Куди піти на День Валентина у Харкові: ідеї на 14 лютого 2024

Амури приготували стріли, метелики встановили навігатори в район живота, а в голові танцюють і перескакують з одного на інше думки: що подарувати, чим порадувати половинку, куди сходити і як відзначити день усіх закоханих цього разу. #BlogPokuponTeam підготувала афішу заходів у Харкові до дня святого Валентина, купу ідей, чим зайнятися цього прекрасного дня, і, зрозуміло, знижки ??

Читайте у нашому огляді:

Оригінальні ідеї романтичного дозвілля

Концерти, фестивалі, вечірки, вистави та інші заходи можна доповнити улюбленими розвагами. А День закоханих 14 лютого – чудова нагода зробити щось незвичайне, те, що давно хотіли, але все відкладали на потім. BlogPokuponTeam підшукав класні ідеї та знижки ??

Купання у чані

SPA – це завжди приємно та романтично, особливо якщо записатися на сеанс релаксу вдвох. Але гарячі ванни в дубовому чані просто неба з гарним видом на озеро в «Red monkey wake park» у Харкові – подвійно атмосферно. А зі знижкою від Покупону до 50% ще й доступно – 3 години купання у чані для пари із шампанським та фруктами всього за 1599 грн замість 2500 грн.

Купання у чані

Де: Харків, Достоєвського вулиця, 1Б, Основ’янське озеро, парк активного відпочинку «Red monkey wake park»
Графік роботи: Пн-Чт 9:00-20:00, Пт-Нд 9:00-23:00. 
Заклад потрібно попередньо бронювати на бажаний час.

Спа-побачення

Можливо чоловіки і кажуть, що піна та шоколадне обгортання тіла не для них, але мудрі жінки знають, що все це казки Віденського лісу ? Принаймні, не чули жодної історії, щоб чоловік втік посеред спа-сеансу. Тому плануйте романтичний SPA-вихідний зі знижкою від Покупону до 65% і вдвох насолоджуйтесь бодітрітментом.

спа-побачення

Фотосесія для закоханих

Свою «Love Story» можна знімати коли і скільки завгодно раз, якщо хочете назбирати більше спільних фото ? Ось і 14 лютого можна зайнятися приємною справою. Вибирайте фотографа, фотостудію, визначайтеся з жанром фотосету – і пам’ятайте, що кожна «Love Story» може бути різною за сюжетом (кінні прогулянки за містом, пропозиція руки і серця, спокуса) та стилем (ванільною, смішною або трохи зухвалою). Виходьте за рамки шаблонів та експериментуйте ?

Фотосесія для закоханих

Квести

Ви активна пара, вам ніколи не нудно вдвох і ви завжди прагнете зануритися з головою у пригоди? Тоді чому б не сходити на День Святого Валентина у квеструм! Можна навіть прихопити друзів за компанію. А сюжет вибирайте на власний розсуд – детектив, жахливості, містика – і бронюйте час зі знижкою від Покупону до 50%.

квест

Прогулянка на конях

Якщо день закоханих надихає вас на спільну прогулянку верхи, вам можна від щирого серця позаздрити ? Красива природа, сніг, що скрипить під ногами, захоплююча романтична пригода – такі асоціації викликає думку про катання на конях у розпал зими. До речі, можна і влаштувати фотосесію – тільки уявіть, які ефектні вийдуть світлини!

прогулянка на конях

Боулінг

Якщо ви хочете провести вечір із друзями, влаштуйте жартівливе командне змагання «Пара року», зігравши партійку в боулінг. Змагання «хто зіб’є більше кеглів» пройде на ура, якщо поєднати його з поїданням піци та смачними напоями, які можна замовити тут, у боулінг-клубі ? ?

боулінг

Віртуальна реальність

Навіть віртуальні битви із лиходіями можуть бути романтичними! Влаштуйте собі сеанс спільної гри у VR-клубі на День святого Валентина і візьміть участь у захоплюючій пригоді рука об руку. Зрештою, якщо ви обоє захоплюєтеся віртуальними іграми і полюбляєте зависати в ігровій реальності на кілька годин, ця розвага лише прикрасить ваш святковий день.

віртуальна реальність

Зміїна ферма

З давніх часів змії були огорнуті таємницею, а їхні краса і граціозність викликали благоговіння. Виставка «Зміїна ферма» – це можливість потрапити до таємничого світу рептилій та інших тварин. Ви дізнаєтесь багато цікавого про дивовижні створіння, а деяких з них – їжаків, ігуан, і звичайно змій – можна потримати в руках і зробити круті фото ? ?

зміїна ферма

А якщо ви – особливий фанат плазунів або просто хочете дозу адреналіну – вам запропонують масаж зміями ?? Прямо у вас на шиї та плечах розташуються 3-4 милі змійки, які своїми рухами здорово розгонять кровотік. Це абсолютно безпечно, а відчуття незабутні! Такий масаж входить у вартість вхідного квитка на виставку.

масаж зміями

Коли: Пн-Нд з 10:00 до 22:00.
Де: Харків, Академіка Павлова вулиця, 44Б.
Ціна: 150 грн або на 50% дешевше по акції від Покупону.

Романтичне шоу «Love» у дельфінарії «Немо»

Шукаєте спосіб, як щиро висловити свої почуття? Подаруйте близькій людині квиток на найдивовижніше романтичне шоу – «Love» у дельфінарії «Немо». Це зворушлива Love story у режисерській постановці, найкращі вокалісти, артистичні номери, фаєр-шоу та, звичайно, дельфіни! Неймовірно видовищне нічне шоу пробуджують найніжніші та найщиріші почуття і створює романтичну атмосферу свята.

дельфінарій

Коли: 13 та 14 лютого о 21:00.
Де: дельфинарий «Немо», Харків, Сумська вулиця, 35.
Ціна: 350 грн, також можна подивитись інші шоу зі знижкою 50% від Покупону.

Планетарій та подорож Всесвітом

Романтику в місті на тлі зірок, галактик та космічного Всесвіту завжди можна знайти у Харківському Планетарії. Повнокупольне відеошоу настільки гарне, яскраве, ліричне та музичне, що цікаво буде як дорослим, так і підліткам. Рекомендуємо сходити на шоу «Краса та велич космосу» за порцією безмежної душевності: з дівчиною/хлопцем, або навіть одному чи одній. Програма розрахована на вік 10+.

планетарій

Де: Кравцова провулок, 15.
Коли: 14 лютого о 16:00, 17:30 та 19:00.
Ціна: 100 грн.

Афіша вистав і концертів на 14 лютого

День святого Валентина – чудова нагода сходити разом у театр, на концерт чи стендап-шоу. Що може бути краще за яскраві емоції, викликані живою музикою або майстерною акторською грою?

Дима Тютюн «Я по залету»

90 кайфових хвилин стендап-шоу молодого коміка Діми Тютюна. Безліч яскравих та смішних жартів про стосунки – адже сольний концерт Діми проходить у день усіх закоханих! У програму включений найкращий і найвідвертіший матеріал – про алкоголізм, наркотики, грубий секс та невдалі шлюби. Діма – з провінції і знає у цьому сенс. Приходьте, буде весело!

діма тютюн

Коли: 14 лютого о 20:00.
Де: Нехай Так BAR, Науки проспект, 50.
Ціна: від 150 грн.

Вечеря для трьох

«Вечеря для трьох» – музична лірична комедія, пронизлива і надзвичайно красива, з легким гумором та відтінком світлого смутку. Примірявши на себе роль подружки, коханки, дружини, героїня шукає відповідь на своє головне питання: «Що таке любов?» Чи є однозначний рецепт щастя і той єдиний чоловік, з ким хочеться пройти життя, тримаючись за руки?

вистава вечеря на трьох

Коли: 13 лютого о 19:00.
Де: «Нова сцена», Харків, вулиця Манізера, 3.
Ціна: від 200 грн.

PRIME ORCHESTRA. Музика кохання

Ніхто не передає почуття краще, ніж музика – особливо якщо це знамениті романтичні хіти у виконанні професійних музикантів. У День святого Валентина для вас та вашої другої половинки прозвучать найчуттєвіші мелодії у супроводі світлового шоу та спецефектів. У концерті візьме участь не лише оркестр, а й вокалісти, хор, рок-бенд та DJ.

музика кохання

Коли: 14 лютого о 19:00.
Де: Палац студентів НЮУ ім. Ярослава Мудрого, Пушкінська вулиця, 88.
Ціна: від 340 грн.

Артем Пивоваров

Хочете чогось зухвалого та незвичайного? Музика Артема Пивоварова – нестандартного виконавця та автора унікальних пісень – стане для вас ковтком свіжого повітря та першим провісником весни. Головна цкавинка творчості Пивоварова – тексти, глибокі, філософські, пронизані свободою думки та почуттів. Це обов’язково варто почути.

артем пивоваров

Коли: 14 лютого о 19:00.
Де: ККЗ Україна, Сумська вулиця, 35.
Ціна: від 740 грн.

Чоловік моєї дружини

Сюжет вистави починається досить прозаїчно. Головний герой починає прибирання напередодні приїзду коханої дружини, бігає по квартирі на величезних швидкостях – і тут дзвінок у двері. А за порогом зовсім не мила серцю красуня, а чоловік, який заявляє: «Здрастуйте, я чоловік вашої дружини!». Виглядає абсурдно, чи не так? Приходьте до театру, щоб дізнатися, що ж трапиться далі ?

чоловік моєї дружини

Коли: 14 лютого о 19:00.
Де: Харківський театр «Post Scriptum», Гіршмана вулиця, 16.
Ціна: від 300 грн. 

Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever

Знаменита бродвейська постановка, що стала культовою у всьому світі. Не чекайте звичайної вистави – це буде справжнісінький монолог, майстерний стендап у виконанні одного актора. У центрі уваги – чоловіче ставлення до психології сімейних конфліктів, обігране з психологізмом, тонким гумором та здоровою самоіронією.

про що мовчать чоловіки

Коли: 14 лютого о 19:00.
Де: Fabrika.space, ресторан, коворкінг, івент-зона, Благовіщенська вулиця, 1.
Ціна: від 200 грн.  

Слідкуйте за акційними пропозиціями найкращих театрів на нашому сайті.

Ресторани Харкова з романтичною атмосферою

Класика романтичного побачення – вечеря в розкішному ресторані або затишному кафе. Адже так приємно часом усамітнитися вдвох за столиком біля вікна і довго-довго розмовляти, тримаючись за руки і гріючись запашною кавою або келихом вина ?

«Piemonte»

Холодного лютневого вечора не завадять нотки гарячого італійського колориту. Реалізувати це нескладно – достатньо замовити столик у піцерії «Piemonte» і вибрати в їхньому меню гарячу ароматну піцу з хрусткою скоринкою, ніжну пасту або різотто. Смачні страви, тепла атмосфера та приємний інтер’єр чудово впишуться у ваше романтичне побачення.

ресторан П'ємонт

Де: «Piemonte», Лева Ландау проспект, 12А. 
Графік роботи: щоденно, 11:00-23:00.
Середній чек: 300 грн, але можна заощадити 40% з сертифікатом Покупону.

«Home sweet Home Lounge»

Як щодо японської екзотики? Влаштуйте посиденьки в лаунж-барі «Home sweet Home Lounge», де на вас чекають великі апетитні мережі з різних видів ролів. Ніжна Філадельфія, пікантна Канада, ситний Червоний дракон або набір запечених ролів? Асортимент великий – залишилося лише визначитися з вибором.

суші на день святого валентина

Lе: «Home sweet Home Lounge», Академіка Павлова вулиця, 44Б.
Графік роботи: щоденно, 12:00-00:00.
Середній чек: 400 грн, а зі знижкою Покупону – дешевше на 50%.

Куди поїхати на День закоханих

Святкувати День святого Валентина можна заздалегідь з вихідних, і для цієї ідеї чудово підійде відпочинок на природі. Що скажете: тур вихідного дня чи заміська романтика із лазневими процедурами? ?

14 лютого ви можете:

  • Влаштувати собі незабутній вікенд у Карпатах: з’їздити в гори, зупинитися в крутому готелі, де з ваших вікон відкриватиметься приголомшливий вид на засніжені схили та високі зелені сосни. Вранці ви питимете смачний карпатський чай з видом на зимові пейзажі, вдень – кататися на лижах, гуляти по околицях, пробувати місцеву кухню, а ввечері – грітися в чані з травами. Чи не відпустка, а мрія!
  • З’їздити в тур вихідного дня: наприклад, відірватися на лижах у Буковелі чи насолодитися казковими пам’ятками Закарпаття. Коротка подорож на двох подарує вам масу нових вражень та розвантажить голову від проблем та повсякденних турбот.
  • Розслабитися в заміському готелі за програмою all inclusive: це і спа-відпочинок, меню зі смачними стравами, і прогулянки на свіжому повітрі, і барбекю у дворі готелю. Вибирайте відповідний варіант та організуйте собі незабутній відпочинок-перезавантаження.
  • З’їздити до моря та подихати насиченим йодом повітрям – навіть незважаючи на те, що зараз зима та холодно. Саме в таку погоду біля моря найменше туристів, зате вам відкриється справді чудовий вид із чистою блакитною водою, яку не завжди побачиш улітку. А в готелях недалеко від берега на вас чекають затишні номери, спа-релакс і якісний сервіс, з яким ви забудете про буденну рутину.
заміський відпочинок на 14 лютого

Читайте також:
? Що подарувати коханому на 14 лютого 
❤️ Обираємо подарунок дівчині на День закоханих

А як ви плануєте відзначити, чим зайнятися та куди піти на День закоханих? Пишіть у коментарях ?

1 коментар
  • Катя

    Ой,мне,конечно,очень повезло в этом плаче. МЧ-романтик,обязательно что-то интересное придумывает,удивляет на день влюбленных всегда.Так что вот жду,что будет в этот раз) Я бы не против в кино пойти,столько фильмов классных выходит.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *