Куди піти 21 і 22 березня в Харкові: ідеї для дивовижних вихідних

Афиша Харькова на 21 и 22 марта

Також відраховуєте дні до вихідних, чекаєте їх, щоб відпочити як слід? Щоб в понеділок не шкодувати про одноманітно проведений час, пропонуємо заздалегідь запланувати цікаве, насичене дозвілля на цей уїк-енд. До того ж це не потребує від вас багато зусиль: редакція Покупона підготувала афішу культурних подій, заходів, розваг на 21 і 22 березня. Вибирайте ідею до душі і втілюйте в життя. І не забудьте скористатися знижками від Покупона, щоб дозволити собі більше.

Розваги для дорослих

Заїзди на картингу

Картинг в Харькове

Гонки на картингах втамовують спрагу швидкості і дають заряд адреналіну. Єдиний в Харкові критий картинг «Rider Kart» приймає гостей незалежно від погодних умов.

Коли: щодня, за попереднім записом.

Де: RiderKart, вул. Плеханівська, 126М.Ціна: від 250 грн зі знижкою 70% від Покупона.

Катання на квадроциклах

Бракує адреналіну в крові? Сідайте за кермо квадрацикла, відчуйте себе в образі Шумахера, промчитеся по грунтово-піщаній трасі в сосновому лісі і насолодьтеся навколишньою природою –  неймовірний заряд екстриму і позитиву забезпечений.

Коли: щодня, за попереднім записом.

Де: Kvadrat, вул. Альпійська,4, («Харківська Швейцарія»).

Ціна: 1400 грн за двох, але з Покупоном  – знижка до 40%.

Прогулянка на конях

Прогулка на лошадях

Прогулянка на конях – відмінна можливість провести по-особливому час з коханою людиною. Спілкування з благородними тваринами заряджає енергією і позитивом.

Коли: за попереднім записом.

Де: кінний клуб «Jokkey» ,пр. Науки, 65А.Ціна: 300 грн за одного, але зі знижкою від Покупона – дешевше до 50%.

Заняття тенісом або сквош

Занятия теннисом

Великий теніс приваблює красою рухів, швидкістю, престижністю. Але перш за все – це гра, яка дарує позитивні емоції і великий заряд бадьорості, розвиває координацію, реакцію, відмінну фізичну форму. Персональний тренер навчить основним навичкам, поставить і пропрацює техніку, щоб ви отримували максимальне задоволення від гри і перемагали в змаганнях.

Коли: щодня, за попереднім записом.

Де: Тенісний клуб «Sport & Court», вул. Дмитрівська, 12/1; Національний фармацевтичний університет, вул. Валентинівська, 4; Фітнес-клуб «Хвиля», вул. Астрономічна, 7А.

Тренер: Пономаренко Роман Олександрович.Ціна: від 750 грн за 3 заняття, але з Покупоном – знижка до 60%.

Комплекс розваг зі стрільби «Середньовічний тир»

Стрельба из лука или арбалета

Хочете повправлятися у влучності? У «Середньовічному тирі» ви зможете постріляти з класичного, блочного і рекурсивного лука, арбалета, духової рушниці.

Коли: щодня, за попереднім записом.

Де: S-Park, вул. Плеханівська, 134.Ціна: 420 грн, але зі знижкою від Покупона – дешевше.

Квести

Квесты

Квести не перестають користуватися популярністю. Пригодницькі, хоррор, фентезі, детективні, еротичні, міські – різноманітність тематик і рівнів складності дозволить вибрати найбільш оптимальні варіанти і отримати колосальні емоції від кожного проходження. Якщо ви завзятий любитель квестів або, навпаки, тільки входите у смак, вам напевно знадобляться знижки від Покупона.

Боулінг

Боулинг

Ще один відмінний спосіб весело і активно провести час з друзями – сходити компанією в боулінг-клуб. Беріть з собою гарний настрій і трохи азарту – і страйк не змусить себе довго чекати. Щоб частіше практикуватися в цій грі, стежте за акціями на боулінг і більярд на Покупоні.

Віртуальна реальність

Клубы виртуальной реальности

Ігри на PS 4, VR атракціони, перегляд фільмів у форматі 7D подарують яскраві емоції і заряд адреналіну. Спробувавши раз, складно втриматися від бажання отримати нові враження. Хоча навіщо себе стримувати: зі знижками від Покупона такі розваги доступні кожному. У нашій статті ви знайдете адреси кращих консольних ігрових клубів, антікафе і кальянних Харкова, де можна з головою зануритися в кіберсвіт.

Відпочинок з дітьми

Інтерактивна вистава «Зайці всюди»

Интерактивный спектакль «Зайцы повсюду»

Видовищне інтерактивне шоу для всієї родини. Ваша дитина зможе зіграти в ілюзіонній виставі, де на неї чекають магія, сміх і зайці, адже вони всюди.

Коли: 21 березня, 14:30.

Де: Будинок актора, вул. Манізера, 3.

Постановка: Театр магії «Strekoza».Ціна: від 100 грн, але зі знижкою Покупона дешевше на 50%.

Вистава-мюзикл «Снігова королева. Сила гарячого серця»

Спектакль-мюзикл «Снежная королева. Сила горячего сердца»

Дивовижний казковий мюзикл за мотивами твору Г. Х. Андерсена від творців хітових спектаклів, які підкорили глядачів багатьох європейських країн. В основі – стара-добра історія про силу душевної краси. Яскраву атмосферу свята створять ефектні декорації, красиві костюми, чудова музика, інтерактивні елементи, професійна хореографія і віртуозні трюки у виконанні чудових акторів. Після вистави кожна дитина може абсолютно безкоштовно сфотографуватися з улюбленими героями.

Коли: 22 березня, 12.00.

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25.

Постановка: Театр «Каскадер».

Ціна: від 180 грн, але з Покупоном  – дешевше на 50%.

Відвідування ігрової кімнати «Лего-роботів»

Игровая комната «Лего-роботов»

Конструктори – це, мабуть, одна з найулюбленіших іграшок дітей, незалежно від віку, статі та уподобань. А тепер уявіть захват дитини, коли він власними руками «оживить» створеного з детальок персонажа. Ігрова кімната збирає хлопців 5-9 років і 9-14 років, щоб разом створити унікальний Лего-світ.

Коли: щодня, за попереднім записом, до 14.05.2020.

Де: Центр розвитку дітей «Teremok Union», вул. Академіка Павлова, 44Б.Ціна: від 175 грн за 1,5 години. Але з Покупоном – дешевше на 60%.

Ігрове поле в розважальному центрі «Multi Boom»

Игровое поле в развлекательном центре «Multi Boom»

У розважальному центрі «Multi Boom» є все для активного і веселого проведення часу ваших дзиг: батути, сухий басейн, карусель, гірки, атракціони, настільний футбол, теніс, аерохокей.

Коли: щодня до 31.05.2020.

Де: «Multi Boom», пр. Юрія Гагаріна, 181.

Ціна: Будні дні: 30 хвилин – 70 грн, година – 80 грн, безліміт – 180 грн. Вихідні дні: 30 хвилин – 80 грн, година – 100 грн, безліміт – 200 грн. Але зі знижками від Покупона дешевше в два рази.

«Пізнавальний зоопарк»

«Познавательный зоопарк»

У «пізнавальному» зоопарку його мешканці будуть на відстані витягнутої руки, ви зможете гладити, чіпати, годувати їх і, звичайно, фотографуватися. Діти будуть в захваті від циркових мавпочок, пухнастих кроликів, забавних морських свинок, грайливих єнотів, папуг, що говорять і інших птахів і тварин.

Коли: щодня до 31.03.2020.

Де: Пізнавальний зоопарк, пр. Юрія Гагаріна, 181.

Ціна: дорослий квиток – від 90 грн, дитячий – від 80 грн. Але зі знижками від Покупона дешевше на 50%.

Шоу білих китів і дельфінів

Шоу белых китов и дельфинов

Зустрітися з дивовижними дельфінами, білими китами і їх друзями. Вас не залишать байдужими чудові трюки, танці і навіть спів «морських артистів». Подаруйте собі і дітям чудовий настрій і щирі емоції.

Коли: 21 і 22 березня о 12:00, 15:00 і 18:00.

Де: Дельфінарій «Nemo», вул. Сумська, 35.

Ціна: 250 грн.

Цирк на воді «Waterland»

Цирк на воде «Waterland»

Казкова атмосфера цирку на воді «Waterland» підкорить вашу уяву. У цьому дивовижному світі русалки літають під куполом, дресировані ведмеді виконують неймовірні трюки, чарівний морський котик танцює під запальну музику. Все дійство доповнюється чарівним дощем і лазерним шоу. Подаруйте собі і дітям незабутні враження!

Коли: 21 марта о 12:00 і 17:00, 22 березня о 12:00.

Де: Харківський цирк, вул. Ірини Бугримової, 1.

Ціна: від 80 грн.

Вистава «Муха-Цокотуха»

Спектакль «Муха-Цокотуха»

Яскрава постановка з танцями і піснями. На святі на честь Дня народження Мухи-Цокотухи, на очах у всіх гостей, іменинницю викрадає злий Павук. І тільки маленький, але сміливий комарик кидається їй на допомогу.

Коли: 21 березня, 11:00 та 14:00

Де: Театр для дітей та юнацтва, вул. Полтавський Шлях, 18.

Ціна: від 50 грн.

Лялькова вистава «Айболит»

Кукольный спектакль «Айболит»

Дітей чекає знайомство з дуже добрим і незвичайним доктором на ім’я Айболит. Він розуміє мову тварин і лікує їх від різних недуг. Одного разу доктор отримав лист з далекої Африки, звірі скаржилися на численні хвороби і просили допомоги. Айболит не міг залишити їх в біді і прийняв рішення відправитися в далеку дорогу.

Коли: 21 березня, 11:00 і 13:30.

Де: Харківський академічний театр ляльок, площа Конституції, 24.

Ціна: 60 грн.

Ляльковий театр «Сонячний промінь»

Кукольный театр «Солнечный луч»

Вистава для дітей і дорослих у виконанні лялькового театру маріонеток розповість про крихке і сильне почуття любові. Красива лірична історія про несподівану зустріч двох сердець: маленького мишеняти і прекрасної, але безнадійно зламаної балерини. Їх дружба перемагає страх і вчить бути поруч у скрутну хвилину. 

Коли: 21 березня, 14:30.

Де: Будинок актора, вул. Манізера, 3.

Ціна: 100 грн.

Вистава «Таємниця снігової королеви»

Спектакль «Тайна снежной королевы»

Постановка про дружбу, любов і віру, які здатні творити справжні дива, навіть розтопити крижані серця. Красиві костюми і декорації, чудова гра акторів, гармонійне поєднання музики і танцю не залишать байдужими ні дітей, ні дорослих.

Коли: 22 березня, 11:00 і 14:00.

Де: Театр для дітей та юнацтва, вул. Полтавський Шлях, 18.

Ціна: 60 грн.

Вистава «Королівство чарівних дзеркал»

Спектакль «Королевство волшебных зеркал»

Казка-фентезі про щирі почуття, справжню дружбу і доброту. Дітей і батьків чекає неймовірна подорож у світ задзеркалля. Бездоганна гра акторів буде доповнена неймовірними костюмами, оригінальними світловими рішеннями і музичним супроводом. 

Коли: 22 березня, 11:00.

Де: ДК «Металіст», вул. Плеханівська, 77.

Постановка: Театр «Мадригал».

Ціна: від 70 грн.

Вистава «Їжачок з туману»

Спектакль «Королевство волшебных зеркал»

На сцені лялькового театру оживуть історії, знайомі багатьом з дитинства. Ви познайомитеся з Їжачком і його друзями: Ведмедиком, Зайцем і Осликом. Дізнаєтеся, як весело вони проводили час: каталися на хмарах, шукали найбільший гриб, гуляли по лісу – взагалі робили все, що захочеться.

Коли: 22 березня, 11:00 і 13:30.

Де: Харківський академічний театр ляльок, площа Конституції, 24.

Ціна: 60 грн.
Балуйте дітей частіше! Зі знижками від Покупон на розваги дарувати нові враження і позитивні емоції легко і недорого.

Кращі вистави

Вистава «Примадонни»

Спектакль «Примадонны»

Комедійна історія про двох акторів-веселунів, які власними талантами намагаються заробити більше грошей. Вони ставлять спектакль, де грають ролі юних дівчат, претенденток на спадок нібито їх родички-мільйонерки. Несподівано в розпал вистави до героїв приходить любов. Але як хлопцям зізнатися в почуттях, якщо на них надіті жіночі сукні?

Коли: 21 березня, 18:00.

Де: Харківський театр ім. Т. Шевченка, вул. Сумська, 9.

Ціна: від 80 грн.

Вистава «Травнева ніч»

Спектакль «Майская ночь»

Відомий твір М. Гоголя крізь призму сучасності розкриває нові грані національної лірики і людської любові. Спектакль занурить вас в диво українського фольклору. 

Коли: 21 березня, 18:00.

Де: Харківський академічний театр ляльок, пл. Конституції, 24.

Ціна: 130 грн.

Вистава «Королівські ігри»

Спектакль «Королевские игры»

Генріх VIII і Анна Болейн грають в азартні ігри, ставлять на кін долі мільйонів, зривають банк і в політиці, і в житті. Але любов, яка виходить на перший план, порушує всі правила гри.

Коли: 21 березня, 18:00.

Де: ДК «Металіст», вул. Плеханівська, 77.

Постановка: Театр «Мадригал».

Ціна: від 90 грн.

Вистава «Вибір»

Спектакль «Выбор»

Сучасний світ диктує свої правила: досягти успіху, реалізуватися, отримати визнання. Часом у погоні за «атрибутами» успішної людини, ми втрачаємо свою справжню життєву мету. І тільки збіг трагічних обставин змушує зупинитися і озирнутися назад. Але вибору більше немає…

Коли: 21 березня, 19.00.

Де: вул. Гіршмана, 16.

Постановка: Театр «PS».

Ціна: 250 грн.

Вистава «Ящик Пандори»

Спектакль «Ящик Пандоры»

Backstage комедія для дорослих (14+) з непередбачуваним сюжетом. Вистава про чесність людини перед самим собою, складності вибору, творчі пошуки сміливість, любов… Ви готові відкрити для себе «Ящик Пандори»?

Коли 21 березня, 19.00.

Де: Будинок актора, вул. Манізера, 3.

Постановка: Театр «Нова сцена».

Ціна: від 150 грн.

Вистава «Проект дружина»

Спектакль «Проект жена»

Це комедія з тонким гумором і філософським змістом. Молодий перспективний професор ставить за мету визначити формулу «ідеальної дружини» і знайти ту саму. Але хіба справжні почуття можуть бути вписані в рамки якихось критеріїв підбору?

Коли: 21 березня, 19.00.

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25.

Постановка: Театр «Може бути».

Ціна: від 140 грн.

Вистава «Йерма»

Спектакль «Йерма»

Містичний спектакль, смішний і трагічний одночасно. Молоду дівчину видають заміж за чоловіка набагато старшого за неї, але той виявляється прекрасним сім’янином, який готовий працювати цілодобово, щоб його дружина ні чого не потребувала. Тоді чому ж Йерма божеволіє від гніву і злості, не може спати, збігає по ночах з дому?

Коли: 22 березня, 18:30.

Де: Театр ім. А.С. Пушкіна (малий зал), вул. Чернишевського, 11.

Ціна: 150 грн.

Вистава «Двері»

Спектакль «Двери»

Герої вистави – Капітан, Командор і Професор – виявляються в одному приміщенні. Кожен з них прийшов сюди у своїх справах і зайшли вони всі в різні двері. Вони намагаються знайти логічне пояснення ситуації, що склалася, але в цей час в місті оголошують хімічну атаку, і герої змушені залишитися в цій містичній кімнаті. Вони розповідають про себе, згадують минуле і все-таки хочуть найти пояснення містичній ситуації. Але їх роздуми перериває загадкова жінка…

Коли: 22 березня, 19.00.

Де: Будинок актора, вул. Манізера, 3.

Постановка: Театр «Театр 19».

Ціна: від 140 грн.

Вистава «Імперія ангелів»

Спектакль «Империя ангелов»

Люди часто не розуміють сенсу свого життя, не знаходять свого призначення. А ангели? Чи легко новій душі, яка тільки що дихала, жила, ненавиділа, любила, зайняти посаду чийогось Ангела-хранителя. Адже в цій іпостасі потрібно бути розважливим і допомагати своєму підопічному. А як же свої власні почуття ?! 

Історія, наповнена глибоким змістом і тонким гумором, про те, як важливо любити і йти за своєю мрією. 

Коли: 22 березня, 19.00.

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25.

Постановка: Театр «Може бути».

Ціна: від 180 грн.

Театральне життя насичене і різноманітне. Побувавши хоч раз на хорошій виставі, вам, напевно, захочеться ще. Чому б і ні? З акційними пропозиціями від Покупона, ви зможете частіше відвідувати театри за приємною ціною.

Концерти та фестивалі

Концерт «Бах & Bach»

Концерт «Бах & Bach»

Всіх поціновувачів класичної музики чекає грандіозний концерт на честь 335-річчя від дня народження Йоганна Себастьяна Баха. У програмі – найвідоміші твори легендарного композитора у виконанні оркестру Харківської філармонії та зоряного складу солістів. Чарівна музика епохи порадує слух любителів класики.

Коли: 21 березня, 18:30.

Де: Харківська філармонія (органний зал), вул. Римарська, 21.

Ціна: від 120 грн.

Концерт Олександра Малиніна

Александр Малинин

Творчість Олександра Малініна підкорила серця мільйонів. Його музика – душевна, благородна, витончена, а вірші мають глибокий сенс і теплу енергетику. Приходьте на ювілейний концерт, щоб почути нові пісні і співати в унісон з усім залом улюблені хіти.

Коли: 21 березня, 19.00.

Де: Палац студентів НПУ ім. Ярослава Мудрого, вул. Пушкінська, 88.

Ціна: від 450 грн.

Фестиваль «Best Erotic Shorts»

Фестиваль «Best Erotic Shorts»

Цього вечора в «Fabrica.space» буде жарко, адже в програмі вісім сексуальних корометражних фільмів. Залишайте скромність вдома та налаштовуйтесь на гарячі ночі і суцільне задоволення.

Коли: 21 березня в 19:00 і 22 березня в 18:30.

Де: Fabrika.space, вул. Благовіщенська, 1.

Ціна: 100 грн.

Ніч кіно на Арт-заводі «Механіка»

Ночь кино на Арт-заводе «Механика»

Влаштовуйтеся зручніше на м’яких пуфах, запасайтеся смаколиками, адже на вас чекає ціла ніч за переглядом кінотрилогії: «Хоббіт: Несподівана подорож», «Хоббіт: Пустка Смауга», «Хоббіт: Битва п’яти воїнств». Завдяки Full HD екрану з якісним об’ємним звуком ви опинитеся в казковому фантастичному світі.

Коли: 21 березня, 22:00.

Де: Арт-завод «Механіка», вул. Плеханівська, 126А.

Ціна: 90 грн, на вході – 120 грн.

Концерт «Petukhov-levtushenko. European Quartet»

Чотири яскравих талановитих музиканта з України, Словенії та Австрії зберуться на одній сцені, щоб подарувати гостям насолоду від віртуозного виконання знайомих і не дуже мелодій. Вас чекає неповторний вечір авторської джазової музики. 

Коли: 22 березня, 19.00.

Де: Харківська філармонія (великий зал), вул. Римарська, 21.

Ціна: від 210 грн.

Концерт «Zemfira cover party»

Концерт «Zemfira cover party»

Слухаєте рок і не проти відірватися по повній? Для вас професійні музиканти виконають найпопулярніші хіти групи «Земфіра». Це буде крутий вечір, так що поспішіть забронювати місця.

Коли: 22 березня, 19.00.

Де: Арт-клуб «Vorona i Mul», вул. Пушкінська, 10.

Ціна: від 80 грн.

Кращі фильми у кінотеатрах

«Бладшот»

«Бладшот»

Солдат Рей Гаррісон був смертельно поранений. Але секретна корпорація RST приймає рішення випробувати на солдаті нано розробку і повертає Рея з того світла. Крім життя Рей Гаррісон отримує нове ім’я Бладшот і надздібності – нелюдську силу, швидкість, витривалість і надшвидку регенерацію, завдяки чому стає практично невразливим. Але натомість творці універсального солдата забирають у нього розум і пам’ять. Бладшот оголошує своїм господарям війну, щоб повернути спогади про рідних.

Жанр: бойовик,драма, фантастика, фентезі.

Прем’єра в Україні: 12 березня.

«Мій шпигун»

«Мой шпион»

Суворий, але не дуже обережний агент ЦРУ Джей Джей при виконанні чергового надсекретного завдання потрапляє в об’єктив камери 9-річної дівчинки Софі. Кар’єра агента під загрозою. Дівчинка погоджується залишити все в таємниці, якщо Джей Джей навчить її, як стати справжньою шпигункою.

Жанр: бойовик, комедія, сімейний.

Прем’єра в Україні: 12 березня.

«Тихе місце 2» 16+

«Тихое место 2»

Продовження історії про спроби вижити в світі, на який напали невідомі монстри, що реагують на будь-який звук. Сімейство Ебботів кілька років ховалися від чудовиськ в будинку, біля якого була піщана стежка, яка допомагає приховувати шум. Але тепер Ебботи змушені вийти в зовнішній світ назустріч невідомому. Пересуваючись по покинутим будівлям і залишкам цивілізації, вони усвідомлюють, що крім інопланетних тварюк їм належить подолати чимало інших небезпек.

Жанр: трилер, жахи.

Прем’єра в Україні: 19 березня.

«Нічний портьє» 16+

«Ночной портье» 16+

Барт Бромлі працює нічним портьє в готелі. Незважаючи на аутичний розлад, Барт – дуже розумний хлопець. Основна його проблема полягає саме в спілкуванні, і щоб впоратися з нею, він використовує різні методи, в тому числі не зовсім законні. Він встановив в номерах приховані камери, щоб спостерігаючи за постояльцями, повторювати за ними інтонації і вимову. Коли в готелі відбувається вбивство, Барт стає головним підозрюваним. Незабаром справу закрили, а портьє виправдали. Барт не може допустити чергового вбивства молодої дівчини і береться викрити справжнього вбивцю.

Жанр: драма, кримінал.

Прем’єра в Україні: 19 березня.

«Вбивства за листівками» 16+

«Убийства по открыткам» 16+

Детектив з Нью-Йорка Джек Кенон береться за розслідування вбивства своєї дочки, яка, як з’ясувалося, стала першою жертвою серійного маніяка. Вбивця орудує в містах Європи, і заради забави посилає журналістам підказки у вигляді листівок з визначними пам’ятками. Знайти і помститися зухвалому і нещадному маніякові стає справою честі для Кенон.

Жанр: детектив, драма, кримінал.

Прем’єра в Україні: 19 березня.

«Тролі 2: Світовий тур»

«Тролли 2: Мировой тур»

Тролі дізнаються, що крім улюбленої ними поп музики існує безліч інших стилів. Вони в передчутті знайомства з іншими музичними племенами. Але королева хард-рокерів Барб мріє, щоб світом правил рок і погрожує знищити будь-яку іншу музику. Поп-тролі, Розочка, Цветан і їх нові друзі не можуть допустити цього і відправляються в інші Троллевства, щоб об’єднати їх жителів і перешкодити Барб.

Жанр: комедія, мультфільм, мюзикл, пригоди, сімейний, фентезі.

Прем’єра в Україні: 19 березня.

«Пригоди Піннокіо»

«Приключения Пиннокио»

Один абсолютно самотній, але дуже талановитий чоловік вирішує вистругати собі ляльку з дерева. В руках майстра поліно перетворюється в живого хлопчика, якого батько називає Піннокіо. Хлопчик не схожий на звичайних дітей: його постійно тягне до пригод, а його ніс росте, коли той бреше. Піннокіо доведеться пережити багато випробувань, перш ніж він стане звичайним хлопчиком і люблячим сином. 

Екранізація всесвітньо відомої казки Карло Коллоді буде повчальна для молодшого покоління, а дорослих поверне в безтурботне дитинство.

Жанр: пригоди, сімейний, фентезі.

Прем’єра в Україні: 12 березня.

Ви кіноман і хочете переглянути всі прем’єри на великому екрані? Тоді слідкуйте за знижками на квитки в кіно від Покупона  – заощадите на поп-корн і не тільки :)

Смачні вихідні

Подруги в ресторане восточной кухни

Вихідні  – привід зустрітися з друзями або провести час з сім’єю. Відпочиньте від домашніх турбот і довірте приготування їжі професіоналам. Про кращі сервіси доставки їжі в Харкові ми розповідали в статті. Насолоджуйтесь апетитними стравами в домашній обстановці зі знижками від Покупон.Якщо ж ви любите відкривати нові місця, рекомендуємо почати з тих закладів, де діють акції від Покупона. Вибирайте на свій смак і вперед до гастрономічного задоволення!

Як бачите, є маса варіантів, як урізноманітнити своє дозвілля і наповнити життя новими емоціями. А ви вже запланували щось незвичайне на майбутні вихідні? Діліться своїми ідеями в коментарях.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *