Краща рибалка в Дніпропетровській області та в Дніпрі ㅡ куди поїхати за великим уловом

Где порыбачить в Днепре

Хороша рибалка ㅡ не просто удача та професійні снасті, а й «рибні» місця. У цій статті ви дізнаєтеся куди поїхати порибалити в Дніпрі і Дніпропетровській області, щоб насолодитися мальовничими видами і, за відгуками досвідчених рибалок, непоганим уловом.

Читайте, плануйте і готуйте потрібні снасті заздалегідь. На Покупоні можна замовити вудилища, підкормку і багато іншого онлайн зі значним кешбеком для нових вигідних покупок і зручною доставкою додому від Нової Пошти. А ще заздалегідь ознайомтеся з правилами та обмеженнями риболовлі в Україні.

Дніпро, Гребний канал

Гребний канал
Гребний канал

Дніпро славиться своїми рибними місцями, так що вдало порибалити можна навіть не виїжджаючи з міста, відмінний приклад ㅡ Гребний канал. Місце підходить, щоб половити карася, синця, ляща. Водиться тут і серйозна хижа риба ㅡ щуки і судаки, але от зловити її можна досить рідко. Дно тут досить заросле, але можна результативно повудити з берега. Вибирайте далекобійні вудки з функцією самопідсікання.

Набережна на Малиновського

Набережна на Малиновського
Набережна на Малиновського

Безкоштовно половити рибу в межах міста можна на набережній уздовж вулиці Малиновського. Особливо вдалим місцем вважається локація навпроти хлібозаводу. 

Берег тут забетонований, дно за відгуками дуже замулене, що не заважає ловити карасів, лящів, плотву та іншу невелику рибку.

Обухівка (Кіровське)

Обухівка (Кіровське)
Обухівка (Кіровське)

В Обухівці (колишнє Кіровське) розташоване озеро Чередніцкое. Чисті пляжики уздовж великого озера і купа місць для риболовлі зробили Кіровське дуже популярним серед любителів порибалити.

В озері в достатку водяться карасі, лини і окуні. Рідше можна зловити щуку. Обов’язково захопіть з собою підкормку, без неї тут не обійтися.

Любимівка (рибалка на Дніпрі)

Любимівка (рибалка на Дніпрі)
Любимівка (рибалка на Дніпрі)

Могутній Дніпро біля села Любимівка допомагає у відмінній риболовлі. Виїхати звідси без улову практично неможливо. Але не забудьте, що на скелястому березі вам знадобиться зручне розкладне крісло. Досвідчені рибалки рекомендують приїжджати сюди з вудками далекого закидання.

Тут ловлять карася, коропа, плотву і ляща.

Миколаївка

Миколаївка
Миколаївка

У Миколаївці є невеликий зариблений ставок. Водойма дуже чиста, розбита на сектори, можна взяти в оренду човен або порибалити на березі. Важливо, що деякі ділянки ставка весь день знаходяться в тіні, так що можна сміливо їхати і на денну риболовлю.

У Миколаївці немає будиночків для відпочинку, тому краще брати з собою намет (як вибрати читайте тут). 

В озері можна зловити коропа, амура, товстолоба і карася

Риболовля платна: день від 120 грн, за добу ㅡ 200 грн

Контакти: 066 349 12 88

Антонівські ставки

Антонівські ставки
Антонівські ставки

Рибне місце є і в Антонівці. Місцеві платні ставки славляться великою кількістю риби і зручними чистими берегами без заростей дерев і кущів.

Ставок дуже відомий, тому краще займати місця для риболовлі зранку. Поруч немає магазинів і готелів, тому краще запастися продуктами, наметом для відпочинку і підкормкою.

У ставках ловлять товстолоба, карася і коропа.

Ціна риболовлі: 300 грн за день

Контакти: 050 784 48 31, 097 077 38 77

Комфортна рибалка на Самарі

Комфортна рибалка на Самарі
Комфортна рибалка на Самарі

Річка Самара в Дніпропетровській області ㅡ визначне рибне місце. Всього в 20 хвилинах їзди від центру Дніпра знаходиться готель «Острів RiverClub», де створені всі умови для відпочинку і комфортної риболовлі.

У готелі можна взяти човен і порибалити в тихих заводях. Або розташуватися зі снастями на красивій облагородженій набережній.

У річці ловлять карасів, лящів, плотву, сома, вдасться половити і хижу щуку.

Вартість риболовлі від 200 грн, є зручні будиночки і ресторан.

Більше інформації та відгуків.

Ставок Миколаївка

Ставок Миколаївка
Ставок Миколаївка

Невеликий, але дуже вдалий ставок Миколаївка розташований недалеко від Первомайська. Порибалити тут можна як з берега, так і з спеціальних містків на набережній. 

Миколаївка досить неглибока водойма ㅡ до 3м, при цьому берег чистий, без заростей, так що ви без зусиль знайдете зручне місце для риболовлі.

У водоймі в достатку ловляться великі коропи, карасі, білий амур і товстолобик.

Вартість рибалки: від 200 грн на добу.

Контакти: 066 349 12 88

Розплідник «Крута балка»

Розплідник «Крута балка»
Розплідник «Крута балка»

Екологічна рибалка ㅡ не новий напрямок, а підтримати його можна в «Крутій балці». Зариблені ставки ㅡ рибгосп-заповідник, де ви зможете вдосталь порибалити, пофотографуватися зі своїм уловом, а потім відпустити рибу назад у водойму або забрати з собою до 3 кг (білі амури та коропи понад 2,5 кг обов’язково випускаються без зберігання в коші та інших засобах перетримки риби). При цьому ловля риби тут дозволена тільки з берега або містків.

Для комфортного відпочинку з ночівлею ви можете орендувати будиночок, мангал і відмінно провести вихідні за містом.

У водоймах рибалять на білого амура, карася і коропа. Також водяться судаки і щуки. Якщо плануєте ловити хижаків ㅡ обов’язково використовувати «щучий поводок». 

Ціна риболовлі від 250 грн в день.

Контакти: 067 631 36 92

Дикі водойми

Дикі водойми
Дикі водойми

Дніпропетровська область рясніє невеликими озерами, заплавами, ставками і водосховищами. Так що є де ловити під час заборони, хоч і акуратно, відпускаючи дрібноту і рибу, що нереститься. Більш докладно про правила риболовлі і заборони читайте в нашій статті.

Знавці радять їхати в район Дніпровського водосховища, де у великій кількості водиться жерех, карась, короп і лящ. Щасливчики зможуть зловити щуку і сазана. Зверніть увагу, що їхати краще нижче міста, на лівий берег водосховища, де берегова лінія порізана невеликими заводями.

Завжди хороша риболовля і на річці Боковеньці. Тут водяться карасі, окуні та щуки. Для любителів комфорту ㅡ уздовж всієї річки розташовані численні турбази, а значить можна поєднати сімейний відпочинок з ночівлею і риболовлю.

Сподіваємося, ви знайшли для себе нові цікаві місця для вдалої риболовлі. Діліться в коментарях своїми улюбленими «рибними» локаціями і ми обов’язково доповнимо список.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *