Кращі фестивалі в Україні 2021 ㅡ афіша року

Лучшие музыкальные фестивали в Украине 2020 ㅡ афиша года

Фестивалі ㅡ завжди свято позитиву і драйву. Можливість побачити на одній сцені з десяток улюблених виконавців, купити рідкісні бестселери світової літератури, спробувати смачні страви кухонь світу або пивні напої, — в залежності від тематики фесту. Covid19 відстрочив багато яскравих заходів, але в 2021 у нас є можливість запалити на повну! Всі цікаві фести #PokuponBlogTeam зібрала в своїй статті — читайте і вибирайте, що до душі :)

Якщо за емоціями доведеться їхати в інше місто, бронюйте житло зі знижками від Покупона, щоб заощадити до 60%.

Музичні фестивалі

«Startup ГогольFest»

Увечері фестиваль сучасного мистецтва перетворюється на величезний танцпол. Гостей чекає модна інструментальна і електронна музика, підкріплена візуальним контентом — ефектним лазерним шоу і перфомансами від художників. Дві ночі поспіль на сцені будуть запалювати 6 колективів ㅡ 3-4 лайв-групи і 2-3 діджея.

Де: Маріуполь, Приморський бульвар, 17.
Коли: 28-30.05
Фейсбук
Вхід: безкоштовний, але за попередньою реєстрацією.

Фестиваль фарб Холі

Яскравий, барвистий і вибуховий фестиваль Холі порадує тоннами фарб і запальною музикою від українських діджеїв. Також ви можете взяти участь в волейбольних іграх, ближче познайомитися з майстрами боді-арту і побути у них моделлю при бажанні. А ще стати учасником танцювальних флешмобів. Детальніше про свято і рецепти фарб в домашніх умовах окремо можна прочитати в нашому огляді.

Де: Київ, Труханів острів (Південний берег Києва)
Коли: 5.06
Фейсбук
Вартість квитків: від 250 до 750 грн

«Atlas Weekend»

Один з найкрутіших фестивалів східної Європи влітку прогримить в Києві. «Atlas Weekend» завжди заповнений зірками першої величини міжнародної та української естради. Тут є будь-який формат — рок, поп, електроніка — так що, кожен знайде собі місце синергії. Серед хедлайнерів цьогорічного заходу значатся: Fatboy Slim, The Hardkiss, Бумбокс, Ляпіс-98 з улюбленими хітами, Порнофільми і
латишські романтики Brainstorm.

Фест пройде на ВДНГ — одному з найпопулярніших місць для сімейного відпочинку. Тут можна покататися на велосипедах, гіроскутері, моноколесі і електровелосипеді; влаштувати фотосесію — в оранжереї, Липовій алеї або біля озера; розважитися з дітьми в мотузковому парку «Активна країна», взяти участь в захоплюючих квестах для дорослих і дітей від «Квестманія». Економте зі знижками від Покупона, щоб дозволити собі більше.

Де: Київ, Глушкова проспект, 1 (ВДНГ)
Коли: 5-7.07
Фейсбук
Вартість: від 600 до 4300 грн.

«White Nights»

Де можна здорово відірватися під кращі сети українських і зарубіжних діджеїв? На київському фестивалі «Білі ночі». Буде піна, вино рікою і зона для швидкого одруження, а ще музика-музика-музика. Тому, цю вечірку на Арт-платформі точно не варто пропускати.

Де: Київ, Біломорська вулиця, 1 (Арт-завод «Платформа»)
Коли: 18-19.06
Фейсбук
Ціна: 999-1949 грн

«ХХ Століття Мьюзік Фест»

Всім, хто ностальгує по 90-м приготуватися! Стадіон «Чорноморець» в Одесі всього на один вечір перетвориться на світовий диско-танцпол в рамках фестивалю «ХХ Століття Мьюзік Фест». Як інакше, адже на сцені будуть запалювати натовп три легендарні групи тієї епохи — Ace Of Base, East 17 і Snap.

Діставайте яскраві лосини, джинси варьонки і малинові піджаки, якщо такі завалялися в шафі, — і влаштуйте собі чудовий відпочинок біля моря зі знижками від Покупона до 60%.

Де: Одеса, Маразліївська вулиця, 1/20
Коли: 6.08
Фейсбук
Ціна: 400-1000 грн

«Underhill»

У серпні серце Європи почне битися в такт «Underhill Music Fest» ㅡ масштабного фестивалю сучасної музики. У 2021 році на фесті виступатимуть MONATIK, NETSKY, Tube & Berger, Ferry Corsten, ТНМК, Jerry Heil, NK, Alina Pash, колектив ВВ, DJ Lutique. Крім музики в програмі авіашоу, атракціони, кубок салютів, майстер-класи, конкурси від партнерів і активності для всієї родини.

Де: Підгір’я, Івано-Франківська область
Коли: 20-22.08
Фейсбук
Вартість: 200-3500 грн.

Шукайте де зупинитися і комбінуйте відрив на фестивалі з прекрасним відпочинком в Карпатах — зі знижками від Покупона до 50%

«Рок-Булава»

Понад 70 гуртів з України та інших країн, панк, кавер-групи і метал, мальовнича природа і атмосфера справжнього фесту, де пиво рікою і намети під зірками. Що ще треба для щастя? В івенті беруть участь O.TORVALD, I Miss My Death, «Дай дорога!» (Білорусь), Курган & Agregat і багато-багато інших колективів.

Де: Свидівок (Черкаська область), Дахнівська вулиця, 36 (Фортеця Дахнівська Січ)
Коли: 18-20.06
Фейсбук
Вартість входу: від 350 грн.

Читайте також: Що подивитися в Черкасах і області

«Захід Фест»

Один з наймасштабніших літніх фестивалів України. На відвідувачів чекає понад 50 музичних колективів на 4 сценах. Втім, хедлайнери ще не анонсовані, але організатори точно забезпечать гучні імена, як і щороку. Жити на фесті можна в наметовому містечку, відвідуючи безліч розважальних програм і паралельно насолоджуючись музикою.

Якщо тісним наметам ви віддаєте перевагу комфортному номеру — бронюйте хороший готель у Львові зі знижкою від Покупона до 52%.

Де: Родатичі (Львівська область).
Коли: 26-29.08
Фейсбук
Вартість квитків: від 300 до 1200 грн.

Читайте також: Що подивитися у Львові

«Kurazh June. Electro Leto»

Неонові спалахи, блискітки на обличчі, іскри в повітрі і музика-музика-музика! Максимально позитивні заряди фестиваль «Kurazh June. Electro Leto» направить в маси відвідувачів в червні. Вас чекають цікаві лекції та майстер-класи, стартапи, смачна їжа на фуд-корті і інші розваги на будь-який смак.

Де: Київ, Глушкова проспект, 1 (19-й павільйон ВДНГ)
Коли: 19-20.06
Фейсбук
Вартість: від 150 грн. Шукайте актуальні пропозиції від кращих готелів в Києві — на Покупоні зі знижкою до 50%.

«Love is …»

Найбільший фестиваль любові на просторах України! На два дні територія арт-заводу «Платформа» стане машиною часу для закоханих пар, щоб згадати — перше побачення, поцілунок, сварку, пропозицію руки і серця… Все це в рамках тематичних фотолокацій. Крім того, на фесті будуть працювати сімейний психолог, квіткові бутики, барбершоп, б’юті-руми для наречених і зона для весільної вечірки.

Де: Київ, Біломорська вулиця, 1 (Арт-завод «Платформа»)
Коли: 12-13.06
Фейсбук

«Rhythm Büro: Natura»

Чи готові 24 години безперервно відриватися під техно та хаус? Тоді ласкаво просимо на фестиваль «Rhythm Büro: Natura», який пройде в лісовій зоні недалеко від Києва. Серед хедлайнерів значаться Evigt Mörker та голландський ді-джей Ben Buitendijk. На сейшені також виступлять вітчизняні музиканти — Svarog, Na Nich, Lobanov K., Roman K, Vero, Igor Glushko і Serge Jazzmate.

Де: уточнюється, слідкуйте за оновленнями.
Коли: 7-8.08
Фейсбук
Вартість: від 399 до 999 грн.

«Острів 2021»

«Ostrov» — головна подія електронної музики в Україні. У цьому році на фесті виступлять Bejenec, Smailov, Bjarki, Etapp Kyle, b2b Daria Kolosova, Jana Woodstock, Kobosil, Magda, Sonja Moonear і багато інших українських і зарубіжних Dj.

Де: уточнюється, слідкуйте за оновленнями.
Коли: 11-12.06
Фейсбук
Вартість: від 900 грн.

«Lesia Granfest»

Благодійний фестиваль «Lesia Grand Fest» ㅡ відмінний варіант відпочинку для всієї родини. Івент проходить на найчистішому пляжі Житомирщини, так що ви зможете вдосталь накупатися, пожити в наметах, взяти участь у спортивних змаганнях, відірватися на танцполах. В рамках фесту організовуються зустрічі-дискусії з відомими українцями, арт-простір і дитяча зона.

Де: Новоград-Волинський, Житомирська область.
Коли: 27-29.06
Фейсбук
Вартість: від 500 грн.

«Тарас Бульба»

Найтрушний рок-фестиваль — «Тарас Бульба». Проводиться з 1991 року, і з тих пір полюбився багатьом шанувальникам хардової музики. Крім українського року на фесті передбачені сцени для кантрі і інді напрямків і багато інших розваг для всієї родини. Традиція фесту ㅡ виступ рок-банд, що подають надії, для яких це можливість яскраво заявити про себе.

Де: Дубно, Рівненська область (стадіон Спартак)
Коли: 16-18 липня
Фейсбук
Вартість входу від 200 грн.

«Файне місто»

Організатори фестивалю «Файне місто» обіцяють 60 музичних груп і більш 20 майданчиків з розвагами — від фаєр-шоу до майстер-класів з народних мистецтв. Розважати відвідувачів будуть «Fever333», «Alestorm», «Порнофільми», «ТНМК» і багато інших українських і зарубіжних виконавців.

Де: Тернопіль (Тернопільський іподром)
Коли: 28.7-1.08
Фейсбук
Вартість квитків: від 250 до 2900 грн.

«MRPL City»

Це буде найбільша пляжна паті країни! На «MRPL City» править електроніка і поп. У перервах між танцями організатори пропонують взяти участь у спортивних змаганнях, пограти на баскетбольному майданчику, покататися на атракціонах. Ну і як же без самої смачної їжі і напоїв на всьому узбережжі Азовського моря?! Відвідати івент можна під час відпочинку зі знижками від Покупона до 30%.

Де: Маріуполь, Гірська вулиця, 82 (пляж «Піщанка»)
Коли: 2-6.08
Фейсбук
Вартість квитків: від 300 грн.

«Бандерштат»

В 2021-му році фестиваль буде включати сцену з якісною українською музикою, літературну сцену, дискусії на тему розвитку соціального та економічного середовища в Україні, патріотичний флешмоб, ярмарок українських ремесел, фудкорт, спортивні змагання, безліч майстер-класів. Коротше, сила-силенна всього цікавого :)

Де: Луцьк, село Рованці
Коли: 6-8.08
Фейсбук
Вхід: 600 грн за все 3 дні фесту

«BezVize Festival»

Тільки уявіть, фест проходить на Монастирському острові, куди не глянь — вода і природа, три сцени, на одній з яких 3 дні безупинно гратиме драм і живі ді-джей сети. Ну і зустріч з улюбленими Tomm ¥€a$H, Кіс-Кіс, The Unsleeping і багато інших. Так що можна планувати серпень і йти у відрив.

Де: Дніпро, Монастирський острів. На фесті можна розміститися в наметовому містечку або не відмовляти собі в комфорті і забронювати номер в кращому готелі Дніпра зі знижкою до 30% від Покупона.
Коли: 13-15.08
Вартість: від 300 грн.

«Brave! Factory Festival»

В Україні пройде концептуальний фестиваль-дійство «Brave! Factory Festival». Основний стиль фестивалю — техно. Тут всі стануть учасниками і творцями програми, і кожен знайде собі справу до душі. У цьому році фестиваль пройде на таємничій фабриці, лайн-ап і місце проведення організатори тримають в секреті. Будьте творцями і нехай вами повністю заволодіє мистецтво.

Де: локація секретна
Коли: 21-22.08
Фейсбук
Вартість: від 1400 грн

«Respublica Fest»

Крім музики на фесті ви помилуєтесь стріт-артом і долучитесь до сучасного мистецтва, ставши його повноправним співавтором. «Respublica Fest» славиться відомими і ексклюзивними хедлайнерами з великою складовою електронної та танцювальної музики. Так що, оформляйте відпустку, бронюйте готель в Кам’янці-Подільському зі знижкою від Покупона до 25% і вперед до відмінного відпочинку :)

Де: Кам’янець-Подільський, Стара фортеця
Коли: 27.08
Фейсбук
Вартість квитків: від 600 грн.

«Strichka Festival»

Електронна музика в ритмі вашого серця, нові знайомства і величезний танцпол ㅡ фестиваль «Стрічка» запрошує всіх поціновувачів якісного драм-енд-басу на найпрокачанішу паті року. Крім музики, вас чекають дивовижні перфоманси від представників сучасного мистецтва, яскраві шоу, смачна їжа і відмінні напої.

Де: Київ, Нижньоюрківська вулиця, 31.
Коли: 18-19 вересня.
Фейсбук

Зі знижками від Покупона проживання в кращих готелях Києва обійдеться до 45% дешевше.

«Джаз пікнік в саду»

Фестиваль «Джаз пікнік в саду» в Києві — зліт для справжніх цінителів елітної музики — пройде в Розарії Ботсаду. На івенті встановлять 2 сцени, де виступлять BaKos, Дао Парк, Cape Cod і інші кращі джазові проекти України. А в якості хедлайнера фестивалю свій вокальний талант продемонструє неймовірна Jamala. Крім музики планується книжковий і вініловий маркети, фудкорти зі стравами на будь-який смак, дитячі зони, ретро-барахолка та інші цікаві розваги.

Де: Київ, Тимірязєвська вулиця, 1 (Розаріум Національного ботанічного саду ім.М.М.Гришка).
Коли: 12.06.2021
Фейсбук
Ціна: від 150 грн.

Фести їжі і пива в Україні

«Kartuli Fest»

Фестиваль Kartuli Fest запрошує жителів та гостей столиці насолодиться всіма перевагами славної грузинської гостинності. Вас чекають численні дегустації страв, ярмарок смачних сирів, солодощів і спецій, а також виступи популярних грузинських виконавців — Шмаги Тагіашвілі, KAIA, Du-Du Band і інші.

Де: Київ, Глушкова проспект, 1 (ВДНГ, Сад бажань)
Коли: 28-30.05
Фейсбук

«Kaniv Beer Fest»

У червні гостинне місто Канів запрошує всіх пивоманів України і не тільки на фестиваль «Kaniv Beer Fest». Захід пройде на території готельно-ресторанного комплексу «Княжа гора» на мальовничому березі Дніпра. Організатори обіцяють понад 100 сортів крафтового пива, сидру і медовухи, якими можна буде насолоджуватися під смачну закуску з страв вуличної кухні. У програмі також плануються різні майстер-класи, розіграші, чемпіонат з армреслінгу, гастрономічні шоу і концерт.

Де: Канів вул. Дніпровський, 1 (Княжа Гора)
Коли: 5.06
Фейсбук

Читайте також: Де попити смачного пива в Києві

«Ulichnaya Eda Festival»

В 2021-му році, нарешті, після коронавірусної сплячки виходить популярний фестиваль стріт-фуду «Ulichnaya Eda Festival» в Києві. Нестримний гастрономічний відрив пройде на території арт-заводу «Платформа», де можна вдосталь наїстися смачних страв вуличної кухні, вмостившись на комфортному м’якому пуфі під відкритим небом, і запити улюбленим крафтовим пивом; познімати фото і відео в insta-зонах; а потім спалити калорії на дискотеці.

Де: Київ, Біломорська вулиця, 1 (Арт-завод «Платформа»)
Коли: 5-6.06.2021
Фейсбук
Ціна: 150 грн.

«Craft Beer & Vinyl Music Festival»

У вересні Львів готується до проведення IX фестивалю крафтового пива і вінілової музики — «Craft Beer & Vinyl Music Festival». Це буде масштабне свято для всіх поціновувачів пінного напою. Публіці будуть представлені як класичні сорти крафтового пива, так і новинки популярних українських та закордонних брендів. І все це під акомпанемент лайв-виступів кавер-бендів та колективів з оригінальним репертуаром. Організаторами передбачена програма і для малечі :)

Де: Львів, Старознесенська вулиця, 24-26
Коли: 10-12.08.2021
Фейсбук
Ціна: від 100 до 5000 грн.

«The Glass By Silpo 2021»

Організатори з ТОВ «Сільпо-Фуд» довго планували гастрономічний фестиваль, який отримав в результаті назву — «The Glass». На перші числа червня призначений старт. В рамках фесту відвідувачам запропонують продегустувати понад 100 видів міцного алкоголю (класичні віскі, джин, ром і незвичайні Сотол, байцзі, піско), 200 вин (білі, червоні, органічні, біодинамічні, натуральні) і 300 сортів пива — власного імпорту та локального крафту.

І куди ж без закуски! Планують працювати 20 фудкортів з різними стравами від ресторанів «Escobar», «Дзяо-бар» та інших.

Де: Київ, Десятинна вулиця, 12
Коли: 4-5.06.
Ціна: від 500 грн.

Фестивалі повітряних куль

«Монгольф’єра. Мама, я вдома »

Компанія «Монгольф’єр» спільно з «Українським повітроплавне суспільством» організовують найбільший фестиваль теплових аеростатів. Дія пройде під відкритим небов Києва на ВДНГ у форматі театралізованого шоу. Відвідувачам покажуть яскраве уявлення з величезними повітряними кулями, висотою з 5-7 поверховий будинок, в музичному супроводі. Всі бажаючі зможуть здійснити політ на аеростаті і зробити яскраві фото з повітряними кулями.

Де: Київ, Глушкова проспект, 1 (ВДНГ)
Коли: 4-6.06.2021
Фейсбук
Ціна: від 100 грн.

Тематичні фестивалі

«Comic Con Ukraine 2021»

Фестиваль сучасної поп-культури КоміКон Україна набирає обертів, щоб вибухнути масштабною подією в вересні. Пройде захід за вже сформованою традицією на Арт-заводі «Платформа». 300 тисяч квадратів якраз достатньо, щоб вмістити величезну українську гік-сім’ю. Вас чекають зустрічі і фотосесії з голлівудськими зірками, геймерські турніри, презентації новинок коміксів, аніме, фільмів, виступи музичних груп.

Де: Київ, Біломорська вулиця, 1 (Арт-завод «Платформа»)
Коли: 4-5.09.2021
Фейсбук
Ціна: 400-2000 грн.

«Мамаслет»

Унікальний свято для сімей з дітьми і пар, які тільки планують стати батьками. На заході будуть різноманітні активності для дітей і дорослих — ярмарок хенд-мейд, дитячих іграшок і развивалок, текстилю, книг, продуктів харчування, декору та інших потрібних і корисних речей. У фуд-зоні фестивалю можна буде підкріпитися: татам — бургерами, мамам — фрешами і салатами, а дітям — овочевими супами і домашньою випічкою.

Де: Київ, Конча-Заспа Парк
Коли: 6.06
Фейсбук
Ціна: 250 грн.

«Marino Yoga Fest»

Донедавна «Marino Yoga Fest» проходив на теплих берегах сонячної Іспанії, але в 2021-му році відбудеться в Україні. І прекрасний морський клімат Затоки в Одеській області для такого масштабного заходу — ідеальний!

В рамках 6-ти денної програми фесту будуть проходити заняття йогою від провідних майстрів України та зарубіжжя, лекції по аюрведі, майстер-класи з технік масажу, жіночим енергетичним технікам, нумерології, астрології, цигун, медитації, по правильному харчуванню та психології. А на вечір заплановані розважальні програми.

Де: Затока (Одеська область)
Коли: 8-14.10
Фейсбук
Ціна: від 905 до 7667 грн.

Затока — прекрасне місце щоб відпочити і наповниться енергією. Замовляйте номери в кращих готелях зі знижками від Покупона до 60% і влаштуйте незабутню перезарядку для всієї родини.

Читайте також: Гайд по Затоці: що подивитися, куди піти і де зупинитися

«Книжковий арсенал»

Через пандемію Covid19 вже традиційний фестиваль «Книжковий арсенал» не скасували, а перенесли — на кінець червня. В рамках фесту пройдуть різні дискусії на теми книговидання в Україні, поетичні виступи, виставки, майстер-класи та, звичайно ж, презентації нових творів української та світової літератури, де можна буде не тільки поспілкуватися з авторами, а й в числі перших придбати книги з автографами :)

Де: Київ, Лаврська вулиця, 10-12
Коли: 23-27.06
Фейсбук
Ціна: 50-100 грн.

«Carpathian Yoga Fest»

Фестиваль йоги в Карпатах уже став традиційним, масштабним і очікуваним заходом всіх йог України і ближнього зарубіжжя. В 2021-му році на відвідувачів чекатиме насичена програма лекцій, семінарів і практичних занять, а також розважальна програма з екскурсіями та іншими видами активного відпочинку. Наповниться добротою, силою і оптимізмом допоможе також карпатська природа, що володіє величезним енергетичним потенціалом.

Де: Ізки (Закарпатська область). Замовляйте номер в готелі зі знижкою від Покупона до 20%.
Коли: 5-10.09.2021
Фейсбук
Ціна: 400-2000 грн.

Читайте також: Як займатися йогою

«Зелена хвиля»

Щорічно в Одесі проходить один з найбільших міжнародних книжкових фестивалів в Україні «Зелена хвиля». Це місце зустрічі українських і іноземних видавців, книгорозповсюджувачів, письменників, критиків і читачів. Масове яскраве свято гарантований всім книголюбам та бібліофілам.

Де: Одеса, Дерибасівська вулиця
Коли: 5-8.06.2021
Фейсбук
Ціна: від 100 грн.

Музичні, пивні, книжкові та інші фестивалі завжди дарують незабутні емоції, тому що ти потрапляєш в неймовірне енергетичне місце, повне того, що ти любиш. Не упускайте можливість отримати одні з найяскравіших вражень у житті і відчути неймовірну атмосферу фестів, відому ще з легендарного Woodstock-у. Куди б ви не поїхали, Покупон допоможе і підібрати житло зі знижками, і недорого поїсти. Запасайтеся знижками і діліться з нами в коментарях ㅡ який фест вам сподобався найбільше :)

6 коментарів
  • Игорь Зацепин

    очень жду возобновления фестивалей. было бы круто на покупоне увидеть скидки на самые яркие из них. Знаю, вы ребята не подведете!

  • Уля44

    самые классные где была это конечно Zahid фест и еще очень нравится Белые ночи на арт заводе платформа. круто что у нас такой уровень подготовки это заслуживает уважения! очень хочется уже возобновления подобных мероприятий

  • Милена

    к сожалению сейчас все фестивали отменились. но вот смотрю в европе потихоньку условия карантина слабеют, так глядишь и хоть какой то маленький фестиваль откроют. мечтаю о Sziget, еще и в орле и решке сняли его. по любому карантин закончится еду!

  • Вася

    да помню гоголь фест всегда был очень творческим и интересным. вообще уже конечно хочется хотя-бы на мини-фестивальчик какой то попасть. сейчас начинаешь ценить то что раньше не ценил и мечтать об этом

  • tikitavi.mavi

    стараюсь по мере возможности почаще посещать различные фестивали. в последние пару лет из крупных понравились конечно Atlas Fest, джаз фестиваль в Одессе, и фестиваль юмора в Одессе. Теперь главная цель это Захид фест, друзья давно приглашали с ними поехать, ну будем мониторить и ждать когда возобновится все

  • Valio.Tee

    я мечтаю о холи-фестивале красок) в прошлом году на фестивале Vedalife было очень весело и разноцветно. Качественная музыка, разные мастер-классы и угощения – то, что нужно

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *