Актуальний манікюр весна-літо 2024: яскраві і стильні тренди сезону

Дизайн нігтів – ціла індустрія. Розробляються нові засоби та техніки, йдуть у хід нові ідеї дизайну та трендова палітра шеллаків – і все заради того, щоб виглядати бездоганно до кінчиків пальців. Хочете бути в тренді і не відставати від нейл моди в сезоні весна-літо 2022? #BlogPokuponTeam підготувала для вас свіжу підбірку нейл-арт тенденцій, фото трендових дизайнів нігтів та відмінні знижки до 65% на манікюр та педикюр, щоб у будь-який час ви могли дозволити собі більше!

Читайте в нашем обзоре:

Трендові візерунки та малюнки на нігтях у сезоні 2022

Флористичні принти

Весняно-літній сезон – час, коли все розквітає пишними барвами, тому не дивно, що в цей період квіти та зелень на нігті є актуальними. Це може бути стриманий світлий манікюр із лаконічними візерунками або яскравий, різнокольоровий із тропічними мотивами. Гарний майстер може легко намалювати від руки круті картинки або спростити завдання і скористатися стемпінгом і наліпками – виглядає не менш стильно та оригінально. Кольори, що домінують у квіткових дизайнах: відтінки зеленого, рожевого, блакитного, персиковий, оливковий, бузковий, молочний, бежевий.

Геометрія та абстракції

Навесні та влітку 2022 у тренді цікаві мінімалістичні рішення: «negative space», «color block», павутинка, мазки пензлем, нейл-арт з хвилястими лініями. Манікюр у таких техніках відрізняється простотою та лаконічністю, це крутий трендовий варіант на кожен день – і до офісу, і на ділову зустріч, і до кафе з подругами.

Акції
Манікюр та педикюр з покриттям у «Lina Nails»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 27
-43%
400 грн
269.0 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
18 акцій

Морські хвилі

Максимально літня ідея для нейл-арту – різні варіації морських хвиль на нігтиках. У сонячні теплі дні гарний морський принт гармонійно виглядатиме на ніжній нюдовій або прозорій підкладці. Тема моря може бути креативно обіграна у вигляді градієнта з відтінків синього та блакитного, доповнених ефектною піною із сріблястого гліттера.

Дивіться більше морських дизайнів в огляді: Манікюр у морському стилі

Тваринні принти

Анімалістичні малюнки залишаються дуже модними в сезоні весна-літо 2022. Більш практичні дівчата віддають перевагу тваринним візерункам на коротких нігтях, любительки фатального стилю поєднують хижі принти та довгі нігті. Експериментуйте з кольором, довжиною, формою та малюнком – будь-який варіант буде виглядати жваво та актуально.

Новинки нюдового манікюру

Природність сьогодні повертається до трендів. Манікюр у натуральних чи нюдових відтінках, які гармонійно зливаються з тоном шкіри, став нормою на подіумах цієї весни. Однотонний нейл-арт, основу якого складають відтінки бежевого та рожевого, підкреслить красу рук, а якщо обійтися лише прозорим або напівпрозорим покриттям, вийде ефект «манікюру без манікюру». Достатньо буде додати легкий глянсовий шар або невеликий цікавий акцентик, і ви – модниця.

Акції
Манікюр, педикюр з покриттям у «Flamingo studio»
Київ, Героїв полку Азов вулиця, 32
-52%
180 грн
99.0 грн
Манікюр з дизайном у «Flamingo studio»
Київ, Героїв полку Азов вулиця, 32
-55%
700 грн
349.0 грн
Показати всі
13 акцій

Французький та місячний манікюр: що нового у дизайні

Куди ж ми без старого доброго френча? Та й стильний місячний не варто забувати. Класика залишається класикою, але індустрія нейл-моди пропонує новий погляд на традиційні правила. У тренді французький манікюр з кольоровою лінією посмішки, стразами, блискітками, ліпленням, слайдерами та розписом в якості акцентів. Нові дизайни місячного манікюру хизуються оригінальним оформленням лунки, поєднанням кольорів та стильним декором.

Читайте також: 
Місячний манікюр
Ідеї весільного манікюру

Яскравий манікюр із декором

Металік

Суцільний монохромний металік – не найактуальніший варіант, а ось акценти блискучим лаком, втиркою, гліттером або фольгою на окремих нігтиках цілком впишуться у тренди. Металізовані елементи нейл-арту (геометрія, абстрактні візерунки) також вітаються.

Акції
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Манікюр з дизайном у «Flamingo studio»
Київ, Героїв полку Азов вулиця, 32
-55%
700 грн
349.0 грн
Показати всі
13 акцій

Стрази, камені та перлини

Навесні та влітку 2022 можна все: стрази, перли, міні-ланцюжки – все, що блищить і переливається. Звичайно ж, питання зручності та практичності залишається актуальним, але якщо в особливий вечір ви хочете стати справжньою дівою та затьмарити всіх, то вас нічого не повинно зупиняти. Виблискуючі об’ємні елементи декору приваблюватимуть погляди до ваших рук і зроблять образ незабутнім. Тільки не забудьте, що нинішній сезон робить ставку на мінімалізм, тому не варто захоплюватися кількістю прикрас. Для ефекту іноді достатньо кількох камінчиків на парі пальчиків.

Котяче око: нові модні дизайни

Загадковий і привабливий, манікюр у техніці «котяче око» не здає своїх позицій і на сьогоднішній день. Нігтики, що сяють наче дорогоцінне каміння, стануть чудовим доповненням будь-якого образу. «Котяче око» можна комбінувати з різними техніками та напрямками нейл-арту, воно може бути і самодостатнім, без додаткового декору. «Кішка» – це стильний варіант для жінок, які люблять бути в центрі уваги і навесні, і влітку.

Читайте також: Манікюр «котяче око»

Матовий шик на нігтях весна-літо 2022

Гель-лак, або шеллак з матовим ефектом – це завжди м’який колірний ефект на нігтях. Саме покриття немовби оксамитове, приємне на дотик і дуже в тренді! У весняний і літній сезон на матових нігтиках добре виглядатимуть пастельні тони і ніжний нюд, мінімалістичні малюнки, градієнтна розтяжка омбре, гарний об’ємний декор, стрази.

Модний дизайн омбре

Аерограф (розпилювач фарби) – винахід у нейл-індустрії, який дуже допомагає майстрам створювати чудові дизайни нігтів. Модні тенденції теплого сезону 2022 виводять у топ популярних красивий манікюр у техніці омбре, з плавними переходами одного кольору до іншого.

Тренди чоловічого манікюру

Все більше чоловіків віддають перевагу салонному догляду за руками, цим зараз нікого не здивуєш. Але чоловіка з нігтями, вкритими лаком, як і раніше, побачиш не часто. Тенденція потроху перекочовує від рок-зірок та епатажних модельєрів у світ звичайних чоловіків, які хочуть самовиразитися, бути модними та стильними. Ловіть добірку трендових дизайнів манікюру для сильної половини людства.

Читайте також: 
Як відростити бороду
Модна форма нігтів

Як вам модні ідеї для манікюру? Що сподобалося найбільше, які новинки вразили? Чекаємо на ваші коментарі ?

3 коментарів
  • Аня

    Капец, сколько идей, хочется все и сразу) последнее время я вообще без покрытия хожу, уже соскучилась за такой красотой

  • Наталя

    Дуже круті варіанти, навіть не знаю що обрати

  • Юлия

    Очень классная подборка идей, понравились абсолютно все идеи, я считаю маникюр очень тяжело испортить, столько видов и техник применятеся..супер.
    Вот как раз здесь выбрала для себя подходящую технику для маникюра это окрашивание ногтей каким нибудь светлым светлым лаком и красивые стразы что бы подчеркнуть ногти.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *