дівчата пишуть, що саме з такого варіанту починали, він дешевше, швидше, а ефект дуже цікавий.

Білячий ефект

Коли все вії короткі, кілька довгих у зовнішніх куточках.

Коктейльний ефект

Нарощування кольорових вій.

Ефекти нарощених вій
Ефекти нарощених вій

Що ще потрібно знати про нарощені вії

Розглянемо кілька найбільш поширений питань, що виникають у дівчат при нарощуванні вій.

Скільки часу триває процедура?

Нарощування вій – справа не швидка, особливо якщо ви хочете домогтися вау-ефекту.  Приготуйтеся до того, що в середньому дана процедура займає 2,5 години. Якісне повноцінне нарощування вимагає кропіткого, ювелірного підходу. Хіба що нарощування тільки куточків може зайняти менше часу.

У скільки обійдеться нарощування вій?

Класика – в середньому 400 грн, об’ємне – від 450 грн. Чим більше війок нарощують – тим вище ціна. На Покупоні нарощування вій по знижкам від 180 до 400 грн.

Що не можна робити після нарощування?

Протягом доби після процедури не можна:

  1. Мочити і терти очі.
  2. Відвідувати басейн, сауну, лазню, тобто обмежити контакт з водою і парою.
  3. Користуватися жирним кремом для обличчя.
  4. Не рекомендується наносити туш.
  5. Не можна знімати вії самостійно, можна зіпсувати власні. Якщо ви вирішили їх зняти  – запишіться до майстра.

Як довго тримаються вії?

Носяться вії у кожної людини індивідуально, залежно від швидкості росту натуральних вій. Але в середньому, корекція потрібно через 2-4 тижні після нарощування. Деякі фахівці рекомендують приблизно раз у 4-5 тижнів перенарощувати вії. Так вони краще носяться, а зовнішній вигляд від цього тільки виграє.

Як часто можна нарощувати вії

Вії можна носити без перерви, керуйтеся тільки своїми відчуттями. Якщо ви відчуваєте тяжкість на очах – дайте їм трохи відпочити і походіть деякий час зі своїми натуральними. Якщо ваші власні вії тонкі і ламкі, рекомендується хоча-б раз на півроку робити перерву між нарощуваннями. А під час перерви бажано подбати про власні вії: пройти курс зміцнення спеціальними маслами та іншими засобами для догляду за віями в домашніх умовах.

Зміцнення вій
Зміцнення вій

Догляд за нарощеними віями

Догляд за нарощеними віями зводиться до акуратного носіння. Головне, не терти очі руками і уникати контакту із засобами для зняття макіяжу на масляній основі. Вони можуть розчинити клей, і штучні вії відпадуть.

Вії потрібно в міру необхідності розчісувати спеціальною щіточкою для вій, схожою на пензлик для туші. Вмиватися акуратно, вії можна мочити і промивати, але сильно не терти. Спати особою в подушку небажано, якщо ви хочете щоб вії довше трималися.

Кому не можна нарощувати вії?

Нарощування протипоказано:

  • При хворобах очей, наприклад, частий кон’юнктивіт, ячмінь, війковий кліщ.
  • При шкірних захворюваннях, таких як псоріаз або дерматит.
  • Астматикам – пари клею можуть викликати новий напад.
  • Алергікам – хоча матеріали і гіпоалергенні, але клей іноді може давати алергічну реакцію.

Читайте також:
Як зняти нарощені вії
Як зміцнити і прискорити зростання вій
Тренди жіночих стрижок
Модні кольори і тренди у фарбуванні волосся
Модні кольори манікюру
Френч: від стриманої класики до яскравих стразів
Матовий манікюр 2022-2023

У відгуках часто пишуть, що користуються послугою нарощування вій роками і не уявляють своє життя без цього. Негативний досвід нарощування, яким теж іноді діляться, найчастіше пов’язаний з недостатньою кваліфікацією майстра. Якщо ви зважилися наростити вії – головне знайти професіонала. Читайте відгуки, дивіться фото «до і після» нарощування, звертайте увагу на умови, в яких лешмейкер працює.  Вибирайте хорошого фахівця – і результатом будете надзвичайно задоволені.

Якщо ви вже нарощували собі вії, поділіться своїми враженнями в коментарях.

3 коментарів
  • Наташа

    Я иногда наращиваю ресницы, это реально удобно и выглядит круто. Взгляд без макияжа очень выразительный. Хожу к одному мастеру и постоянно наращиваю одинаково (классика), выглядит более натурально и не вульгарно. Моя подруга тоже решила нарастить первый раз, пошла к какой-то девочке, которая посоветовала ей сделать объемное наращивание, ее ужасу не было придела) подруга на следующий день побежала их снимать, мало того, что ей абсолютно не идет такой объем, так и со стороны очень заметно и выглядит как кукла (не в хорошем смысле этого слова). Так что главное это понимать и представлять как именно ресницы определенного объема будут смотреться на вас, не всегда слушайте мастера, а отталкивайтесь от свои предпочтений и родной густоты и длины ресниц, много не значит хорошо)

  • Милана

    наращиваю реснички несколько лет, уже не представляю себя без них) выбираю всегда натуральный эффект, ресницы выглядят естественно, как свои.

  • Настя

    Я вот ни разу не наращивала ресницы, никак не решусь) а ламинирование – хорошая штука, очень советую! у кого и так длинные ресницы, будет вообще отлично

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *