Куди піти на День святого Патріка 2020 у Харкові і де відзначити свято пива

День святого Патрика 2020 в Харькове

День святого Патріка вносить в дозвілля українців краплю ірландських традицій. Хоч Святий Патрік і залишається для нас віддаленим персонажем, гуляти в Україні люблять всі. Незважаючи на релігійне коріння, в світі це свято асоціюється з гучними гуляннями і, звичайно, традиційним хмільним напоєм. Щорічно 17 березня в честь св. Патрика в багатьох країнах проводять паради, фестивалі, на вулицях міст рясніють всі відтінки зеленого (національний колір Ірландії), а пиво ллється рікою. Пропонуємо не відставати від планети всієї і приєднатися до хмільного веселощів.

Редакція Покупона з’ясувала, де в Харкові можна смачно і весело відсвяткувати за келихом пінного. А ще ми підготували для вас знижки на меню в популярних закладах, щоб ви на славу відзначили свято.

Фестивалі та вечірки

Харків підтримує гуляння в ірландському стилі. До Дня Патрика будуть приурочені тематичні заходи, афіша яких буде поповнюватися, так що слідкуйте за оновленнями в нашій статті.

Пивний фестиваль «St. Patrick’s Days»

Пивний фестиваль «St. Patrick’s Days»

Масштабні гуляння на честь дня св. Патрика пройдуть на арт-заводі «Механіка». Гостям запропонують спробувати 100 сортів пива, послухати популярні ірландсько-шотландські хіти у виконанні «O’HAMSTERS», позажигати на ірландській дискотеці. Для самих відчайдушних пивоманів буде діяти безлімітна пивна зона.

Де: Арт-завод «Механіка», вул. Плеханівська, 126А.

Коли: 20 і 21 березня 2020.Вартість: 100 грн за вхід, але з Покупоном ви отримаєте два квитки за ціною одного.

Кращі пивні ресторани Харкова

У День Святого Патрика в багатьох пивних ресторанах готують особливе меню і розважальні програми. Святкування часто проходить під ірландську музику і танці, а пиво стає «цвяхом» програми. Якщо ви не проти пропустити келих-другий хмільного напою і з головою зануритися в атмосферу веселощів і безтурботності, варто заздалегідь визначитися, куди піти в цей день.

«Watson»

«Watson»
«Watson»

«Watson» відтворює атмосферу класичного британського пабу. Пиво тут варять самі, на власній пивоварні, за старовинними баварським традиціям. Почніть застілля з легкого Lager, до рибних страв підійде Pilsner або New Zeland Pilsner з легкою гіркуватістю, до м’яса – Golden Ale, смак сирів і десертів підкреслить пряне і ароматне Witbier. Любителі нових смаків напевно оцінять оригінальні коктейлі на основі пива.

Де: пр. Ювілейний, 56.

Вартість пива: від 40 грн за келих. З купоном від Покупона ви зможете смачно поїсти в пабі-ресторані зі знижкою 50%.

Більше інформації та відгуків про місце.

«Старгород»

«Старгород»
«Старгород»

«Старгород» вже давно став «must to visit» серед поціновувачів пінного напою і всіх, хто хоче весело провести вечір. Пиво тут варять за класичними чеськими рецептами. Його не консервують, не пастеризують і не фільтрують. Напій потрапляє на бар прямо з пивоварні, без проміжної тари, завдяки чому зберігає первозданний смак і аромат. Кухня ресторану заслуговує на окрему увагу: ви точно не зможете встояти від ковбасок власного приготування, свинячої рульки або реберець по-старгородськи. Програма закладу завжди яскрава і різноманітна: тут регулярно проходять тематичні вечірки, а найталановитіші гості можуть виграти 10 літрів пива в щоденному пісенному запої.

Де: вул. Лермонтовська, 7.

Вартість пива: від 40 грн за келих. 

Більше інформації та відгуків про місце.

«AltBier»

«AltBier»
«AltBier»

У меню ресторану «AltBier» представлені десятки сортів ексклюзивного пива, яке вариться на власній пивоварні з натуральних чеських солоду і хмелю. У пивній колекції регулярно з’являються нові цікаві смаки. Спеціально розроблені закуски до пінного підкреслять і розкриють його аромат, а авторські страви від шеф-кухаря неодмінно стануть гастрономічною прикрасою вечора. У шоу-ресторані щовечора грає жива музика, а на вихідних проходять тематичні вечірки.

Де: вул. Героїв Праці, 14 Б-3; вул. Культури, 8.

Вартість пива: від 39 грн за 0,5 л. 

Більше інформації та відгуків про місце.

«Пробка»

«Пробка»
«Пробка»

«Пробка»  – це сучасний атмосферний ресторан, власники якого гарантують 100% унікальність всіх пропонованих сортів пива, адже воно вариться на власній крафтового однойменній пивоварні, за рецептами, дбайливо зібраним з усього світу. Щотижня в «Пробці» проходять концерти відомих українських виконавців, акустичні та джазові вечори. Незважаючи на те, що ресторан розрахований на 500 гостей, у вихідні та святкові дні потрапити туди складно, так що бронюйте столик заздалегідь.

Де: вул. Сумська, 3.

Вартість пива: від 50 грн за келих 0,5л. 

Більше інформації та відгуків про місце.

«Frau Miller»

«Frau Miller»
«Frau Miller»

«Frau Miller»  – це куточок старої Німеччини в центрі Харкова. У цьому невеликому колоритному ресторанчику представлений величезний вибір найбільш популярних сортів німецького, бельгійського, голландського, англійського і навіть мексиканського пива. Ви напевно оціните м’якість і насичений смак фірмового хмільного напою, рецепт якого відточений до ідеалу.

Де: вул. Ярослава Мудрого, 24.

Вартість пива: від 33 грн за келих 0,5л. 

Більше інформації та відгуків про місце.

«Park Misto»

«Park Misto»
«Park Misto»

Інтер’єр ресторану «Park Misto» не схожий на традиційне оформлення пивних закладів: зали в світлих тонах, багато живих рослин, панорамні вікна. Проте тут подають смачне пиво, зварене на власній пивоварній установці за старовинними чеськими рецептами. Багате меню порадує гурманів класичними стравами європейської кухні і вишуканими шедеврами від бренд шеф-кухаря ресторану.

Де: вул. Клочківська, 190А.

Вартість пива: від 65 грн за келих 0,5л. 

Більше інформації та відгуків про місце.

«Славутич Шато»

«Славутич Шато»
«Славутич Шато»

Справжнє живе пиво варять на міні-пивоварні ресторану «Славутич Шато», який вдало розмістився на головній площі Харкова. Тут ви можете не тільки спробувати чотири фірмових сорти пінного, а й спостерігати за процесом його приготування через скляну стіну. Особливою популярністю серед великих компаній користується так званий місцевий «жираф» – 3,5 літра пива в скляній метрової колбі.

Де: пл. Свободи, 7.

Вартість пива: 37 грн за келих 0,5 л. 

Більше інформації та відгуків про місце.

«Beerlin»

«Beerlin»
«Beerlin»

Ресторація «Beerlin» славиться незрівнянними м’ясними стравами, приготованими за старовинними німецькими рецептами виключно з натуральних продуктів. У закладі є власна міні-пивоварня, де варять фірмове пиво. Крім того в «Beerlin» можна спробувати лімітовані сорти чеського, англійського, німецького та бельгійського пива, а «пиво дня» неодмінно здивує вас особливим смаком. Особлива гордість закладу – музей кухлів з усього світу.

Де: пл. Героїв Небесної Сотні, 10.

Вартість пива: від 39 грн за келих 0,5 л. 

Більше інформації та відгуків про місце.

«Тусовка»

«Тусовка»
«Тусовка»

У просторому двоповерховому ресторані «Тусовка» ви можете посидіти компанією за келихом пінного, подивитися спортивні трансляції на великих екранах, на вихідних потанцювати під запальну музику або заспівати в караоке. Гостям наливають фірмове пиво власного виробництва «Тусовка», а також традиційні імпортні сорти і популярне пляшкове пиво.

Де: пл. Захисників України, 1А.

Вартість пива: від 27 грн за келих 0,5 л фірмового пива. 

Більше інформації та відгуків про місце.

«Pivobar»

«Pivobar»
«Pivobar»

Ресторани мережі «Pivobar» порадують вас душевною атмосферою, затишним інтер’єром, смачною кухнею і, звичайно, свіжим живим пивом. Хмільний напій варять на власному пивному заводі, використовуючи якісну імпортну сировину, традиційні технології пивоваріння та сучасне обладнання. Обирайте на свій смак: фірмове світле нефільтроване«Харківське Пшеничне», ячмінне «Харківське №1», темне нефільтроване «Харківське №4», імпортне кегове або пляшкове пиво.

Де: вул. Бакуліна, 14; вул. Юр’ївська, 17.

Вартість пива: від 34 грн за келих 0,5 л фірмового пива. 

Більше інформації та відгуків про місце.

Паби та бари

Чи не з меншим розмахом відзначають День Патріка в пабах і барах. Кожен заклад прагне привернути увагу гостей ексклюзивними сортами пінного напою. В якості видовищ паби пропонують тематичні ірландські вечірки з живою музикою і танцями.

«Pivobar»

«Pivobar»
«Pivobar»

Якщо ви справжній поціновувач пінного, то вам неодмінно варто заглянути в пивбар «Mad Bro Bar». Це пивний ресторан з крафтовим пивом і демократичною атмосферою в самому центрі Харкова. Тут ви зможете спробувати більше 20 видів пива: від класичних смаків до авторських купажів і імпортного ексклюзиву. 

Де: вул. Культури, 26.

Вартість пива: від 45 грн за келих, з купоном від Покупона ви отримаєте знижку до 50% на крафтового пиво і закуски. 

Більше інформації та відгуків про місце.

«Braconnier»

«Braconnier»
«Braconnier»

Якщо ви полюєте за соковитими бургерами, оригінальними стравами з м’яса і риби, якісної випивкою, вам варто зайти в бар «Braconnier». Вас чекають приємна музика, смачна кухня і великий вибір спиртних напоїв, в тому числі розливне пиво від кращих броварень.

Де: вул. Сумська, 26.

Вартість пива: від 39 грн за келих, з купоном від Покупона ви отримуєте 40% знижки на коктейлі і 30% знижки на все меню кухні.

Більше інформації та відгуків про місце.

«Oblacko»

«Braconnier»
«Braconnier»

Лаунж-бар «Oblacko» –  камерний заклад на кілька столиків з приглушеним світлом і легкою музикою, атмосфера якого розташовує до неспішного відпочинку за димним кальяном. У меню представлені рідкісні сорти віскі, різноманітні фруктові вина і популярні сорти бельгійського пива.

Де: пр. Московський, 1.

Вартість пива: 25 грн за келих. З купоном від Покупона  ви отримуєте 50% знижки на все меню кухні або кальян «Щербет», чай і гри на PS4.

Більше інформації та відгуків про місце.

«Patric»

«Patric»
«Patric»

Переступивши поріг одного з пабів мережі «Patric», ви відразу відчуєте ірландський дух закладу: тут завжди гамірно, весело, п’яно. У «Patric» ви зможете продегустувати популярні сорти ірландського пива, включаючи стаут Murphys, за прийнятною ціною. Підкреслять оригінальний смак пінного напою традиційні ірландські закуски, які подають в пабі. 

Де: вул. Сумська, 37Б; вул. Університетська, 2; пр. Московський, 3.

Вартість пива: від 34 грн за келих фірмового.

Більше інформації та відгуків про місце.

«Big Ben Pub»

«Big Ben Pub»
«Big Ben Pub»

Відвідавши «Big Ben Pub», ви поринете в атмосферу справжнього лондонського пабу. Тут вас пригостять різними сортами розливного і пляшкового пива, смачними стравами європейської кухні, ситними ланчами. 

Де: пр. Науки, 48.

Вартість пива: від 60 грн за келих.

Більше інформації та відгуків про місце.

«Fat Goose Pub»

«Fat Goose Pub»
«Fat Goose Pub»

Англійський паб «Fat Goose Pub» радо зустрічає гостей цілодобово, сім днів на тиждень. Тут ви зможете спробувати 20 сортів європейського пива і 25 марок віскі – від традиційного ірландського джеймсона до японського «Nikka Blended». Незалежно від ваших алкогольних переваг, у «Жирному гусі» вас смачно і щедро нагодують. Практично кожен день у «Гусі» відбуваються яскраві заходи, концерти живої ірландської музики у виконанні харківських кавер-груп, стендап-шоу, покази шедеврів чорно-білого кіно.

Де: вул. Космічна,21.

Вартість пива: від 39 грн за келих.

Більше інформації та відгуків про місце.

«Dublin pub»

«Dublin pub»
«Dublin pub»

Хочете з головою зануритися в атмосферу класичного ірландського пабу? Тоді вам в «Dublin pub». Тут гостям пропонують справжнє ірландське кегове пиво, знамените своїм насиченим смаком і густою пінкою. Для любителів міцніших напоїв є різні сорти ірландського, шотландського та американського віскі. Доповнює атмосферу жива музика з ірландськими мотивами і трансляція футбольних матчів на великому екрані.

Де: пр. Науки, 12.

Вартість пива: від 45 грн за келих.

Більше інформації та відгуків про місце.

«Black Door Pub»

«Black Door Pub»
«Black Door Pub»

«Black Door Pub»  – один з найстаріших пабів з крафтового пивом. Тут гостям пропонують широкий асортимент хмільних напоїв від українських пивоварень і імпортний крафт з Європи і США, щотижня на кранах розливають нові унікальні сорти. 

17 березня, в честь Дня св. Патрика, в пабі вас чекатимуть ірландська і шотландська музика у виконанні гурту «Alba Gu Brath», майстер-клас по ірландській польці від танцювальної команди «Юнікорн» і безкоштовний келих стаута всім, хто прийде в килтах.

Де: вул. Отакара Яроша, 18Г.

Вартість пива: від 32 грн за келих.

Більше інформації та відгуків про місце.

«Red Door Pub»

«Red Door Pub»
«Red Door Pub»

Сідайте зручніше за довгою барною стійкою, адже навряд чи ви зможете зупинитися на одному келишок. У барній карті «Red Door Pub» представлено понад 20 сортів пива, а щотижня сюди привозять унікальні новинки, які точно здивують ваші смакові рецептори. Якщо ви не зупиняєтеся на класиці, хочете відкривати для себе нові смаки пінного, велкам в «Red Door Pub».

Де: вул. Гоголя, 2А.

Вартість пива: від 32 грн за келих.

Більше інформації та відгуків про місце.

«Irish Pub»

«Irish Pub»
«Irish Pub»

Перший в Харкові ірландський паб «IrishPub» запрошує гостей оцінити бездоганний смак ірландського пива «Guinness», бельгійського «Hoegaarden» і пінних напоїв інших відомих європейських пивоварень. 

Де: вул. Мироносицька, 46.

Вартість пива: від 39 грн за келих.

Більше інформації та відгуків про місце.

«Стіна»

«Стіна»
«Стіна»

Якщо ви готові відмовитися від звичних стереотипів і зануритися в атмосферу тотальної свободи і творчості, заходьте в рок-паб «Стіна». Паб виконаний в традиціях «підпільних» рок-клубів, тут завжди драйвова атмосфера, цікава аудиторія і дуже демократичні ціни. 

Де: вул. Римарська, 13.

Вартість пива: від 30 грн за келих.

Більше інформації та відгуків про місце.

«Шерлок Холмс»

«Шерлок Холмс»
«Шерлок Холмс»

Паб «Шерлок Холмс» виконаний в стриманому британському стилі. 

У барном меню представлений величезний вибір кращих сортів як кегового, так і пляшкового пива, шотландського або ірландського віскі. 

Де: вул. Мистецтв, 5.

Вартість пива: від 32 грн за келих.

Більше інформації та відгуків про місце.

Не пивом єдиним

Навіть якщо ви не особливий любитель пінного напою, випити келишок пива під вечерю на честь свята – цілком прийнятно. Пропонуємо кілька варіантів кафе з демократичними цінами і смачною кухнею. 

«Феліче»

«Феліче»
«Феліче»

Для тихого вечора в колі сім’ї відмінно підійде італійський ресторанчик «Феліче». Тут пригощають смачною піцою, приготованою за всіма канонами, і інші традиційні страви європейської кухні. Серед різноманітного барного меню на окрему увагу заслуговує кегове пиво, приготоване на власній пивоварні.

Де: вул. Пушкінська 21/23.

Вартість пива: від 35 грн за келих, з Покупоном ви отримаєте 40% знижки на все меню кухні та 20% знижки на живе пиво.

Більше інформації та відгуків про місце.

«Оазис»

«Оазис»
«Оазис»

У кафе «Оазис» можна смачно і недорого пообідати, провести вечір в компанії друзів або відзначити знаменну подію. У барном меню представлені міцні алкогольні напої, коктейлі і пляшкове пиво.

Де: вул. Поліни Осипенко, 55А.

Вартість пива: від 20 грн за келих, а з Покупоном ви можете заощадити до 40% на застілля.

Більше інформації та відгуків про місце.

«Termite Cafe»

«Termite Cafe»
«Termite Cafe»

«Termite Cafe»  – кафе з соковитим яскравим інтер’єром і дуже демократичними цінами. Тут вас смачно і ситно нагодують популярними стравами української та європейської кухні, приготованими за домашніми рецептами. З напоїв можна вибрати авторський чай, натуральну каву і кавові мікси, лимонади, розливне або пляшкове пиво.

Де: вул. Сумська, 47.

Вартість пива: від 20 грн за келих, а з Покупоном ви отримуєте 40% знижки на все меню кухні та бару.

Більше інформації та відгуків про місце.

«Чіто-Гвріто»

«Чіто-Гвріто»
«Чіто-Гвріто»

У ресторані «Чіто-Гвріто» вас гостинно зустрінуть і запропонують багато різноманітних грузинських страв. Тут ви зможете відчути весь аромат хінкалі, смаки хачапурі, спробувати оригінальні сири і бездоганно приготований шашлик. 

Де: вул. Новгородська, 3/1.

Вартість пива: від 35 грн за келих, а з Покупоном ви отримуєте 50% знижки на шашлики з м’яса, хачапурі, хінкалі і вино.

Більше інформації та відгуків про місце.

Пивні магазини

Якщо ви хочете пропустити кілька келихів якісного хмільного напою, але немає бажання брати участь в масовому гуляннях, є альтернативний варіант – заглянути в пивний магазин. 

«Altbier Beer Store»

«Altbier Beer Store»
«Altbier Beer Store»

У фірмових магазинах однойменної міні-пивоварні «Altbier Beer» представлено широкий асортимент крафтового пива на будь-який смак і оригінальних закусок до пінного. Щоб не стояти в черзі в святкові дні, рекомендуємо зробити попереднє замовлення.

Де: Магазини «Altbier Beer Store».

Ціна: від 18 грн за 0,5 л, а з Покупоном ви отримуєте 50% знижки на авторську лінійку пива «New Craft Story by Viktor Vashchuk».

«Тандем Півомаркет»

«Тандем Півомаркет»
«Тандем Півомаркет»

Півомаркети «Тандем» відкриють для вас новий витончений світ елів і лагерів, відчуття всієї вишуканої гармонії ароматів, все різноманіття смаків пива: нефільтрованого, непастеризованого, звареного з натуральної сировини за кращими світовими рецептами пивоваріння.

Де: Магазини «Тандем Півомаркет».

Ціна: від 17 грн за 0,5 л.

«Море пива»

«Море пива»
«Море пива»

У магазинах «Море пива» представлені всі різновиди пива: біле, світле і темне, фільтроване і нефільтроване, розливне і пляшкове від українських виробників. Ви точно знайдете тут напій на свій смак: від легкого світлого нефільтрованого до темного з насиченою щільною текстурою і приємною гіркотою – виберіть пиво під настрій, і його доставлять протягом години прямо вам в руки.

Де: Магазини «Море пива»

Ціна: від 13 грн за 0,5 л.

Щоб пивна вечірка вдалася на славу, замовляйте їжу додому зі знижками до 60% від Покупон і насолоджуйтеся апетитними стравами в колі друзів. Про кращі сервіси доставки їжі в Харкові ми розповідали в статті.

Як бачите, в Харкові маса варіантів, куди варто сходити за пивом і видовищами. Яким пабам и пивным ресторанам отдаєте перевагу ви? Як плануєте святкувати День Патрика? Діліться у коментарях.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *