Куди піти в Дніпрі 21-22 березня ㅡ афіша ненудного вікенду

Куда пойти в Днепре 21-22 марта ㅡ афиша нескучного уикенда

Які плани на вихідні? Як це ще немає? Читайте нашу афішу Дніпра 21-22 березня і вони точно у вас з’являться.

Виставки або музеї

Виставка автомобілів «Ретро-друзі»

Хлопчаки в будь-якому віці обожнюють машини, так що порадуйте хлопця, чоловіка або сина і сходіть на виставку автомобілів. Тут представлені довоєнні машини радянських і європейських заводів, а гіди проведуть класну екскурсію, яка буде цікава навіть діткам.

Выставка автомобилей «Ретро-друзья»
Виставка автомобілів «Ретро-друзі»

Де: Дніпро, Мандриківська вулиця, 44.

Коли: щодня до 30 березня 2020. Пн-Пт 10: 00-18: 00; Сб, Нд 10: 00-19: 00.

Ціна: дорослі – 80 грн, діти – 40 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте знижку 50%.

Дніпро відправляється в космос

Наймасштабніша космічна виставка на території України. Вас чекає більше 40 вражаючих космо-зон: віртуальна і змішана реальність, знайомство з прибульцями, дослідження Марса і Юпітера, екскурсія по МСК, передпольотне випробування, симулятори космічних кораблів, управління місяцеходом і багато іншого. 

Днепр отправляется в космос
Дніпро відправляється в космос

Де: Дніпро, вулиця Глинки, 2 (ТРЦ «МОСТ-сіті»).

Коли: щодня до 29 березня 2020. Пн-Нд 10: 00-21: 00.

Ціна: дітям до 3 років – безкоштовно, дитячий – 160-190 грн, дорослий – 210-250 грн.

Іван Марчук. Секрети геніальності

Пристрасть, талант, вміння неймовірно передати емоцію ㅡ все це роботи великого українського художника Івана Марчука. Його роботи завжди викликають емоції і радують очі. 

Перевага виставки в тому, що вона інтерактивна, а значить цікаво буде не тільки любителям живопису, а й просто естетам. Тим більше це хороший спосіб залучити до мистецтва дитини.

Де: Музей українського живопису, Троїцька площа 5А.

Коли: з 10:00 до 20:00 до 12 квітня 2020.

Вартість від 100 грн, є знижки для дітей, студентів, пенсіонерів і ветеранів.

Розваги для дітей

«Цікава анатомія: секрети скелета» 

Лекція для маленьких чомучок від «Open Academy for Family» розкриє секрети нашого тіла. «Цікава анатомія: секрети скелета» допоможе дізнатися вам і вашим дітям навіщо нам потрібен скелет і за що він відповідає, наскільки міцні наші кістки, чому ми ростемо і багато іншого. Проведіть вихідні з дітьми пізнавально.

Занимательная анатомия: секреты скелета
Цікава анатомія: секрети скелета

Де: «Open Academy for Family», вулиця Антоновича, 26.

Коли: 21 березня, 10:00.

Вартість від 200 грн за квиток для дорослого і дитини.

«Чому заєць спить з відкритими очима», театр Віримо 

Народні казки містять в собі мудрість століть. Саме тому спектакль «Чому заєць спить з відкритими очима» ㅡ казка, якою точно варто приділити час на вихідних. Театр «Віримо» під бій барабанів проведе цікавий спектакль. Діти дізнаються багато нового про тварин в ігровій формі ㅡ хто сильніший, хто швидший, а хто розумніший за всіх.

Почему заяц спит с открытыми глазами
Чому заєць спить з відкритими очима

Де: Палац дітей та юнацтва, Набережна Перемоги 5.

Коли: 21 березня, 12.00.

Вартість від 50 грн.

«Крижане королівство»

Циркове шоу на льоду сподобається і діткам і дорослим. У виставі об’єднуються фігурне катання, повітряна гімнастика і класичне циркове мистецтво. Вас чекає красиве театралізоване шоу-казка про чарівне королівство і пригоди його жителів.

Де: Цирк, Січеславська Набережна, 33.

Коли: 21 і 22 березня, 12.00.

Вартість від 150 грн.

«Мері Поппінс»

Театр ляльок допомагає малюкам знайомитися з мистецтвом. Почніть з цікавої історії про саму добру в світі няню. Лялькова вистава «Мері Поппінс» підійде для діток від 3 років.

Мэри Поппинс
Мері Поппінс

Де: Академічний молодіжний театр, вулиця Мономаха, 23.

Коли: 21 березня, 13.00, 22 березня, 11:00.

Вартість від 80 грн.

Дитячий джазовий концерт

Завдяки Національній філармонії ви можете формувати музичний смак дитини з самого дитинства. Яскравий і живий джаз у виконанні «Dnipro Band» під керівництвом Юрія Іщенка сподобається і діткам і дорослим, так що не пропустіть можливість відвідати філармонію всією сім’єю.

Детский джазовый концерт
Дитячий джазовий концерт

Де: Дніпропетровська філармонія, Воскресенська 6.

Коли: 22 березня, 12.00.

Вартість: від 40 грн.

Ще більше яскравих і веселих розваг для дітей шукайте на Покупоні: дитячі кімнати, творчі заняття і свята.Тим більше, що там вас ждуть приємні знижки до 70%.

Розваги для дорослих

Боулінг

Боулинг
Боулінг

Якщо активний відпочинок на свіжому повітрі не про вас, то вирушайте в боулінг. Тут вам і активні рухи, і розминка для всіх м’язів, а ще азарт і спілкування. Для новачків пропонуємо статтю «Як навчитися грати в боулінг», ну а знижки завжди є на Покупоні, користуйтеся на здоров’я. 

Квести

Квесты
Квести

Яскраві емоції гарантовані з квестами, так що не втрачайте час дарма і бронюйте найцікавіші зі знижками до 50%. На квестах вас чекає занурення в іншу реальність, цікаві завдання, море азарту і драйву.

Віртуальність

Виртуальность
Віртуальність

Ще більше занурення в іншу реальність можна отримати з атракціонами VR. Сучасні технології дозволять вам відчути себе супергероєм або дослідником нових планет. Шукайте знижки на Покупоні і розважайтеся ще більше за ті ж гроші.

Ресторани

Вдався складний робочий тиждень? Бережіть себе і обов’язково побалуйте смачною їжею і приємною атмосферою в красивому закладі. Кращі ресторани Дніпра приготували для вас знижки до 50% на Покупоні. Проводьте час з друзями і отримуйте задоволення від вихідних.

Релакс

Вихідні з подружкою, мамою або в компанії себе коханої ідеально можна провести в салоні краси. Вибирайте по душі: СПА-день, масаж, новий стиль в зачісці або модний манікюр і педикюр.І все це з приємними знижками від Покупона. Балуйте себе і улюблених людей.

Кращі фільми в кінотетрах

«Бладшот»

Солдат Рей Гаррісон був смертельно поранений. Але секретна корпорація RST приймає рішення випробувати на солдаті нано розробку і повертає Рея з того світу. Крім життя Рей Гаррісон отримує нове ім’я Бладшот і надздібності ㅡ нелюдську силу, швидкість, витривалість і надшвидку регенерацію, завдяки чому стає практично невразливим. Але натомість творці універсального солдата забирають у нього розум і пам’ять. Бладшот оголошує своїм господарям війну, щоб повернути спогади про рідних.

Жанр: бойовик, драма, фантастика, фентезі.

Прем’єра в Україні: 12 березня.

«Мій шпигун»

Суворий, але не дуже обережний агент ЦРУ Джей Джей при виконанні чергового над секретного завдання потрапляє в об’єктив камери 9-річної дівчинки Софі. Кар’єра агента під загрозою. Дівчинка погоджується залишити все в таємниці, якщо Джей Джей навчить її, як стати справжньою шпигункою.

Жанр: бойовик, комедія, сімейний.

Прем’єра в Україні: 12 березня.

«Тихе місце 2» 16+

Продовження історії про спроби вижити в світі, на який напали невідомі монстри, що реагують на будь-який звук. Сімейство Ебботів кілька років приховувалося від чудовиськ в будинку, біля якого була піщана стежка, яка допомагає приховувати шум. Але тепер Еббот змушені вийти в зовнішній світ назустріч невідомому. Пересуваючись по покинутим будівлям і залишкам цивілізації вони усвідомлюють, що крім інопланетних тварюк їм належить подолати чимало інших небезпек.

Жанр: трилер, жахи.

Прем’єра в Україні: 19 березня.

«Нічний портьє»16+

Барт Бромлі працює нічним портьє в готелі. Незважаючи на аутичний розлад, Барт ㅡ дуже розумний хлопець. Основна його проблема полягає саме в спілкуванні, і щоб впоратися з нею, він використовує різні методи, в тому числі не зовсім законні. Він встановив в номерах приховані камери, щоб спостерігаючи за постояльцями, повторювати за ними інтонації і вимову. Коли в готелі відбувається вбивство, Барт стає головним підозрюваним. Незабаром справу закрили, а портьє виправдали. Барт не може допустити чергового вбивства молодої дівчини і береться викрити справжнього вбивцю.

Жанр: драма, кримінал.

Прем’єра в Україні: 19 березня.

«Вбивства за листівками»16+

Детектив з Нью-Йорка Джек Кенон береться за розслідування вбивства своєї дочки, яка, як з’ясувалося, стала першою жертвою серійного маніяка. Вбивця орудує в містах Європи, і заради забави посилає журналістам підказки у вигляді листівок з визначними пам’ятками. Знайти і помститися зухвалому і нещадному маніякові стає справою честі для Кенона.

Жанр: детектив, драма, кримінал.

Прем’єра в Україні: 19 березня.

«Тролі2: Світовий тур»

Тролі дізнаються, що крім улюбленої ними поп музики існує безліч інших стилів. Вони в передчутті знайомства з іншими музичними племенами. Але королева хард-рокерів Барб мріє, щоб світом правил рок і погрожує знищити будь-яку іншу музику. Поп-тролі, Розочка, Цветан і їх нові друзі не можуть допустити цього і відправляються в інші Троллівства, щоб об’єднати їх жителів і перешкодити Барб.

Жанр: комедія, мультфільм, мюзикл, пригоди, сімейний, фентезі.

Прем’єра в Україні: 19 березня.

«Пригоди Піноккіо»

Один абсолютно самотній, але дуже талановитий чоловік вирішує вистругати собі ляльку з дерева. В руках майстра поліно перетворюється в живого хлопчика, якого батько називає Піноккіо. Хлопчик не схожий на звичайних дітей: його постійно тягне до пригод, а його ніс росте, коли той бреше. Піноккіо доведеться пережити багато випробувань, перш ніж він стане звичайним хлопчиком і люблячим сином. 

Екранізація всесвітньо відомої казки Карло Коллоді буде повчальна для молодшого покоління, а дорослих поверне в безтурботне дитинство.

Жанр: пригоди, сімейний, фентезі.

Прем’єра в Україні: 12 березня.

Ходіть в кіно частіше зі знижками на квитки в кіно від Покупона! Та не пропускайте цікаві прем’єри, та й просто балуйте себе і свою сім’ю.

Кращі концерти

«Imagine dragons and Coldplay symphonic cover»

Вихідні під акомпанемент чарівної музики ㅡ відмінна ідея. «Imagine dragons and Coldplay symphonic cover» ㅡ це виконання улюблених хітів симфонічним оркестром і рок-групою з оригінальними аранжуваннями.

Музика органічно доповнюється світловим шоу і крутими танцювальними номерами.

Де: ДК «Машинобудівників», Робоча вулиця, 166.

Коли: 21 березня, 19.00.

Вартість від 250 грн. 

Стендап «Нове і краще» від Дмитра Романова 

Якщо на вихідних вам потрібен «заряд» позитиву і гарного настрою, то не пропускайте концерт стендапера Дмитра Романова. На стендапі вас чекає класний гумор без пошлостей і грубощів. А значить такий концерт ㅡ відмінне місце для побачення з дівчиною.

Стендап «Новое и лучшее» от Дмитрия Романова
Стендап «Нове і краще» від Дмитра Романова

Де: Дніпропетровська філармонія, Воскресенська вулиця, 6.

Коли: 21 березня, 19.00.

Вартість від 300 грн.

«Latexfauna»

Запальні танці нагадають вам про пляжні вечірки ще в березні. «Latexfauna» ㅡ нова українська музика, яка стала популярна і за кордоном. Все це завдяки крутому саунду і класним шоу на концертах.

Де: Поплавок, Січеславська Набережна, 7.

Коли: 21 березня, 20:00.

Вартість від 250 грн.

Європейський квартет

В цей вихідний в Дніпрі в єдиному пориві з’єднуються талант музикантів, любов до музики і відмінний звук. Ви потрапите на неймовірний концерт, про який будете згадувати ще довго. 

Европейский квартет
Європейський квартет

Де: «Bubamara ConcertHall», вулиця Вернадського, ⅓.

Коли: 21 березня, 20:00.

Вартість від 200 грн.

Кавер-вечір Валентина Стрикало

Неформальний концерт з кавер-версіями кращих пісень Валентина Стрикало ㅡ відмінний привід для гарного настрою. Смачно їжте, насолоджуйтеся мистецтвом барменів від «Невідомий Петровський» (не забудьте прихопити купон на знижку 50% на все меню ресторану), танцюйте і підспівуйте талановитим артистам.

Кавер-вечер Валентина Стрыкало
Кавер-вечір Валентина Стрикало

Де: «Невідомий Петровський», Січеславська Набережна, 15А.

Коли: 21 березня, 20:00.

Вартість входу ㅡ 100 грн. 

Ілюзіоністи брати Рай

Брати Рай запрошують вас на видовищне шоу. Це не просто номери циркових фокусників ㅡ ви побачите зникнення великих предметів, левітації, а ще поринете в атмосферу свята і веселощів.

Де: Дніпропрес, Єрмолової 35.

Коли: 22 лютого, 13.00.

Вартість від 80 грн.

Стендап «По матері»

Несподіваний дует Олександра Гутіна і Євгена Чепурняка перетворився на справжнє свято гумору і кайфу. Зухвалий і яскравий концерт з абсолютно новою програмою сподобається любителям гумору «з перчинкою». Сходіть на концерт і ваші вихідні точно будуть вдалими. 

Стендап «По матери»
Стендап «По матері»

Де: «Bubamara Concert Hall», вулиця Вернадського, ⅓.

Коли: 22 березня, 17:00.

Вартість від 350 грн. 

Симфонічний концерт

Вихідні створені для прекрасного, так що закінчить їх на чудовій ноті з симфонічним оркестром. Вчені давно довели, що класична музика ㅡ кращий вибір для релаксу. Так що не пропустіть виступ оркестру під керівництвом прекрасної і експресивної Наталії Пономарчук. У програмі концерту дивовижні твори Брукнера.

Симфонический концерт
Симфонічний концерт

Де: Дніпропетровська філармонія, вулиця Воскресенська 6.

Коли: 22 березня, 18:00.

Вартість від 150 грн.

Костя Крамар в «Невідомому Петровському»

Для романтичного вечора або побачення вибирайте виступ Кості Крамара. Сучасний поет не гірше класиків оспівує любов. Кожен його твір просякнутий ніжністю, повагою до жінок і неймовірними емоціями. Насолоджуйтесь смачною їжею і баром від «Невідомий Петровський» і чудовим виступом від Кості Крамара. І не забудьте про знижки від Покупона, економте 50% на замовленні їжі і напоїв.

Костя Крамар в «Неизвестном Петровском»
Костя Крамар в «Невідомому Петровському»

Де: «Невідомий Петровський», Січеславська Набережна, 15А.

Коли: 22 березня, 18:00.

Вартість від 150 грн. 

Олександр Малінін в Дніпрі

Вокал Олександра Малініна нікого не залишить байдужим, саме тому він вже 30 років підкорює серця своїми проникливими піснями. У Дніпрі маестро представить свою ювілейну програму «Берега мого життя». У ній зібрані як улюблені всіма старовинні романси, так і новий репертуар Малініна. Не пропустіть можливість провести вихідні з насолодою.

Александр Малинин в Днепре
Олександр Малінін в Дніпрі

Де: Академічний театр опери та балету, проспект Яворницького, 72А.

Коли: 22 березня, 19.00.

Вартість від 950 грн.

Кращі вистави

«Діагноз ㅡ любов»

Коханню підкоряються всі віки. Так що навіть розчарувавшись у житті і його справедливості, тільки одна мить і погляд може вирішити вашу долю.

«Диагноз ㅡ любовь»
«Діагноз ㅡ любов»

Де: Дніпропетровський академічний театр драми і комедії, Яворницького 97.

Коли: 21 лютого, 14:00.

Вартість від 100 грн.  

«Чемодан … Любов …Діаманти …»

Усе життя головного героя ㅡ суцільна гонитва. За грошима, втраченою любов’ю, примарними можливостями і недосяжним щастям. Але почуття гумору робить будь-яку халепу пригодою, ще й потішніше.

«Чемодан...Любовь...Бриллианты...»
«Чемодан … Любов …Діаманти …»

Де: Академічний молодіжний театр, вулиця Володимира Мономаха, 23.

Коли: 21 березня, 17:00.

Вартість від 120 грн.

«Дуже проста історія», театр Віримо

Титулований спектакль від театру «Віримо», який отримав вже більше 5 українських і міжнародних нагород. «Дуже проста історія» порадує і сюжетом і виконанням. Вона про любов і взаємодопомогу, а ще про справжні почуття.

Де: театр-студія «Віримо», Набережна Перемоги, 5.

Коли: 21 березня, 17:00.

Вартість від 60 грн.

«Стриптиз»

Зухвала і провокаційна комедія про любов. У виставі «Стриптиз» показані нетривіальні життєві ситуації і оригінальні способи вирішення проблем. Адже якщо чоловіка і жінку об’єднує любов ㅡ їм все по плечу.

«Стриптиз»
«Стриптиз»

Де: Академічний театр драми і комедії, проспект Яворницького 97.

Коли: 21 березня, 18:00.

Вартість від 50 грн.

«Кармен»

«Кармен» ㅡ це прекрасна музика Бізе і унікальна постановка від Дніпропетровського оперного театру. Класична опера про завжди актуальну тему любові і трохи про жіночу підступність.

«Кармен»
«Кармен»

Де: Дніпропетровський академічний театр опери та балету, Яворницького 72А.

Коли: 21 березня, 18:00.

Вартість від 70 грн. Економте з Покупоном 50% на відвідування вистави. 

«Дорога Памела, або як би нам пришити стареньку»

Проникливий спектакль трохи про сенс життя, трохи про долю і карму, хоч і не завжди злу, а ще про любов. Гра акторів тільки підкреслює сильний режисерський задум, так що ви точно підете зі спектаклю під враженням.

«Дорогая Памела, или как бы нам пришить старушку»
«Дорога Памела, або як би нам пришити стареньку»

Де: Телетеатр, Крутогорний узвіз, 9.

Коли: 21 березня і 22 березня, 18:00.

Вартість: від 100 грн, ну і як же без приємних знижок від Покупона ㅡ шукайте -50% на квитки на нашому сайті.

«Люблячі жінки Марселя»

Захоплюючий детектив або іронічна комедія? Вирішуйте самі. У будь-якому випадку на виставі буде дуже цікаво. Чи зможете ви самі розгадати, хто ж з 8 прекрасних жінок ㅡ загадкова вбивця?

«Любящие женщины Марселя»
«Люблячі жінки Марселя»

Де: Академічний молодіжний театр, Володимира Мономаха 23.

Коли: 22 березня, 17:00.

Вартість від 120 грн.

«Скрипаль на даху»

Бродвейский мюзикл, який підкорив весь світ ㅡ «Скрипаль на даху». Це спектакль про любов і життя простих людей, які живуть в непростий час. 

«Скрипач на крыше»
«Скрипаль на даху»

Де: Національний український музично-драматичний театр, вулиця Воскресенська 5.

Коли: 22 березня, 17:00.

Вартість від 100 грн.

«Афінські вечори»

Будь-яке нудне життя може урізноманітнити всього одна екстраординарна бабуся. Ця комедія розповість про взаємини поколінь і сімейні цінності.

«Афинские вечера»
«Афінські вечори»

Де: Академічний театр драми і комедії, проспект Яворницького 97.

Коли: 22 березня, 18:00.

Вартість від 50 грн.

«Дві смужки»  

Іскрометний спектакль «Чорного квадрата» чесно і з гумором оголює все емоції. Вагітність може бути довгоочікуваною, а може і зруйнувати відносини, буває всяке. Переживайте з головними героями важливі події їх життя і смійтеся від душі.

«Две полоски»
«Дві смужки»

Де: ДК «Машинобудівників», Робоча вулиця, 166.

Коли: 22 березня, 19.00.

Вартість від 130 грн.

Яскраві вихідні не за горами, тому вже починайте планувати. І не обмежуйте себе. Ресторани, релакс, розваги, виставки і театри ㅡ з Покупоном дешевше все!

Діліться в коментарях, де вам хочеться провести вихідні. А ще не забудьте поділитися статтею з близькими і проведіть час разом.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *