Куди піти 8-9 березня 2020 у Львові: супер-святкова програма

Якщо ви ще не вирішили, куди сходити на восьме березня або чим зайнятися на святковий вікенд – не біда! Редакція Покупона допоможе вам з ідеями де відзначити міжнародний жіночий день, знайти квитки на найкрутіші концерти та виставки, підкаже, де провести свято, і що робити, якщо ви хочете на славу відірватися з дівчиною чи в компанії подружок :).

Культурна програма

Свято весни й краси обов’язково слід відзначити насиченою культурною програмою, тим більше, що в ці дні афіши просто мережать багатообіцяльними анонсами ;).

8 березня

Концерт Євгена Хмари

Цей концерт – справжній подарунок для цінувачів інструментальної музики. У святковий недільний вечір ви станете свідком музичного дива: для вас зіграє на фортепіано піаніст-віртуоз Євген Хмара, а доповнять його ліричне звучання хор та симфонічний оркестр.

Євген Хмара – молодий виконавець, але вже встиг прославитися майстерною грою на фортепіано
Євген Хмара – молодий виконавець, але вже встиг прославитися майстерною грою на фортепіано 

Коли: 8 березня о 19:30.
Де: Львівська обласна філармонія, Чайковського вулиця, 7.
Ціна: від 300 грн.

Концерт Оксани Мухи

Оксана Муха – зірка вітчизняної естради, переможниця 9-го сезону «Голоса країни», заслужена артистка України, популяризаторка української музики та просто талановита співачка. І саме вона привітає мешканок Львова зі святом весни й краси 8 березня потужним концертом! До її багатого репертуару входить найрізноманітніша музика: від старовинної народної до сучасної, тож меломани залишаться задоволеними. 

Оксана Муха виконує старовинні українські пісні, сучасну музику й полюбляє експериментувати
Оксана Муха виконує старовинні українські пісні, сучасну музику й полюбляє експериментувати 

Коли: 8 березня о 17:00 та 19:30.
Де: Національний український драматичний театр імені Марії Заньковецкої, Лесі Українки вулиця, 1.
Ціна: від 290 грн. 

«Гуцулка Ксеня» 

Мюзикл-сенсація, що зібрав 25 аншлагів поспіль та прославився на всю країну, нарешті їде до Львова! Не упустіть фантастичну можливість побачити яскраве театральне дійство за участю 30 акторів та оркестра з 20 осіб. Захоплюючий сценарій, пам’ятні мелодії, барвисті декорації та неповторний український колорит вже підкорили серця багатьох глядачів :).

«Гуцулка Ксеня» – шоу високого рівня, що збирає повні зали глядачів
«Гуцулка Ксеня» – шоу високого рівня, що збирає повні зали глядачів

Коли: 8 березня о 15:00 та 19:30.
Де: Львівський театр опери та балету, Свободи проспект 28.
Ціна: від 240 грн. 

Концерт групи «НеАнгели» 

Готові до спекотного святкового вечора? Тоді зустрічайте гарячий музичний дует на сцені одного з найкрутіших українських клубів! Дівчата дадуть великий сольний концерт, на якому виконають найпопулярніші хіти зі свого репертуару. Купуйте квитки, щоб почути пісні добре знайомі всій країні. Почувши їх, неможливо втриматися від запальних танців ;).

Артистки дуету «НеАнгели» тішать не тільки слух, але й очі
Артистки дуету «НеАнгели» тішать не тільки слух, але й очі

Коли: 8 березня о 19:00.
Де: Нічний клуб «Malevich»,  В’ячеслава Чорновола проспект, 2.
Ціна: від 549 грн.

Вистава «Підкова на щастя»

8 березня – привід влаштувати свято для всієї сім’ї, й дитяча вистава гарно підійде для цієї мети, якщо у родині є малюки. Приходьте та приводьте ваших чад на захоплюючу та повчальну виставу, що розповідає про пригоди маленького віслюка, який дуже лінувався і через те потрапив у халепу (з хепі ендом, звісно :)).

Повчальна історія про маленького віслюка розкаже дітям, чомі лінь небезпечна
Повчальна історія про маленького віслюка розкаже дітям, чомі лінь небезпечна

Коли: 8 березня о 12:00, 14:00 та 16:00.
Де: Львівський академічний обласний театр ляльок, Данила Галицького площа, 1.
Ціна: від 50 грн. 

9 березня

Вистава «Люкс для іноземців» 

Іскрометна комедія Анатолія Хостікоєва побачила світ ще у 2011 році, але й по сьогоді продовжує збирати повні зали глядачів. Тепер дотепну виставу можна буде побачити і у Львові у березневі святкові вихідні. Купивши квиток, ви отримуєте змогу насолодитися акторською грою та неймовірними хитросплетеннями іронічного сюжету, присвяченого курйозам сімейного життя та не тільки.

Комедія не залишить байдужими цінувачів дотепного гумора
Комедія не залишить байдужими цінувачів дотепного гумора

Коли: 9 березня о 18:00.
Де: Національний український драматичний театр імені Марії Заньковецької, Лесі Українки вулиця, 1.
Ціна: від 440 грн. 

Дитяча вистава «Три коти» 

Подаруйте наймолодшим членам своєї сім’ї невеличке свято – світлу й добру інтерактивну виставу про котяче сімейство, котре готується до важливого торжества, дня народження кішки-мами :). Це буде не просто вистава. Разом з акторами дітки зможуть танцювати, співати та малювати святкові картини, тож радимо не пропускати блискучу можливість потішити малюків.

Інтерактивна вистава – розвага, яка робить дітей не тільки глядачами, але й учасниками захоплюючого дійства
Інтерактивна вистава – розвага, яка робить дітей не тільки глядачами, але й учасниками захоплюючого дійства

Коли: 9 березня о 12:00.
Де: Центр Довженка, Червоної Калини проспект, 81.
Ціна: від 90 грн. 

8 та 9 березня

Інтерактивний музей «D.S.Таємна Аптека» 

Якщо вас цікавлять загадки минулого і таємниці історії міста Львова – ласкаво просимо до інтерактивного музея-аптеки. Таємничий підземний хід, прихована від людських очей лабораторія, старовинні флакони та скляночки, секрети виготовлення лікарських засобів і пігулок – ось що чекає на вас в цьому унікальному місці.

Музей «D.S.Таємна Аптека» інтригує однією тільки своєю вітриною
Музей «D.S.Таємна Аптека» інтригує однією тільки своєю вітриною

Коли: щоденно з 10:00 до 20:00. 
Де: Інтерактивний музей «D.S.Таємна Аптека», Соборна площа, 1.
Ціна: від 45 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!

Вільний театр «ОКО» 

Театр створено для поціновувачів глибоких сюжетів, що транслюють до глядацької зали головні людські цінності та високі ідеї. Тому що душевність, щирість та чуттєвість – це те, чого надто бракує у звичайному житті. Приходіть до вільного театру «ОКО», де кожна вистава – це диво. А із знижками від Покупону ви можете заощадити 50% на квитках на будь-яку виставу. 

Вистави театру «ОКО» відрізняються особливою душевністю та емоційністю
Вистави театру «ОКО» відрізняються особливою душевністю та емоційністю 

Де: вільний театр «ОКО», Галицька вулиця, 10.
Ціна: від 120 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше! Дивіться більше акційних пропозицій на відвідування театрів Львова.

Музей фотоілюзій

Візит до цього музею стане відмінним варіантом відпочинку для усієї сім’ї чи для компанії веселих друзів. Реалістичні декорації з 3D ефектом – крутий фон для оригінальних світлин із потішними сюжетами: ви можете стати героєм останнього дня Помпей, рятуючись від вогня Везувія, чи залізти до склянки із згущенкою. Відмінний тренажер для фантазії!  

Потрапити до палаючих Помпей? Запросто!
Потрапити до палаючих Помпей? Запросто!

Коли: щоденно з 10:00 до 20:00.
Де: Музей фотоілюзій, Джохара Дудаєва вулиця, 14.
Ціна: 200 грн, зі знижкою від Покупона – дешевше на 50%.

Виставка «Тонкі сни» 

Мрієте зануритися до світу сюрреалізму та таємничих видінь? Тоді приходьте на виставку дивовижних робіт Олени Каїнської. Її картини – барвистий провідник до світу снів, ілюзій та символів, старовинних казок та давніх, як людство, архетипічних образів. Поцінувачам незвичайного мистецтва обов’язково прийдеться до смаку творчість миткині. 

Виставка Олени Каїнської – справжня подорож до світу сновидінь
Виставка Олени Каїнської – справжня подорож до світу сновидінь

Коли: пн-пт з 10:00 до 19:00, сб з 10:00 до 17:00, до 13 березня.
Де: PM Gallery, Миколи Коперника вулиця, 17.
Ціна: вхід вільний.

Виставка «Метелики»

Якщо в архіві нездійснених дитячих фантазій у вас зберігається мрія стати ентомологом, обов’язково відвідайте виставку унікальних метеликів з приватних колекцій Арсенія Дісковського та Івана Дудича. В експозиції на вас чекають близько 10 дошок з найкрасивішими та найрідкіснішими екземплярами крилатих красунь з усього світу.

 На виставці ви побачите як одиничні екземпляри, так і цілі композиції з метеликів
На виставці ви побачите як одиничні екземпляри, так і цілі композиції з метеликів

Коли: вт-вс з 13:00 до 19:00, пн з 13:00 до 17:00.
Де: Львівський органний зал, Степана Бандери вулиця, 8.
Ціна: 25 грн.

Що подивитися в кіно

Похід до кінотеатру – універсальна ідея для будь-якого свята чи вікенда, адже всі ми любимо похрумкати попкорном перед великим екраном, на якому розігрується сюжет захоплюючої кіноновинки. А заощадити на квитках до 50% вам допоможуть супер-знижки від Покупона :).

Проти всіх ворогів

Біографічний фільм про життя та тверду громадянську позицію акторки та активістки Джин Сіберг. Амбіційний агент ФБР береться за розслідування заплутаної історії молодої дівчини, що занурилась з головою у бурхливий рух спротиву у Лос-Анджелесі наприкінці 1960-х років.

Прем’єра в Україні: 27 лютого 2020.

Людина-невидимка

Опинившись у полоні жорстоких стосунків із заможним вченим Едріаном, Сесілія знаходить у собі сили розірвати плетеницю домашнього насильства, здійснивши втечу. Незабаром дівчина дізнається, що її екс-партнер вчиняє акт суїциду, відказавши їй 5 мільйонів доларів, якщо та пройде психологічне обстеження на адекватність. Відчуваючи якусь пастку, Сесілія зіштовхується з низкою моторошних та нез’яснимих подій, які змушують дівчину засумніватися у смерті вченого.

Прем’єра в Україні: 27 лютого 2020.

Стволи Акімбо

Гомінливий та непримітний розробник відеоігор Майлз випадково стає учасником кривавої бійки, дуже популярної в інтернеті. Але справа в тому, що битви реальні і транслюються онлайн. Чи зможе Майлз перебороти себе та перемогти головного чемпіона кровожерливого місива – Нікс, дивіться у комедійному бойовику «Стволи Акімбо».     

Прем’єра в Україні: 27 лютого 2020.

Офіцер і шпигун

1894 рік. Франція. Капітана французької армії Альфреда Дрейфуса визнають винуватим у шпигунстві на користь Німеччини та засуджують до ув’язнення на острові Диявола. Свідком звинувачення капітана стає полковник Жорж Пікварт, що очілював контррозвідувальну частину, яка стежила за Дрейфусом. Капітана усунено, але інформація продовжує текти в німецькі лави. З цього момента Пікварт опиняється у щільному та небезпечному павутинні брехні та корупції, що загрожує не тільки його статусові, але й життю.  

Прем’єра в Україні: 27 лютого 2020.

Черкаси

Фільм відображує події політичного перевороту у Криму 2014-го року. Український військовий корабель «Черкаси» разом з іншими суднами опиняється у полоні окупантів в озері Донузлав. Кораблі здаються в руки ворога один за одним, але екіпаж «Черкас» вирішує вести довге, відважне, хоча й безнадійне протистояння.  

Прем’єра в Україні: 27 лютого 2020.

Уперед

Веселий мультфільм про життя двох братів ельфів, які живуть пліч-о-пліч з іншими істотами у магічному світі. От тільки магії тут практично не зосталося. Завдяки щасливому випадку братам надається рідкісна можливість оживити свого батька на один день, що вони й збираються зробити, вирушивши у захоплюючу подорож, сповнену пригод.

Прем’єра в Україні: 5 березня 2020.

Емма

Емма Вудхаус — заможня, розумна і красива дівчина. Емма вважає, що непогано розбирається в людях, тому у своєму колі леді прославилася роллю свахи. Коли наступає черга обирати нареченого для своєї подруги, Емма сама потрапляє до коловороту романтичних подій, яка з головою накриває всіх учасників незвичайної любовної інтрижки.

Прем’єра в Україні: 5 лютого 2020.

Побачення у Вегасі

Артем та Оксана – менеджери конкуруючих рекламних агентств. Їхня задача: вирушити до Лас-Вегасу та укласти вигідний контракт з дуже поважним клієнтом. Які перепони на шляху до успіху влаштовуватимуть один одному дві молоді, але дуже харизматичні особи, дивіться в українській комедії «Побачення у Вегасі». 

Прем’єра в Україні: 5 березня 2020.

Однієї чарівної ночі

Після 20 років подружнього життя Марія вирішує взяти перерву та переїжджає від свого чоловіка Рішара до номеру готеля через дорогу. З вікон своїх апартаментів вона по-новому бачить свою квартиру, чоловіка та шлюб. Звісно, ця французька історія кохання не обійдеться без нав’язливих думок та радників. З боку відкривається новий кут огляду, й Марія починає сумніватися, чи вірне рішення вона прийняла?

Прем’єра в Україні: 5 березня 2020.

Леонардо да Вінчі. Незвідані світи

Документальний художній проект, присвячений 500-річчю з дня смерті видатного діяча науки та мистецтва, знятий у надвисокій якості 4К. За допомогою висококласних сучасних технологій у фільмі відтворюються великі твори та винаходи майстра. Ця захоплююча подорож у минуле перенесе глядачів у свідомість геніального Леонардо Да Вінчі та дасть можливість зазирнути у найприхованіші куточки душі. 

Прем’єра в Україні: 5 березня 2020.

Святкова вечеря

8 березня – відмінний привід для того, аби ввечері, після насиченої культурної програми, завітати до затишного закладу зі смачною їжею та приємною атмосферою. Адже що може бути приємнішим за святкову вечерю у гарній компанії, та ще й за акційною ціною від Покупона? Враховуючи, що у нас можна придбати знижку до 50% у найрізноманітніші гастро-заклади:

А якщо вам більше до вподоби затишні домашні посиденьки, то чому б не скористатись одним з представлених в нас сервісів доставки їжі та поласувати піцею або суші за знижкою до 50%, не виходячи з дому? Прекрасним доповненням до смаколиків стане перегляд гарного фільма чи захоплююча настолка з нашого топу

Святкова програма клубів

А як щодо запальних клубів та вечірок? Давайте подивимось, що пропонують на святковий вікенд в крутих львівських клубах.

8 березня

Crazy Girls Sunday

Вихідні – час, коли треба тусити на славу. Подаруйте собі вибух яскравих емоцій, ставши гостем супер-крутої вечірки з кращими діджейками країни. Найгарячіші хіти, запальні танці, збадьорюючі напої та апетитні закуски – що ще треба для ідеального вечора напередодні чергового робочого чи учбового тижня?

Краще місце для гучних тусовок – нічний клуб «Malevich»

Коли: 8 березня о 21:00.
Де: Нічний клуб «Malevich», В’ячеслава Чорновола проспект, 2. 
Ціна: 50 грн, до 23:00 – вхід безкоштовний.

Malevich Latina

Полюбляєте запальні латиноамериканські танці? Ваше тіло скучило за пристрасними па сальси, мамбо та бачати? Приходьте на щотижневе латина-паті, де пролунають найгарячіші треки, під які ноги самі пускаються в танок! Не пропусти супер-захід, який допоможе тобі розвантажитись після робочого тижня на повну катушку :). 

Латиноамериканські танці – те, що потрібно спробувати хоча б раз у житті
Латиноамериканські танці – те, що потрібно спробувати хоча б раз у житті

Коли: 8 березня о 20:00.
Де: Нічний клуб «Malevich», В’ячеслава Чорновола проспект, 2 . 
Ціна: 50 грн, до 23:00 – вхід вільний.

9 березня

«Вар’яти-шоу» з Сергієм Притулою

Популярні українські гумористи вирішили зробити крутий подарунок львів’янам до весняного свята. Вже 9 березня зустрічайте прославлений своєю дотепністю колектив жартівників з концертом у не менш знаменитому нічному клубі  «Malevich». Приємний бонус для глядачів – можливість залишитися після концерту на вечірку абсолютно безкоштовно ;).

На сцені клубу виступить один з найуспішніших гумористичних колективів України
На сцені клубу виступить один з найуспішніших гумористичних колективів України

Коли: 9 березня о 19:00.
Де: Нічний клуб «Malevich», В’ячеслава Чорновола проспект, 2. 
Ціна: від 450 грн. 

Інші розваги

Святкові весняні вихідні – відмінний привід провести їх весело та завзято, і в цьому вам допоможуть не тільки культурні заходи та вечірки, але й інші, не менш захоплюючі розваги ;). Придивіться до наших ідей і не забудьте зазирнути на Покупон у пошуках крутих знижок!

Квест

Якщо ви ще не вирішили, куди навідатися на вихідних великою дружньою компанією, зупиніть свій вибір на захопливому квесті. Ви можете вибрати гру будь-якої тематики: за мотивами улюбленого фільму, книги, хорор-квеста, та на кожену з них отримати супер-знижку від Покупона. 

Для сім’ї чи компанії друзів, які хочуть як слід розважитися, відмінним варіантом дозвілля стане квест
Для сім’ї чи компанії друзів, які хочуть як слід розважитися, відмінним варіантом дозвілля стане квест

Віртуальна реальність

Втомилися від одноманіття? Ласкаво просимо до віртуальної реальності, де ви отримаєте можливість відчути себе героєм зовсім іншої історії :).

Відчиняйте нові світи, бийтеся з фантастичними ворогами без найменшої шкоди для себе, насолоджуйтеся повним зануренням у абсолютно незнайоме середовище – для цього достатньо просто одягти спеціальні окуляри. А з крутими знижками від Покупона вам не доведеться нервувати через економію :).

Щоб відчути себе героєм захоплюючої історії, достатньо просто зайти до VR-клубу
Щоб відчути себе героєм захоплюючої історії, достатньо просто зайти до VR-клубу

Фотосесія

Вихідні, крім усього іншого, – гарний привід потішити себе професійною фотосесією від кращих фотографів вашого міста. Це може бути романтична зйомка love story на двох, чи сімейна фотосесія з дітьми, а може, ви хочете оновити своє індивідуальне портфоліо? Крім того, зйомка може стати прекрасним подарунком на 8 березня від чоловіка його дамі серця (і не єдиним – більше варіантів дивіться у нашому огляді кращих подарунків на жіночий день).

Зазирніть на Покупон за знижками на послуги фотографів і влаштуйте собі красивий вікенд, який залишиться не тільки у пам’яті, але й на світлинах.

Фотосесія – прекрасний спосіб відпочити від повсякденної рутини
Фотосесія – прекрасний спосіб відпочити від повсякденної рутини

Ви вже вирішили, куди підете на святкові вихідні? Діліться планами та ідеями у коментарях!

1 коментар
  • Милана С.

    Мы в Malevic или на герл шоу или латину танцевать. Хочется драйва! Потом скорее всего в Туками на суши по скидке.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *