Куди піти на вихідних 29 лютого і 1 березня у Львові 2020: зустрічаємо весну драйвово

Хочете з гордістю сказати, що вихідні вдалися? Тоді проведіть їх максимально активно і пізнавально. Для тих, хто цінує свій час і не хоче тероризувати інтернет в пошуках класних подій Львова, ми створили афішу кращих заходів на вихідні 29 лютого і 1 березня.

В огляді ми висвітлили наступні події:

Виставки та музеї

Музей фотоіллюзій

Візит в цей музей стане відмінним варіантом відпочинку для всієї родини або для компанії веселих друзів. Реалістичні декорації з 3D ефектом — відмінний фон для оригінальних фотографій із забавними сюжетами: ви можете стати героєм останнього дня Помпеї, рятуючись від вогню Везувію, або залізти в банку зі згущеним молоком. Відмінний тренажер для фантазії!

Музей фотоіллюзій

Де: Львів, Джохара Дудаєва вулиця, 14 (Музей фотоіллюзій).
Коли: щодня з 10:00 до 20:00.
Ціна: 200 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте знижку 50%.

Музей історії пива «Львіварня»

Відчуваєте до старовинного хмільного напою душевну слабкість і ніжний трепет? Тоді не відмовляйте собі в пізнавальній екскурсії по залах музею історії пивоваріння, який славиться не тільки крутими експозиціями і красивими інтер’єрами, але і затишним баром. Саме там можна скоротати час за келихом холодного пива після того, як ви дізнаєтеся про нього всю правду :)

Музей історії пива «Львіварня»

Де: Львів, Клепарівська вулиця, 18 («Львіварня»).
Коли: щодня з 10:00 до 19:00.
Ціна: від 60 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте знижку 50%.

Інтерактивний музей «DS Таємна Аптека»

Якщо вас вабить старина, цікавлять загадки минулого і, зокрема, таємниці історії міста Львова, то ласкаво просимо в інтерактивний музей-аптеку. Таємничий підземний хід, захована від людських очей лабораторія, старовинні флакони і пляшки, секрети виготовлення лікарських зілля і таблеток — ось що чекає вас в цьому унікальному місці.

Інтерактивний музей «DS Таємна Аптека»

Де: Львів, Соборна площа, 1 (Інтерактивний музей «DS Таємна Аптека»).
Коли: щодня з 10:00 до 20:00.
Ціна: від 45 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте знижку 50%.

Виставка «Сакральне і побутове олово з приватних колекцій»

Олово — матеріал, яким людство користується з найдавніших часів. Міцний, легко піддається плавлення і обробці, стійкий до корозії, цей метал здавна вважається дуже зручним для користувачів. І саме йому присвячена цікава і вкрай пізнавальна виставка, на якій представлені олов’яні вироби XVIII-XX століть.

Виставка «Сакральне і побутове олово з приватних колекцій»

Де: Львів, Музейна вулиця, 1 (Львівський музей історії релігії).
Коли: Вт-Нд з 10:00 до 17:00.
Ціна: від 30 грн.

Ще більше цікавих акцій та знижок на виставки та екскурсії у Львові ми розмістили на нашому сайті.

Розваги з дітьми

Зоопарк «Limpopo»

На великій і доглянутій території зоопарку «Limpopo» мешкають понад 300 представників фауни з усього світу — вже точно буде на що подивитися. Після неспішної прогулянки по зоопарку ви зможете відпочити в кафе або розважити дітвору на ігровому майданчику з атракціонами. 

Зоопарк «Limpopo»

Де: Львівська область, Меденичі, Львівська вулиця, 21 (Зоопарк «Limpopo»).
Коли: щодня з 10:00 до 18:00.
Ціна: 60 грн — для дітей, 90 грн — для дорослих, але з купоном від Покупона ви отримуєте знижку 50%.

Музей «Еврика» 

Музей «Еврика» — ідеальний зразок того, як можна поєднувати приємне з корисним, адже візит сюди стане для дитини веселим і пізнавальним одночасно. Захоплююча екскурсія, побудована на принципі «просто про складне», можливість взаємодії з експонатами, віртуальна реальність і знайомство з космосом в планетарії — ось що чекає кожну допитливу дитину, яка потрапила в музей.

Музей «Еврика»

Де: Львів, Княгині Ольги вулиця, 106 (Інтерактивний музей науки і техніки «Еврика»).
Коли: Пн-Пт з 10:00 до 20:00, Чт-Пт з 10:00 до 22:00, Сб з 10:00 до 19:00, Нд з 11:00 до 19:00.
Ціна: від 80 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте знижку 50%.

Вистава «Веселі ведмежата»

Чого тільки не витворяють ці лялькові ведмежата, щоб зробити яскраві враження на малечу: пускають мильні бульбашки, їдять довгу вермішель, смішать і розважають усміхнених дітей. Веселий музичний супровід, кумедні герої вистави, милі лялькові костюмчики і барвисте оформлення запам’ятаються малюкам надовго.

Вистава «Веселі ведмежата»

Де: Львів, Олександра Фредра вулиця, 6 (Театр «І люди, і ляльки»).
Коли: 29 лютого 2020 о 12:00 і 14:00.
Ціна: 45 грн.

Вистава «Пустотливе жабеня»

Юних глядачів чекає прем’єра лялькової вистави по віршованій казці Тамари Коломієць «Про подорож жабеня-хвалька»: історія непосидючого жабеня-синочка, який не послухався свою маму і втік на пошуки пригод.

Вистава «Пустотливе жабеня»

Де: Львів, Олександра Фредра вулиця, 6 (Театр «І люди, і ляльки»).
Коли: 1 березня 2020 о 12:00, 14:00 і 16:00.
Ціна: 60 ​​грн.

Ще не вирішили куди повести дитину на вихідних? Покупон зібрав для вас безліч цікавих пропозицій, та ще й за приємними скидочку.

Розваги для дорослих

Майстер-клас «Все своїми руками»

Суботнього ранку гастрономічний простір «Pro100 HUB» запрошує вас відвідати практичний майстер-клас з дегустацією під керівництвом кулінарного гуру Юрія Приємського. Знаменитий український шеф-кухар розповість і покаже як приготувати японське блюдо Гедза, створити тісто, начинку і соус для легкої булочки Бао, як зварити відмінний бульйон Рамен і Умами, приготувати м’ясо Кріспі і соуси Схуг, Харіса, Тахин, зробити Піту, ніжний десерт Том ям і крем «п’ять соусів — п’ять смаків». Всі учасники можуть готувати разом з шефом, а в кінці майстер-класу отримати рецептурник приготованих страв. Пройти реєстрацію можна тут.

Майстер-клас «Все своїми руками»

Де: Львів, Хуторівка вулиця, 4Б (Pro100 HUB).
Коли: 29 лютого 2020 о 10:00.
Ціна: 4200 грн.

Winter Fusion Air Cup 2020

Чемпіонат з повітряної акробатики і сучасних танців пройде в суботу 29 лютого на арені спортивного комплексу «Грація». Ви отримаєте задоволення від видовища, якщо захоплюєтеся сучасною хореографією або із захопленням спостерігаєте за акробатичними етюдами гнучких гімнасток.

Winter Fusion Air Cup 2020

Де: Львів, Щирецька вулиця, 36 (Спортивний комплекс «Грація»).
Коли: 29 лютого 2020 об 11:00.
Ціна: уточнюйте в касах комплексу.

Тренінг з ораторського мистецтва

Хочете всього за 30 секунд поліпшити свої ораторські навички? Приходьте в «MoloDvizh Center. Lviv» і вам доведуть, що це можливо ;)

Тренінг з ораторського мистецтва

Де: Львів, Чайковського вулиця, 31 (MoloDvizhCenter.Lviv).
Коли: 1 березня 2020 о 19.00.
Ціна: безкоштовно, за умови попередньої реєстрації.

Евритмія

У світі є лише одна універсальна мова, яка зрозуміла всім і кожному — мова тіла. За допомогою неї ви можете передавати свої почуття і емоції, настрій, характер і думки, які іноді бувають правдивіше слів. Евритмія — мистецтво просторового руху, яке допоможе вам інакше поглянути на тіло і свої відчуття, відкриваючи нові можливості. Приходьте, буде цікаво ;)

Евритмія

Де: Львів, Листопадового Чину вулиця, 12.
Коли: 1 березня 2020 о 12.00.
Ціна: 200 грн.

Кращі фільми в кінотеатрах

Хочете відвідувати кінотеатри по знижці? Ми підкажемо як це зробити ? Вам лише потрібно заглянути сюди і скористатися сертифікатом.

Справжня історія банди Келлі

Кривавий злочинець або принциповий Робін Гуд ㅡ розберіться в одній з найбільш жорстоких історій Австралії самі, а ще насолоджуйтеся крутою грою акторів і захоплюючими поворотами сюжету фільму.

Прем’єра в Україні: 20 лютого 2020.

Річард Джуелл

Благими намірами… Річард Джуелл відомий, як людина, яка врятувала тисячі життів ㅡ безсумнівно герой. Але його героїзм має і зворотну сторону ㅡ йому довелося доводити свою невинність перед усією Америкою. Наскільки у нього це вийшло ㅡ судіть самі.

Прем’єра в Україні: 20 лютого 2020.

Пухнасті шахраї

Навіть маленька їжачиха може бути принцесою, правда злегка шкодною і зовсім вже невгамовною. Страждають від її характеру і друзі і оточуючі, але тільки зовсім не скаржаться, адже пригоди виходять ну просто запаморочливі.

Прем’єра в Україні: 20 лютого 2020.

Поклик предків

Подорожі з друзями ㅡ іноді завдовжки в життя. Цей фільм про неймовірну дружбу самотньої людини і відданого пса, які разом зустрічають радості і негаразди.

Прем’єра в Україні: 20 лютого 2020.

Перекладачі

Один бестселер і 9 перекладачів ㅡ гра почалася. Чи вартий шедевр світової літератури поламаних доль людей або в сучасному світі гроші стали дорожче моралі.

Прем’єра в Україні: 20 лютого 2020.

Гензель і Гретель

Стара казочка на новий лад. Брати Грімм зовсім не були милими і добрими казкарями та якщо задуматися, то їх «Гензель і Гретель» ㅡ лякаючий хоррор. Дивіться і насолоджуйтеся красивими спецефектами і грою акторів.

Прем’єра в Україні: 20 лютого 2020.

Проти всіх ворогів

Біографічний фільм про життя і тверду громадянську позицію актриси і активістки Джин Сіберг. Амбіційний агент ФБР береться за розслідування заплутаної історії молодої дівчини, що поринула з головою в бурхливий рух опору в Лос-Анджелесі, в кінці 1960-х років.

Прем’єра в Україні: 27 лютого 2020.

Людина невидимка

Опинившись в полоні жорстоких відносин із заможним вченим Едріаном, Сесілія знаходить в собі сили розірвати низку домашнього насильства, зробивши втечу. Незабаром дівчина дізнається, що її екс-партнер здійснює самогубство, заповідаючи їй 5 мільйонів доларів, якщо та пройде психологічне обстеження на адекватність. Відчуваючи підступ, Сесілія стикається з низкою моторошних і непояснених подій, які змушують дівчину засумніватися в смерті вченого.

Прем’єра в Україні: 27 лютого 2020.

Стволи Акімбо

Нічим не примітний розробник відеоігор Майлз випадково стає учасником кривавої битви, дуже популярною на просторах інтернету. Але справа в тому, що битви реальні і транслюються онлайн. Чи зможе Майлз перебороти себе і перемогти головного чемпіона кровожерного місива — Нікс, дивіться в комедійному бойовику «Стволи Акімбо».

Прем’єра в Україні: 27 лютого 2020.

Офіцер і шпигун

1894 рік, Франція. Капітана французької армії Альфреда Дрейфуса визнають винним у шпигунстві на користь Німеччини і засуджують до ув’язнення на острові Диявола. Свідком звинувачення капітана стає полковник Жорж Пікварт, який очолював контррозвідувальну частину, що стежила за Дрейфусом. Капітан відсторонений, але інформація продовжує витікати в ряди німців. З цього моменту Пікварт виявляється в щільній і небезпечній павутині брехні і корупції, що загрожує не тільки його статусу, а й життю.

Прем’єра в Україні: 27 лютого 2020.

Черкаси

Фільм відображає події політичного перевороту в Криму 2014-го року. Український військовий корабель «Черкаси» разом з іншими судами виявляється в полоні окупантів в озері Донузлав. Кораблі здаються в руки ворогові один за іншим, але екіпаж «Черкаси» вирішує вести довге, відважне, хоч і безнадійне протистояння.

Прем’єра в Україні: 27 лютого 2020.

Кращі концерти

Сольний концерт Анни Трінчер

Львів, готуйся зустрічати суперфіналістку проекту «Голос країни» та зірку серіалу «Школа» з новим сольним концертним шоу, яке відбудеться 29 лютого в Галереї лицарів. Співачка запалить ваш вечір, виконавши свої найпопулярніші пісні.

Сольний концерт Анни Трінчер

Де: Львів, Свободи проспект, 16-18 (Галерея лицарів).
Коли: 29 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 200 грн.

Концерт Романа Скорпіона

Роман Скорпіон — співак, чиї романтичні пісні вже підкорили не один мільйон жіночих сердець. Напередодні міжнародного жіночого свята Роман виступить на арені Львівського цирку з новим концертним шоу «Моя».

Концерт Романа Скорпіона

Де: Львів, Городоцька вулиця, 83 (Львівський цирк).
Коли: 29 лютого 2020 о 17:00.
Ціна: 150-350 грн.

Лісапетний батальйон

Запальний Лісапетний батальйон і головна солістка ансамблю Наталія Фаліон знову виступлять для львів’ян в центрі Довженка, виконавши нові пісні і всіма улюблені хіти. Веселощі і гарний настрій вам гарантовано!

Лісапетний батальйон

Де: Львів, Червоної калини проспект, 81 (Довженко центр).
Коли: 29 лютого 2020 о 16:00 і 19.00.
Ціна: 220-350 грн.

Imagine Dragons and Coldplay Symphonic Cover Show

Недільного вечора відбудеться неймовірне симфонічне кавер-шоу на пісні легендарних музичних гуртів сучасності «Imagine Dragons» і «Coldplay». Ви почуєте такі суперхіти, як: Believer, Fly On, Bad Liar, Radioactive, A Sky Full of Stars, Thunder, Paradise, Natural, Clocks, Viva la Vida. Солісти — суперфіналісти проекту «Голос країни» — Андрій Рибарчук і В’ячеслав Питак.

Imagine Dragons and Coldplay Symphonic Cover Show

Де: Львів, Чорновола проспект, 2 (Концерт-арена «Малевич»).
Коли: 1 березня 2020 о 19.00.
Ціна: 350-800 грн.

Кращі вистави

Вільний театр «ОКО»

Якщо ви цінуєте глибокі сюжети, які транслюють в глядацький зал головні людські цінності і високі ідеї, а душевність, щирість і чуттєвість — це те, чого вам так не вистачає в звичайному житті, приходьте в вільний театр «ОКО», де кожен спектакль — диво.

Вільний театр «ОКО»

Де: Львів, Галицька вулиця, 10 (Вільний театр «ОКО»).
Ціна: від 120 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте знижку 50%.

Концерт-перформанс «MR ЯКА»

Творча команда театру «Живаго» позиціонує себе як новаторів і провокаторів на полі театрального мистецтва. Вирушаючи на будь-яку виставу в «Живаго», ви повинні бути готові до творчих експериментів як в режисурі, так і в акторській грі, до незвичайного вибору декорацій і переосмислення традиційних тим, в тому числі — табуйованих.

29 лютого театр «Живаго» готовий представити своїм глядачам новий музично-перформативний проект «MR ЯКА», в рецепті якого змішалася електронна музика різних стилів, живий вокал, гітара і саксофон, а подаватися все це буде під смачним соусом з елементами театралізації. Обов’язкова попередня реєстрація.

Концерт-перформанс «MR ЯКА»

Де: Львів, Вірменська вулиця, 35 (Арт-центр «Дзиґа»).
Коли: 29 лютого 2020 о 20:00.
Ціна: 100 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте знижку 50%.

«Пустостан»

Іноді найближчі люди стають відчуженими і далекими. Чому так відбувається? Де та безумовна любов, яка повинна панувати між рідними людьми. Що відбувається в їхніх серцях? І що робити нам, коли рушаться всі сімейні цінності, а в душі залишається порожнеча? Автор лялькового спектаклю для дорослих не дає однозначної відповіді, але наводить на думку, залишаючи простір для особистих роздумів.

«Пустостан»

Де: Львів, Олександра Фредра вулиця, 6 (Театр «І люди, і ляльки»).
Коли: 29 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 120 грн.

«Амнезія, або маленькі подружні злочини»

Крізь, здавалося б, несуттєві побутові дрібниці, спектакль відображає важливі і глибокі аспекти відносин подружньої пари. Кожен момент готує для глядача багато несподіванок і кардинальних змін в поведінці чоловіка і дружини, розвиваючи сюжет в непередбачуваному напрямку.

«Амнезія, або маленькі подружні злочини»

Де: Львів, Леся Курбаса вулиця, 3 (Театр Леся Курбаса).
Коли: 29 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 250 грн.

«Поїзд зі Львова»

Вистава розповідає історію двох літніх людей, які згадують свої юнацькі роки у Львові в 1920-1940-х роках. Тут і світлі, дорогі пам’яті моменти молодості, і важкі, гіркі спогади війни. Ця театральна постановка, як поїзд в минуле, насичене непідробними історіями людських доль.

«Поїзд зі Львова»

Де: Львів, Генерала Григоренка площа, 5 (Театр «Воскресіння»).
Коли: 29 лютого 2020 о 18:00.
Ціна: 150 грн.

Ще більше цікавих пропозицій на квитки в театри Львова зі знижками до 50% шукайте на нашому сайті.

Що ще цікавенького?

Потрібні інші варіанти для веселого проведення часу? Ловіть чудові ідеї за вигідними божевільним знижкам до 70% від Покупона (просто перейдіть за посиланням):

Хочеться тихого і спокійного відпочинку в колі родини або друзів? Хапайте гарячі знижки до 50% на меню кухні та бару в кращих закладах Львова на нашому сайті.

Якщо стягнути вас з дивана все-таки не вдалося, то вибирайте крутий фільм і замовляйте смаколики (у нас якраз є багато апетитних акцій на доставку їжі зі знижками до 50%). Про кращі сервіси доставки їжі у Львові ми розповідали в попередньому огляді.

А які плани на ці вихідні у вас? Діліться ідеями в коментарях ?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *