Куди поїхати у серпні: гори, мінеральні води та заміський відпочинок

Серпень – чудовий час, щоб відпочити та відправитися у відпустку: самому, удвох чи сім’єю з дітьми. Цього місяця зазвичай тепла та сонячна погода, температура в середньому +25-28 градусів, яка найкраще переноситься, звичайно ж, у місцях вічної сієсти – на курортах. #PokuponBlogTeam розповість, куди в Україні можна з’їздити у серпні на вихідні або у тривалу відпустку зі знижками до 60% ?⛱

Акції
Від 2 ночей в «Asiya Hotel» біля моря в Одесі
Одеса, Семена Яхненка вулиця, 10А
-25%
2000 грн
1499.0 грн
Від 1 ночі зі сніданками у «Aqua Paradise» в Одесі
Одеса, Южносанаторний провулок, 2/2
-25%
3200 грн
2400.0 грн
Показати всі
13 акцій

Де відпочити у Карпатах

Закарпаття

Гірський відпочинок влітку у Закарпатті

Гірські долини Закарпаття багаті на курорти, історичні пам’ятки, мінеральні джерела та гарні пейзажі. Відпочинок у цих місцях можна зробити максимально різноманітним, поєднавши оздоровчий релакс у хвойних лісах з екскурсіями Ужгородом, Мукачевим та місцевими замками. Найпопулярніші курорти Закарпаття – Іршава, Кваси, Тур’я Поляна, Осій – вже чекають на гостей. Щоб відпочинок був не тільки приємним, а й економним, не забудьте про знижки Покупону, які дозволять бронювати номери дешевше на 50% ??

Рекомендуємо зупинитись у готельно-ресторанному спа-комплексі «Астур» в Іршаві: за 2 дні відпочинку на двох ви заплатите 2549 3500 грн. У пакет входить дворазове екохарчування, відвідування спа до 5 годин на день (дорослий та дитячий басейни з підігрівом, шийний масаж, джакузі, шезлонги), більярд, спортивна рибалка (з можливістю замовити приготування улову в ресторані), користування барбекю-зоною, відпочинок в альтанках, купання в озері.

Акції
Від 1 ночі з басейном в «Forest Camp»
Мигово (Чернівецька область), Довбуша вулиця, 15Б
-34%
5500 грн
3799.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в готелі «Forest Camp»
Мигове (Чернівецька область), Довбуша вулиця, 15Б
-48%
7800 грн
3999.0 грн
Показати всі
64 акцій

Буковель

Поїхати у гори у серпні

Фешенебельний Буковель давно перестав бути чимось неймовірним. А розвинена інфраструктура та розмаїття розваг приваблюють туристів і взимку, і влітку. Чого тільки варте найбільше в Україні штучне озеро Молодості у селі Поляниця Івано-Франківської області, екстремальні атракціони, гірські маршрути від найлегших до найскладніших, мальовничі водоспади, прогулянки на квадроциклах тощо.

Завдяки знижкам Покупону до 45% відпочинок у найкращих готелях Буковеля та прилеглих курортів – Татарів, Яремче, Яблуниця – у серпні обійдеться значно дешевше. Не відмовляйте собі в задоволенні – обирайте та бронюйте вже зараз ??

Поляниця: 

«Гора»: 3 дні відпочинку для двох за 7199 9000 грн – зі сніданками «шведська лінія», плаванням у відкритому панорамному басейні, спа-релаксом (хаммам, мультисауна, фітобар), відпочинком на літній терасі.

«Новий»: 2 дні проживання на двох за 3079 4100 грн – з відпочинком у басейні з підігрівом, прокатом велосипедів та орендою альтанки з мангалом.

Яремче:

«Карпатські зорі»: 2 доби проживання для двох за 3499 4520 грн – зі сніданками за системою «шведський стіл», комплексними вечерями та щоденним безлімітним відвідуванням спа-зони. 

Яблуниця:

«Беркут. Перевал»: 2 дні проживання для двох за 1849 2720 грн з дворазовим харчуванням та орендою альтанки з мангалом.

Татарів:

«Рута»: 2 доби відпочинку для двох за 1959 2800 грн – з європейськими сніданками, літнім басейном, релаксом на шезлонгах, користуванням барбекю-зоною.

Акції
Від 2 ночей з харчуванням у Пацьорка біля Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Незалежності вулиця, 40
-35%
5200 грн
3379.0 грн
Від 2 ночей відпочинку в готелі «Новий» у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 7Б
-25%
2400 грн
1799.0 грн
Показати всі
23 акцій

Читайте також:
? Як відпочити на курорті Буковель
? Що подивитись у Яремче
? Відпустка у Ворохті

Славське

Славське – гарне місце для відпочинку у серпні

Курорт Львівської області Славське популярний не лише лижами взимку. З початку літа до серпня сюди приїжджають любителі трекінгу, турпоходів у гори, річкових сплавів, м’якої літньої засмаги та нірвани на тлі природи. Дивіться, де можна зупинитися та пристойно заощадити на проживання ?

Зупинитись можна у готелі «Калина» – за 2 дні відпочинку на двох ви заплатите лише 1699 2800 грн. У цю суму входить проживання в номері стандарт, дворазове харчування, гра в більярд щодня, оренда альтанки та мангалу один раз за період проживання.

Акції
Від 2 ночей в готелі «Славський» у Карпатах
Славське (Львівська область), Устияновича вулиця, 35
-15%
3300 грн
2809.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням у «Зербань» у Славському
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 61Б
-36%
2460 грн
1699.0 грн
Показати всі
7 акцій

Мигове

Поїхати на відпочинок у Мигово у серпні

Тихе курортне селище Мигове оточене мальовничими горами та хвойними лісами. Взимку сюди приїжджають кататися на лижах, а влітку – гуляти гірськими стежками, збирати гриби та ягоди, пити мінеральну воду.

Рекомендуємо зупинитися на відпочинок у комплексі «Provintsia»: 2 дні проживання в номері стандарт із плаванням у басейні та орендою альтанки з мангалом коштуватимуть 1889 2700 грн на двох.

Акції
Від 2 ночей з сніданками і SPA в комплексі Карпати
Мигово (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
8700 грн
5599.0 грн
Від 1 ночі з басейном в «Forest Camp»
Мигово (Чернівецька область), Довбуша вулиця, 15Б
-34%
5500 грн
3799.0 грн
Показати всі
3 акцій

Драгобрат

Відпочинок у Драгобраті влітку

Курорт Драгобрат – найвисокогірніший в Україні – чудовий вибір для відпустки у серпні. У цих місцях, оточених первозданними лісами та озерами, тепло, однак не надто спекотно, але навіть якщо припече сонечко, завжди можна освіжитися у басейні чи водоймі. Піші та велопрогулянки схилами, покотеньки на квадроциклах, їзда верхи, медитації на природі, дегустація смачної карпатської їжі – це та багато іншого знайдуть тут відпочиваючі.

Комфортно влаштуватися можна в готелі «Alpine Eco Chalet & Wellness» – 2 доби відпочинку коштуватимуть вам 3039 3800 грн на двох. Крім необхідних зручностей, ви отримаєте можливість скільки завгодно відпочивати на терасі, користуватися мангалом та грати у настільні ігри.

Акції
Від 3 ночей з харчуванням у готелі «У Роберта»
Чорна Тиса (Закарпатська область)
-20%
8100 грн
6479.0 грн
Показати всі
1 акцій

Орявчик

Спокійний літній відпочинок для сім'ї в Орявчику

Ще одне симпатичне містечко для спокійного літнього відпочинку – село Орявчик у Львівській області. Тут краса природи переплітається з автентичним колоритом старовинної дерев’яної церкви.

Приблизно за 15 км від Орявчика розкинувся заповідник Сколівські Бескиди, а за 7 км знаходяться Росохацькі полонини, куди щоліта організовують піші походи. Село Орявчик – зовсім невелике і переважно користується популярністю у любителів зеленого туризму.

Де зупинитися  ??

«Георгій»: 2 доби відпочинку для двох за 3299 4400 грн – зі сніданками, відвідуванням відкритого басейну, грою в настільний теніс та аерохокеєм по 2 години за заїзд, велопрокатом.  

«Віват»: 3 дні проживання на двох за 3799 4800 грн – з релаксом у каркасному басейні, відвідуванням спортзалу та орендою альтанки з мангалом.

Акції
Від 2 ночей з харчуванням в «Оберіг» у Східниці
Східниця (Львівська область), Бориславська вулиця, 30
-28%
3100 грн
2325.0 грн
Квиток у «Fly Kids» у ТРЦ «Арсен» у Львові
Львів, Патона вулиця, 37
-50%
310 грн
155.0 грн
Показати всі
96 акцій

Читайте також: 
? Що подивитися у Славському
? Розваги та відпочинок у Миговому
? Цікавинки Ужгорода
? Туристичний гід Мукачевим

Відпустка біля моря

На жаль, влітку 2023 року пляжний сезон закритий з міркувань безпеки, проте це не означає, що потрібно відмовлятися від бажання з’їздити до моря. На узбережжі Одеської та Миколаївської областей завжди пахне морською сіллю та йодом, тому, навіть не маючи можливості попляжитися, ви можете просто подихати цілющим чорноморським повітрям – і це вже зробить вас здоровішим та веселішим ?

Відпочинок в Одесі влітку

Море замінити складно, але можна – прозорою блакиттю басейну в комфортабельному готелі вдалині від галасливого міста. Розбавити лінивий відпочинок пропонуємо прогулянками та гастрономічним турне центром Одеси, екскурсіями по визначних пам’ятках, дегустацією устриць чи вина на винзаводі в Коблево, в Миколаєві можна зазирнути до знаменитого зоопарку.

Прогулянки Одесою у серпні

Такий вікенд – чудова ідея як для самостійного відпочинку, так і для відпустки вдвох або з дітьми. Розповідаємо, де зупинитись на літній відпочинок біля моря ?

Одеса:

«Villa Alfredo»: 1 день відпочинку для двох за 1279 1600 грн із відвідуванням басейну з підігрівом.

«Asiya Hotel»: 2 діб проживання для двох за 1599 2000 грн з усіма необхідними зручностями.

Коблеве:

«Santorini»: 3 дні відпочинку для двох за 2879 3600 грн – з плаванням у басейні, відвідуванням зони з двома водними гірками та дитячим басейном, релаксом на шезлонгах та користуванням мангальною зоною. На території є дитячий лабіринт.

«Del Mar»: 2 доби проживання на двох для 2239 2800 грн з можливістю готувати на спільній кухні та користуванням зоною барбекю.

«Міраж»: 3 дні проживання для двох за 1439 1800 грн з усіма зручностями. 

Кароліно-Бугаз:

«Flamingo»: 3 дні відпочинку для двох за 2879 3600 грн – зі сніданками, релаксом у басейні з підігрівом, сонячними ваннами та катанням у човні на озері. 

Акції
Від 1 ночі зі сніданками у «Optima Одеса 4*»
Одеса, Пантелеймонівська вулиця, 25
-15%
1104 грн
935.0 грн
Від 2 ночей в «Asiya Hotel» біля моря в Одесі
Одеса, Семена Яхненка вулиця, 10А
-25%
2000 грн
1499.0 грн
Показати всі
3 акцій

Читайте також:
? Що подивитися і чим зайнятися в Одесі
? Кращі ресторани та кафе Одеси
? Куди поїхати на вихідні з Одеси
? Що подивитися у Коблеві
? Куди поїхати на море в Україні
? Топ цікавих пам’яток України

Лікувально-оздоровчі курорти

Карпати обирають не лише любителі походів у гори, рафтингу та ралі на квадроциклах, а й охочі зміцнити здоров’я та підлікуватися за допомогою відомих на весь світ мінеральних джерел. Санаторії та пансіонати західної України спеціалізуються на бальнеології та лікуванні великого спектру захворювань. Тому якщо ви хочете присвятити відпустку і прекрасному, і корисному – велкам до українських Карпат.

Трускавець

Лікувально-оздоровчий відпочинок влятку у Трускавці

Один із найпопулярніших лікувально-оздоровчих курортів, де у серпні вам не загрожує спекотна спека. Адже навіть +30oC легко переноситься за рахунок рясної тіні дерев. Трускавець – спокійне, зелене та цікаве містечко. Тут ви можете пропити курс унікальної мінеральної води Нафтуся, яка лікує та профілактує безліч хвороб.

Відмінною ідеєю буде забронювати номер у готелі «Соламія»: за 2559 3200 на вас чекає 2 дні відпочинку на двох з триразовим харчуванням та всіма необхідними зручностями.

Акції
Від 2 ночей в квітні в готелі «Royal Grand Hotel»
Трускавець (Львівська область), Суховоля вулиця, 61
-20%
3132 грн
2505.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням у «Соламія» у Трускавці
Трускавець (Львівська область), Лисенка вулиця, 15
-20%
4000 грн
3199.0 грн
Показати всі
12 акцій

Східниця

Сімейний відпочинок влітку, Східниця

Львівська область рясніє рекреаційними зонами. За популярністю водолікувальний курорт Східниця не поступається Трускавцю. У здравниці налічується 38 джерел корисної для організму мінеральної води. З її допомогою лікуються хвороби нирок, печінки, кишківника, легень, нормалізується рівень кислотності шлунка, відновлюється робота опорно-рухового апарату.

Зупинитись рекомендуємо у лікувально-оздоровчому комплексі «Вілла Ігнатьєва»: 2 доби проживання на двох обійдуться вам у 2149 3070 грн. У пакет входить дворазове харчування, відпочинок у сауні на дровах з басейном, відвідування соляної кімнати, більярд та настільний теніс, користування спортивною кімнатою, дозвілля (DVD, книги, шахи).

Акції
Від 2 ночей з харчуванням у «Соламія» у Трускавці
Трускавець (Львівська область), Лисенка вулиця, 15
-20%
4000 грн
3199.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в «Вілла Ігнатьєва»
Східниця (Львівська область), Шевченка вулиця, 99
-25%
1560 грн
1170.0 грн
Показати всі
29 акцій

Читайте також:
? Що подивитись у Трускавці
? Оздоровчий відпочинок у Східниці
? Що потрібно знати про курорт Свалява
? Відпочиваємо у Моршині

Заміський відпочинок

Заміський відпочинок у серпні

Не завжди є можливість їхати кудись далеко, за межі країни, інколи навіть області. У таких випадках перезавантажитися з легкістю допоможе невеличкий вікенд у заміському готелі, де ви поринете у світ спа-задоволень, смачної ресторанної їжі, активних розваг на природі або лінивої нірвани на шезлонгу біля басейну. Тут ви знайдете всі вигідні пропозиції щодо заміського відпочинку на Покупоні, а ми рекомендуємо ??

«Вишеград» (Вишгород Київської області): 1 день відпочинку для двох за 1199 1500 грн зі сніданками та всіма зручностями.

«Лісова казка» (Ракитне Київської області): 4 дні проживання для компанії до чотирьох за 4799 6000 грн – з плаванням у басейні з підігрівом, користуванням мангалом.

«City Holiday Resort & SPA 5*» (Петропавлівська Борщагівка Київської області): 1 доба відпочинку для двох за 3499 5000 грн – зі сніданком за системою «шведський стіл», спа-релаксом (басейни, парні, у літній період – відвідування літньої тераси), спелеотерапією, заняттями у фітнес-центрі. 

Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі у будні у «У Марусі» під Києвом
Миколаївка (Київська область)
-20%
900 грн
719.0 грн
Показати всі
73 акцій

А ви вирішили, де проведете свою відпустку у серпні? Діліться ідеями та планами у коментарях ?

4 коментарів
  • Дарья

    Я вот посмотрела на эту красоту (фотки), и аж слюнки текут. Так хочется оказаться там прямо сейчас, причем не важно на море или в горах) наверно пора задуматься и поехать в отпуск. Покупон спасибо за вдохновение)

  • Tanya

    у меня отпуск уже был в июле, отдыхали под одессой, очень понравилось) море было такое прозрачное и теплое. на август планы как можно больше ездить на природу на выходных,устраивать пикники и гулять в лесу

  • Анна

    Очень круто в горах летом) собираемся этим летом в Карпаты и на Говерлу, хорошо что на покупоне есть уже готовые предложения туров – очень удобно, не нужно тратить время и организовывать поездку)

  • Наталья

    Яркий и полный обзор курортов Украины, супер) Действительно, направлений по отдыху и туризму множество. Так как живем в Запорожье, само собой – Кирилловка, Бердянск, Степановка Первая, Степок, Геническ – были везде. Каждый курорт Азова хорош, дело лишь в уровне комфорта выбранной базы. И в том, что более важно – уединение (Степановка, Степок, Бирючий) или тусовка (центр Кирилловки, Бердянска), инфраструктура (аквапарк, дельфинарий, бары, дискотеки).
    Мечтаю открыть для себя новые направления отдыха – очень понравилась ваша раскладочка по Одессе, Карпатам. Спасибо)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *